A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gitka - Én is egyetértek Pumpókával .. az idő majd megszépíti ezt az időszakot is :)
De jelenleg én is azt érzem, hogy fáradok .. rengeteget tudnék aludni (már csak a lelkiismeretem szed ki az ágyból, amúgy egész nap döglenék), fáj a derekam, nem jön rám semmilyen ruha, nem tudok semmi érdemlegeset csinálni itthon, mert 3 perc múlva alig kapok levegőt .. stb .. stb...
Amikor nyugalomban, békességben fekszem itthon, és érzem Alízt, az viszont (így első babánál) eddig az egyik legcsodálatosabb érzés az életemben :) Meghatódom, és figyelem ahogy rugdos, mocorog, forgolódik .. beszélünk hozzá .. szeretjük .. és alig várjuk, hogy ölelhessük.
A 9 hónap vége már biztos nagyon durva lesz .. nekem nagyon soknak tűnik még az a 10 hét (mondjuk nem valószínű, hogy nekem lesz annyi).
Viszont úgy összességében úgy érzem, hogy kell ez a 35-40 hét a babára való felkészülésben, mind lelkileg, mind anyagilag .. mindenhogy :)
Amikor kezdek elszontyolódni, hogy már hulla fáradt vagyok és hol a vége .. mindig felteszem magamnak a kérdést: "Készen áll minden Alíz fogadására?" - "NEM!" .. akkor még ott a helye bent :) nekem meg az a dolgom, hogy tűrjem, hogy uralkodik rajtam :D
(nah, ez is hosszú volt .. )

Gabo
- Ezeket a kórházi cuccokat nekem is meg kellene vennem .. de én ÚÚÚÚGY sajnálom rá a pénzt .. most vennem kell olyan hálóinget, köntöst, amit az a pár nap után SOHA életemben elő nem veszek? :(

Amúgy nem tudja valaki, hogy a Szent Imrébe mit kell vinnie a kismamának?? Mit kapunk, mit vigyünk??

Ercsi, Emi
- Nekem is szélesedik a piercing helye :)
És amúgy nekem is van egy csík a köldököm felett .. de az szerintem nincs összefüggésben a piercinggel ;)

Babyteve
- Megbeszélem párommal, és lehet csatlakozom, és elmegyek én is Léghajózni ;) Február 24. ugye? Még ma megbeszéljük, ha itthon lesz .. ;)

Kép
szösszenet

[quote="pumpóka"] írta:pumpókanző vagyok akkor énis veled együtt, ha igy fejezed ki magad!!! Mert: énis átadnám néha apának, hordja ő kicsit én meg elszaladok dumcsizni a barátnőkkel, vagy anyához elborozgatni és elszivni egy-két szál cigit... igen... néha vannak ilyen gondolataim és ez normális! .

Csakis csatlakozni tudok .. :lol: :lol:
Nekem pl. nagyon hiányzik egy jó kis koncert az első sorokból (nem hátul ülve a légkondi alatt ... ) egy gin-toniccal vagy egy mojitoval a kezemben :D

Kép
szösszenet

Apropó .. Csajok .. vérzik az orrom :(
Eddig is előfordult, hogy reggel vérezgetett .. vagy éjjel picit ..
De most erősebb, mint szokott :roll: :roll: :shock:
Ez mire utalhat??

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Én világ életemben utáltam a hálóinget, így pizsit viszek be magammal. Volt olyan kismama is, aki csak éjszakára vette fel a pizsit, és nappal inkább egy lenge tréningben volt felsővel. Utálta azt a helyzetet, mikor le kellett menni a büfébe, vagy látogatókhoz kimenni és ő ott volt egy pizsiben és köntösben. Mindenki maga válogatja.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="pumpóka"] írta:pumpókanző vagyok akkor énis veled együtt, ha igy fejezed ki magad!!! Mert: énis átadnám néha apának, hordja ő kicsit én meg elszaladok dumcsizni a barátnőkkel, vagy anyához elborozgatni és elszivni egy-két szál cigit... igen... néha vannak ilyen gondolataim és ez normális! .

Csakis csatlakozni tudok .. :lol: :lol:
Nekem pl. nagyon hiányzik egy jó kis koncert az első sorokból (nem hátul ülve a légkondi alatt ... ) egy gin-toniccal vagy egy mojitoval a kezemben :D

Ne is mondjátok... én azelőtt heti kétszer jártam edzésre (foci) és minden hétvégén meccsekre meg kupákra! Imádok focizni! De augusztus óta egyszer vitt rá a lélek, hogy lemenjek megnézni a csapattársaimat, mert rossz érzés, hogy nem lehetek ott... Szóval ilyenkor én is szívesen átpasszolnám a "terhet"... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Ja, meg a síelés... Mióta az eszemet tudom, nem volt még olyan tél, hogy ne síeltem volna! Ezt is nehezen emésztem... :(

tudom ez így fura, de 12 évig űztem versenyszerűen és abban az időben télen több időt töltöttem sípályán, mint mondjuk otthon...

Már csak azt várom, hogy Benit taníthassam síelni... :-) Mondjuk jövő télen... :lol: Na jó, akkor még nem, bár nálunk ez családi vonás, hogy az ember előbb tanul meg síelni, mint járni... :lol:

Kép

Kép

zorroné

Csajok! A kútvölgyi kórházról mit tudtok? Bent lehet az apuka a szüléskor? meg még érdekelnének róla infók, ha tudtok mást is....
előre is köszi!
Lei
lei

Lei!
Itt a babaneten a szülészetek topicban van Kútvölgyis topic is, szerintem tedd fel ott a kérdést. ott mindenre adnak választ a lányok. Én is így teszek a sját kórházammal már évek óta.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szöszi! Majd következő babánál is hordhatjuk!! :lol: Meg szerintem a hálóingek az első időszakban jó szolgálatot tesznek otthon is!
Nekünk nem lehet pizsit bevinni!!! A vérzés figyelés és egyéb miatt csak hálóinget!

Persze, hogy vannak nehéz pillanatok a terhesség alatt! De még mennyi...! De ahogy Szöszi is írta, kárpótol a bennem növekvő baba, ahogy figyelem rugdosásait!! Ennél szebb élményben ritkán van része egy nőnek! Örüljünk, hogy mi átélhetjük! Hányan vannak, akik mindent megtennének ezért, de nem jön össze eü. okok miatt, vagy csak mert nem találnak hozzá apát...!

Kép
gabo001

Nekem rengeteget vérzik az orrom, nem sokat tudsz vele csinálni. Ha nagyon kellemetlen, mert már egy mozdulatra is elindul, akkor orr-fül-gégészet, és kiégetik az ereket belőle (nem nagy gáz, 2 percre felnyomnak vmi savas vattabucit, neogranormon, aztán csókolom...) plusz Rutascorbin.

Nekem kb. 8 éve nincs már bent a piercingem, de azelőtt 3x szúrták, és mindegyiknek megvan a helye..és most széthúzzák a vízipacimat is :(

[/img] Kép

Kép
babyteve2

[quote="gabo001"]
írta:
gabo001Persze, hogy vannak nehéz pillanatok a terhesség alatt! De még mennyi...! De ahogy Szöszi is írta, kárpótol a bennem növekvő baba, ahogy figyelem rugdosásait!! Ennél szebb élményben ritkán van része egy nőnek! Örüljünk, hogy mi átélhetjük! Hányan vannak, akik mindent megtennének ezért, de nem jön össze eü. okok miatt, vagy csak mert nem találnak hozzá apát...!

Ezzel teljesen egyetértek és nem hagytam volna ki én sem ezt az érzést semmi pénzért, és semmi másért sem... :-)

Kép

Kép

zorroné

Nekem csak abból volt elegem, amikor közölték, ha panaszkodtam, hogy "Te akartad..."...Igen, ez így van, de akarta a férjem is, mégsem lógott bele heteken keresztül a klotyóba, róka közben :oops: (Meg nem neki fáj mindene, nem az Ő csontjai csúsznak szét, bőre elvékonyodik, a többiről meg ne is beszéljünk :D ) De igen, örülök neki, és büszke vagyok, hogy növekszik 2 babó a pocakomban. És szülés után már emlékezni sem fogok erre... :D :D :D

Kép
babyteve2

Ja, és igen, egy szavam sem lehet, hiszen én már Tomi születése után akartam a következő babót, mégis, majd 12 év lesz a gyerekek között...szóval, volt, amikor apa nem volt hozzá, aztán jöttek az eü. okok, és végül a lombik. De ez nem jelenti azt, hogy nem panaszkodhatok...Egy indexes fórumon az egyik kedves kismama társunk közölte, hogy ne panaszkodjunk már annyit....óriási vihart kavart :D Hát, hol máshol panaszkodjak, ha nem itt, a sorstársak között? :D :D

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"]H írta:babyteve2át, hol máshol panaszkodjak, ha nem itt, a sorstársak között? :D :D

Na látod pontosan ez az! Én sehol máshol és senkinek nem panaszkodom... De az a fórum pont erre jó! Hogy nem csak az pozitív dolgokról számolunk be nagy vidáman egymásnak, hanem akkor is írunk, ha panaszkodni támad kedvünk... Mert itt tuti olyanok vannak, akik megértenek, hisz mindnyájan egy csónakban evezünk... :-)

Kép

Kép

zorroné

Ráadásul, még vmi tuti tippet is kaphatunk...pl., itt mindenki a székrekedésről beszél...nekem, Elevit ide, vagy oda, folyamatos hasmenésem van (oké, ez volt a terhesség előtt is, de gondoltam, a vas majd megfogja...háááát, nagyon nem...erre tegnap a domik közölte, hogy a magnéziumtól...Szóval, akinek még ez a gondja, az akkor betudhatja ennek :D )

Kép
babyteve2

Sziasztok! :)

Délelőtt kozmetikusnál voltam, aztán beszereztem minden hozzávalót a kenéyrsütéshez, ugyanis azt kaptam a Zuramtól születésnapomra :D Már készül is életem első kenyere...sok reményt nem fűzök hozzá, de próba szerencse. :lol: Valahol el kell kezdeni...

babyteve, tök aranyos ez a viziló :) Jól meg fog nőni a végére :)

zorróné, versenyszerűen síeltél? Dejó :) Mi is imádunk síelni, 10 éves koromtól minden télen voltunk...de ez már a 3. tél hogy nem mentünk. Apa persze nagyon menne, de én kicsit félek elindulni így pocisan, egy 22 hónapos örökmozgóval...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="gabo001"]L írta:gabo001ányok! Aki jár szülésfelkészítőre, az nektek ingyenes, vagy fizetős?? És mennyibe kerül?

Én ugyan nem most járok, hanem Dominóval jártam, de az uilyen szülésfelkészítők ingyenesek általában.

De pont valamelyik nap volt a TV-ben, hogy asszem a Péterffy S. utcai kórház szervez olyan szülésfelkészítőt, ahol 3-4 napig egy szállodában vannak a kismamák és kispapák, és van minden: jóga, előadások, személyreszabott tanácsok, stb,stb... :shock: :roll: Mert állítólag így sokkal hasznosabb.. gondolom mennyibe kerülhet. :shock:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, lemértem az elején, 7x3.5 centis volt...most 10.5x4.5 :oops: Majdnem a duplája...eddig... :D

Kép
babyteve2

Na látod Gitka, mégsem vagy olyan önző, ahogyan gondolod, vagy a másik véglet, mindannyian önzők vagyunk, akik igy érzünk... :lol:
Következtetés levonva: teljesen normális a viselkedésed és az érzéseid!!! :wink: Aki pedig mást mond, az k...ja be!! Biztos lesz olyan, aki ezt olvassa és gondolja, hogy mekkora pofám van. Igen, van és kinyitom... tudom, hogy sokan utálnak érte... sorry 8)

Abban is egyetértek, hogy én sem adnám semmiért Zsófit, hiszen 8 éve vágyok egy kislányra, meg persze ha fiú lenne akkor sem, büszke vagyok rá, hogy pocakom van és nemsokára szülök!
De normális, hogy hiányoznak bizonyos dolgok, amik természetesek voltak azelőtt (egy koncert egy gin-sprite-tal /én tonickal nem/ az első sorból és önfeledt tombolás egy jó kis Depresszió vagy Hooligans koncerten) mert igen, én a két fiam mellett sem adtam fel ezeket. Húúú, anyám, hányan lesznek, akik majd azt mondják, az ilyen anyának gondolja magát??? :lol: De lesz...rom, mert mindezek mellett én ugyanazt nyújtom a fiaimnak a hétköznapokban mint egy normális szülő (normális? mi a normális?) viszont nem fogják majd azt mondani akár 5-10 év múlva, hogy jajj, van egy besavanyodott anyám, aki hallani sem akar arról, hogy bulizni menjek, vagy olyan zenét hallgassak, ami lehet, hogy nem túl populáris... nem, elmondhatják, hogy van egy olyan anyjuk, aki nem küldi a francba őket és nem zárja be a szobába, ha neadjég a szőke haját feketére festi vagy olyan ruhát visel, hisz énis voltam ilyen és bármennyire azt mondják az öregek, én nem fogom elfelejteni, hogy énis voltam fiatal, legfeljebb irigykedni fogok rájuk, vagy elmegyek velük bulizni!
Na, ez most kijött, bocsánat, mára meghúzom magam, és jóanyuci módjára bebetonozom magamat a konyhába főzni!!!
Addig sem jár a szám!!!
Vendég

mamacka, szerintem ennyire nem kell aggódni a festék miatt bár tény hogy nem a legjobb dolog, de a mai festékek azért már jóval emberbarátabbak mint régen. :) Ha lehet, tényleg jobb lenne ha a párodra hagynád...

Ercsi, nagyon szép a pocid :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Atizka! Egy szakkönyvben néztem, hol lehet a méh fundusa (teteje), az írta, hogy most nekem köldök körl van. Meg aszzem Ollem is írta, hogy a dokija mondta neki , hogy ott van.[/quote]

A méh fundusa nekem a 20. héten köldök alatt a 25. héten már köldök felett volt. Kilestem a kiskönyvemből... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na csajok énis wordben irtam a választ ahogy olvastam vissza ezért lehet hosszu lesz de igy mindenre amire akartam tudok reagálni :)

Pumpi: milyen édi poci  és még nekem mondják h alig van hasam :D
Jajj a segges témát ne is emlegesd…életemben nem voltam faros..mostmeg..bálna..ja éjjel meg legjobban a fókákra hasonlitok ahogy próbálok átfordulni a másik felemre…nagyon vicces látvány a férjem szerint :D

A megfázosoknak jobbulást ! ! !

Emi pociképed neked is szép..nálad azért már nagyobb dinnyécske van :D
Jah és hát én hálát adnék ha nem nőne tovább a mellem..szörnyű komolyan..sose volt kicsi de én már nem birom őket hova tenni :D

A new yorkerben vettem énis egy csomo leárzott felsőt ami olyan mintha kismamaruhaboltból lenne való..a multkori képen is ez volt rajtam..
De a kedvencem amit a brendonban vettem leárazva..majd dobok fel képeket :D de ma kell vennem elemet..:S

Ercsi: jajj neked is szép a pocid..basszus elkezdtem agyalni h nekem 20 hetesen volt ekkora..mekkora lesz 25.re…

Jah meg kismamiruciknál én ugy voltam h inkább szoknyákat vettem egyet azt is leárazva a brendonban mert az sokkal kényelmesebb..meg van egy retro kantárosfaremerem amit eddig is hordtam de most teszi a legnagyobb szolgálatot :D

Mango: énis álomkoros lettem ujabban 

Tűsarkú: nekem van 3 pár a kb 40 pár cipömből..(cipő buzi vagyok) de eggyiket sem hordom..nem birok magassarkuban létezni :D de annyira szépek h imádom őket nézegetni :D

Mamacka: bizti nem lesz semmi baj..de a festéstől mostantól aztán maradj távol…

Nicci. 36 hetesen császár??? Miért nem vár még vele? Mi baj a veséddel? Amugy szép nagy a babád…jah most olvasom a választ.drukk h a veséd engedje h minél késöbb kelljen kibujnia :D

Babyteve: sajnálom az ikreket nagyon..kevinszpésziéknél énis remélem mindne oks

Gabo: nálunk ingyenes a szüléselőkészitő..az ántsz szervezi

Szöszihez és Pumpihoz csatlakozván…én tavaly még oriás bulizós voltam…juliusban megházasodtam és augusztusban pedig terhes lettem..ez a szülinapomon derült ki…szeptember 7én…azota se cigi se buli se bor…de néha nekem is eszembe jut h ugy irigylem apát aki azt csinál amit akar (persze már ő sem bulizik)…21 éves vagyok igy még elöttem van sok szép dolog az életben de tudom h minden más lesz..ettől függetlenül néha még bizti énis elfogok menni szorakozni főleg kertipartikra stb..a szórakozóhelyek már nem az én világom..de annyi biztos h a legszebb ajándék a kicsifiam..mindennél többet ér…
Vendég

Csöppke: majd számolj be mindenképp, hogy sikerült a kenyér! Mi is nemrég kaptunk kenyérsütőt, eddig kétszer teszteltük és nagyon finom lett mind a ketttő, bár az első picit "kicsi" maradt, valószínű az élesztővel lehetett valami gond! Vagy csak keveset raktunk bele... :-) Az a lényeg, hogy ha jó sorrendben rakod be a hozzávalókat, akkor nem lehet elrontani... :-)
Síelni menni én sem merek pocisan, de ha lenne egy 22 hónapos örökmozgóm, arra már biztos csatolnék lécet... :lol: :lol: :lol:

Szülésfelkészítő: szerintem amiket a kórházakban szerveznek, azok mind ingyenesek... de persze egy szállodás verzió, az nyilván más kategória... :-)

Kép

Kép

zorroné

Zsuzsa - Én is legszívesebben pizsit vinnék be .. de ki tudja, hogy fogok tudni majd hajolgatni a sebemmel, hogy felhúzzam a gatyám :roll: :shock: :shock: úgyhogy szerintem viszek hálóinget is, meg vmi sportosabb cuccot, amiben mutatkozok emberek előtt is (ez a fránya hiúság :lol:) De megpróbálok nem vagyonokat költeni ezekre a cuccokra ..

Babyteve - Mostanra elállt a vérzés .. igazából ez sem volt durva .. csak nem szokott .. ezért furcsa.
Lehet a vérnyomásom ingadozik .. :shock:

Zorroné
- Foci, síelés .. jó lehet :)
Mi nem szoktunk síelni, mindketten túlvagyunk 1-1 sportsérülésen, így óvjuk magunkat .. de nem kizárt, hogy egyszer a Picivel kipróbáljuk a gyerek pályán :D

Csöppke
- Tuti isteni lesz a kenyér!
Én egy pasitól hallottam, hogy a kis kenyérsütőben képtelenség elrontani, és isteni íze van!!!!
Jajj de belekóstolnék, amíg még meleg :oops: :oops: :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Ma vagyok 100 napos... :wink:
és ma van a szülinapom, 32 éves lettem én, meglepetés e költemény.....

Lányok!
Kaptam egy könyvet karácsonyra, extra jó, ajánlom mindenkinek...
Jennifer Wiener:Kismamák pácban

Pocik: Nagyon szép a pocitok, az enyém inkább egy görögdinnyéhez hasonlít, de nem a 3 kilóshoz... :? és jó csíkos.... :wink:
De az a lényeg ami belűl van.

Felsők: még a régebbieket nyúzom, sajna az én méretemben csak olyan (tehenes) túl bő cuccok vannak.
Bezzeg a csini vékony anyukáknak....na mindegy. :?

Festés: Márciusban még mi is szeretnénk festeni, remélem a sok szellőztetéssel megoldjuk a szag problémákat. :roll:

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

jah és pumpi nemhogy voltál fiatal még mindig az vagy...még középkorunak sem vagy mondható........:D

és hidd el ezzel énis igy vagyok..és nem érdekel az emberek véleménye...engem megszolnak uton utfélen azért mert a csizmám alján van egy kis halálfej a bokarésznél...:D és h egy leendő anya hogy hordhat ilyet...meg van egy csomo halálfejes polom...nagy lázadó voltam és imádtam a feltünő dolgokat..ez egy éve folyamat vátozik..de pl 21éves létemre pindur panduros a pénztárcám és vannak razfilmfigurás pólóim is :D sőt pink szinű tornacipőm stb...
ettől még lehetek majd jó anya sztem...
sőt az is leszek...mert a szeretet nem ezekben mérhető...
ja és pl majd holnap teszek fel egy képet hogyan is öltözöm még most is :D vidáman és nem ugy mint egy anyuka :D
Vendég

[quote="pumpóka"]B írta:pumpókaabyteve! Ugyanezek voltak benne nekem is! És a cumi zöld volt! :evil: :lol:

Az én MAM cumim a várandós csomiból meg kék :lol:
És nekem nem cumisüveg volt benne, hanem tejci tároló poharacska. És én cumisüveget akartam... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="pumpóka"]B írta:pumpókaabyteve! Ugyanezek voltak benne nekem is! És a cumi zöld volt! :evil: :lol:

És nekem nem cumisüveg volt benne, hanem tejci tároló poharacska. És én cumisüveget akartam... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Boldog szülinapot, és gratula a 100. naphoz! :D

Kép
babyteve2

Pumpóka - No para .. én sem leszek otthonülős anyuka :D
2 hetente 1 koncert nem a világ vége .. és simán feltölt az elkövetkezendő 2 hétre :)
Annyi idő meg a gyereknek is kell a nagyszüleivel, nem??? :D

Lituka - Az én Párom olyan cukorfalat, szolidáris velem .. ha nem tudok menni a koncertjére, akkor rohan haza hozzánk - nekem ez rengeteget jelent :) Besárgulnék az irigységtől, ha ő hajnalig nyomná a R'N'R-t, amíg én terebélyesedem itthon :lol: :lol: :lol:

Most is lesz Pokolgép akusztikus koncert hétvégén .. amiben Férjem a vendégzenész végig .. (így 3 gitárral játszanak - zseniális).
Ez az a produkció, amit nagyon sajnálok, hogy ki kell hagyjak .. de olyan füstös helyen lesz, amit nem vállalok ..

Kép
szösszenet

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

xsara neked pedig Boldogat :D

kenyérsütővel sütjük a kenyeret itthon csak azt esszük már jó ideje..ajánlom mindenkinek..én pl kugkófot is szoktam benne csinálni.
Vendég

xsara neked pedig Boldogat :D

kenyérsütővel sütjük a kenyeret itthon csak azt esszük már jó ideje..ajánlom mindenkinek..én pl kugkófot is szoktam benne csinálni.
Vendég

Kép
babyteve2

Kép
babyteve2

Jól van, akkor nemcsak nálam szaraxik a babanet :oops:

Kép
babyteve2

Hű, hányszor betette a hozzászólást... :oops:
Akkor a net a hibás, nem a gépem... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

hát nem itt nálam is :D

Szöszke: igen én drágám se jár nélkülem el..holnap lesz egy fontos szülinap de ő is mindig siet haza max 1ig marad...és énis azért nem vállalok már ilyeneket mert zavar a cigifüst..meg a hangos zene a picit :D
Vendég

Xsara - Boldog Szülinapot :) :)

Mary - A tejtartó is jó lesz .. ;) emiatt kár keseregni :)
Majd vesztek cumisüveget ..
Ez a csomag eleve egy vicc :lol: :lol: .. a képen egy raklap hasznos holmi van .. aztán ha kinyitod, rájössz, hogy a csomagolás, és a szóróanyagok legyártása többe került nekik, mint amit ajándékba adtak :)

Többen ígértetek szuper fotókat :)
Én most kaptam a nyaralásunkról képet .. itt már hárman voltunk .. persze nem látszik .. de ennek ÚÚÚGY örülök:

Kép

Kép

Kép

Nah .. befejeztem az ömlengést :D
Jövőre már a Pici Alízzal nyaralunk!!!! :D :D

Kép
szösszenet

Na, akkor én nem is mesélek a 11 tetoválásomról, amik már akkor is meg voltak...és akkor nyáron is voltam terhes...plusz utána bölcsi, ovi....akkor voltak piercingeim is, 14 lyukú bakancsban jártam, néha meg lakk cuccokban :oops: Most élem a rózsaszín korszakomat, HelloKitty, Pucca és tsai :oops: Bár, nem nagyon emlékszem beszólásokra.

Kép
babyteve2

Mármint, amikor Tomival voltam terhes...a tetkók maradtak, a piercingeket rég kivettem. Nem bírok elviselni magamon semmilyen kütyüt...se fülbevaló, se semmi. A jegygyűrűmet is csak utcán hordom, ahogy hazaérek, leveszem.

Kép
babyteve2

Babyteve! de jó, hogy nem csak én vagyok Hello Kitty-s! :oops: :lol: Ezért is örülök, ha TÉNYLEG lányunk lesz... Annyi mindent vehetek majd neki... (vagyis igazából magamnak, de jó lesz mahd "ráfogni"... :D)

Nekem karácsonykor mondta a férjem, hogy nem vagyok "Anyukás"... :( Pedig csak szoknyában voltam, meg körömcipőben... Nemhogy örülne... :twisted: nem?

ercsi_3

Én nem szeretem Hello Kitty-t .. de pl. Hugim betege :D :lol:
Akkor nektek ilyen lesz a gyerekszoba? :D

Kép

Kép
szösszenet

Szössz, amennyi pénzből be lehetne egy ugyanilyen szobát rendezni, annyiból már lakást is kapnánk... :lol: :lol: De ennyire durván azért nem nyomom! :lol: ez már nekem is kicsit (??) túlzás...

ercsi_3

Én még piercinggel a nyelvemben mentem Atist szülni! És a jóistennek sem akartam megválni tőle, de a doki azt mondta, ha nem veszem ki magamtól, kiveszi ő erőszakkal... :evil: és mint azt tudjuk (kedves Barbarótól), hogy a nyelvnek néha elég 3-4 óra is, hogy elkezdjen úgy beforrni a lyuk, hogy azt már csak újraszúrni lehet! Mivel 5 órát vajúdtam, 2 óra volt a megfigyelés... :roll: mire kezembe vettem az én szeretett kis golyócskáimat, addigra puff, nem lehetett átbökni, pedig én úgy igyekeztem, már vérzett is.. de nem ment, igy hagytam benőni, de nekem nagyon hiányzik!!!
Most már "normálisan" öltözök, no nem nyanyásan!!
:lol: De igen, pár éve még a Martens baki, miniszoknya, neccharisnya és társai volt a nyerő, természetesen feketében, fekete hajjal... szegény anyám miket élt át mellettem... amikor Junkies koncerten elestem és vki orron taposott, a Jánosban kötöttem ki törött orral, uhh, szép voltam... :lol: na befejezem, mert ez már tuti egyeseknek bicskanyitogató... :lol:

Engem meg fogtok kövezni, de néha muszály beállnom Zoli mellé, ha cigizik, egyszerüen hiányzik, na! Legalább a füstjét... tehát engem nem zavar, de füstös helyre nem megyek a baba miatt!

Xsara! Boldog szülinapot neked!! :)

Ja, Avent tejtároló poharakat lehet kapni a DM-ben, már ki is néztem, ott fogom megvenni, 10db pohár: 1399.- 10db tető: 1099.-
Vendég

Persze .. de bármilyen színből, mintából megnézel egy ilyen promó-fotót .. az SOK és TÚLZÁS .. de 1-1 db-t érdemes kiemelni belőle.
Mi nem gondolkodunk rózsaszínben továbbra sem .. de ha azt tennénk, akkor pl. a kis fotel vagy a szőnyeg jól mutatna .. (persze Kitty nélkül :D :lol:)
Amúgy engem pont ez dühít ebben a HK-mániában .. hogy olyan árakon vannak ezek a szemét cuccok, ami felháborító .. és érthetetlen számomra, hogy van, aki megveszi .. pedig van :?

Kép
szösszenet

Pumpóka! Fogadjunk, hogy a törött orros Junkies koncert után is csak vigyorogtál, és azt mondtad, hogy "állat jó volt a koncert!!" :lol: :lol: vagy tévedek?

Szössz: egy telefon fityegő, ami eredeti, 1500.- ... :? akkor mennyi lehet egy pléd?! :shock: és az eredetin is rajta mosolyog, hogy "made in china"...

ercsi_3

[quote="ercsi_3"]S írta:ercsi_3zössz: egy telefon fityegő, ami eredeti, 1500.- ... :? akkor mennyi lehet egy pléd?! :shock: és az eredetin is rajta mosolyog, hogy "made in china"...

Nem tudom, mert én elvből nem megyek be HK boltba :lol: :lol: :lol:
Van most egy új hely - FunkyFish, lehet már láttátok .. ugyanez a stílus, színvilág .. én Hugimnak ott szoktam ajándékokat venni .. :)
De mondjuk én azokat sem venném fel :lol: :lol:
Meg szerintem a férjem is kitagadna, minimum váló-ok egy HK-s felső vagy bármi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez kb. olyan szinten hatna rá .. mint rám az, ha ő hazaállítana egy rózsaszín ingben .. mondván "ez a divat most" :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Ercsi, de, jót röhögtem, főleg a dokin az ügyeleten, aki hótt álmos fejjel helyrepakolta a krumplimat és megkérdezte, mit ittam... :lol: de közöltem vele, hogy aztat nem árulom el, mert akkor berak a detoxba... :lol: najó, ennél már csak az volt szebb, amikor leestem a szinpadról fejjel előre és tojás nőtt a homlokomon... győzködtem én a mentőst, hogy semmi bajom és hagyjon békén, de nem hitte el, mindenesetre komoly agyrázkódás volt a vége és 4 nap a traumán... :lol: persze rá egy hétre már újra ott voltam az első sorokban... :lol:

Hello Kitty... :? hát én nem nagyon... sőőőt. Zoli lánya kért a szülinapjára számológépet... 3ezer ft volt... :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: