Sziasztok!
Még nem szültem meg. Bár most a kis Matykó nem tudom mit csinál lennt de majd szét nyom. egyfolytában mozog.
A kis 3600gramm. Kis mi? Szerdán volt az utolsó UH. És előszőr azt mondta a doki, hogy 4300gramm. Mondom doki az nem lehet. Jó akkor most megnézem jpbban mondta. És végül ez volt a legopontosabb mérése. Na de sebaj. Bennt nem marad az tuti.
Csibussal egyet értek tea ügyben. A kerigyerek édesköményteát kapott amikor nyáron 40fok volt. Mondjuk akkor már nem csecsemő volt hanem 4-5 hónapos.
Lorcsi,
köszike a bíztatást. Most reggel megdumáltam vele, hogy egy hét múlva ki kell bújnia. Majd meglátjuk.
Nici,
én a 4Dgenesisre szavazok. Nagyon rendesek. Nekem lefelé volt a baba 40 percig néztük aztán séta+ kóla+csoki de semmi nem történt. Megkaptuk az anyagot felét kifizettük. Szombaton mentünk megint. Jól feküdt a baba. És itt már képek is készültek+DVD. És szintén csak a felét kellett ki fizetni. Szóval nagyon szupik.
Bingii,
nagyon szép és elégedett a babád. Ne csodálkozz rajta, hogy rotyogtat. Ugyanis a babák evés közben emésztenek a legjobban.A hasfájás sem igazán fájás hanem ilyedtség, hogy az eddig üregekkel teli testecske összeforrt. Vagyis mostmár nem átfolyó hanem egy út van csak le vagy fel. Ezért amíg szépen kialakul az emésztés addig van ilyedezés, hogy most mi is történik a testemben?
Később majd mindíg bár gondolom most is kajcsi után fog kakilni.
Ez a babarend.
De ezeket lehet, hogy magad is tudod. Csak leírtam. Ezeket a gyerekorvos mondta a SOTÉN. Annyira melegszívű volt az a dokibácsi aki elmondta a változásokat a babáról születés után.
Lafi,
milyen kis édi meg szép ez a kis HUNORKA.
Pandi,Remélem Dorka úgy gondolja, hogy a bíróságról már nem is jössz haza.