Pandi!
Vasárnap este 7-re kell befeküdnöm,bár papíron már fekszem náluk,csak hazaengedtek.Nem mondtam meg senkinek,hogy beteg vagyok, és igyekszem tartani magam ehez.Mivel még csak hőemelkedésem sincs,csak a torkom fáj nagyon,meg az orrom folyik,így nem szólok,mert szerintem egy kis orrcsepp,meg coldrex kipofoz.Ha nem és belázasodnék,akkor persze szólok és majd kiderül.

Köszi a drukkot.Hát igen,ami a női sorsot illeti,ma a férjem felemelt egy tepsit,amiben ázott a ráégett kajcsi,hogy el tudjam mosni.Majd fintorogva a kezembe adta és azt mondta,ne én ezért nem lettem nő!

A lépcsőzés is segít még,meg a négykézláb súrolás.

Egyébként valamiért én is azt tippelem,egyszerre szülünk!
Pumpóka!
Szerintem sincs azzal gond,hogy leírtad a véleményed,bár én nem osztom mindenben,sőt,inkább nem mint igen,de nem baj az,hiszen mind másként gondolkodunk a dolgokról,így kerek a Világ!

Úgyhogy nem akarlak én sem bántani,sem meggyőzni a véleményemmel,csak leírom én is.A fásult,flegma és közönyös hozzáállás nem pénzprobléma.Én sajnos rengeteg rosszal találkoztam mostanában,sok egészségügyi problémám van így rengeteg helyen megfordulok a külömböző vizygálatok kapcsán.Természetesen van lelkiismeretes hozzáértő orvos és nővér gárda is,így még élek

,de az ellenkezője nagyobb számban fordul elő az én személyes tapasztalatom szerint.De annak csak örülök,ha van aki pozitívabb élményeket is szerez az egészségügyben,mint én.
Puszi
Eszter