A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szuri - jó éjt neked is!!
meg Öreganyunak is - már ha ketteskétől tudsz aludni, te szegény...!

Plümő - neked hogy megy a szurizás?
szépem

én is megyek.
aludjatok mert álmosak vagytok :)

Ja, rózsaszín. Azt hiszem rózsaszínt választok :)
grillázs

Grilli!

Oké,persze,Te tudod. :) Azért szoktam megkérdezni,ez így tiszta.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok DRK-sok!

No, ma elkezdett jelezni a pocim, ez jót szokott jelenteni, remélem, ezt a holnapi kukkolás is alátámasztja:-)

Hajnalban akkor tali! Grilli, én maraok a tradíciónál: piros :-)

sok puszi, szép álmokat
plümõ

na jó, én is lépek engedély nélkül.. :) megnézem, mit hazudik a média...
szépem

Gyors bekukk, Plümci, majdnem egyszerre. Én is csak jelezni szerettem volna, hogy reggel ott leszek!
Pusszantás!
Szép álmokat!
finch

Jó éjszakát

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

ja, igen, egyet elfeledtem: Katóc! - a legutóbbi mailedben küldtél egy tesztet, amit nem azért nem küldtem vissza, mert nem úgy gondolom, hanem mert nem kedvelem a 'küldd el még 10embernek, meg a barátaidnak'-méleket. ettől függetlenül nagyon tetszett!
szépem

Kagyló: pedig átküldtem a telcsiszámot Pü-ben, nem kaptad meg????

Szuri:
úgy lehet 1 injekciót nemjól beadni, h nem keverik össze a gyógyszert, csak az oldószert adják be, elég durva egy egészségügyistől :shock: :shock: :shock: :shock:
én nem értem, h melyik unoka kié, hány éves, stb......

Szépem: igen, édes semmittevés...de hogy mit csinálok egész nap????

Öreganyu: maradhatnák még TP-en, de üldögélek egész nap, meg jobb nem itthon rágódni

Hanyi: drukk a királylánynak és a királyfinak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Szép jó reggelt mindenkinek, úgy néz ki ma én vagyok a ső :lol: :lol:
gizmixxx

Hol vagytok :roll: :roll: :roll:

Ági!

Már csak egyet alszol és férjes asszony leszel :lol: :lol: :lol:
Hogy van a bokád?
gizmixxx

Mindenki az intézetben van? :?: :?: :?:
gizmixxx

Kép
Tatulány
Nem kaptam meg a számot!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szép jó reggelt!

Igen, az intézetben voltunk többen is :-) Én haladok szépen, majd hétfőn többet tudunk.

Grillázs, több rószaszín leányzó volt, egyet le is szólítottam és invitáltam ide. Szóraszín pulcsis leányzó, gyere közénk :-)

sok puszi
plümõ

Jó reggelt!

Szia Plömci!Jó volt látni...:)
Miújs,jól alakulgatnak a tüszőcskék,elégedett vagy???
hanyatka

Finchike!Téged is..:)
Írj...
hanyatka

Hanyikám, bizony, miylen jó volt talizni, idén először :-) Drukkolok Nektek nagyon! 6db egyforma vezér van, most próbáljuk úgy alakítani ,hogy kiválasztódjon 2-4, hétfőn kiderül a dolog!

sok puszi
plümõ

Naaa,az tök jó....hajrá!Én is drukkolok Nektek!
smaccc
hanyatka

Jelentem, megjöttem én is! Hanyi, Plümő, jó volt talizni. Tényleg! Sokkal jobb így várakozni is, mint megkukulva bámulni a TV-t.
Szóval hú de sokára jutottam be. Pont az előttem lévő hölgy után ment Apánk a műtőbe 8,45-kor. Szóval olyan fél tíz körül jöttem el.
Van öt szép befutónk nyolcasok és tizesek. És nem kell még mindig szurka! Hujujujujujéééééééééééé!
Hétfőn Plümő, újra tali, szerintem összeszedem magam és én is odaérek hamarabb, mint ma.
Hanyikám, sok sikert neked délutánra.
Puszik
finch

Finchi!Ez szupiiii....csak így tovább!!!
Köszi a drukkokat!
puszka
hanyatka

Hétfőn én is így jártam,hogy éppen előttem ment le a műtőbe,másadjára :)
hanyatka

Szép napot csajszikák!

Ügyesek vagytok Plümikém, Hanyatkám, Fincsikém.
Hanyatkám nagyon szorítok ma neked a délutáni katéteres huncuthoz! :oops:

Szépem édes vagy, hogy hiányolsz!
Írtam nem igen tudok jönni, nagyon dolgozom. Semmire nincs időm.
Sajnos :(

Tatukám csak punnyadjál a babókkal! használd ki az időt a legjobban.

Ágikám holnapra minden jót és jó házasodást neked! :D

Mindenkinek pusszancs, rohanok! De gondolok rátok nagyon!
andi67

Rengetegen voltak ma. Még miután Te elmentél, akkor is csak jöttek-jöttek-jöttek!
Story: a beállításkor hétfőn újra szóba került, hogy nem vagyunk a párommal összeházasodva, és kéne a közjegyzős papír! Mondtam, neki, hogy igyekszem pótolni. Felírta a stimus lapomra, hogy HAK ( házassági anyakönyvi kivonat ), hogy ne felejtse el kérni! A kis cseles.
Persze a héten nem tudtunk elmenni közjegyzőhöz, mert a párom külföldön van.
Erre ma az UH szobában kérdi: házassági anyakönyvi kivonat? elkezdem mondani neki, hogy " holnap jön haza a párom......, de a holnap után a szavamba vág: " Mi van? Holnap lesz az esküvője?" volt nagy röhögés, viccmesélés UH közben 2 x addig tartott, mint szokott. A végén már nem is emlékezett rá, hogy diktált -e valamit Ágikának! Szétröhögtük a fejünket, mindezt úgy, hogy közben csinálta a vizsgálatot!
finch

Sziasztok!

gRATULA A SZÉP TÜSZIKHEZ.

Igen már csak egyet alszunk, ééééééééésssssssssssss! :-)

Egyébként nem tudom hogy csináltam, hogy eddíg nem nagyon híztam, pedíg apával pont attól féltünk, hogy én aki magamtól is egy hónap alatt smán hízok 10 kg-t , majd hirtelen megugrik a súlyom, erre tessék nem így lett. Hál a a jó égnek. Aztán lehet, hogy majd most jön a java! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Fincsh adott neketek olyan papírt, amit a közjegyzőnél bele kell íratni az élettársi papírba. Pl sajátként ismerjük el a szülatendő gyermekeinket, stb... ?

Ági28

Ági, holnap bekötik a fejed! Jaj de izgulok! :wink:
Lehet, azért nem hízol, mert a babók elszipkázzák a fincsi hamikat, amiket eszegetsz! :D
Andi, hiányzol ám Te is. Azért ne dolgozd szét magad!
Yamita! Készültök már boardilag? Juj de szupi jó lesz nektek. Merre mentek?
finch

Igen, Ági, még ősidőkkel ez előtt megkaptam a papírt, csak idáig valahogy mindig elmaradt! :oops:
finch

Akkor jó. De olyan érdekes, mikor mi még csak inszemeztünk, akkor még nemkellett közjegyző előtt írt, akkor még csak egy két tanu előtt aláírt nyilatkozat kellett. Aztán a lombiknál már kérte a közjegyzőset.

Igen lehet, ohgy ezért, de a lényeg, hogy ők szépen nőljenek. :-)

Ági28

Andikám!Sajnálom édes,hogy ilyen sok munkád van...vigasztaljon,hogy itt a hétvége és lehet kisit pihikézni:)

Ágika!Nagyon ügyesen csináltad,hogy maradt az eredeti súlyod,csak gratulálni tudok!!!Én is arra gondolok,hogy majd jól meghízok,ha babás leszek,de kitudja :)
Ééééés holnap lesz a nagy nap!!!Csak ügyesen :wink:
hanyatka

Igen, próbálja a papírmunkát kordában tartani!

Ági, így akkor a babók és a mamó is jól járnak! :wink:
finch

Hát igen, bár mikor megyek a gőzmozdony hozzám képest kutyafüle, de kit érdekel! :-)

Ja valaki kérdezte a bokámat, két nap felpolcolás után ismét a régi a bokám :-) Bár mostanából alapból kicsit meg van duzzadva, de ez normális, és el sem tudjátok képzelni, úgy izzad, mint még soha életemben. A papucsomból sokszor csavarni lehet a vizet. De hát dolgoznak a hormonk. És ami érdekes csak a talpam izzad így :-)

Ági28

Hanyi neked meg ma lesz a nagy nap... Ez hányadik inszi is??

Ági28

Ági, és mikor is kell majd befeküdnöd?
finch

Itt egy érdekes cikk a lobikról! http://www.anyaleszek.hu/lombik-eletre-halalra--cikk

Hát a 27. héten, elvileg az február utolsó hetére esik. De majd a jövő héten találkozom a dokimmal, így akkor már talán okosabb leszek.

Ági28

És UH is lesz! Drukkolok, hogy minden rendben menjen!
finch

Aha kedden reggel megyek UH-ra! Már nagyon várom! :-)

Na de most megyek Tv-t nézni kicsit. Du majd lehet, ohgy még benézek. Puszika!

Ági28

Sziasztok-sziasztok!

jajj szaladok megint,csak bekukk, de olyan jól esik, hogy hiányoltatok!
szépem, fincsi tündérek vagytok! :)
boardozni Dehogyneeeem nagyon készülünk!! :lol: most csak közel, semmering- stuhleck, tök jó szállás, szauna, uszi, ping-pong :D:D már nagyon várom!!!

hanyatkám gondolok ma rád sokat!!!
fincsi, örülök hogy jól álltok!
plümikém csók neked, majd skype on faggatlak mert úgy egyszerűbb :D

ÁGI NAGYON NAGYON SZÉP LEGYÉL ÉS NAGYON BOLDOG SZÉP NAPOTOK LEGYEN EGYÜTT!(aztán persze sok mégboldogabb esztendőtök ;) )

katócocskám hogy vagy?
kagyló, köszi a recepteket bár elolvasni nem volt időm, eltettem nyugisabb napokra :D
ja, andikám készülsz már a bökésre ?? :lol:
yamita

Yamikám, megbeszélek folyamatosan, de du talán kicsit tudok jönni Skyp-ra, Finchi, ez Neked is szól:-)

Anduska, megkaptam a leveled, válaszolok is, csak a hullámok most csapkodnak, próbállak csörgetni is.

Ági, tényleg, már az előeste lesz! Csodás napot kívánok Nektek!!!

Hanyikám, hajrá!!!!!

sok puszi mindenkinek
plümõ

Sziasztok!

Ágikám szerintem mi jobban izgulunk mint te. :)

Lányok olyan jo hallani hogy milyen jól alakulnak a tüszöcskék mindenkinél továbbra is küldöm a tüszönöviket.

Hanyatkám neked meg nagy kalappal meglessz az a királylány/királyfi.

Szurikáta engem is összezavart ez a két hónap külömbség az uncsik között. :)

Szépem te még szeded a gynexet?

Andikám ne dolgozz annyit.

Yami de jo lessz neked kicsit kikapcsolódni.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Ma valóban ezren voltak!
Én is láttam több rózsaszínt (meg is lepődtem micsoda divatszín), azt a pulcsis szőke lányt is, de nálam rózsaszínebb nem volt senki. Én ma úgy néztem ki mint egy koszorúslány és a habcsók keveréke.
Ehhez képest senki se jött oda, hogy hali grillázs :(
Ettől kicsit elszontyolodtam. Mindenesetre olyan rózsaszínbe sikerült vágnom magam (szó szerint tetőtől talpig), hogy még Apánk is szóba hozta, hogy micsoda kis rózsaszín vagyok :) Én meg mndtam neki kámpicsorodva, hogy habcsók.
De amúgy Apánk ma valami mókacukit vett be, mert a szokottnál is vidámabb volt, konkrétan úgy röhögtem én is UH-n, hogy azt hittem, nem fog tudni normálisan megvizsgálni és megint könyörögtem, hogy ne röhögtessen.
grillázs

Ági!Ma lesz a 4. inszike és remélem ,hogy egyben az uccsóóó!!!

Yamaika!De jó,hogy jelentkeztél.Smaccantalak...

Zsembibébi!Jó lenne már talizni,hiányozol! :wink:

jaj,úgy feszül a pocim...
hanyatka

Grili!Akkor nagy sikere volt ma a rózsaszínnek :)Én is szeretem,szinte minden árnyalatát:)
Mikor értél oda??Valószinű,hogy Plümek már nem volt ott,viszont lehet,hogy Finchike igen.
Hogy alakulnak a tüszőcskék???
hanyatka

Hanyikám nekem is ugy hiányzól már.
Ha jönnél tornázni hétfön talizhatnánk jo tenne a torna a beágyazódásnak. :)

Andi
zsembi

Grilli,Fincsi akkor nektek ma már eleve csak jo napotok lehet hogy ilyen vidám volt Apánk. :)

Andi
zsembi

Hanyi - nyolc körül már ott voltam. De elég hátul bírtam leülni. No mindegy. Neked megy a drukk ezerrel. Én még alakulóban vagyok, lassúak és lustik a drágáim, mint én magam. Apánk szerint a hétfő is sokesélyes. Majd hétfőn meglátjuk. Én úgy készülök lélekben, hogy hétfőn akció, de Apánk szerint benne van a pakliban, hogy csak kedd, vagy szerda.
grillázs

Értem Grili.Akkor tüszőnövesztő sugikat küldünk!!!:)

Zsembike!Lehet,hogy hétfőn még nem megyek,de a kövi hétfő nagyon esélyes.
Még Finchivel is beszéle,,mert jó lenne együtt menni :)

Lassan lépek,majd délután jövök,ha hazaértem!
Puszika,jó étvágyat!!!
hanyatka

Hanyika ! - most te csak ne küldj semmit! A mai nap a tied! Ma mindenki neked küldi a drukkokat! Majd eljön az én időm is, de most csak magaddal foglalkozz! Én is csak veled foglalkozom :)

Na, lányok, én lassan lépek. Úgy alakult a nap, hogy dolgom van, csak vasárnap estefelé tudok benézni. Ha van még időm, akkor a táblicskut feltöltöm. Ha nincs, akkor sorry, csak vasárnap.
Mindenkit puszikálok, a' la zel: smaccantok
grillázs

Grilli! Szia! 3 lányt láttunk rózsaszínben, de Plümekkel nem tudtuk eldönteni, hogy melyik lehetsz. Én a kávéautomatával szemben ültem, a legszélső széken! ( amíg ott voltam :D ) Fekete csíkos felső + fari! Ha esetleg felismernél, hétfőn gyere majd oda hozzánk.
finch

finch - én nem emlékszem csíkos felsőre :oops: :oops: :oops:

Én full rózsaszínben voltam -rózsaszín szoknya, rózsaszín harisnya, rózsaszín felső és rózsaszín kardigán, mindez rózsaszín bizsuval és hajpánttal kiegészítve. Mondom, hogy úgy néztem ki mint egy óriásmasni. Tiszta szarul is éreztem magam amikor eljöttem. (majd itthon bebújtam a rózsaszín papucsomba - áááááá) és eldöntöttem, hogy mostantól majd egy évig nem veszek fel semmi rózsaszínt, mert úgy éreztem magam mint Barbie. (csak az alakom áll tőle oly messze, mint az Eiffel-torony a Gizai piramisoktól)
grillázs

Hát fekete garbó, és csíkos felső ( fekete szürke ) variáció!
Ennyire nagyon rózsaszínre nem emlékszem! Majd legközelebbre megbeszélünk valami egyezményes jelet, persze csak ha akarod!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: