A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat Kép és Virág Kép
Köszönöm a válaszotokat.
Tényleg nem rossz szándékkal kérdeztem, csak szerencsére a 6 hónap sikertelenség után én még nem érzem ezt, pedig 1000-rel meg voltam győződve, hogy nekem tuti elsőre összejön.
Érzem, hogy szomorkás vagyok és értetlen, miért nem sikerül, de nagyon-nagyon örülök, ha a környezetemben baba lesz/van.
Mivel én 31 vagyok, gondolhatjátok, hogy mindenki babázik a baráti körben és jönnek a vicces megjegyzések, hogy ahhoz, hogy baba legyen nem próbálkozni kell, hanem XXX-ni (a szeretkezés mindenféle formája csak nem tűri a sajtófestéket).
Ilyenkor nevetek és válaszolok, hogy nem mindenkinek olyan egyszerű, de tényleg örülök az örömüknek.

Mondjuk tényleg az első sikertelen hónap után volt egy olyan, hogy elmentem a nőgyógyászhoz és tele volt nagy-nagy pocakos kismamával és dühös lettem Kép
Elég vicces reakció volt.

Egy szó, mint száz, köszönöm a választ, értem de szerencsére még nem érzem, mi az ami fáj.
Nagyon szorítok nektek és természetesen mindenkinek (és magamnak is Kép )
bettina

Cat! Egyetértek, nekem is ez az egyik akadály hogy nem merek 4et vállalni. Pedig annyit szerettünk volna, de látjuk nem menne. Talán a 3, de még az sem biztos (akkor nem emlitem hogy ki tudja mit hoz még a sors)

Betti! Nekem mindig nagyon fájt ha kismamát láttam, a sikertelen lombik után meg nem is birtam elviselni, igy barátnömhöz se tudtam elmenni (Edelweiss) jóideig hogy megnézzem a kisbabáját. Idövel ez egyre nehezebb lett, mert hiába fogadtam el a sorsomat, mindig felmerült bennem, miért pont én. Kivánom neked ne legyen meg ez az érzés, nekem a lányok nagyon sokat segitettek, sajna csak 3 év után találtam meg öket.

Most találtam meg, elpusztult a kanárim Kép Már 7 éves volt, napok óta gubbasztott, gyanus volt. Kicsit számitottam rá, de akkor is nagyon bánt. Egy ideig nem lesz másik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Haho!
Egesz nap csondben voltam, mert a cegnel nem megy a net, de senki sem vette eszre.ezek szerint nem hianyoztam...Kép Kép Kép

Arrol, amit Kele irt(hogy ki tudja a sztarok mennyit kinlododtak,mig osszejott meg lehet ok is itt vannak)az jutott eszembe, hogy aki nem megy soha talira kozulunk az lehet a Farkashazi Reka Kép Kép Kép Es ettol az otlettol magamban rohogok 3 perce.Hogy en milyen lokott vagyok.
Szoval, en nem tudok menni a talira, sajnos messze van, de a kovetkezot, ha idoben tudni fogom, akkor beprogramozom, igerem.(==>ha arra sem megyek el, akkor lehet en vagyok a Juga Veronika Kép)

Miert van az, hogy most maszom be a tablicskuba, erre mindenki kifele jon onnan???

Alice! Mi ez a nagy ficankolas nalad az utobbi napokban?Aki "kecsapos" az ne ugraljon.Kép
Cat! Remelem jobban vagy...en sajnos tokeletesen aterzem,amit erzel a babas hirek hallatan.U.a erzem en is.

Kellemes du-t mindenkinek!Megyek nyomozni a listabol, hogy ki lehet meg a Veronika kozottunk...Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Én mindig csak este tudok jönni és ilyenkor (vagy később) már nem nagyon van itt senki! Kép

Bettina!Kép
Egyet értek Cat-el és Virággal. Ezt nem igazán lehet elmagyarázni, de nekem is nagyon roszul esnek az ilyen hírek. Ez nem irigység, inkább saját sorsunk felett érzett bánat. Tudom, hogy ez nem verseny, de amikor azt látom, hogy akik 1 évvel vagy többel utánunk házasodtak össze azoknak már 1 éves a gyerekük, vagy van akinek azóta 2 is van, vagy akinek most márciusban volt az esküvője és már 4 hónapos terhes, nos ilyenkor összeszorul a szívem és a gyomrom, hatalmas bánatot és csalódottságot érzek, hogy másnak ilyen hamar sikerül, hogy nekünk miért nincs még? Nem irigylem el tőle, nem kéne nekem senki gyereke, csak a sajátunkra lennék kíváncsi, de miért nem jön már??? Ha esküvőről hallok, mostanában már az merül fel bennem, hogy vajon nekik is hamarabb lesz gyerekük mint nekünk? Mi 3 gyereket szeretnénk, jövőre már 30 leszek, ha a második, harmadik gyerek összehozása is 2-3 évünkbe fog kerülni, akkor 40 évesen fogom szülni a harmadikat?! Júliusban volt 3 éve, hogy a legelső próbálkozós hónapban rögtön teherbe estem, de még a 6. hét előtt elment sárgatest elégtelenség miatt. Akkor lett terhes a barátnőm is, azóta már a második gyereke lesz októberben 1 éves! Imdom őket, nagyon aranyos gyerkek, amikor velük vagyok felhőtlenül tudok velük játszani. De ha belegondolok, hogy nekm is lehetne már ennyi, vagy legalább egy, jön a bánat és az, hogy nekem miért nem...?
A harmadik vetélésem után nem tisztult ki a méhem, csinátak egy műtéti befejezést. A többiek akik aznap voltak ilyen műtéten, azok azért voltak ott, mert elvetették a nem tervezett magzatokat. Nagyon "jó" érzés volt.
A hugomnak 2 gyereke van, az öcsémnek 1. Én vagyok a legidősebb és szerettem volna, ha nincs nagy távolság korban az unokatestvérek között, hogy jobban tudjanak együtt játszani. Akkor vetéltem el másodjára, amikor a hugom a másodikkal és a sógornőm is terhes lett. Vígasztaltak, hogy ne bánkódjak, ők tudják, hogy nekem is nemsoká lesz, ez volt 2000-ben. Nekem nincs azóta se, pedig már a 3. orvosnál vagyok. Ez az érzés, amit te nem értesz (kívánom ne is éld meg sose!), csak 1 éve van. 2 évig engem sem bántott ennyire a dolog. Ez azt hiszem tulajdonképpen önsajnálat, a saját helyzetünk felett érzett bánat, amit az vált ki, ha mások terhességéről hallunk és azt gondoljuk: "de jó neki". Másnak miért sikerül olyan könnyen? Vagy ha már nem lehet könnyen, de akkor mostmár legyen! Többen vígasztaltak már azzal, hogy hallották, hogy valakinek 6 év múlva lett, vagy 13 év múlva lett meg az első gyerek. Ez nem vígasztalás! Akkor lehet, hogy még 3, vagy még 10 évet kell várnom???
Na, jól belelendültem! Bocsánat, kicsit beleéltem magam a dologba. Ha van további kérdésed, tedd fel nyugodtan! (Ha még mered Kép)

Leone

KépKép
leone

Bettina!Kép

Bocs, én még Virág hozzászólása után kezdtem írni az enyémet de közben dolgoztam is és csak most lett kész.

Karmen!Kép Magika!Kép
Én is most járok fogorvoshoz, gondoltam, hogy lecseréltetem az amalgám töméseimet, mert én is hallottam, hogy egészségtelen. De a fogorvosom azt mondta, hogy ezt butaság, lényegesen el van túlozva és nincs értelme hozzányúlni, ha nincs vele más gond. Jövő héten szerdán megyek hozzá, egy hátulsó fogamat fogja tömni, akkor majd meglátom, hogy milyen tömést használ hozzá!

Jovika!Kép
Te nem jössz a talira?

Lányok, még egyszer bocsánat, hogy az előző hozzászólásom ilyen borzasztó hosszú lett, még én magam is meglepődtem!

Puszi, Leone

KépKép
leone

SziasztokKép

KarmenKép
Jobban vagy? Pihenj sokat, most ez a legfontosabb!! Sajnálom a kanárid, nagyon fáj ha az ember elveszíti a kedvencétKép
Sikerült összeszednem az adatokat a táblához, akkor "bevennél"?
sokc, 27.cn, 26év, Budapest, 30-33napos ciklus

SzErika
szucse

SzosziKép)
Ez nagyon jó!! Bárki lehet a nevek mögöttKép
szucse

Merre vagytok?Kép
Sajnos, most csak ilyenkor tudok jönni...
Vegyes érzelmeim vannak most, a jövő héten megyünk egy meddőségi klinikára és nem tudom mi fog történni, mit találnak majd, meddig fog tartani majd az egész és mikor lesz már végra kisbabánk?!
Egy kicsit magam alatt vagyok, bocsi érteKép
SzErika
szucse

Leone, SzErika !
En itt vagyok!!!De tenyleg csak d.e. szokott itt nagy lenni a forgalom...munkaidoben ernek csak ra a lanyok...Kép
Leone,
ne kerj elnezest amiert hosszu voltal.Tokeletesen ezt erzem en is.(nem gyozom elegszer irni)Nem sajnalom mastol, faj, hogy nekem nem lehet.Es nagyon hasonloak a korulmenyek,ime az en helyzetem:A vetelesemkor a nagyobbik noverem 6 honapos terhes volt(gyonyoru kisfia van), a kisebbik szinte napra velem egyidos.Az enyem elment a 8.-ik heten, az o kislanya most volt 1 eves, a keresztlanyunk lett.Az egyik baratnom most 8 honapos terhes, a masik 6.Az utobbinak egy honapja volt az eskuvoje, mert becsuszott a baba.A masik januarban kezdett probalkozni. Kozben ket unokatestverem szult, mindketten 1 evvel utanunk kezdtek.Ugy latszik minel nehezebben megy, annal tobb korulotted a baba.A sors fintora.
-szoszi-
szoszi

Leone, Szoszi!
Én teljes értelek titeket!!! Én is pontosan így vagyok, együtt örülök a kolléganőimmel, mert láttom milyen boldogok. De fáj is, hogy nekik egyből! ép, hogy abbahagyták a gyógyszer szedését és már terhesek is!!! Nekem csak az a kérdés jár a fejemben: Nekem miért nincs még?
szucse

És még annyi, hogy mennyire nem vagyok irigy, hogy elláttom őket tanácsokkal, tartom! bennük a lelketKép
SzErika
szucse

Lányok Kép
Sziasztok, most látom csak milyen érzelmi lavinát indított be ártatlannak tűnő kérdésem.
Sajnálom, hogy ennyire felbojgattalak vele benneteket.
Bettina
bettina

BettinaKép
Nincs semmi baj, de ezt az érzést nem lehet pontosan leírni, nehéz. Egy biztos itt senki sem irigyli másoktól az örömét, csak mindenki szeretne ebből az örömből részesülni már. Ha végig olvasod, láttod, min mennek keresztül itt a lányok. Rengeteg kudarcot, reményt és "áldozatot" kell meghozniuk egy piciny életért, amit más nem tud úgy értékelni, szeretni mint ők!
SzErika
szucse

De jó hogy itt ilyen megértésre lelek! Kép

Viszont valahol mégsem jó, mert ez azt jelenti, hogy túl sokan vagyunk ugyanabban a helyzetben. Kép
És sajnos többekről tudok, akik nem is írogatnak ide, de ők is hasonló problémákkal küzdenek. KépKépKép

Bettina!Kép
Tényleg nincs semmi baj, a te kérdésed nélkül is ilyen lelkiállapotba kerülünk időnként, már megszoktuk. Kép Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok,
egy ismerősömnek szeretnék összeszedni néhány természetes gyógymódot, egyelőre nem jön össze nekik a baba. Pl. maca vibe, cink, tudtok ilyeneket? Ha igen légyszi írjátok meg, vagy azt hogy hol találom.
Előre is köszi.
Inkább az e-amil címemre: agi@pro.hu
Köszönöm:
Ágci

Kép
Ágci

Ágci Kép
jók ezek a természetes gyógymódok, de egy alaposabb kivizsgálással többre mennek, mint a mindenféle öngyógyítással. Ha egy kicsit is nagyobb a baj, akkor ezek a természetes gyógyszerek már nem segítenek. Szerintem menjen el ő és a párja is egy kivizsgálásra, ez nem nagy ügy, pár vérvétel és egy ondóanalízis, és, ha minden negatív, akkor jöhetnek a mindenféle természetes szerek.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hogy vagytok ma?

Milyen volt a tegnap este?
Tegnap megneztuk a T3-at!
Latta mar valaki?
Vendég

Szia MagikaKép
Én jól vagyok köszike, még húzom magam után a kecsupos üvegetKép

SzosziKép
nemtudom hogy mi van velem talán beletörődtem abba hogy megint nem sikerült a baba és hogy hiába idegeskedek az nem segít, tehát megy az élet tovább újra reménykedhetek és majd megint izgulok a 29 napon hogy na akkor hol is az a teszt, mit fog mutatni.
Elegem lett a sok idegeskedéstől az nem vezet jóra és a babák sem szeretik az ideges mamikat.
Tehát csak jókedv legyen és akkkkoooorrrr SIKERÜL Kép

Alice
malice

MagikaKép

Én ma este fogom megnézni a T3-atKép HA megtudom nézni és nem jön közbe semmi KépKépKépKép ÉTED?
malice

Alice!

Kép
Holnap josz talizni?
Nekem most kezd kifogyni az uveg. Kép
Vendég

Magika Kép

Sajnos nemtudok menni mert tárgyalni megyekKép azért nem is irtam hogy megyekKéppedig már úgy elmennék egy ilyen talira.
Nekem is fogyóban van,és aztán majd indul a Buli ha kiürültKép
Alice
malice

Ja és

nem én vagyok a Juga Veronika KépKépKép
malice

Alice!

Kar hogy nem josz! Kép

Mi mar tegnap jot buliztunk.
ezt csak azert irtam, hogy irigykedj! Kép
Vendég

Sziasztok!

A tali névsor eddig:
Alena
Cateye
Egcsi ???
GViki
Leone
Magika
Orsi
Virág

Eddig még elég rövid, pedig holnap lesz a tali! Jelentkezzen nyugodtan aki szeretne jönni!Kép
Szöszi azt hiszem te kérdezted a tali időpontját, akkor jössz, ugye?

Leone

KépKép
leone

KarmenKép
Nagyon sajnálom a kanáridat ? Ez már öreg kornak számít kanáriéknál, vagy beteg lehetett ?

LeoneKép,SzösziKép
Szívemből szóltatok, minden betűjével egyetértek.

BettinaKép
Nem lavinát indítottál el, jogos volt a kérdésed. Bennem is felmerült az első pár hónapban, de sajnos nekem a másik oldallal is meg kellett ismerkednem, amit Te még nem érthetsz. Ja és én is 31 éves vagyok, és nem 25Kép. Akkor én sem izgulnék.

MagikaKép
Én is tegnap láttam a T3-at. Hát...? Én nem szeretem az ilyen filmeket, de a párom beleegyezett, hogy megnézi velem a Dr Szöszit, ha én is megnézem vele a T3-at. Azért ez komoly kompromisszum mindkettőnk részéről nem ?

SzösziKép
Ez marha jó volt a Jugáról és a Farkasháziról. Akkor tuti itt bujkálnak közöttünkKép Főleg azok gyanúsak, akiket még nem fotóztam le, mert nekem komoly képgyűjteményem van ám a lányok egy részéről.

VirágKép
De jó Te egyke vagy, nem kellett soha megosztanod a Milka csokitKép Nekem van egy öcsém, akivel komoly harcok mentek az akkor divatos és kuriózum dolgokért. De most már imádom Őt, és nem bánom, hogy osztozkodni kellett, csak ezt már felnőtt fejjel érzem.

Cat

Cat
Kép
cateye

MagikaKép

Megpróbálok elmenni NA hány órakkor lessz pontosan és hol?

Én meg ma fogok bulizni,csak menjek hazaKép

Alice
malice

Cat!

Nalunk is ez volt akompromisszum.
Szoszi miattam, terminator miatta. Kép

Igaz nekunk megvan a szoszi egy dvd-n es egy honapban egyszer tuti megnezem este es igy kenytelen O is.
Imadom azt a filmet ugy mint a pitet. Kép
Vendég

Alice!

Kép

A buli holnap 17:00 vagy 17:30 ezt meg en sem tudom pontosan. Kép
Vendég

CatKép

Nekem is megkellett osztanom a milka csokit ráadásul kettővel(iker hugaimmalKép)
Na hát nem sok maradt belőlleKép,akkor mi is balhéztunk én úgy szadiztam őket hogy ütöttem a babájukatKépKépKép de annyira imádom őket.

Alice
malice

Hol?
malice

Alice!

Vista kavezo.
Hat nem vagy semmi.
Szegeny babak. Kép
na meg szegeny hugaid. Kép
Vendég

Magika

KépKépKépKépKép
malice

Alice!
Kép
Vendég

Jó reggelt!
Cat, én is 31 vagyok, nem 25 (de lehet, hogy írtam máűr korábban és arra reagáltál, csak rosszul értelmeztem Kép ?)!!!!!
De tök mindegy Kép valószínűleg 25 évesen sem lennék boldog, ha nem sikerülne (bár tudom, akkor még több idő van).
Nade nem akarok ilyenekre gondolni, hogy nem fog.

Szép napot mindenkinek és ígérem ma nem kérdezek se "mikor lesz fiú és lány, se miért fáj, ha másnak sikerül" típusú kérdéseket, mert úgy érzem minden kérdésem felborzolja a fórum-társak érzelmeit.
Visszavonulok újabb pár hétre, addig is hajrá mindenkinek!

Bettina
bettina

Kép Bettina Kép
én 23 vagyok mégis zavar, hogy egy éve már küzdünk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok

Én is rohamosan közeledek a 31 felé Kép és még nekem sincs babácskámKép

Na majd mostKép apait anyait beleadunk papával.Kép

Alice
malice

En 27 multam!
Kép
Mi meg el sem kezdtuk a projectet. Kép
Vendég

MagikaKép

És nem akarjátok (dugiban)elkezdeniKép ígérem nem mondom el senkinekKép

Alice
malice

Alice!

Megbeszeltuk, hogy eskuvo elott nem.
De kibirok meg egy fel evet. Mar csak annyi van. Kép
Igazabol en nem is gondoltam ra hosszu ideig, de a papa annyit mondogatta, hogy a naszuton, hogy teljesen beporogtem.
Foleg, hogy ide jarok.
Mar en is szeretnek most rokton. Kép
Vendég

OrsiKép
Tudom mindenkinek nehéz ez, akárhány éves. Ha már rendezettek a körülmények, és lélekben is felkészültek a párok egy pici fogadására, teljesen megváltozik az ember értékrendje, és más dolgok kerülnek előtérbe. Csak azért írtam Bettinának a koromat, mert Ő is erre hivatkozott.

MagikaKép
Miért vagy szomorú, hogy el sem kezdtétek még a babaprojektet? Még férjhez sem mentélKép Minden eljön a maga idejében, nem kell ezt siettetni. De ha ennyire tudatosan akarod, miért nem kezdtek bele ? A párod nem akarja még?

Cat

Cat
Kép
cateye

Hol van a Vista???
malice

Judit-ka hol van??? A második halvány csík volt az uccsó információ, nem?
Cat
Nem mentem még el tükrözésre, mert besokalltam és azt mondtam, hogy nem megyek sehova és különben is hagyjanak engem békén. Ez még tart... A következő ciklus kezdetén azért azt hiszem elmegyek.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Ma vagyok a 30.napon, még 2 nap kellene, hogy ne jöjjön meg, de én annyira türelmetlen voltam, hogy csináltam tesztet, hajnal 5-korKép
Most tök álmos vagyokKép
Amikor megcsináltam, totál negativ volt, 2 perc múlva ott is hagytam szomorúan, aztán reggel 8-kor találtam egy halvány 2.csikot...
Persze meg akarom ismételni majd pár nap múlva, de fogalmam sincs, hogy most ez jót jelent vagy nem. Megpróbálom feltenni ide a képet:

Kép
Szerintetek?

Linda
linda

Cat!

En is ugy vagyok vele, hogy eskuvo utan.
De mikor itt vagyok veletek azonnal szeretnek. Kép
Vendég

LindaKép
Sajnos ez negatív eredmény. A teszteken bizonyos idő múlva megjelenik a 2. halvány csíkocska, de 3 órával a tesztelés után már ez nem értékelhetőKép. Ha nem jön meg akkor tesztelj a hétvégén mégegyszer.

MagikaKép
El is hiszem, hogy itt bezsongatunk a sok problémánkkal, ügyeinkkel-bajainkkal. Nem vagyunk rád jó hatással. De ne éld bele magad, csak természetesen, az a lényeg.

Cat

Cat
Kép
cateye

LindaKép

Én ki is nagyítottamKépKépKép átraktam Word be én is látok ott valamitKépA második csík is rózsaszines volt ez nagyon fontos?

Alice
malice

Csak azért kérdezem mert adhat téves leletet ennyi idő utánKép
malice

Linda Kép
egyetértek Cattel. Minden teszten legyen az HCG vagy LH egy idő után megjelenik a második csík halványan vagy erősen. Ezért fontos, hogy a 10 perc be legyen tartva. Utána már nem értékelhető az eredmény.

Magika Kép
akkor azért nagyon befolyásolható vagy, ha tőlünk függ az, hogy mennyire akarsz babát. Akkor most inkább látogass egy esküvős fórumot Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LindaKép

Miért nem vártál 5 percig(ilyenkor az elején sokat számít az a 3 percKép

Alice
malice

SziasztokKép

Olyan ritkán fordulok meg erre mostanság, hogy visszaolvasni nics türelmem. BocsiKép

Cat, Bea: lecseréltem Schwartzit. Egyébként tök korrekt volt, minden leletet (a férjemét is) kiadott. A ronda kisördög beszéli azt belőlem csak, hogy azt gondolja, a Jánosba megyek másik dokihoz. (Mivel tudja, hogy ott dolgoztam).
Új doki normális, ebben a ciklusban inszeminál. HA a két nem megrepedt tüszőm megreped (20 és 32 mmm-esek).

Leone: nem megyek, pedig volt rá esély. A kicsi lányomért kell leutaznom anyámhoz.

Lányok: összefutottam BogárralKép olyan szép kerek, mindenkit puszil és remélhetőleg nem sokára lesz otthon netük és tud jönniKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: