A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

szerintem is ezt a vizsgálatot csinálták, de pontosan nem tudom hogy mit kell hozzá venni a patikában

KépKép
kisfruzsi

Azt én sem tudom pontosan hogy mit...mondták, hogy mit vettek a patikában, de én meg persze elfelejtettem.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

lányok a terheléses cukor vizsgálatkor 6 mmol/l-ig normális az érték????

KépKép
kisfruzsi

közben meg is találtam a neten, hogy jó, ha 6 alatt van az éhgyomori é 7,8 alatt a terheléses.
Az enyém 5,4, akor az jó.

Viszont egy kicsit vérszegény vagyok és - vas...

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Ollem

Örülök, hogy végre sikerült elintézni a bankot!

Levelibéka

Azthiszem te kérdezted, hogy mi az a kifogó.Olyan mint a textilpelus,csak nagyobb.Szerintem sokkal jobb a törölközőnél,mert jobban szívja a vizet.A gyerekeknél még most is azt használom.

Kevinszpészi

Gratulálok és remélem minden rendben lesz.

Mamacka

Ez nagyon rossz, hogy ilyen helyzetbe kerültetek :( .Gondolok rátok sokat, hogy hamar találjon munkahelyet a párod!

Klarka

Gratulálok, ügyes vagy!

Hamarosan viszem orvoshoz a gyerekeket.Tegnapra már nem kaptam időpontot,pedig reggel fél8-kor telefonáltam és 10-től volt rendelés

:shock:

KépKépKép
bambika

jesszus mire eljutok idáig kimegy a fejemből minden:

Kevinszpésziéknek nagyon sok drukk..kívánom hogy nagyon erősek legyenek mindnyájan..

Sirkici: énis május 13ra vagyok kiirva :D

Név dolog: nálunk nagy viták voltak névügyileg mire a Mátéba beleegyezett apa..én nem akartam engedni mást...de még a Milán és a Zsombor teccene na meg max még a Dávid...habár egész focicsapatnyi babát nem akarok és ha legközelebb kell válogatnom szeretnék a kislány nevek közül :D

Mezsó multkor elis felejtettem irni h kitartás a vérnyomiméréshez..tudom h már levetted de csak most jutott el az agyamig :)

Nono: hát kitartás...inkább legyen 2 baba mint a szívbaj...majd csak kiderül..én már halottam olyat h nem láccik h ketten vannak.

Kritta: neked pedig drukk a vizsgához..és sajnálom h nálatok is pénzszüke van.
Nálunk is csak apa dolgozik a szüleink sincsenek tele...és mi az ágyon kivül nem kapunk semmit..mindent magunknak kell megoldanunk... :roll:

huu akiket kihagytam bocsi..de elveszik a fonal :D

jah...ujabb kérdés a légzésfigyelős dolog után amire ugy döntöttünk h megvesszük inkább mivel 21szer 2 000 bérlés az 24ezer és 21ezerért lehet venni captiva szagelizélős kukával..

szoval ki hogy van azzal a dologgal h meszelés????? szoval régen ugye ugy volt szokás ha baba érkezett kifestettek..mi csak egy szobát festenénk a miénket...de szép tiszták a falak kb 2 év lett megfestve és pont babás kék és ha nem muszáj nem festettném ki..ki ezt mondja ki azt...szerintetek???

jah nekem is cukros lötyit kell innom sajna :(
Vendég

Mezsó, látom a csajok már megválaszolták közben ba dolgot, valóban ingyen van a TAJ átiratás, én még protekciós is voltam mert barátnőm ott dolgozik és nyitás előtt bevitt, szóval várnom sem kellett :oops: :roll:

EGyébként én a lakcímkártyámért sem fizettem. A személyire nem emlékszem (külön csináltattam a kettőt). Útlevél meg jogsi meg majd ha lejár akkor iratom át.

Kisfuzsi én is kicsit vérszegény vagyok, kaptam rá "kakaótablettát" :lol: Rendsen kakaó íze van, kicsit bizarr nekem. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Katának nyugalmat és kitartást kivánok hiszem azt hogy nem lesz semmi baj.

Egy kérdésem lenne valaki ismeri ezt a nevű babakocsit hogy TITI triton több funkciós nagyon kevés helyen van, de ahhoz képest amit tud normál ára van bár márkátlan.
64 000ft de most az enikő bababoltban csak 59 990 és minden van hozzá(mózes, hordozó esővédő)

Kép
geni

Mi van ha a szemérem dombom tájékán és a hasam alján fáj???
Ez természetes??? Nekem még ott nem fájt eddig....
Már délelőtt is éreztem, de most jobban fáj.... :roll:
Ugye nem kell megijednem???? :?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Annyi mindent akartam írni, de még teljesen a Kata hír hatása alatt vagyok. Mi szinte napra pontosan ugyanott jártunk a babáinkkal. Eddig igyekeztem nem nagyon foglalkozni azzal, hogy ikreknél gyakoribb a koraszülés, de most már nem tudom elhessegetni a gondolatot. Kata! Itt is kívánok neked sok erőt, kitartást és a babáknak egészséget.

Nono! Sajnálom a sok kellemetlenséget, remélem semmi komoly oka nincs. Én egy ájulós, hányós kismama vagyok, úgyhogy teljesen megértelek. Kicsi Szonjának jobbulást!

Levelibéka! Gratulálok a nagyfiúhoz és a nagy cucchoz :D . Nálunk a kislány "szemérmetlenkedett" nagyon a legutóbbi UH-n. Folyamatosan alulról mutogatta magát.

Sirkici! Üdv a csapatban.

Mamacka! Remélem hamarosan megoldódnak a problémák és rendeződik nehéz helyzetetek. Bízom benne, hogy a kisbabátokat már az új lakásba vihetitek haza, és Apa a remek új munkahelyéről megy értetek a kórházba.

Mezsó és diétázó sorstársaim! Én is ma voltam diétás tanácsadáson. Kicsit rámijesztettek, hogy ikrek+pajzsmirigy alulműködés+alacsony vérnyomás+vizesedés... szóval nagyon komolyan kell venni ezt a magas cukor dolgot. Rögtön meg is kellett vennem egy vércukormérő készüléket (tesztcsíkokkal együtt akciósan 9.300,- Ft), mert a kórháznak van ugyan 10 készüléke arra a célra, hogy kismamáknak kölcsönadja, de most mindegyiket kiadták. A héten még azt kell ennem amit eddig és két napon napi 5X mérni az értékeket. Ha az eredményeim 7 alatt maradnak, "csak" diétáznom kell, afelett inzulin. Hétfőn kell visszamennem megbeszélni a továbbiakat. A gyümölcsnap miatt én is aggódom egy kicsit, mivel eddig heti egyet általában tartottam és sikerült is a vizesedést visszaszorítani. Most viszont azt mondta a doki, hogy ez valószínűleg nem fog beleférni.

Viszont egy nagyon pozitív élményem is volt ma, ezt le kell, írnom, azért is, mert az elmúlt oldalakon sok támadás érte az egészségügyet és ezek egy részével magam is egyetértek, de.... Szeretném elmondani, hogy én még ilyen kedves orvossal és nővérekkel, mint itt a diétás rendelésen soha nem találkoztam. A főorvos kijött a váróba, mindenkihez odament, bemutatkozott, röviden rákérdezett, hogy miért vagy ott, honnan küldtek. A 2 perc alatt elintézhető leletkiadás, receptfelírás stb. betegeket gyorsan átirányította a nővérekhez, hogy jobban haladjunk. Összesen kb. fél órát kellett várnom rá, amiért 3X bocsánatot kért, hogy ő ennyire nem szokott kismamát megvárakoztatni, csak ez egy zűrös nap. Ezek után kiadtak nekem egy új vércukormérőt azzal, hogy hétfőn úgyis megyek megint, ráérek akkor kifizetni. Nem fogadták el a nálam lévő kp-t, mert arra szükségem lehet hazafelé, és az automatához sem hagytak elmenni, mert az messze van, minek mászkáljak le-föl a domboldalon ekkora hassal. Hozzáteszem életemben először jártam ott, senkinek nem vagyok a rokona, ismerőse, egy sima beutalóval mentem oda. Szóval minden tiszteletem ezeké az embereké, akik tudjuk mennyi pénzért ilyen kedvesek és segítőkészek tudnak lenni egész nap. Ha már egyébként is ilyen hosszú lettem azért a vicces részét is elmondom. Miközben a nagyon kedves, mosolygós, ámde pirospozsgás és cseppet sem diétázó benyomást keltő doktor úr a diéta fontosságát ecsetelte az én spec. esetemben, kopogtak az ajtón. A doktor úr egyik ismerőse jött beköszönni és mellesleg hozott ajándékba két szál jófajta házi kalbászt :D Erősen harapdálnom kellett a szám szélét komolyságom megőrzése végett.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok,
Szép súllyal születtek az ikrek a 28. héten. Szorítok értük és remélem, hogy Kevinszpészi is jól van. Az én öcsém is 1kg alatti súllyal született most 26 éves

Téjé,
köszi a privit

Klarka,
gratula a vizsgához

Kép
emi29

Mamacka,

nagyon sajnálom az anyagi problémákat. Remélem, hogy minél hamarabb talál a férjed új állást és megoldódnak a problémák!!!!

Kép
emi29

Lituka,
Ha tiszták a falak, fölösleges festeni szerintem.

Emi

Kép
emi29

Szofi, én örülök mindig a pozitív példáknak! :D De ez a kolbis sztori tényleg aranyos :lol: :lol:

Mary, feküdj le és pihenj mindenképpen, lehet hogy csak a baba nyom úgy hogy fáj. Amíg nem görcsölsz addig szerintem nem kell aggódni.

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"]L írta:emi29ituka,
Ha tiszták a falak, fölösleges festeni szerintem.

Emi

Egyetértek Emivel. Bár nálunk külön gyerekszoba sem lesz úgyhogy egyelőre befogom....... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Geni,

nagyon jól néz ki ez a kocsi!!! Írtam nekik, hogy van-e más színben is, mert amit belinkeltél ott van piros és narancssárga is, ami nekem nagyon tetszik!!!!

KépKép
kisfruzsi

Szőlő!

Remélem, tényleg csak a baba nyomja...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kritta
Már miért tenné tönkre a gerincét a használt kocsi? Csupán attól, hogy használt még lehet nagyon jó... a mi kocsinkat is már ketten-hárman is használták előttünk.
A kiképzése a lényeg.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :!:
Most csak bekukk, remenytelen vegigolvasni....
De elvagytok igy is.... :lol:

Voltunk tegnap 4D-n, nagyon hianyzott mar a draga, reg lattuk. Es megerte, hihetetlen elmeny volt. Eloszor takargatta az arcat, de aztan megmutatta magat... :lol:

Ime Oliver 28 + 2

Kép Kép Kép Kép
katavirag

Jajj .. mennyi mindent írtatok :D

Klarka - Először rád reagálok, mert azt láttam ;)
Itt ezen a linken vannak a letölthető nyomtatványok.
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
Nyomtatványok biztosítottak részére:
Igénylőlap Társadalombiztosítási Azonosító Jelet tartalmazó Hatósági Igazolvány és az Igazolás az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságról kiadásához (A.3517-I. r. sz.)
Itt pedig az ügyfélszolgálatokat, meg a nyitvatartást találod ;):
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Most megyünk vásárolgatni .. utána majd olvasgatom vissza az oldalakat :D
Szép délutánt mindenkinek :)

Kép
szösszenet

Geni: nálunk sincs külön gyerekszoba..anyuméknál lakunk...igy nekeünk egy szobánk van itt...itthon laknak a tesóim is...26 éves fiu és 14 éves lány...plusz a szüleim..3 szoba és nappalis kertes házban...idén tervezzük a lakás vásárlást...de egyébként kicsit a heylünk de jobb h anyukám segit majd...
habár szerinte felesleges a mellszivotól elkezdve minden...merthát régen nem volt ez szokás h légzésfigyelő meg mellszivo meg stb stb...szoval van amivel ne mért eggyet de nem is szol bele.
esküvő után kötlöztem haza kinntről a férjem idevalósi és akkor anyósómékhoz költöztünk ahonnan aztán menekültünk... :?
jobb nekünk itt...

szoval akkor lehet h csak alpos faltisztitás lesz és nem festünk ki...olyan édes 101 kiskutyás bordür van..még hugomnak lett csinálva mert ő elég fius...ja a szönyeg is 101 kiskutyás ás kék szoval anyuék 2 éve tudták mi várható :D
Vendég

Kisfruzsi: én 4 szinben láttam a kék és a piros 4 funkciós a narancs és zöld 3 de azt hiszem ehhez is lehet venni hordozót tehát ugyan az.
Szerintem elég sok mindent tud a leírtak szerint és nekem fontos hogy a váza elférjen a kocsimban hátul és ugy látom ezt nagyon kicsire össze lehet csukni.
Most az Enikő bababoltban nincs piros de 2-3 nap és hoznak.
Kérdés hogy a valóságban hogy néz ki és milyen az anyaga!

Kép
geni

jajj nem Geninek hanem Szőlőnek :D ment a válasz

jah és Katavirág Olivér gyönyörűűűű :P
Vendég

Katavirág! Nagyon édi Olivér! :D Nagyon jól látszanak a vonásai.

Mary! Szerintem se aggódj, ha nem görcsöl. Az én babám is hihetetlen pózokat tud felvenni. Ma is délután alíg tudtam kiegyenesedni, mert valamimre ráfeküdt. Megsimogattam a hasam és kértem menjen arráb. Így helyrejöttem.

Lituka! Én úgy hallottam és úgy is gondolom, hogy nem árt kifesteni a babaszobát, mielőtt beköltözik a picur. Nem a tisztaság miatt, hanem a fertőtlenítésért. Mi most költöztünk nem rég, így aktuális volt a festés. De nem tudom, hogy ez tényleg szükséges-e ha nemrég festettetek?!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Te jóég... már megint nem voltam egy napot és ez a termés... már a felére nem emlékszem, amiket irtatok....

Katáéknak megy a drukk, én már a Jánososban irtam nekik...

Fiúnevekkel bajban voltam, mivel már kettőnek adni kellett nevet én kezdek kifogyni belőlük... de nekünk Gergő volt a választott, mig nem tudtuk, hogy tuti Zsófi!! :D

Ez megint valami új hülyeség, hogy a 0 pozitiv anyukáknak besárgul a babájuk.... :evil: anyám 0 pozitiv, sem én sem az öcsém nem volt sárga, énis 0 poz. vagyok, sem Attila sem Barnabás nem volt sárga...
Van még egyéb riogatnivalójuk az orvosoknak meg a védőnőknek? Én esküszöm, hogy unatkoznak néha, azért találnak ki ilyeneket....

Végre megvolt a terheléses cukor, holnap levetetem az ellenanyag-szürést (de minek, amikor a 0 negativ anyukákat szúrják 3x a terhesség alatt) és felejtős vagyok a szülésig... a III.trimeszteri vizsgálatokat majd nagyon elhúzom és gyorsan megszülök előtte!! :lol:

Kritta, nekem sem lett semmi baja egyik kölöknek sem a használt kocsitól! Ha nincsen agyonnyúzva akkor gond nélkül lehet használni, semmi baja nem lesz a gerincének... de ti döntitek el, hogy újat vagy használtat szeretnétek (én spec. most sem vettem újat a törpillának)

Lányok!!! Az iwiw nem enged belépni, ledob a firefox, amikor megnyomom a belépés-t!!!! :shock: Mi a jó büdös fene van vele? Mással ezt nem csinálja, hisz ide is be tudok lépni, csak az iwiw-re nem... úgyhogy mindenkitől elnézést, aki esetleg irt vagy irni akar vagy képet tesz, stb. egyenlőre nem tudok belépni!!! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Hát nem semmi veletek lépést tartani.

Tegnap voltam vércukor vizsálaton sajna nekem a cukros víz jutot, hát nem volt semmi még citrommal se... :x
Az eredményt majd a jövő héten tudom meg.

Szöszenet légysz vegyél fel engem is a tali listára, szívesen mennék, ha nem bánnátok. :P

Katavirág édes a kissrác. Nem semmi hogy bújkált, de csak kibújt!
Nekem jövő héten lesz a 4D-s ultrahandom.
Én is szeretnék ilyen szép képeket..... :oops:

Tegnap volt az oviban szülői és közölték ápr.30-án lesz az anyák napi műsor, máj.03-ra vagyok kiírva. Remélem még bele fog férni, mert Danim elég szomorú lenne.
Ö 1 héttel hamarabb érkezett, de végig azt is mondták, hogy 1 héttel fejlettebb. :wink:

Lassan mennem kell.
Megpróbálok lépést tartani veletek, dehát............ :lol:

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Ollem: nem kell megijedned mert nekem is volt mult héten hogy egész lent nagyon belenyilalt, sőt mintha lüktetett volna, de hamar elmúlt én is hívtam a barátnőm rögtön hogy neki volt e már ilyen mert ő már 35 hetes terhes és azt mondta hogy neki sűrűn előfordultak ilyenek.
Egyébként én észrevettem azt ha nem megyek el rögtön akkor pisilni amikor elsőnek érzem akkor is fáj vasárnap kénytelen voltam visszatartani mert úton voltunk és utánna nagyon görcsöltem.
Ne aggódj mindannyiunknak előfordulnak ilyesmik.
Ki tudja miért!?

Kép
geni

Pumpóka!

Ma délelőtt én sem tudtam az iwiw-re belépni. Minden más oldalt megnyitott, csak oda nem akart beengedni. De később sikerült, szerintem csak túlterhelt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:54-kor.

Kép
1bambi

Mamik
Nagyon köszönjük a kedves szavakat! :)
Remélem megoldódik a helyzetünk... bízunk a jó Istenben...

Az is rossz, hogy anyu neheztel a férjemre... pedig egy olyan áldott jó ember... jó jó értem én, hogy ez csak anyai féltés, de olyan mintha kést forgatna bennem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katavirág!

Olivér nagy szép baba!!! :wink:

Lányok kicsit megnyugtattatok. Lehet, hogy olyan pózban van az én Drágám, hogy nekem kellemetlen.
Bár...ha leülök, a hüvelyemben is érzek fájdalmat... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát bambi
én azt hiszem maradok a németes kiejtésnél a hó em nem fog menni... olyan mint a hóember... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

lituka: nem csak krittáknál van pénzszűke,hanem itt is... :roll: ma már pont panaszkodtam egyszer,hogy van már elég sokminden a babónknak,de még rengeteg de rengeteg mindene hiányzik,és a költségvetés nagyon szűk...én sem dolgozom csak a párom látástól mikulásig,abból próbálunk kijönni,de nehéz...aggódok is hogyan lesznek meg a hiányzó babaholmik... :oops:

szőlő: én nekem úgy rémlik,hogy a személyire kellett 1500-at fizetnem a lakcímkártyára meg 500-at...

ollem: szerintem sem kell megijedned,mert lehet hogy a babád vett fel fura pózt. :wink: tudnak ám ilyet!! :wink:

szofi: már vártam nagyon hogy jelentkezz!! :wink: Hallod-e ez a diéta elég komolyan beütött nálad is ahogyan olvasom!!Hát csak azt tudom írni neked,ahogyan magam is hozzáállok,hogy ne aggódj,ha mindent pontosan betartasz,akkor nem lesz semmi baj!!!Az 5 szúrásért nem irigyellek... :? én 3x mérem,az is elég... :roll: Lándzsával vagy tűvel méred?Egész jó áron van az a vércukormérő szett!! :wink: nekem február elején lesz véve 13000ezerért :shock: :shock: mert most kölcsönbe van nálam amivel mérem.Viszont már kéne vegyek tesztcsíkot mert fogyóban van erősen...nem tudom vajon a csík magában hány forint lehet... :?:
Örülök a pozitív élményednek az egészségügyi dolgozókkal kapcsolatban!!! :wink:

katavirag: nagyon édes Olivér! :)

Kép

Kép
mezsó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:54-kor.

Kép
1bambi

bambi: ne bánkódj ha szereti a sötétet,lehet ez azt jelenti,hogy ha majd megszületik,akkor könnyebb lesz majd őt este elaltatni... :wink: csak pozitívan!! :D

Kép

Kép
mezsó

bambika: köszi a választ!

Ollem: nekem gyakran szokott ott fájni, nagyon kellemetlen, de ezen kívül semmit nem jelent. Gondoltam mindenre a húgyúti fertőzéstől kezdve, de több hónapja visszatérően van és nem okoz semmit. Neked nem előreálló hasad van véletlenül? Mert eszembe jutott,hogy nekem olyan hegyes, fiús, nem szélesedő pocakom van, és hátha nagyon megnyújtja a szalagokat a szeméremcsontom felett a pocakom, és azért fáj.

Szofi: a házi kolbászos sztorihoz: nekem egyszer az egyik beteg két paprikát adott. :oops: de olyan is volt, hogy egy bácsi bejött egy nagy kosár gyönyörű őszibarackkal, és minden orvosnak adott egy -egy darabot. :lol: Persze megköszöntük meg minden, aztán mikor kiment elborultunk a röhögéstől! C'est la vie.

katavirág: én általában nem szeretem a 4D UH-s képeket, de ez! Gyönyörű a kisfiad!

Kritta: nekünk is olyan babakocsink lesz,hogy ketten már használták előttünk és csak 7500 ft lesz :) Ha egyszer nem futja többre, akkor nem futja, kár rajta őrlődni.

1 bambi: egyenesen szemérmetlen dolog mindössze 5 és fél kilót hízni a terhesség alatt! :lol: amúgy köszi a nagyfiú - gratulát:)

Cinyke

levelibeka

Kép
1bambi

Levelibeka!

Állítólag lányos pocim van...Én meg nem értek a poci formákhoz... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Geni!
A mi óvinkban az egyik anyuka most vett ilyet, bár ő már az 1 éves kisfiának, de nagyon stramm kocsinak néz ki.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Ollem! Örülök, hogy alakulnak végre a banki ügyek. Jó lenne már minél előbb a saját házatokban lenni. A szúrogatás miatt szerintem se aggódj, nekem is gyakran van, ha nem görcsölsz nem igazán kell vele foglalkozni.

Katavirág! Nagyon jók a képek, hihetetlenül édes a kisfickó.

1Bambi! A rövid távú memóriával nálam is gondok vannak és igen, a "minden kiesik a kezemből" is ismerős. Nálunk az utóbbi időben elég hiányosak lettek a pohárkészletek. De a legidegesebb mégis zoknimosás után vagyok. A mosógéptől a szárítóig úgy 20 db-ot sikerül elszórnom és persze a gigahasammal már nem nagyon tudok hajlongani értük. De kaptam egy jó tippet: salátáskanál. Azóta azzal szedegetem fel az elhullott ruhadarabokat. De hidd el nekem nem ez a legnagyobb szívás, hanem az amikor a kölkök még a 28. héten is képesek sugárban visszaküldeni a reggelit, miközben az anyjuk már nem képes annyira lehajolni, hogy rendesen feltakarítson maga után. Ráadásul ezt a mutatványt a legkisebb helyiségben kellene előadni. Hát én így jártam, kínomban már röhögtem magamon.

Kép

Kép
szofi74

Délelőtt telefonáltam a dokimnak a tegnapi labor miatt. Mind a terheléses vércukor (5,5), mind a vas és a vizelet is jó lett. Azt mondta, hogy jövőhétig hízókúra, pocaknövesztés.
Szombatra kaptam 4D UH-ra időpontot. Hátha ott is tudnak mondani valami okosat, és talán megtudjuk a mi kis babónk titkát. Neveket addig babaonából nem is írtam nektek. Bár a fiú nevünk már 9 éve megvan. Lehet, hogy változtatnunk kéne rajta, és azért nem születik fiúnk mert nem tetszik neki a név? :D Lánynevünk viszont még nincs. Abból a szempontból igen nehéz a választás, hisz már hármat elhasználtunk.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Katavirág
Milyen gyönyörű!!!
ez 4d genesis?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi a segítséget! :lol:

Mamacka
Nekem ezt mondták abszolút kezdő vagyok a témában. Majd megírom vásárlás előtt a parmétereket.

Ha esetleg v.ki tud kalkulálni meg már beszerzett "mindent",mert megijedtem, bár még semmink nincs, de ha leszámítjuk a ruhákat, ágyat, kocsit mennyi a min. költség ami kell az újszülöttnek kiegészítőkre? Mindenre

a manuális mellszívó kb.2000-3000 Ft és jó.

Kép
kritta

Pótolgatok....

Üdv az új(ak)nak!!! :wink:

Bocsi, :oops: nemtudom kinek volt, de másfél kilós baba, hááát, az szép súly, az tuti a 29.héten.... :D

Katavirág! Olivér nagyon édes! Nagyon tutik a képek!!! :)

Mary! Nekem is szúr állandóan valahol, a medencecsontom változatlanul szét akar esni... :lol: szintúgy szoktam fájdalmat érezni a hüvelyemben és a szeméremcsontom (van nekem egyáltalán szemérmem???) :lol: is tud fájni néha.... nem vagy egyedül... de mindenesetre ha legközelebb orvosközelbe kerülsz, emlitsd meg neki ezeket... énis mindig traktálom a dokit a "fájásaimmal" :lol: ő meg mosolyog, hogy megint hol kezdett fájni, ahol a fiúkkal nem fájt?? Hiába no, márcsak ilyen fájós vagyok mostanság... kitartás, már nem sok van vissza... :lol:
Lányos pocak??? Olyan nincs.. :lol: mert nekem fiús pocakom van és mégis lány van benne... babás pocak... :lol: minden pocak más, nem a külalakon múlik, mi van benne.. :wink:
Vendég

Ollem! Nálunk a 28. héten kötelezően leveszik a kismamáknál a Streptococcust ( hüvelykenetből) Ez egy baktérium, és ha kiderül, hogy van, kezelni kell, mert hüvelyi szülés esetén a baba fertőződhet vele. Nekem nem kell semmit sem venni a patikában hozzá. (igaz itt cukrot sem kell venni)

Kritta! Az a lényeg, hogy jó minőségű legyen a babakocsi! Újszülöttnél nézni kell, hogy vizszintesre dönthető legyen, vagy mózes legyen hozzá. Szerintem a legtöbb pénz a ruhákra, babakocsira, kiságyra megy el. Ha ezeket tudtok szerezni használtan (azt írtad asszem), akkor onnatól szerintem már nem olyan gázos.

1bambi! Az enyém is észreveszi, ha felhúzom a pólóm, és világosabb lesz!! Akkor kicsit meglepődik, és abbahagyja a rugit! :lol:

Kép
gabo001

Lányok!!!! Ezt nem értem! Sokszor a köldököm felett 3-4-5 cm-re dudorodik ki a hasam!!! :shock: :shock: És feszül be! De a méh fundusa még csak most tart a köldöknél!!! Most akkor mi van?? Nem értem! :?: :?:

Kép
gabo001

Katavirág!

Nagggggyyyyoooon jók a képek Olivérről!

1Bambi!

Gratula az 5,5 kg-hoz!

Kevinszpésziéknek!

DRUKKKKKKKKK!

Csöppke!

Nagyon szép formás a pocid, még mindig csini vagy nagyon!!!!
Nekem is kb. már ekkora a hasam, mint neked előre nő csak!

Klarka!
Garatula a vizsgádhoz!

Kép
adri0422

1bambi: ja, akkor a múltkor félreértettelek bocsi. :) sürgősségis orvos voltam. Amúgy azt hiszem, most nem vinné el előlem se a bácsi a barackos kosarat :lol:

ollem: akkor nem a pocakalakunk csinálja :( sebaj, majd a következőnél rájövünk - vagy nem.

Szofi74: feledékenység. Nekem a zuram feledékenyebb, mióta én vagyok terhes és folyton mérgeskedik velem,hogy miért nem szóltam rá,hogy mit ne felejtsen el. :lol: De én is feledékenyebbnek érzem magam mióta babás vagyok.
De rossz neked,hogy te még mindig hánysz :( én annyira utáltam az első trim végén azt a folytonhányós időszakot...

pumpóka: errefelé a népnyelv fiús pocaknak hívja az inkább előrefelé növő, és lányos pocaknak az inkább szélesedő hasat. Nálam bejött. De tudom én is hogy ez csak amolyan... őőő.. nép játék :lol

Cinyke

levelibeka

Az előbb is olyan volt, mintha kinövésem lenne köldöktől jobbra fent!!! Nyugtassatok meg mi lehet ez? Ja, és kemény is!

Kép
gabo001

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: