A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szurikáta - most lemaradtam szuri-ügyileg sajnos, de itt lapul a szekrényben a jó kis progi!

Yami - jó hódeszkázást nektek!!!

Navia - de klassz, hogy vegyes babáid lesznek!!!

Andi - a tájékoztatótól nem kell kifeküdni, s rágódni a sok : "mellékhatás pl. halál...."-on. az a legjobb, ha a párod el sem olvassa, csak alávési, s akkor nem félt annyira...

Ági- szép, karcsú bokákat a menyegzőre! :lol: :lol: / elég béna béna tanács, de majd a szertartás után érdemes levenni a gyűrűt, ha vizesedsz. A sógornőm is nagyon vizes volt babavárás alatt, elég nehezen vett cipőt. Reméljük nálad ez csak átmeneti. ugyanakkor a kevesebb mozgás miatt a keringés sem az igazi, de neked most pihizni kell,amennyire csak lehet/

Hanyi- te fel akarsz hízlalni minket húsvétra!! :) pénteken ügyesen! :wink:
szépem

Szépem!
Igen figyelemmel kísérek mindenkit.A háttérben vagyok,és ha nem is szólok hozzá azért mindig elolvasom,ha bírom :lol: mert időnként annyi a termés hogy nem győzöm.
Majd eljön a mi időnk is,És tarthatod a popód.! :lol: :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Grillázs - de jó a tábla! jól lehet lesni belőle!

Kati - menj pénteken. Amúgy szinte mindegy, mert 2-4.napi hormon kell.

Tatus - óvatosan a macskesszal, ha kijár!! pihizel?

Beus - előfordulhat, h nem jön meg, vagy badarságot beszélek? :?:
szépem

Jó ötlet Szurika.

Szépem!Olyan kis csinkó vagy,nem baj ha felszedsz pár kilót :)hi-hi
hanyatka

K.Kati!Sztem. is pénteken menj,az simmán belefér.
hanyatka

Hanyi - nos, ha csinos az, akin van mit fogni combtájékon, akkor én nagyon csini vagyok! :lol: :lol: A leállítás óta állandóan zabálok....ezt úgy kell érteni , h egész nap rágcsálok. kis kolbász,sajtos kiflivel, rudi, pisztácia, banán, leveske, csokigolyó, sajtdarabkák...stb.......

Szuri - tartom! :lol:
szépem

K.Kati:
ha Apánk azt mondta, h a 2. nap menjél és ma már rendesen megjött, sztem az holnap lenne, de nagy bajt nem csinálsz semmiképp, hisz 2-4. napi vérvételről van szó

Szurikáta: jól megfogalmaztad!!!!!! kb. uezt gondoltam én is :x :x

Pelenkákat meg mi is inkább megvennénk, sztem aki sokadjára lombikozik az már a gyerek 3 éves koráig elköltötte a pelenka árát gyógyszerekre :roll: :roll: megmég annál is többet

Szépem: Neked a progit magától írta fel, v. te kérted?

A tábliban eltolódott a nemek aránya a fiúcskák irányába, na majd a következők kiegyenlítjük............

Anikó
tatulány

Hanyi - Zsiráfszoba? :lol:
szépem

Tatu!
Szerintem menjen a fenébe. Ez pofátlanság tőle :twisted:

szurikáta
szurikáta56

Köszönöm a tanácsokat.

Kati76
kovacsne.kati

Tatu - én is észrevettem, hogy a "csészés-bébik" :lol: :lol: nagyobb arányban fiúcskák. egyszer mintha olvastam volna erről, de meg nem mondom, mivel magyarázták. alighanem a szelekciónál, sima IVF-nél valahogy a fiú-fiúk jobban bírják.
A progira még dec.ben kérdeztem rá, h kell-e. Azt mondta, h ha akarom, felírja, mert a 3.-4.alkaommal már ő is szokta ajánlani.
szépem

Szépem:
a kis rágcsa nem fog megártani, nemsokára kezdesz és újra nem lesz étvágyad, igen a macsek kinti is és benti is, alomban nem kell kotorni, elintézi önállóan, és be van oltva.

Szurikáta: jól pihendd ki magadat mert februárban jön a nagyüzem számodra :lol:

Húúú, ha ez a sok baba a táblából már a valóságban is itt fog OÁÁÁÁZNI :D :D :D

Anikó
tatulány

Tatuka!
Hidd el én is pont erre gondoltam! :lol:
De inkább fáradt leszek,csak legyen eredmény! Az mindent megér! Kép

szurikáta
szurikáta56

szépem

"csészés-bébik" :lol: :lol: asszem azért fiúka a többség, mert ugye ICSI-nél a biológus úgy kapja el a fiú-sejteket a nemtommilyen eszközzel, a fiúk gyorsabb mozgásúak és igyekeznek a legéletképesebbet elkapni.

Nekünk meg most azt mondták a fagyira, h szinte azért jobb, mert túlvannak egy szűrőn, és a legjobbak kelnek életre, mi ezzel tudjuk magyarázni, h most 2x annyi embriónk lett.

Volt 1 lány velem együtt, szegény 9.-x-re és neki másnap volt a visszaülti, mert, hogy mindenféle variációt ki akarnak próbálni, hátha bejön.

Anikó
tatulány

Szuri: De aranyos vagy :D :D , ezeknek a babáknak 2 apjuk (Apánk is) és 2 anyjuk lesz (mármint Te)

Szépem:
na akkor itt mindnyájunknak fia lesz :lol: :lol: :lol: , rákérdeztem erre a hasűri vízre és aszonták, h relatív fehérjehiány :lol: , mi lenne azzal aki vegetáriánus?

Anikó
tatulány

Bodza: ???????????????????????????

Anikó
tatulány

Tatu!
Köszi,ez nagy elismerés :lol: :lol: :lol:
Huuu,nagyon jól esett!

szurikáta
szurikáta56

erről mi a véleményetek? a neten találtam, egy asztrológus írta:

"A gyermeki magzat nem az ivarsejtek, hanem a szellemi női és férfi magok fúziójából áll össze. Ha ez nincs meg, az orvso-tudósok mind ragasztgathatják az ivarsejteket, mert ha nics az egészben benne a férfiúi megtermékenyítési akarat tudatos, vagy öntudatlan szelleme és ha nincs benne a női odaadás szelleme, vagy nem ragadnak össze a sejtek, vagy nem marad meg a nőben az egész tudományos boszorkánykodás. És ha megragad is, isten őrízz az eredménytől hosszú távon! "
szépem

Bodza melózik,költöztet és ügyet intéz ezerrel :lol: :lol: :lol:
Csak meg ne ártson neki.

szurikáta
szurikáta56

Igen, hol vagy Bodza?? gyere már!!!!

Hasűri víz - fehérjehiány??

Tatu - én is ezen rötyögtem, a sok húszabáló kismami...!!

Másnapi visszaülti - de érdekes! ) 5 fölötti alkalom már nagyrészt inkább pszichés okok miatt szükséges szerintem. Csak fel kell ismerni, hogy szükség van segítségre, s talán akkor nincs szükség ennyi alakolomra.
szépem

Érdekes a cikk...akkor Apánk azért "csinál" olyan sok fiúcskát,mert nyomatja velünk a husikát :)

Szuri!Válaszoltam....jelölj persze :)
hanyatka

Hanyattom!
Köszi. :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Én jelöltelek :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyi!
gyorsabb voltál! :lol: :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

szépem

Én is jelölök!! én is!! hol, kit? :lol:

ja, az előbbi cikk a Jónás módszerről szól. azoknak szól, akiknél semmi hiba, bébi mégsincs.
szépem

Engem! :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

az iwiw-en.

szurikáta
szurikáta56

Szurika!Naon cukik a kisunokák! :)
hanyatka

Köszi! :)

szurikáta
szurikáta56

Na lépek táncizni,este jövök!!!
Pusza
hanyatka

Pussz!

szurikáta
szurikáta56

Szépem!
bejelöltelek :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, nem semmi a temperamentumod! :D :D De totálisan igazad van, legalább egy kicsit olvasna bele a topikba, mielőtt belemászik a lelkünkbe. Miért szól minden az üzletről? :roll:

Tatuka, a múlt héten elfelejtették megcsinálni az ösztrogén szint megállapítását a víremből. Ezért kellett újra mennem.
katóc

Katóc!
Sajnos a lelki dolgok meg a másik baja senkit nem érdekel.Ő idegen,és fogalma sincs mit csinál és hova tévedt.Meg hogy milyen érzést vált ki a másikból. :oops:
Ezért pattintottam le.Ez egy olyan közösség,ahol ilyen haszonlesőknek nincs helyük.

szurikáta
szurikáta56

Szerintem a büdös életben nem is fog visszaolvasni, de én belenéztem, hótt zagyvaság az egész.....

bea
öreganyu

Én is kérek majd jelölést, jó????

bea
öreganyu

Öreganyu!
Én elküldtem.........a..........a. Persze hogy nem olvas vissza.
De arra se méltattam hogy megnézzem az oldalt.

szurikáta
szurikáta56

Jóóóóó!

Szivesen. Priviben írd a neved. Köszi

:lol:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta
Jól megkapta tőled!!! :wink: :lol:
Nem kell vele foglalkozni,semmi idegesség.
Hanyatka
Csak így tovább!!! Ebből lesz babóca... :wink:
Bodza???????????????????
K.Kati
Mindegy mikor mész. 2-3-4. napon. Én is úgy mentem amikor tudtam.Látom kezdesz! :wink:

Lesz itt baba eső!!!!!

Yamita
Szerintem mindenki előbb fog kezdeni mint én. :(
Zsembike
Én is foglalom a helyet amíg Apánk nem enged indulni. Az is lehet, hogy lassacskán megint elmegy az idő és újra csináltathatom a vizsgálatokat.
Tatulány
Nem lehet, hogy csoda történik és mégis babásak leszünk, csak úgy?! Vagy mese habbal?! :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Na mi van? Ma nem húztatok annyira bele!!!! Pedig én készültem fincsi teával. Igaz a citrom valahogy kevéske lett, így az az érzésem, szirupot szürcsölök.

Szurika köszi, hogy hahának beszóltál. Én is megtettem volna.....

Ha én most mindjárt nemsokára februárban a harmadik lombikra megyek, akkor nekem is ajánlott lesz a progiszuri?

Olvastam még én is anno valami keveset erről a Jónás módszerről, de nekem az sem tetszett. De az az asztrológus?! Na neeeee. Ha belegondolok nagyon is átélten, odaadással próbálkoztunk sokáig. Aztán nesze. Most inkább Apánkban hiszek! Meg a remek csapatban, akikkel dolgozik!

Smaccccantok mindenkit!
zel

Kagyló!!!!! Nem arról volt szó, hogy együtt megyünk februárban? Lemaradtam valamiről, vagy figyelmetlen voltam??? Szerintem nekem valamikor február 20-a körül fog megjönni a februári mensim, bár még a januári is késik egy napja..... De talán nem fogok sokat csúszni.... Neked kb???

Kati! Én is a negyedik napon voltam múltkor vérvételen!
zel

Zel
Nekem kb 16 körül jön meg!Február!!

kagyló

Kagyló! Nahát! Akkor egy csomószor fogunk találkozni..... És addig van egy spontánkodós ciklusunk is! Juhhhhhhééééé! Nem mintha túl nagy esélyünk lenne, a babára úgy, de már az is okés ilyenkor, hogy legalább tiltva nem vagyunk egymástól...

Néztem a táblát, tele lesz velünk februárban a váró.
zel

Lányok!
haha pirosbetűs reklámja eltünt. :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy jól tettem hogy írtam a szerkesztőnek és letiltotta :!:
Na így van ez rendben.

szurikáta
szurikáta56

Puszi mindenkinek és jó éjt! Kép

szurikáta
szurikáta56

szurikáta
Ne is törödjél vele!
Zel
Bízom benne, hogy indulni fogok. De már mindenre fel vagyok készülve, legalábbis azt hiszem.Jó lenne leszívásnál találkozni. Tök jókat dumcsiznánk bent.

kagyló

Jó éjszakát!!!!

kagyló

Zel!