A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Csajok!
Bogi megemlítette a "ha nem pont a peteérés napján vagytok együtt, akkor nagyobb az esélye egy kislánynak" dolgot.
Ezek nagyon érdekesek. Tudom, hogy egy idő után, amikor az ember örülne, ha jönne a baba, teljesen mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen, de ha tudtok ilyen "hiedelmeket" vagy tudományos megközelítéseket, hogy hogyan lehet fiút vagy kislányt "csinálni", akkor írjátok le légyszi! Ez tök érdekes.

Az is jó, ha weblap címet írtok.

Köszi Kép
bettina

Most számolom, hogy nekünk már idestova 32.c !! Kép
Azzzem, nézek egy kis atlétikát, attól jó kedvem lesz.
Képzeljétek, ma pótvizsgáztattam a gimiben. Szegénykék jó fárasztóak, ki vagyok purcanva pedig még csak most kezdődik a tanév......
Pussz

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bettina Kép
ez nem hiedelem, hanem biológia és valószínűségszámítás. Az Y kromoszómát hordozó spermiumok könyebbek (mivel az Y kisebb, mint az X), gyorsabbak, de kevésbé életképesek. Az X-re pont a fordítottja igaz. Tovább élnek, de lasabbak. Így, ha a tüszőrepedés pillanatához képest hamar vagytok együtt (éppen előtte, vagy éppen utána), akkor az y-os ficánkák gyosabban felúsznak, és nagyobb valószínűséggel ők termékenyítik meg a petesejtet, de ha eltelik pl. 1 nap a tüszőrepedéstől, mikor együtt vagytok, addigra már csak az x kormoszómás ficánkák élnek, így akkor ők tudják megtermékenyíteni, és lány baba lesz.

Anna Kép
a progeszteron lehet attól alacsony, hogy magas a prolaktin (pl. nálam) ilyenkor a prolaktint kell csökkenteni, pl. serocryptinnal. A prolaktin táncolhat a határétéken, akkor elég a ciklus második felében a progeszteron pótlás, pl. Ultrogestan. De az ilyen alacsony progi a rossz tüszőérési fázaissal függ össze, ilyenkor pl. clostybegit kell, hogy megtámogassák a tüszőérést. Ha jól tudom... de nem vagyok doki Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anna Kép
most olvastam még egyszer el amit írtál. Amint a dokid adott az szerintem is teljesen jó volt. Akkor lehet, hogy erősebb tüszőérlelőre lesz szükséged. pl. szurira. De ebben én már annyira nem vagyok otthon, mert nem volt ilyenre még szerecsére szükségem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,

Bocsánat, hogy kavarodást okoztam a tali időpontját illetően. Persze, hogy most csütörtökön!!
Elnézést mégegyszer. Kép Kép

Alena
alena

Orsi Kép Köszi.Az a röhej az egészben, hogy 19-20mm-es tüszőim vannak -UH-n látszik. Lehet hogy nem reped meg egyáltalán. még egy hónapot várunk, azután majd kitalál valami új terápiát.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hmm. érdekes. Akkor lehet, hogy az a gond, hogy nem reped meg, mint ami Catnél is gond volt, de neki, ha jól emlékszem a progijával semmi gond nem volt. (Cat?Kép). Akkkor viszont valami tüszőrepesztő szuri kellene, vagy nem?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Én erre sajna nemtudok mit mondani mert nemnagyon értek hozzá de az akkor hogy van:
Mindenki azt mondja hogy a ficánkák akár 4,5 napig is elkolbászolnak a nénibenKép mire odaér a petécske amit megtermékenyítenek.

Alice
malice

CAT:...mint a rossz pénzt!Kép
ZSEBI:te kérdezted a méhpempőt? Én hallottam róla, hogy általános immunerősítő, rengeteg dologra jó és a termékenységet is fokozza! A Ferenc körúton, majdnem a hídnál van egy méhészeti szaküzlet, ahol lehet nagy tisztaságú méhpempőt kapni. Vigyázni kell, nehogy túl sokat szedjél mert túl nagy lesz az étvágyad tőle!Kép
MAGIKA:Paulay Ede utcában van - az Andrássy úti kisföldalatti megállótól vagy a Deák térről lehet megközelíteni: a Bajcsyról nyílik és az Andrássyra első párhuzamos utca. A sarkon van a Vista utazási iroda, ott besétálsz úgy 30 métert és a jobb oldalon jó méretes, kívül sárga kávézó.
Virág
Virág
virag

Cat,
aranyos vagy, hogy kérdezed mi van velem. Hát fogalmam sincs mi van velem. Ma megyek doki megnézi, hogy elvileg kezdhetjük-e köv ciklusban a fogigátlót. Össze vagyok zavarodva, és nem tudom jól vagyok-e lelkileg, és fogalmam sincs helyes-e amit érzek és bele szabad-e így vágni. Olyan mindegy hangulatom van. Jókedvű vagyok de eddig ha megkérded jöhet-e a lombik, igen hogyne azonnal máris ide nekem az oroszlánt is. Most meg azt se mondhatom, hogy elbizonytalanodtam, egyáltalán fogalmam sincs mit érzek. Akarom az tuti de mégsem úgy mint eddig. És nemt udom jó-e így belevágni ilyen drága dologba.
Hurki
hurki

Sziasztok!

Bettina : én is épp csinálom a Gynevac kúrát, és én rá is kérdeztem a dokinál, és ő határozottan azt mondta, hogy lehet próbálkozni a szurik alatt! Kép De azért kiváncsi vagyok, mit mond majd a dokid!

Magika: gratulálok az eljegyzéshez! Kép

BogiKép))) nagy-nagy grtaula! Olyan jó ilyeneket olvasni! Kép

Erika: nagyon sok energiát küldök neked! Ne add fel!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
shine

Shine Kép
Majd elmesélem, ha kapok választ.

Hurki Kép
Vicces, de pont ma gondoltam rád így ismeretlenül is. Pár hétig nem voltam a neten, így nem tudtam kivel mi van. Ma visszajöttem és eszembe jutottál, mint optihurki, ugyanis mikor legelőször olvasgattam itt a fórumot, nagyon sokszor szerepeltél.
Úgyhogy elő azzal az opti jelzővel!!!!
bettina

Orsi Kép
Neked pedig köszi a fiú-lány tájékoztatót. Kép
bettina

HurkiKép
Te vagy a mi OptiHurkink, benned bízunk, nem adhatod fel. Átérzem, hogy most kavarognak az érzelmek benned, és kételyeid vannak, de mi sosem adhatjuk fel. Bíznunk kell, és sikerülni fog!!!!
Lehet, hogy pihennetek kellene még, és erőt gyűjteni, mert valóban nem egy olcsó mulatság, és limitált is sajnos, így kár elpazarolni a lehetőségeket. KarmenKép sem akarta elpazarolni, és ott is van az eredmény a pocijábanKép

AnnaKép,OrsiKép
Nekem is van progi gondom. Alacsony a progim, ezért kell stimulálni a ciklus első felét, de szerintem még a kommerz gyogyikkal is alacsony nekem, erősebb stimulálás kell. Tüszőm nekem is van, de nem termel elég progit a sárgatest. Amikor nem reped meg a tüsző az a LUF szindróma, de azon lehet könnyen segíteni tüszőrepesztő szurival. De a progeszteron ettől független, mert a LUF-nál nem túlél a tüsző, hanem átalakul sárgatestté, és termeli a progit, csak a lényeg, a petesejt nem szabadul ki. Nincs meg az az LH emelkedés, ami kiváltja a repedést. Nekem erre a szindrómára azt írta egy orvos, hogy ma már normális stimulálás és UH-zás mellett ez nem fordul elő. Vagy mégis ?

Lefoglaltam VirágKép névre a Vistát.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bettina :-)

www.bebilap.hu (terhesség és szülés menü) Itt van egy olyan oldal hogy hogyan lehet befolyásolni a babák nemét :-)) szerintem érdekes és miért ne adjunk egy esélyt ha éppen kisfiút vagy kislányt szeretnénk ?:-))))
Bár Orsi magyarázata lehet hogy közelebb áll a valósághoz!!:-)

Virág:-)

Köszi! Azt hiszem elmegyek és veszek olyan pempőt.Majd módjával szedem bár a rendszeres tornától nem vagyok túl hízékony azért rám is könnyen felugrik 3-4 kiló.:-)))
Zsebi

Az nincs valahol leírva, hogyha ikreket akarok mit kell csinálni???

bár az egy is elég egyszerreKép

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi!

Nalunk a papa iker. Egypetejuek.
Szerinted van eselyunk ra?
Vagy majd csak a gyerekeinknek?
Vendég

Kép Szilvi Kép
úgy tudom arra nincs recept. De én már egy babának is nagyon tudnék örülni!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Magika
én úgy tudom, hogy az ikerdolog női ágon öröklődik, hiszen a nőben kell olyan folyamatoknak végbemennie, amik ikreket eredményeznek (több petesejt, petesejtosztódás). De esély mindenre van... de szerintem még korai ezzel foglalkoznod, mert tényleg egy meddőségi központban kötsz ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat,Magika! Hát megvallom rettegek a fogorvostól én is, nem a dokitól, hanem mindenféle beavatkozástól. A fehér tömést meg eleve félek, mert amikor a savat lemossák nekem igencsak erös hányingerem lesz mindig (szegény doki, igen gyorsan kell kirántsa a kezétKép). Magika én Szegeden lakok, itt kell fogorvos. Itt meg a jobbaknak tartottak között ahogy szétnéztem fehéret használ mindegyik. Amugy ez a város egyik legjobb fogásza, sokallom az árat, de olcsóbb orvosokkal már ráfizettem rendesen, a fogam az egyetlen amire kiadom a magasabb összeget. Csak most elég rosszkor jöttKép Amalgámban (nem érdekel mennyire mérgezö) jobban bizok én is Kép

Cat! Akkor neked is megint nagyon drukkolok (bár eddig is) látom lassan kezdödik!!++++++

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi!

Nem aggodom, hogy ott kotok ki!
Tegnap bebizonyosodott, hogy a papaval minden ok.
Majd holnap beirom a leletet.
Nalam sincs semmi ugy nez ki. nem is foglalkozom vele.
Orulok es boldog vagyok. Kép

Ez az ikres dolog csak erdekel.
A parom szerint nem csak a notol fugg, hanem a ferfitolis, mert akkor mar az O ivarsejtje is ott van. De ehez en nem ertek es nem is olvastam rola. Annyit tudok, amit O mondott.
Szoval teljesen analfabeta vagyok hozza. Kép

Azert szivesen vallalkoznek Ikrekre. Kép Kép
Vendég

MagikaKép

OrsiKép csak felhúztam magam a fiú-lány dolgon. Eddig se értettem ha valakinek fontos milyen nemű a gyereke ... de mostmár végképp nem értem.
Nekünk teljesen mindegy, csak legyen! és legalább 3Kép Kép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

akinél a név a táblázatban még nem piros, azok pontatlan adatok. Ha akarjátok szerepeljetek akkor irjátok meg légyszi a jót!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilvi Kép
min húztad fel magad? nem egészen értem. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz a gyerkőcünk, csak végre legyen már.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen Kép
én kimásznék kicsit a táblából. Köszi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én úgy tudom hogy az ikerterhesség esélye a második generációnál jöhet elő.Tehát akinek a nagyszülője iker volt annak nagyobb esélye van ikerbabákra.
Zsebi

Karmen!

Azert jo az amalgam, mert ugyan fem, de ennek a femnek a hotagulasa a legjobb. Mig az ugynevezett feher (muanyag) tomesnek nem. Igy ha sokszor iszol forrot, vagy eszel hideget, nem tud ugy tagulni vagy szukulni mint a fog, ezert hajszalrepedesek kepzodnek rajta, amin keresztul a tomes ala be tud menni a baci es a tomes alatt kezd el romlani a fog. Ez a rosszabbik. A jobbik, mikor a repedesektol kiesik a tomes. Nekem is amalgammal vannak tomve a hatso fogaim, 2 db. Kép
A papa nem tomte be nekem feherrel, mert nem jo. En bizok benne, nem hiszem, hogy rosszat akar.
szegeden sajnos nem tudok rendelot.
Viszont egy tuti, hogy bizzal meg benne.
Tenyleg vigyazni kell a fogakra. Kép
Vendég

Szilvi Kép
Szerintem ne idegeskedj!
Gondolom, itt, aki sajnos eljutott addig, hogy felkereste ezt a fórumot, mindenkinek teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány Kép, csak lenne már!

A kérdést egyébként én tettem fel, mert kiváncsi típus vagyok és egyáltalán nem azért, hogy bárkit is stresszeljek vele.
Egyébként sem gondolom úgy, hogy baj, ha egy kicsit "lazább" témák is szóba kerülnek itt.
Bocs, ha rossz volt olvasni.

Ui: egyébként párom egyik rokona az 5. lány után már biztos örült volna valami okosságnak, mert 6.-ra is kislány született Kép Kép Kép

Bettina
bettina

Zsebi:9
Akkor nekem mim lessz majdKép
Nagyinak voltak ikrei,anyukámnak is(a hugaim ikrekKép )viszont nekik nincs csak egy egy babájuk Na majd ÉN KépKépKép
Hú elég húzós lenne egyszerre kettő de egye fene jöhetKép

Alice
malice

Bettina!

nalunk a szomszedban 7 gyerek van es a 7. lett fiu. Kép
A tobbi lany. Kép

Tunderiek. Kép
Addig probalkoztak, mig ossze nem jott. Kép
Vendég

Sziasztok!

CatKépKépKép Bár tudom ez nem vigasz, de nem tudhatjuk, hogy a fent említett hölgyek (Juga, Farkasházi) mint mentek keresztül, hogy babásak lettek. Lehet, hogy valamelyikük itt van köztünk. Sose tudhatjuk. Pl: Farkasházi Rékáról már évek óta, amióta megházasodott olvastam, hog nagyon vágynak kisbabára. És ez nem ma volt. Ott van a TV2-n az a reggeli riporternő, aki színész is, jaj nem jut eszembe a neve. Aki ikreket vár. Hát az se spontán jött össze, lombik babák. És tudnak róla az emberek? Nem nagyon, az ilyet nem propapagálják általában az emberek. (mondjuk nem értem miért, szerintem nagyon szép dolog, h valaki mindent megtesz egy babóért. Azt csak azért írtam le, hogy ne keseredjünk el, hogy másnak persze milyen könnyű, mert nem tudhatjuk! És Neked is lesz babád és akkor már nem is fog olyan hosszúnak tűnni ez a várakozási időKépKép

AnnaKép Szerintem az, hgy nem megy a hőd 37 fölé még nem jelenti, hogy nincs ovuláció, nekem babásan se érte el a 37-et!KépKép Ha jól értettem 32 ciklus óta próbálkoztok. Voltatok már meddőségi központba? Vagy a saját nődokidhoz jársz?

Hurki kedvesKépKép jaj, ne légy elbizonytalanodva, nagyon nagyon megértelek és nagyon szurkolok Neked. Próbálj most te meríteni a mi erőnkből, mint ahogy mi tettük a tiedbőlKépKép Szerintem teljesen normális amit érzel, de tudnod kell, hogy neked lehet babácskád, ez már nem kérdés, csak még egy kis türelem, kitartás kell és jönnie kell az eredmények. Nagyon értékes, aranyos nő vagy, nem szabad meghátrálnod!

Kele
Kele

KarmenKép

Alice sok c 3 cn Kép köszikeKép
malice

Alice!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

MagikaKép

Ez ám a babaprojektKépKépKép
Igazuk is van,ahol egynek jut ott jut a hetediknek is KépKépKép
malice

Húúú Magika!
7 gyerkőc, az nem semmi.
Én mindig 4-re vágytam, mert 2 az ugye kevés, 3-nál mindig van egy középső, akit "elnyomnak", de a 4 az már szép nagy család.

Bárcsak jönne már az az első!!!! Kép Kép Kép
bettina

Alice!

De ha tudnad, hogy a hangjukat sem lehet hallani.
A kisfiu most 2 eves lehet. Tunderi. Kép
A no kicsit megviselt alig vannak fogai. Kép
De nagyon boldogok. Kép
Vendég

KarmenKép
Azért vagyok ma a 3 cn-ennnn mert kiborulta Kecsupos üvegKépKépKép

Na lányok küldök egy kis jó kedvet hamarosan dagadunk címszóvalKép
Jó kedvKép Jó Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedvKép
Jó kedvKép
Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedvKép
Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedvKép
Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedvKép Jó kedv

Na

És ha tudnátok hogy fáj a hasikám,de mindegyKép
Alice
malice

Alice,

Lehet hogy a ti családotok kivétel és mindenkinek ikrei lesznek :-)))) Neked is !!!!!!! :-))
Ha bejön akkor jósdát alapítok :-)!
Zsebi

KeleKép
Köszi a bíztatást. Csak tudod mindig mellbe vágják az embert ezek a hírek. A Farkasházi később ment férjhez mint én, és nem régóta próbálkozhattrak. A Juga meg férjnél sincsKép
Tudom nem másokat kell néznünk, de akaratlanul is fájdalmasak ezek a hírek. A Benkő Nóráról én is gondoltam, hogy lombikosak a babák. Lennék most én is a helyébenKép

AliceKép
Nem semmi iker felhozatal van a családodban!!!!!
Van esélyed rá neked is!!!

Én a gyermek nemének a meghatározását csak 2 gyerek után engedném törvényileg. Több olyan párt ismerek, ahol vállalnák a 3. babát, ha a meglévő két azonosneműtől eltérő nemű lenne. Ez talán segítene a népesség növelésében. De aki az elsőt akarja annak szerintem tök mindegy.

Na azért a 7 gyereket sokallom. Főleg ha a mama nagyon lelakott. Nem hiszem, hogy ugyanolyan életszínvonalat tud biztosítani a 7 gyereknek, mint 2-nek tudna. Ez a gyermekek rovására megy.
Felelőtlenség az ilyen.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lehet, hogy az én felfogásom nem OK, de miért fáj az többeteknek, ha másnak összejön?
Ez nem olyan, mint egy felvételi vizsga, hogy ha másnak sikerül, akkor nekem nem sikerülhet.

Nem bántás, csak érteni szeretném Kép
bettina

ZsebiKép CatKép

Na akkor ma hazamegyek és ott folytatom ahol abbahagytuk tegnap a papivalKép

Húúúúúúúúúúúúúúúúú tényleg,azért kíváncsi lennék a párom fejére ha ikreket várnékKépKépKépKépKépKép

Nem piti nekifutás lenne Kép

Alice
malice

Nekem ha sok pénztetem lenne , meg lakásom is ,és nem albérletben élnék akkor Tizet is bevállalnék ha összejönneKép

Imádom a gyerekeketKép
Alice
malice

Alice!

Kép
Vendég

BettinaKép
Nem fáj ha másnak összejön, csak csalódottnak érzi az ember magát, és nagyon szerencsétlennek. Miért pont nekem nem kérdés is felmerül az emberben állandóan, persze csak azokban akik már évek óta próbálkoznak. Remélem Te sosem jutsz el oda. Az én környezetemben lépten-nyomon babás hírbe botlok, és még a média is állandóan ezt tülköli. Nem másnak akarok rosszat vele, de igenis vérzik az ember szíve, aki az ellenkezőjét mondja az hazudik.

Érdekes ha valaki tőlünk babás lesz itt a topikon, aki már sokat próbálkozott, annak őszintén tudok örülni. Karmennek legalább úgy örültem, mintha nekem sikerült volna, de említhetem itt Lujzát, Dorist, és még sok mindenkit. Itt mindenki kálváriát jár a babáért, nagyon megérdemli akinek összejön. Nagyon közel állunk egymáshoz, sajnos összehoz minket ez a várakozásKép.

AliceKép
Akkor kívánom, hogy legyen fél tucatnyi édes babátokKép!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Az én barátaimnál 6 kis lurkó van.És a lány nem lelakott (ez tetszik:-) sőt nagyon jól néz ki és még a fogai is megvannak:-)))
Nem élnek nagy gazdagságban ,de vidéken olcsóbb az élet mint Pesten és ők innen elköltöztek Eger környékére.Egy hegy lábánál laknak és tele van a "farm" állatokkal.Mondhatnám "gyerekparadicsom"!
Persze ez nem az amit én szeretnék ,mert én nagyon ragaszkodom a város közelségéhez,de szerintem nem CSAK pénz kérdése a sok gyerek.
Én úgy gondolom a mai anyagias világban a sok gyerek nem felelőtlenség hanem kuriózum!:-)))
Zsebi

ZsebiKép
Persze a sok gyerek=felelőtlenséget én is azokra a családokra értem, ahol nincs meg az anyagi létbiztonság.(ez mondjuk a lelakottságból lejött) A mai világban pedig előre tervezni azt hiszem lehetetlen.

Valóban pénz kérdése a sok gyerek, illetve türelem és tolerancia, de pont a pénzkereseti lehetőség miatt az ember a városhoz van kötve, és csak kevés embernek van lehetősége "farmokon" élni.Kép

Én azért beérném 2 babával is, akiket tiszteséggel felnevelek, szeretetben és viszonylagos jólétbenKép

Én is csodálva nézem a diplomás szülők+sok gyerek családokat, mert ott biztos egzisztenciát tudnak a gyermekeknek nyújtani. De ott azért a pénzen kívül rengeteg türelemre, és kötél idegzetre van szükség.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,

Teljesen egyet értek veled ebben.A farm-ot azért tettem idézőjelbe mert azért nem az a Dallas színvonal:-)))
Őszintén szólva én egyetlen kicsi porontynak is örülnék aki egészséges !!
Mert ugye sokan azért küzdenek hogy legyen baba ,sokak meg azért meg ugyan van baba csak nem egészséges.Ez is rossz téma ,nem is akarom feszegetni de én például attól rettegek hogy ha beteg gyerekem lenne ,lenne e elég erőm végigcsinálni azt amit látok néhány anyánál.
Igyekszem ezeket a gondolatokat elhessegetni,de sokszor azon gondolkozom hogy ha már az eleje is ilyen nehézkes akkor az a sok hormon és egyéb gyógyszer milyen hatással lesz a kisbabámra.
Zsebi

KARMEN:lécci vegyél ki a táblicskuból. Nem hozott szerencsét és olyan elszomorító az a rengeteg c!
BETTINA:egyetértek Cat-tel - sose tudd meg,milyen érzés!Sajnos ide mindannyian eljutottunk sok-sok kudarc,tragédia, szenvedés után.
CAT:az, hogy hány gyereknek tudunk biztos anyagi hátteret biztosítani - csak bennünket foglalkoztat. A gyereknek az a természetes, ahogyan ő felnő - hihetelenül alkalmazkodó kis lények. Nekik állítom, nem számítanak az anyagiak vagy az életkörülmények. Férjemék is szegények voltak, mégis nagyon boldog gyerek volt.Persze ettől függetlenül én sem bánnám, ha legalább úgy tudnám útnak indítani a gyerekeimet, ahogyan az én szüleim tették (tehették, mert egyke vagyok).
Egyébként nekem úgy érzem ikreim lesznek.
Virág
virag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: