Nektarin! de az a Baba 7-8 hónapos volt, azok a Szülők feleslegesen keltettek feszültséget a gyerekük körül, a Baba meg sírás közben nézelődött, alapjában érdekelte Őt mi folyik körülötte, és feszengő dührohamai voltak a kicsinek, az inkább hiszti volt mint fájdalom miatti sírás. Mondjuk Nolka is tud hisztisen feszengeni, de eddig mindig sikerült megnyugtatni, ha más nem ráfújtam

, próbáljátok ki, nagyon édesen meglepődnek, sőt Nolek aztán el kezd nevetni
Nagyon helyesek a képek Rólad Robeszról és Apájáról, mintha ugyanaz lenne a három Baba
Fleur! Örülök, hogy nincs gond Anyukáddal, ez van, ha orvoshoz megy az ember, kiderül mindenféle nyavalya, amivel eddig simán együttéltél, de miután megtudod betegnek érzed magad
Habtapi is a neve!
Regi! Megnéztem a videóidat, nagyon édes a kis Szeli, az ébredezős olyan mint egy kiscica, nagyon cuki, annyira szép kislány
Én is youtube-s vagyok, a pörköltre nem megy fel az én formátumom (ASF)
A brrr régi? Noel most kezdte
Emese! Az a vicces, hogy nem is husimusi szerintem, inkább hosszú, biztos nem 68cm csak abban a satuban annyit mértek, a születése után is 4cm-rel rövidebbnek mérték, de majd hamarosan talán meglátod. Én bízom a jövőhétben
Tényleg az nem is gond ha alul jön a fogacska hisz a kis nyelvét rápöndöríti.
Gratu a méretekhez, és csak anyatejjel, hajrááááá!!!!
VargaTündi! Jaj de aranyosan cumizik Dominik!
Silka! De édes lehetett Lizi!
Horcsog! de ügyes a kis Ildike!

hogy fogja a lábacskáját már!
Móni! Nem lesz semmi gond! Csak pozitívan! "Ne hagyd, hogy a sötét erő eluralkodjon Rajtad"
Juba! Nagyon aranyos a kis Berta, helyesek Apájával

és jól látom? Ő is kis tejfölke

?
Jó éjszakát Mamikák és Babikák!