Na, lemostam egy-két kilót...
De nekem nagynak tünik.... bár lehet, csak azért, mert most olyan furi az ember oldalról és én nem szoktam látni magam, csak ha lefényképezem a pocit igy, mert nincsen állótükör itthon (pedig venni fogok sürgősen, mert ideggörcsöt kapok, ha nem látom, hogy áll rajtam egy naci+ felső összhatás...

no, nem azért, mert olyan nagyon hiú vagyok....
Hát, ruhával nem vagyok elengedve... egy darab kifejezett kismamafelsőm van, kaptam, az a fehér, ami a képen van rajtam, de semmi nem látszik belőle természetesen, igy mondhatom... nagyon értelmes vagyok..

egyébként egy nagyon aranyos kis felső, majd ha kicsi párom itthon lesz, csináltatok vele egy értelmes képet, egész alakost... nadrágom van egy, amit anyósomtól kaptam (vagyis ő finanszirozta), meg egy farmernaci, egy itthoni kényelmes, és egy fekete alkalmibb... ja és egy vakond-kantáros farmer, amit nem hordok! Nacim van, de felsőm....

az nincsen... pedig egyet vehettem volna, de őszintén, annyi helyre nem járok, oviba viszem a fiúkat, oda elég egy póló rá egy kardigán (azokba még férek egy ideig) és kabát, dokihoz, védőnőhöz szintén, ha meg anyához megyek a kórházba, akkor ezt a felsőt szoktam felvenni... máshova nem nagyon megyek... anyósékhoz még.... de ennyi... erre nem tudom, hogy vegyek-e főleg, hogy itt a közelben még igazán NewYorker sincsen, hogy benézzek, itt a Mammutban irtó drága kismamaboltok és Marks Spencer.... oszt ennyi...lehet, majd a 2in1 outletbe benézek, hátha kifogok egyet, mert azért a növekvő pocira egyre nehezebb itthonról keresni felsőt, ami rámjön!
Má megint regényt irtam!