Sziasztok Lányok!
No, megvolt a nagy városi csellengés

ó volt végre dumálni egy jó nagyot a ritkán hazalátogató baátnőmmel

Milyen felüdülés tud lenni egy jó kis csivitelés

Meg voltunk persze kozmetikusnál is, apa legnagyobb örömére
Almaani: Lassan már csak elhagynak téged ezek a rókakomák. Nagyon rossz lehet... Nem lehet, hogy valami étel, szag vagy virus/baci váltotta ki? Jobbulást!
Bárány: Nekem is magasabb vérnyomást mért a védőnő kb 2 hónapja. A poén az, hogy nekem a 110-et is csak kávéval sikerül elérnem, na akkor mért 130-at. Azt hittem leesek a székről, mikor megláttam. Aznap délután meg a házidoki mérte és teljesen jó 110 körüli volt. Mondta, hogy lehet a front miatt is ekkora különbség. Úgy hogy ne aggódj, amíg otthon jót mérsz. Megcsinálhatod esetleg, hogy elviszed magaddal az otthoni mérőt és összehasonlításképp egymás után, azonos karon mérjétek meg a 2 mérővel. Ha különbség van, akkor valamelyikkel bibi van...
Utazóágy: Tök jó, én is kinéztem. Lehet, hogy mi is veszünk egyet, mert ha kapunk is, csak egyet fogunk, márpedig én a családomhoz is kijárok és a telekre is fogunk menni ezerrel

Szóval legalább nem kell kocsiba be és ki pakolni... Ennyit megér.
Meglett a terheléses vércukrom eredménye. Szerencsére minden rendben, mondhatni tökéletes lett

Az a cukros lötty nem terhsen sem ízlett, de most meg majdnem kitaccsoltam.
Ha mentek mindenképpen kérdezzétek meg, hogy megihatjátok-e otthon a löttyöt, mert én most feleslegesen mentem be 8-ra, nem vették le a 0 percest, csak a 120-ast... Szóval 2 órát kellett ücsörögnöm...
Étel/ital kívánósság: Szerintem a nyers tojáson és húson kívűl bármit lehet, természetesen nem túlzásba esve. Szóval kólát (h szeretném), mekit én is lenyomnám, sőt utóbbit havonta egyszer megkívánom, de nincs lelkiismeret furdalásom miatta, mert nem lehet ezt soknak nevezni
Az utóbbi 2 hétben sokat növögettünk szerintem, bár a mérleg nem akart felmenni a 65kg fölé. Lehet, hogy csak a pici növöget? Végülis az a lényeg, nem?