Jó reggelt!
Ríd! Én nem adattam be a nagyoknak, Lorcinak sem fogom. Beni, Zsóka mindketten 3 éves korukban, amint elkezdték az ovit, elkapták, és egyáltalán nem volt durva a betegség lefolyása. Viszont így túlestek rajta, az immunrendszerük is erősödött. Mostanság sokkal tudatosabban figyelek a minket körülvevő műkütyükkel (értsd kaja, gyógyszer, és minden más), de ezt már 8 éve sem akartam megtenni. Valahogy zsigerből ellene vagyok. Rendben, egy gyermekbénuláson ne essen át a gyerek, stb, na de azért mindentől már ne védjük, mert azzal egy idő után ártunk. Így voltam/vagyok a vitaminokkal is. Biztosan azért is van ez, mert az apukám a Nescafé térhódításakor elnevezte azt nejlonkávénak, és ők is úgy általában a természet erejét plántálták belém, vagy mittomén. Gy. vett néhányszor pezsgőtablettát a gyerkőknek, akik imádták. Aztán arról is leállítottam. Egyék az almát, ami anyuék fáján termett. Az egyik dolog ami megfogott mostanság, az a homeopátiás szerek, de ennek is úgy állok neki, hogy kellő kétkedéssel. (azért eszünk/használunk ám mi sok olyan cuccot, ami messze van a természetestől, hajjjaj, pont ezért, amit lehet, kihagyjuk, így a mindennemű oltásokat is, amik nem kötelezőek.)
Tinu, gratula a mínuszokhoz!
Hálapénz téma. Neet-tel értek/nék egyet, ha nem szültem volna, és jelenleg apukám élete nem lett volna tétje annak, hogy fogadunk-e orvost. Rühellem. Adni. És nem a sóherség beszél belőlem. Nekem megalázó, és az az orvos, aki elfogadja, az én szememben már nem akkora, mint előtte, ezért persze a bizalom is kevesebb. Pont mostanság gondolkodtam rajta, hogy de szerettem volna orvos lenni, és hogy ez a hajó már elment, mert 6 évet nappalin nem tudok megcsinálni. Mindig is vonzott ez a pálya, csak akkor a szent sebészet volt a szemem előtt, arra pedig alkatilag alkalmatlan lennék. Butaszemellenzősszmájli. Szóval azon meditáltam, vajon én elfogadnék-e lóvét. Nagyon remélem, hogy nem. Anno, mikor még 17 éves koromban műtötték a lábam, rajongtam az orvosomért (már-már szerelemmel), és annyira rosszul esett, volna, ha anyuék pénzt adnak neki, úgyhogy a prof kapott, neki pdig óriási ajándékcsomagot küldtünk, lévén akkor volt karácsony. Utólag nagyon megköszönte. 5 év múlva ismét műtögetni kellett, addigra már nem kis sebészorvos volt, hanem valami kisatyaisten, addigra anyuék úgy gondolták, intézzem én, adjam oda a borítékot. Izzadtam, mint a ló, (még akkor is nagyon extra pasi volt

, bár akkor már Gyuri velem volt

) és oda akartam adni. Annyira imádtam érte, mert nem fogadta el! Mondtam, hogy de én szeretném megköszönni a mosolyát, derüjét. Válasz, hogy ő enélkül is mosolyog rám szívesen. Újabb 9 év múltán, most már ő az atyaúristen itt Fehérváron (anno Pesten volt) elmentem hozzá Lorcival magánrendelésre, hogy nézze meg a csípőjét. Ott minden gond nélkül kifizettem a pénzt, mert ez a "viszony" erről szól. Mint mikor bemék a boltba, és eldöntöm, melyik tejet vegyem. Ki vagyon írva, mibe kerül és kifizetem. De a H-ban, amikor az állásában dógzik, ne kérjen plussz pénzt. (mert én/te/mi sem vagyunk megfizetve rendesen, és mégsem kapunk senkitől se Zsanci).
Mondom, ez volt/van a véleményem, és utálom, hogy az elveimet (jajj de fellengzős) sutba dobva, hálát adva az égnek, hogy megtehetem, könyörögve fizetek, hogy figyeljen rám/a babámra/apukámra valaki úgy, hogy bízhassak abban, megközelítőleg a helyzethez képest a legtöbbet kapjuk. Novella vége, de ez már olyan régóta kikívánkozik belőlem, most megkaptátok ti.

Bocsi.
A szülésznő vs orvos "párbaj"-ba azért nem nagyon tudok állást foglalni, mert a 3 császárnál nem volt kérdés, hogy ki vesz részt inkább. Viszont ha a meló dandárja a szülésznőé, akkor min. ugyanannyi jár neki is. A doki már megkapta a magánrendelésen a maga extra tudásáért a lóvét. Bár nálunk még nincs szülésznőválasztás, lehet, én azt nem is választanék.
Betmen nagyon tetszik, a kétcumisEszci haláli, az állatoskép pedig engem is szíven ütött, Macs által elmondottak miatt.
Mék, mert Federer üt minnyá, és szabadnapot kaptam, mert Lorci anyuéknál marad estig. (ott aludtak a színház miatt) Így most teljes átéléssel (zoknistoppolás mellett) nézhetem egyik kedvenc teniszezőmet.
Pusssz