Nagyon szorítok, hog minden rendbe legyen. tényleg ha be kell feküdni akkor ne tétovázz! Ki fogod bírni! Főleg ha a doki úgy látja jónak , hogy maradj, akkor tényleg szükséges az orvosi megfigyelés. Amúgy mikor szültem, akkor volt egy lány 32. hétben (igaz ő a keményedései és a méhszáj lerövidülés miatt), de ő is ott feküdt a szülészeten, ahol mi .De ez kórháza válogatja , gondolom én. Nagyon fogok szorítani és ne gondolj egyből a legrosszabra. Meglátod minden renben lesz
. Szorítok értetek!A súlyokat meg ne is figyeld, mert csak aggodalomra ad okot. Mondjuk "szerencsére" nálam soha nem mondták meg Uh hogy Robóka mennyi súllyú, mert nem is volt rá lehetőség, de így utólag lehet, hogy jobb is.... Ha esetleg netán kisebb súllyú lesz, az sem gond, jobban és hamarabb erősődnek ezek a bébik.Lásd Robikát: csuda életre való kis erős.
Képzeljétek , a fejét már úgy tartja, mint a nagyok
.Pedig még csak hat hetesek leszünk kedden.Imádom
. Szóval Vera kitartás és ne ess kétségbe! próbálj lazítani. Amúgy ezt másnak is ajánlom. Én sokat csináltam , hogy kinyújtóztam az ágyon és becsukott szemmel meditáltam egy kicsit. Mondogattam " jól vagyok , jól érzem magam, egészséges babócát hordok a szívem alatt meg ehhez hasonló csuda pozitív dolgokat és napjában többször is megismételtem.Nagyon jól ellazított.
Vera! Azért mindenképpen értesíts, hogy mi lett . jó?
Deáról még semmi hír? Mi meg itt aggódunk már miatta!Remélem minden rendben van náluk!!!
Mindenkinek jó éjt, és vigyázzatok magatokra. kitartás lányok , már nem sok van hárta
Anita+Robika

) Holnap délelőtt azért fel fogom hívni, hogy nézzen meg a kórházban vagy szerdán a magánrendelésén. Szerencsére vérzés azóta nem volt, úgyhogy most egy kicsit megnyugodtunk. A baba sokat mozgolódik, úgyhogy remélem ő is jól van. Már csak a súlya aggaszt egy kicsit, de remélem az is megfelelő lesz, és csak félremérte az ügyeletes doki azon a szuper kórházi gépen...