A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba, mi marad így szegény Bertusnak? :D

Kép
dotildi

Dotildi :lol: :lol: :lol: :lol: !Behalok!!!

Bongyi, már hiányoltalak ám!!! Visszaolvasás? :shock: Nem irigyellek :wink: .
dettyk

Gremese, Dettyk: :evil: :evil:

Horcsog: a málnás tejberizspépet a lányom elette a fiam elől... :shock:

Irina: félreértettél. Már voltunk konduktornál, az ő javaslata, hogy járjunk izomtornára. Csak valami vizsgálattal hivatalossá kell tenni, hogy ingyé legyen. Erre a vizsgálatra kell várni kb 2 hetet.
De ha lustábbnak látod Ádit mutasd meg te is egy konduktornak. Engem a védőnő irányított hozzá.

Kép
Kép
timi26

Juba, ejnye-bejnye :D ! A sütőtök nekem is nagyon bejön, már alig várom, hogy rávethessem magam Panka maradékára (Bence soha nem szerette) :D :D .
dettyk

Timi26, jóóóóvannna :oops: . Csak vicceltünk... :roll: . Bocsika, lécci-lécci :) .
dettyk

Irina! Annyira sajnálom de talán ha jó sok vudut küldünk Ádinak akkor elkerülhető a mütét!!!Ne legyél elkeseredve én nagyon együtt érzek veled,tudod a Bertusnak is baj van a veséjével. Mi februárba megyünk megint.(már nagyon sokat voltunk csak nem akartam írni mert nagyon lehúz ez a téma)
Volt már jó pár durva vizsgálat amikor a gyerek bent sírt a vizsgálóba mi meg kint az ajtó előtt! Most is valami hasonló "jó" vár ránk nem tudom igazából mi a neve a vizsgálatnak és,hogy mit takar de azt mondta a doktornő,hogy ha nagyon ficánkol vizsgálat közben akkor el kell altatni! Na ettől én teljesen kész vagyok ilyen kicsi babát altatni á nem is gondolok inkább bele :cry:

KépKép
juba

Hát igen apa szerint is én inkább magamnak veszem őket nem is a Bertusnak de ez rágalom :lol:

KépKép
juba

Dotildi!

Csúúúcs képek még hogy nem vagytok vámpírok :lol: :lol: :lol:

Juba!
Kis hízás ránk fér. :D
Szegény berta meg majd rágja a küszöböt. :lol: :lol:

Az én lányom mostanság fújja a nyálát nem is akárhogy. :D
És ha hason van kezdi kinyomni a posit elég muris :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj, Juba, szegénykéim :cry: :cry: . Megy a drukk ezerrel, hogy ne kelljen ilyen drasztikusan beavatkozni :cry: .
dettyk

Juba! El sem tudom képzelni milyen - vesére irányuló - vizsgálat lehet az, ahol nyugodtnak kell lennie egy babának.
Szegény Bertus! Már most szorítok Neki, hogy februárban minden flottul menjen!

Timi26! Én tudom, hogy nem haragszol! Ránk egyszerűen nem lehet! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba!
Rossz még bele gondolni is
hát nektek is megy a sok+++++++

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese, Dettyk: na jó, nem haragszom! Ha vesztek majd 1-1 CD-t... :wink: :lol:

Gremese: Szóljá má Nikinek hogy dobják össze gyorsan azt a gépet, oszt jöjön má, mer nagyon le fog maradniiiiii!!!!!!!!!!!!!

Enyém fiam még mindig alszik!!! :shock: De akkor mikor fog vacsizni??? Hajnalban???

Mutizok 2 szökős képet. Kaja közben el akart menni!!!

Na ezt elküldöm aztán mutatom, mert elbambultam és nagy lett a kicsinyítés... :oops:

Kép
Kép
timi26

Juba: ++++++++++++++++

Kép Kép

Ja, meg itt van apája, meg a nővérke kicsinek + VikDan:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Köszi csajok nagyon rendesek vagytok!!! Nem is lehet elmondani,hogy mennyire rossz volt amikor az izotop vizsgálatot is csinálták neki.Először megszúrták a fejecskéjét,kanült raktak be neki majd azon keresztül radioaktiv anyagot fecskendeztek be és közbe figyelték ahogy távozik neki a vizeletével. A pelust amibe belepisilt ott kellett hagyni mert sugárzott.Szóval utálom ezeket a vizsgálatokat legszivesebben nem vinném el egyre sem!!

KépKép
juba

Timi26! Oksa, én felvettem az előrendelést a CD-re! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ó, szegény Bertus... Reméljük minden rendben lesz!

Kép
dotildi

Mi van? Megjöttem, oszt eltűntetek???
:evil:

Kép
Kép
timi26

Timi26, nagyon jók a képek! Nagyon profik vagytok már, hogy így előke nélkül nyomjátok :D

Kép
dotildi

Nem, csak nézzük a képeket!!!
dettyk

Timi! Tök jók a képek,Bertus is így kicsúszik ha nem kötöm be!! És megvesszük a cd-t persze de akkor járjon ám nekünk valami kis kedvezmény :wink:

KépKép
juba

Miről maradtam le mi ez a Timeja asszony,
Vagy titok?és Cd?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba! Ezeket a vizsgálatokat meg kell csinálni! Csak így lesz Bertus egészséges! Fel a fejjel! Drukkolunk!

Timi26! Nagyon jók a szökős képek! VikDani előke nélkül eszik? :shock: Az igen!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, ők sem tagadhatnák le egymást, de én meg nem mondtam volna apájáról, hogy fiú :oops: :oops: .
dettyk

Jaaaj Timi!
Szuper a vőlegényünk és milyen szépen eszik. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

CD-t, hát persze :D !!! (Ezek után merjek nemet mondani :wink: ).
dettyk

Még egyszer köszi csajok nagyon jól esik,hogy bátorítotok!!!!

Na én elteszem magam holnapra,és különben is nagysága kb két óra múlva szól,hogy enne valamit :D
További jó szórakozást mindenkinek!!!Holnap jövök(Ha megérem)
Jó éjszakát!!!

KépKép
juba

Timi26! Zsófit is be kell kötni a pihiszékbe, különben kipördül oldalra. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Mi az, hogy ha "megéred"? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk, biztosan azóta mások is írtak a témában: nálunk igen, a második bébi nyugisabb, sőt a harmadik tűrőképessége meg még nagyobb! De lehet, hogy ez a személyiségükből fakad, ugyanis a legnagyobb igazi oroszlán, a második mérleg, ő óvatosabb, megfontoltabb, csendesen szemlélődő. Zita meg jól elvan azzal is, hogy lesi a két bátyust!

Emese, nagyon jó a fogas kép!

Anitja, szép nagyok vagytok! És jók a pasik!

Irina, milyen édes Ádám! Én imádom alvás közben nézegetni a babákat, akármeddig tudtam és tudom az enyémeit is, annyira nyugodtak, békések, főleg amikor még mosolyognak is! Zita meg nagyon sokszor hangosan nevet álmában, tök édi!
Jajj, az én anyósomnak is ez a mániája, hogy a fiúk az anyjukra, a lányok az apjukra hasonlítanak, és bele is magyarázza a gyerekekbe, pedig nagyon nem így van!
Tetszett a kisregényed a pszichológusnőről és egyetértek veled. Én azt szoktam mondani a tesóknak, ha Zita alszik, hogy bárki alszik, apa, vagy ők, mindenki más minél csendesebben szokott lenni, természetes, hogy figyelünk a másikra, szeretjük, azt tesszük, ami neki jó! Aludni meg egy pici babának azért általában csendben jó!
Ja, közben olvasom, hogy a téma jól ki lett tárgyalva a továbbiakban! Írtok a háttérzajról. Hát a csendet én is úy értettem, hogy halkan megy esetleg a tévé, beszélgetünk, játszanak a tesók, de hirtelen, hangos zaj ne legyen, illetve a háttérzaj se legyen hangos. Kipróbáltam, ha én vagyok bent, ahol Zita alszik, ezekből a kisebb zajokból szinte semmi nem szűrődik be. Így alszik, ez bevált, minek változtassak?
Csak érdekességként. A nagyfiam minden hülye zajra felkel a mai napig. A legkisebb zaj és már nyitja a csipáit. De! Az öccse születése óta az ő legerősebb és leghosszabb üvöltésére sem kelt fel, pedig egy szobában voltak kezdetektől, és bizony sokszor sírt éjjel! Valahogy azt tudatalatt tudta, hogy az idetartozik, rendben van, aludhat nyugodtan!

Fleur! De jó, amit anyukádról írtál!

Szopi foggal: nekem elég sokáig szopiztak a fiúk, és szerintem pár alkalom után - odanyúltam és elhúztam a cicit és finoman szóltam, hogy ne - már nem harapdáltak, nem is éreztem, hogy fogak vannak, pedig ilyen kis korban nagyon élesek..

Tünde! Ujjszopizós-alvós Domi is nagyon szép!

Nectarin, és mindekettőtökkel egyformának látom Robeszt, de ez nem lehet, hát akkor ti is hasonlítanátok egymásra!

Ildike és Bertus is tündérke!

Maggie, még régebben írtad a grapefruit magot, csak amikor meg akartam köszönni, pont akkor tűnt el hosszú időre a net! Szóval köszi, nagyon felcsigázott a dolog!

Timi26! Hát jót nevettem a csend témára vonatkozó hosszászólásodon!

Na a tegnapi nap végére értem olvasásban, gyorsan elküldöm, olvassatok!
Én úgy csinálom ám, hogy a Mozillában párhuzamosan kétszer megnyitom a topikunkat, az egyiken olvasok, lapozok, olvasok lapozok, olvasok... a másikon meg közben írok.
Mármint úgy kétszer nyitom meg, hogy két lapon egymás mellett.

KépKépKép
bongyi

Horcsog: az előző oldal alján kezdődik a Tímeja asszony stori.

Dettyk: tanusíthatom hogy fiú az apja! :shock: (vagy jól sikerült az operácijó)

Előke: hirtelen nem találtam tisztát, VikDan meg már majd beevett!!!

Ok, akkor a CD rendeléseket felvettem!!! :lol:
Csak nem gondoljátok hogy nem teszem fel nektek ingyen a kedvenc dalomat??? Amit mellesleg nekem írt!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Persze, csak ha levédette!

Már másodszor nyitok oldalt egy este alatt!!!
Ezt csináljátok utánam!!!

Kép
Kép
timi26

Horcsog: javítok: két oldallal lejjebb! :D

Mék aludni, mert nem tudom mikor kelünk!

Jót szakát!!!!!!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26 :lol: :lol: :lol: .

Nekem is leesik már a fejem, szerintem reggel 7 körül jövök :roll: . Éjszakás műszak: csinálni sok olvasnivalót!!! 8)
dettyk

Sziasztok !

Gremese : köszi, hogy hiányoltál.

Vagyok ám olvaslak titeket csak időm nincs reagálni.

Helyzet jelentés :
Kutyika jól van enyhe szívinfarktusa volt de már hétfőn haza hoztuk de tegnaptól van igazából jobban. Addig csak feküdt és pihent. Most már mászkál a lakásban.

Ádám ma elég furin viselkedett. A délutáni alvását nagyon nem akarta. Álltalában fél 3-kor eszik és utána már alszik is és csak fél 6 fele szokott felkellni. Hát ma fél 3-kor evett utána aludt is és fél 4-kor már kelt is. Próbáltam visszaaltatni de nem igazán sikerült. Így fent volt és szórakoztattam. Aztán 6-kor evett és után aludt kb fél órát.
Szerintem egyre jobban kezd neki jönni a fogacskája egyre többet nyáladzik és a keze egésznap a szájában van.
Néha bekenem neki Dentinox-al akkor kicsit jobb de az is csak ideig óráig hat.

És képzeljétek kozmetikusnál utoljára 2007.09.18-án voltam Ádi születése napja elött és végre sikerült eljutnom ma oda is.
Reggel mentem addig anyukámék vigyáztak törpire.
Igazán rámfért már mert én a fazonomat csak is gyantáztatom mert a borotva nagyon kikezdi a bőrőmet így már nagyon RETRO PUNCI voltam. Szóval nagyon jó volt már csupaszítani. A többit megoldottam eddig itthon mert van gyantázóm de a fazont azt nem merem magamnak.

Csajok ezt nézzétek meg. Én most ide fogok járni mozogni. Ez csak 30 perces edzés és legalább mozognék kicsit.

http://www.mozgasvilag.hu/fitness/curve ... /?id=75180

Mára ennyi most megyek alukálni.

Ja elfelejtettem minden baba GYÖNYÖRŰ.
Aki szurit kapott annak sok puszika meg amúgy is mindenkinek.

Majd holnap jelentkezem és akkor teszek képet is.

Kép .
20200310173350

Na vissza olvastam így már oké a dolog :oops: :D
De ugye rolunk nem feletkezel meg ha majd a
tvben is szerepeltek. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tényleg Timi, Vikdani azóta alszik?! :shock: :shock: ?!
dettyk

Kőszegi Timi, :lol: :lol: :lol: ! Retro punci :lol: :lol: :lol: , na ma is tanultam valami újat :D . Megyek is, mert még véletlenül kimegy az álom a szememből a röhögéstől :D .
dettyk

Na, átnyálaztam még pár oldalt, már a 200.-nál tartok!!! Ha így folytatom akár hétvégére kész lehet a táblázat! :D

Dettyk: igen, azóta alszik!!! :shock: És nem úgy látom, mint aki fel akar kelni.

Most már télleg megyek!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Timi!
Rájöttem, hogy nekem is van ilyen párolóm :oops: Mármint nem elektromos, hanem az rozsdamentes. Látszik, hogy sokat használom.
Egyébként meg mondd már meg nekem légyszi, hogy MI AZ A KONDUKTOR? Tőled hallom először, hogy van ilyen.

Fogzás:
Szinte biztos hogy ez a baj. De sztem én nehezebben viselem, mint Botond. Már a sírás határán voltam, és még csak most kezdődik.

Irina!
Már mindenki leírt minden, ami mondhatnék, úgyhogy csak: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is elteszem magam.
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Dettyk, akkor ma együtt keltünk! Szintén öt óra!

Juba! távirányító :D Hogy azt és a telefont hogy imádja minden gyerek!

Emese, KOnakion! Hát én ezzel úgy vagyok, mint amikor a harmadik gyereknek már csak a kutya nyalja le a cumiját... :oops: én is el szoktam felejteni, de meggyőződésem, hogy nagyjábóli rendszerességgel is megvan a hatása. Amúgy nekünk a nagyobbaknál amígy csak szopiztak végig kellett adni a K vitamint, aztán dokiváltásunk volt és a mostani most azt mondta, hogy ne adjam már Zitának. Merthogy ez már nem anyatejes kaki. Merthogy éppen panaszkodtam neki a - antibiotikumtól - zöld kakira. Szóval szerinte nem is az antibiotikum, az már nagyjából kiürült, hanem egyszerűen fel van borulva a bélflóra. ( A normaflore egyébként tényleg nagyon jó rá) Csak én úgy csodálkoztam, hogy jó, gyógyszert szedett, más a kaki, de hát attól még anyatejes, nem eszik olyat, amiből megkapná a K vitamint. Pedig nagyon jó fej doki, ez az első dolog, amit nem nagyon értek...

Horcsog! Édes Ildike, a kis lábemelgetős! Gratula az ötödik hónaphoz!
Zita is emelgeti a lábait, jó magasra lódítja, én meg reménykedek, hogy ebből már csak megérik egy átfordulás....

Juba, ezek nagyon jó fotók és itt már kérem, komoly fogak vannak!

Tünde, azta, de jók ezek a tájfotók! De a bébi is!

Rendszer, az mi? Maximum az oviba elvitel és elhozatal fix, de most azt sincs, nincs szükségünk se vírusra, se bacira, úgyhogy Levi is itthon lógatja a lábát.

REgi, szerintem is biztosan csak átmeneti ez az éjszakai zavar, akármitől, mire kitalálnád, már el is fog múlni.

Irina, drukkolok Ádinak hétfőre!
És amikor nálad ez volt, téged meg kellett műteni ? Lehet, hogy írtad, csak nem emlékszem :oops: !

Dotildi, cékla :lol:

Naa tessék, megkapjátok tőlem a második adagot ma estére! Most látom, hogy mióta elkezdtem olvasni, újabb két oldal született! Mamám, pedig ma korán akartam feküdni!

KépKépKép
bongyi

Juba, szegényke, hát hogy lenne nyugodt, mikor idegenek vizsgálják! MInt amikor múlt héten röntgenezték Ákosom tüdejét, szegény kifeszítve, nekem a két kezemmel kb. hat helyen kellett a hideg lapra szorítanom, miközben félmeztelen volt ,erre a kedves nővér elkezdett velem kajabálni, hogy nyugtassam meg a gyereket, mert sírás közben nem lehet röntgenezni. A hülye!

Tímeja asszony történetéhez már hozzá se merek szólni......

Na tessék, mindennek a végére értem, erre mindenki eltűnt!
De igazatok van, és különben is nekem hajnali rigóim vannak!

Lépek én is Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi
Én még itt vagyok....Szétflamencoztam a sarkam és jó sok időbe telt, mire végigolvastalak Titeket :shock: Akkor ha majd megszületnek a kistesók (3. gyerekek, stb.) napi 5 oldalt fogunk teleírni :?: :?: :?: :D

Timi

Médiasztár=partimeghívások, ingyen kaja-pia, mozipremierek, reklám járgányok, tiszteletjegyek, VIP páholy - nem is olyan rossz!!! :lol: :lol:

Juba
Mi már itt beszéltük korábban, hogy a vörös mennyire szexi tud lenni, íme két példa:
Kép Kép

Én imádom a vörös hajúakat!!!! (Sajna nekem csak festett vörös, már lettem volna barna egy éve, de aférjem kívánságára még mindig piroska vagyok...)

A vizsgálatokról szóló mondataidat borzongva olvastam, de valóban csak segíteni akarnak Bertán, biztos nem szándékkosan kínozzák ÉÉÉÉÉÉS egyszer úgyis vége lesz!

Irina
Csomó hessssssssss!

Emese

Nem baj, hogy nem pörögve forog Zsófi, tud ő egyebet :wink: Pl. istenien pózol a kamerának (vagy Anyukája ügyes fényképész) :)

Fleur

Örülök a jó hírnek :)

Dotildi
Hát behaltam a vámpíros képeken! Senkinek be nem magyarázod, hogy az cékla :wink: :lol: :lol:

Kép
granda

jajjjjjjjj ezt nem hagyhattam ki:
Kép

édibédicukipofa!!!!!!

Kép
granda

Jó reggelt! :D
Fél ötkor volt egy rövid szopi, amin mindketten bealudtunk :roll: :lol: . Úgyhogy nem volt vészes az éjszaka, lehet, hogy megpróbálom rászoktatni a korábbi fekvésre :wink: .
Timi26, rátok kíváncsi vagyok :shock: .
dettyk

Sziasztok!

Dettyk, mi ma hatig húztuk.....
Ide is néztem, hátha szokás szerint elkezdted a napot, de még nem voltál, gondoltam, hogy esetleg alszotok!

Granda, ez a vörös kölyök tényleg édi!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Szeli ma éjjel is 3x ébredt, 1x cumit tettem a szájába, DE a másik kettőnél vártam egy picit, és visszaaludt magától. Nem sírt sokáig. Illetve lehet, hogy nem is sírt talán, csak dumált álmában :wink: . Nem tudom, mert nem tudom tisztán felidézni. :? És reggel a szokásos időben ébredt, nem egy órával előbb, mint mostanában. :D
De egy éjszakára nem alapozok. Kiderül majd, hogy mi lesz... :roll:

Bár este azt hittem, hogy letettem, de futottunk még egy kört. Szegénykém olyan nehezen aludt el. :cry: A szokásos fél 9 helyett 10-kor sikerült neki. De már ringattam, meg mindent csináltam vele, és így is nehezen ment. Szerintem túl sokáig volt ébren (17-22, mivel nem tettem le utsó két etetés között). Lehet, hogy emiatt aludt tovább, nem tudom, de borzalmas volt szegénykémnek :oops: , úgyhogy asszem ilyet nem csinálok mégegyszer. Kipróbáltuk, nem jött be...

Na, lássuk a termést! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jóóó reggelt!!!

Dettyk: fel kellett keltenem 11-kor, mert mikor lefeküdtem, úgy elkezdett köhögni álmában, mint egy erős dohányos!!!
Nem tudom, hol járt álmában, de mindenesetre megfázott! :shock:
Jól kiszippantottam az orrát, aztán lehúzott 2,5 dl tápszert, peluscsere, aztán simán visszaaludt. Fél 7-ig húzta, aztán úgy kelt fel, mint aki 2 napja nem evett!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Heni! Hát azért a saját gépedhez igazán odaengedhetne! :evil:
(Bár azt hiszik ám, hogy úgysincs időnk ideülni. :? Hát dehogynem! :twisted: :twisted: )

Dotildi! Minivámpír :lol:
Látom, tetszik neki a cékla! :D
Az ott valami etetőruha??? Nem látom jól. :roll: :?:

Juba! Ilyen nincs, hogy TÚL sokat hízik egy baba!!! :evil: Szerintem még vagy 6x megváltozik az alkatuk. Fognak ők még nyúlni is, de még mennyire!!! :D
A bébikajához pedig egészségedre! :wink:
Jaj! Ilyen sokszor vizsgálják??? Szegényke!!! :cry: Reméljük, mihamarabb rendbejön!

Timi26!
VikDani tényleg lecsúszik azon az ülcsin! :lol:
Rebeka tiszta apja, de VikDani szerintem rád is hasonlít rendesen! :D

K.Timi! És fáj is a foga, azért adsz neki Dentinoxot??? :roll: (Bocsi, csak ezt nem vettem ki. :oops: )

Bongyi! Ez jó! "Mire kitalálom az alvási zavart, el is múlik…" :lol: Így legyen! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Szegény VikDan, biztos lappangott már benne, azért ütötte így ki este. :( Jobbulást neki! Akkor most megint veheted elő a porszívót... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!
Sziasztok!

Timi26!
Hát én is kíváncsi vagyok,hogy mi volt éjjel?

Granda!
Ha jól értelmezem akkor te is szoktad nézni
a Miami helyszínelőket?
Nagyon jó a kissrác. :lol: :lol:

Bongyi!
Köszönöm.

Vissza tértve ezekre a tvs dolgokra Balázs és Mónika show
1000 éve nem néztem de amúgy is nagyon ritkán nagy kaki
az egész amit még útálok Barátok közt. :evil:

Amiket nem hagynák ki semmi pénzért a bármelyik helyszínelők
Las Vegas,Dr Hause,Jó barátok,Nyomtalanul,Gyílkos elmék
Na persze amikor van Vészhelyzet és a Grace klinika.

Regi!
Mostanság Ildike is 3× van fenn éjjel
pedig sokáig csak 1×volt és reggel már 7-kor kicsit
fáradt vagyok. :?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: