A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin
látszik rajtuk, mind csupa izom, és energia, én még nem látam kövér boxert :lol: nem semmi munka lehet vele, vagyis utána :lol:

Tranzit jó hely! :wink: Gabicsibe ismertette meg velem!

Törpe

Kép
törpehzs

szeretem az ilyen figyelmes beírásokat :( :(

Törpe én is szeretem azt a helyet unokatesómmal odajárunk sokszor.
Tetszi hoyg bejöhet akár kutya is :) De nem kell megijedni én nem hozom mert akkor iszonyatos felfordulás lenne egy perc alatt :)
madrin

Madrin
pedig kezdtem örülni! Imádom a kutyákat -macskákat, csak sajnos párom allergiás rájuk,vagyis a szőrre :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

NA lányok én mentem haza, drukkoljotok holnapra bár holnap nicns nagyon mire, utána meglátjuk megpróbálom nem túl aggódni...

NEtet elég nehezen szerzek de majd megoldom mert ha egy napot is kihagyok már hiányzik :)
madrin

DEri
A következőben már benne leszel!Köszi az adatokat!

Évi
Az előző oldalon egymás után van két hozzászólásom!A második csak annyit tartalmaz,hogy TÁBLÁZAT,na arra kell rákattintanod!

Törpi
A jövőhét péntek elvileg jó!
Ari vagy hogy így szervezed a talit,remélem össsze jön és minél többen tudtok találkozni!
gabicsibe

Madrin
Nagy kalappal holnapra Kép
gabicsibe

gabicsibe köszike:)
Mostmár tényleg indulok haza, a szomszéd hívott hogy vettek egy 6 hetes kis roti kutyát muszáj megnéznem:)
madrin

Sziasztok!

Nem akartam ma jönni, de csak ide húzott a szívem Hozzátok!

Törpe!

Ez nagyon szuper ötlet! Egyből jobb kedvre derültem amikor olvastam a talis ötletedet!
Engem is dokumentálhatsz! :D

Ma egy kicsit jobb, de igazán jó akkor lesz, ha már lesz bébi a pocimban!

Madrin!

Holnapra: Kép

Tud nekem valaki válaszolni, hogyha abba hagyom az utro-t, akkor mikor kell megjönnie? Mert nekem a múltkor már aznap este megjött amikor abbahagytam. Most meg még semmi.

Kép
nika28

Sziasztok!

Zami!
Jobbulást!!!

Madrin!
A holnapi beültetésre szorítok hogy minden rendben menjen és megtalálják 9 hónapra a helyüket a méhedben a kis bébik. :D
Nekem is baromira megnőttek a melleim és érzékenyek is, sőt még a mellbimbóm is megváltozott.

Gabicsibe!
Nagyon édi pocid vn, majd én is ilyet szeretnéh. :D

Törpe!
A találka engem is nagyon érdekelne csak nekem febr közepétől kezdődnek a nagy meglepetés szülinapok lebonyolítása. Anyum 17-én lesz 60, a férjem meg 23-án 30. De ha meg van az időpont majd nyilatkozom hogy tudok-e menni vagy sem.

ESTIKE!
:?:
Merre jársz?

Kép
vucuska

Estike?????????, Plíííííííííííííííííííz!!!!

Nika, nekem az 1. lombiknál (az utro elhagyása után) 2 nap múlva jött meg, 3. napra volt niagara :oops:

Kép

KépKép
anett_1

Nika
Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy! :)
Nekem 27-én kellett tesztre menni, akkor hagytam abba, és 30-án meg is jött!

Madrin
holnapra:
Kép

Gabicsibe
Te nem akarsz jönni? :roll: :oops:

Februári találkozó eddig:
Madrin
Nika
Nika
Törpehzs
Vic12
Vucuska

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Bessy76!
Köszönöm aranyos vagy. :lol:
Zsókuci!
Te egy tündér vagy,jól estek a petikenövesztőid és köszönöm mert sokat is segítettek,remélem már jól vagy,puszi. :lol:
Nika28!
Sajnálom. :cry:
Törpehzs!
Köszönöm,sikerült szépek és minden rendben.
Hogy sikerült a vizsgád?
Mofly!
Nagyon örülök,hogy ma találkoztunk.
Nagyon aranyos és szimpatikus vagy,vigyázz magadra,puszi :lol:
Képzeljétek,hála a jó égnek minden rendben.
Hétfő vagy kedd már leszívás,nagyon boldog vagyok és köszönöm mindenkinek aki szorított nekem. :lol:
kata80

Szép estét!

Deri
Üdvözöllek! Fel a fejjel! Én is Szücs doktorhoz fogok járni. :D

Nika
Nagyon sajnálom! Nagyon jó,hogy pozitiv vagy!

Vucuska
Már nagyon be vagyok sózva :D de ez a 2 hét már tényleg nem sok idő. Köszi kérdésed, minden rendben van. Még el kell mennem a nőgyogyimhoz beutalóért.
Elkeztem szedni az Elevitet meg E-vitamint én is és apa is. Nem tudom, hogy nem korán kezdtem-e, de rosszat biztos nem csinálok nem?
Te érzel már valamit? Van valamilyen babás tüneted?

Kata
Nagyon örülök! A közösség ereje megnöveltük a petikéket telepatikusan :wink: :D :D
bessy76

Törpe!

Ne haragudj, de csak 1 példányban tudok megjelenni! :D :D

Kép
nika28

:lol: :lol: :lol:
OK! Egyet kihúzok belőled!:)

Kata
Szuper!
Hányan vannak? Lehet tudni?

Bessy
az elevit biztos nem baj! Elvileg terhesség előtt 3 hónappal már javasolják a szedését!

Törpe

Kép
törpehzs

Kata!
Jaj de jó!
Örülök hogy minden rendben alakul. Tartsd meg ezt a pozititív hozzáállásodat és örömödet és meg lesz az eredménye!!! :wink:

Bessy!
Én már 2 éve szedem az Elevitet kisebb kihagyásokkal, valamint a folsavat és a magnéziumot. Ártani nem árthatnak hisz a szervezetednek amúgy is szüksége van azokra az anyagokra különösen így télen amikor annyira nem táplálkozunk vitamindúsan.
Nem tudom mi a babás tünet. Én az elmúlt időben szinte minden szakkönyvben leírt tünetet produkáltam -persze lehet azért mert azt akartam hogy végre babás legyek- és semmi se lett belőle -kivétel 1 alkalmat, de abból nem lett sajna semmi. Egyedül a melleimet érzem, de azt az Utrogestan is okozhatja. Majd meglátjuk. Persze lelkiekben és agyilag is úgy állok hozzá hogy már van legalább egy pocaklakóm és ennek tudatában beszélek is a gyermekemhez, simogatom őt és ugyanígy tesz a párom is. Elhiszem hogy be vagy sózva és alig várod hogy elteljen ez a 2 hét, mi is így voltunk vele anno. Szóval már nemsokára eljön a te időd is! :wink:

Estike!
Jelentkezz!!!

Kép
vucuska

Estike, én nagyon remélem, hogy csak azért nem jössz, mert olyan nagy ünneplésben vagytok otthon apával..... :roll:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Azéert nem jöttem, mert nincs otthon netem. Ünneplés nem volt, sajnos nem sikerült. A múlt héten héten voltam 42, valószínüleg nem folytatom. Még meg kell vívnom a magam harcát apával, de én már nem szeretném.

Nika! Nagyon sajnálom, de ott vannak a fagyibabák és még fel van turbózva a szervezeted, tehát hajrá, én nagyon drukkolok.

Toldi Kriszta! Esküszöm 1000x jutottál eszembe, éreztem az energiádat, köszi!

Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt!

Gabicsibe! Légyszi küld nekem egy privit. Én írni nem tudok, valamiéet nem megy át, de válszolni enged. Fontos lenne. Köszi.

Kép
estike66

Sziasztok!
Estike! :(
Nika! Nekem pon egy hétre rá jött meg. Szombaton hagytam abba és rá következő szombaton jött meg.
kira76

Vucuska!

Annyira nem vagyok ám pesszimista mint szoktam...jó jelnek veszem hogy még nem görcsölök, csak a petefészkeim szurkálnak...múltkor ilyenkor már két napja görcsöltem... :wink:
Szóval, hajrá előre, számolom a napokat és megígértem magamnak hogy nem fogok sírni ha nem sikerül.
Remélem, Te is jól Vagy!!!! Drukkolok a Babóidnak, nagyon örülnék ha sokáig a pocakod lakói lennének!!! :P

Törpe!

Örülök hogy túl Vagy azon a fránya vizsgán, tuti nem húzott meg, majd meglátod. :lol: Szurkolok.

Gabicsibe!

Néztem a táblát, jan. 29- én megyek vérvételre.
Örülök a szép nagy pocidnak, milyen gyorsan megy az idő!!!! Már félidős Vagy!Köszönöm szépen a drukkokat!!!

Kata!

A leszíváshoz és a beültetéshez és általában az egész lombikhoz sok sikert kívánok!!!A fejlemények érdekelnek! :P

Bessy, Deri!

Üdv itt Lányok!
Sok sikert Nektek!
Én is Szűcs dokihoz járok, rendes tag.

Estike!

Annyira sajnálom!!!Pedig nagyon szurkoltam.

Kép
krisztamili77

Madrin!

Mennek a drukkjaim!!! Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

ziasztok!
Sziasztok!

Estike!
Nagyon sajnálom.
:(
Az elhatározásod hogy abbahagyod már végleges?

Krisztamili!
Már neked is nemsokára itt azeredményhírdetés!
Köszi a drukkot, én is szorítok neked. :)

Nemone!
Most látom itt a ciklusod vége. Ez jó! :wink:
De jó neked , már hétfőn mész tesztelni, nekem még egy hetet ki kell húznom.
Drukkolok neked is!!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Olyan bugyuta vagyok! Nem is köszöntem meg a válaszokat az utroval kapcsolatban!! Annyira el voltam foglalva azzal, hogy Törpe 2-szer írt fel, hogy ki is ment a fejemből! Szóval: Köszönöm! :D

Estike!

Nagyom sajnálom! Pedig annyira bíztam abban, hogy csak tévedett a teszt!

Madrin!

Gondolok Rád! Kép

Kép
nika28

Sziasztok!

Csak pár percre tudok bekukkantani, de annyit írtatok, hogy alig tudom követni... :shock:

Madrin

Én is drukkolok!
Igen én is érdi vagyok, az Érd-felső vasútállomástól nem messze lakom. és Te merre?

deri
deri

Madrin,Vucuska, Nemone, Krisztamilli nagy nagy drukk nektek.

Törje már meg valaki ezt a negatív szériát, ősz óta nem volt babánk, csakolyan félig-meddig. Kerüljön máááá át valaki megint a babásba. Hihetetlen mennyi gyönyörű babó született ott.

Estike,
Nagyon sajnálom.............és drukk, hogy jól döntsetek.

Régiek merre vagytok?

Velem semmi, várom, hogy megjöjjön és végre kezdhessünk.

Törpe,

Nekem a 11.ker-i tali jó lenne, de a Tranzitot nem ismerem. Amúgy jobb lenne péntek délután este vagy szombat délelőtt esetleg, de végülis, ha szombat délután lenne az se gond.
vic12

Mindenkinek szép napot!

Estike
:cry: Pihenjetek egy kicsit,hátha egy pár hónap múlva még is más fényben látod a dolgokat!

Törpe
Szívesen megyek ha más is szeretné!Nem biztos hogy mindenki örülne neki ha látna pocakosan!

Vic
A Tranzit a Kosztolányin van a régi pályaudvar helyén!

Kata
Örülök hogy minden rendben és hajrá jövőhét :D Van még tisztázatlan kérdésed? :D

Vucuska
Neked is lesz előbb mint gondolnád :wink:
gabicsibe

Vucuska!

Bizony hétfőn teszt! :wink: Én is drukkolok Neked jövő hétre!!! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Törpe!

Nekem a szombat délután jobb lenne.

Gabi!

Én is szívesen látlak!:D

Kép
nika28

Sziasztok,

Törpe,
Jó lenne, ha egyszerre ugranánk neki, igen! :D:D Nekem nincs ciklusom, úgyhogy spontán ünnepnapjaim sincsenek :? :oops: Úgyhogy csak akkor lesz, ha a doki bácsi ír majd fel nekem gyógyit, és attól megjön :roll:
Remélem, sikerült a vizsgád… :wink:
A találkozóra én is szívesen elmennék! :D Nekem mindegy, hogy péntek, vagy szombat. Pénteken munka után mennék, szombaton meg frissebben – ennyi a különbség :wink:
A hely is mindegy, csak lehessen parkolni valahol a közelben :wink:

Sünci,
A mi kutyóink sem félnek a vihartól szerencsére. De a petárdától-tűzijátéktól annál jobban :? Szegénykéimet akkor annyira sajnálom :(

Zami,
Remélem, azóta már jobban vagy!

Madrin,
A pocidban már lehet, hogy ott vannak a picikéid! :D:D:D Drukkolok Neked nagyon!

Gabicsibe,
Naná, hogy ott a helyed a talin :wink:

Kata,
Örülök, hogy minden jól alakul! :D

Nika drágám,
Sok puszi Neked!

Estike,
Őszintén sajnálom. :cry: :cry: Ha bíztat, akkor anyukám 41 éves korában szült engem, és még utánam is próbálkoztak. Most 30 vagyok, Ő 71, de a késői szülés miatt tök jó formában van, és 60-nak néz ki kb. Szóval, én arra bíztatlak, hogy ne adjátok fel, még most, minél hamarabb vágjatok bele, mert itt pár hónap is sokat számíthat!!! Mi itt egy emberként fogunk Neked drukkolni, abban biztos lehetsz! Puszillak!

További szépséges napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Estike, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Puszillak!
A döntésed már végleges? :oops:

Madrin, ezerrel drukkolok!!! Ügyesek legyetek!

Ma már igyekszem jönni, csak össze kellene terelni a gondolataimat.... :roll:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Bessy76!
Igen és nagyon köszönöm. :lol:
Törpehzs!
Azt nem mondta,csak hogy 10,14,16-sak,és a bal oldali is elég lesz. :lol: :lol:
De holnap megkéredezem,csak izgultam,de mikor mondta,hogy nézze csak, milyen szépek,teleszaladt a szemem könnyel és nem mindent jegyeztem meg. :lol:
Vucuska!
Köszönöm szépen,puszillak. :lol:
Krisztamilli76!
Köszönöm szépen és jelentkezni fogok,puszi:lol:
Gabicsibe!
Csak mindent köszönni tudok a kedvességedért,remélem ti jól vagytok,puszi. :lol: :lol: :lol:
Zsókuci!
Köszönöm. :lol:
Remélem jól vagy,puszi :lol: :lol: :lol:
kata80

gabicsibe, megvan a táblázat :D
Adatok hozzá: krévi 36, Pilisvörösvár, orvost még nem tudom (valószínű dr. Szűcs), 1. konzultáció febr. 13.

süni, nekünk is van egy kutyusunk, egy Golden Retriever. Nagyon barátságos, gyerek mellé tökéletes. De ő is rág mindent a kertben mint állat.

Ami a talit illeti: én is szeretnék menni, ha lehet. A Belváros jó lenne, az mindenkinek közel van. Ott vannak tök jó kávézók.

krévi
krévi

Estike- nagyon sajnálom :( , pedig teljesen úgy éreztem hogy tuti sikerülni fog. Tudom, hogy ilyenkor bármit mond az ember, egyik fülön be a másikon ki, de azért szerintem még beszéljétek meg apával, tudod három a magyar igazság. Van még fagyibabátok?
Millió Pusza Kriszta
toldikrisztina

Sziasztok!

Krévi, kineziológusról még nem tudok semmit. Hétfőn megyek, majd beszámolok róla. Február 9-én megyek Aviva tornára, azt is kiváncsian várom.

Estike, sajnálom :(

Már nem tudom ki kérdezte, de a kutyusunk keverék, mamája foxi, papája ismeretlen, de a színéből és a méreteiből ítélve németjuhász féle lehetett. Nagyon okos, szófogadó kutya. 5 éves. Csak hamvas ifjú korában szedte szét a papucsokat. Mára elértük azt is, hogy a fűre nem lép, csak a járdán közlekedik. :D

Taliba én is benne lennék. Munka után lehet, hogy jobb lenne, de igyekszem alkalmazkodni.

Nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek és nagy ölelés a csalódottaknak!
süni76

Sziasztok!!!

Na, írtam múltkor még két hosszú hsz-t, de elszállt, illetve lehet, hogy már a gép baja volt, mert tegnap meg vírusos lett. Most másikról írok. Talán jobb is, hogy nem olvashattátok végül, amit írtam, mert elég negatív vagyok már megint. Részleteztem, hogy miért, de most már mindegy is.

Sajnálom, hogy a drukkjaim viszont lemaradtak így, pedig nagyon drukkoltam ám mindnekinek!

Estike
Rettentően sajnálom, főleg így, hogy az utolsónak szántátok!!!! Erre a döntésre nincsenek szavak! Megértem, ha eleged van, és nem látod éretelmét a folytatásnak, de nehogy emiatt férjeddel godok legyenek! Kívánom, hogy sikerüljön a helyes döntést közösen meghoznotok! Azért ha még jönnél, mi biztatunk továbbra is!

Madrin
Megy a drukk!!!!!!!!! Mi volt??????

Törpe
Taliban én is benne lennék, nekem a péntek lenne jó. De melyik héten?? Hánytól? Ettől is függ persze. A hely tökéletes, én is ismerem már :wink: . Gabi tuti százalékot kap a bevételből. :lol: :lol:

Gabicsibe
Én nagyon örülnék, ha jönnél! :wink:

Vic
Apukád hogy van?

Nemone, Vucuska
Hajráááááááá! Éreztek valamit? Fogtok tesztelni?

Üdv az újaknak!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabi!

Meg szeretnélek kérni, hogy írd át légyszi a koromat.
Sajna én is öregszem :D

Kép
nika28

Nika

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kÍVÁNOM, HOGY TELJESÜLJÖN AZ ÁLMOD!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Köszönöm Szépen! :D

Kép
nika28

Nika drága,

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Nika, nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!!
süni76

Sziasztok!

Nika!
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!!

Gil!
Most az van bennem hogy nem fogok idő előtt tesztelni mert nem akarom magam fölöslegesen idegesíteni, de majd meglátjuk.

Kép
vucuska

lányok megjöttem,
csak gyorsan írok mert mobilllal netezek.
Szal meg volt a beülti két drága itt van a pocimban,kicsit fáj a hasam, de a melleim a leszakadás fázisában :(
Semmi különös nem volt, barátnőm eljött velem olyan édes pár voltunk :)

Estike szívből sajnálom :(

Bocsi Lányok megyek, remélem holnap is tudok jönni
madrin

Nika drága,
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat! :D

Kép
nika28

Madrin,
Örülök, hogy minden rendben, nagyon drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
A mellfájás normális, a sok hormontól van.

Kata,
Köszi. :oops: :) Remélem ma is jókedvűen mész haza! :) Küldök tüszőnövelőket!!!!

Estike,
Nagyon sajnálom. :( Adj néhány hetet magadnak, és utána gondold át még egyszer.

Szerdán voltam bent kontroll vizsgálaton. Persze kifogtam, hogy Szűcs dr. megint nem volt bent. Olyan jó lenne előre tudni, ha szabira mennek, nem ott meglepődni. No mindegy.
A műtét után rendben vagyok. Vettek le Chlamidia, és rákszűrés mintát. 3 hét múlva lesz meg, akkor megyek vissza és megbeszéljük a továbbiakat. Bal oldalamon van egy 26 mm-es folliculus. Az a baj, már decemberben is ott volt. Ha 3 hét múlva is ott lesz, valahogy el kell tűntetni. Remélem felszívódik. A hőm még mindig nem ment le, biztos emiatt.

Kép
mofly

Nika
Kép

Madrin
Neked millió babaragacs

Gil
Sajna nem kapok kedvezményt

Oké lányok ha szívesen láttok akkor ott leszek :D

És egy meglepetés :D
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Köszi Gabi!

Szuper lett a táblázat!! :D :D

Kép
nika28

Húú, Gabi, nagyon csini lett a táblázat! :lol:

Kép
mofly

gabi, szupi lett a táblázat.

Képzeljétek, én most jöttem vissza a reflexológustól. Kerek perec megmondta, hogy sárgatest hormon elégtelenségem van. A méh környékén minden rendben. Azt mondta, hogy ezt 3-4 masszázzsal tudja kezelni. 80-90%-os a sikermutatója meddőségi ügyekben.
Nem tudjátok, hogy az orvostudomány mit alkalmaz sárgatest hormon elégtelenségi ügyben?
krévi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: