A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Lányok, most olvasgatok csak vissza, Kevinszpésziről és a kicsikről tudtok valamit? Szegényke, nagyon szorítok nekik!!!
mango.

Nusk, ez jó hír, a H&M-et szeretjük :)
mango.

[quote="atizka"]T írta:atizkaerheléses vizsgálatnál valahol nem kell a cukros lötty? Kifli, tejecske? Én is oda akarok menni :roll:

Sőt, hallottam olyat is ahol csokit kellett enni!!!! Behalás :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pocakfotó

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, nagyon szép a pocid!!! Nekem még van egy kis köldököm, holnap leszünk 27 hetesek :)
mango.

Hű Csöppke!

Nagyon formás a pocid! Nekem szerintem csak a 9. hónapban lesz ekkora!

KépKép
KépKép
atizka

ja és csokit szívesen ennék én is terhelésen :) Most már naponta lecsúszik 6 sport szelet. És ez még lesz rosszabb is :)
mango.

[quote="csöppke"] írta:csöppke
[quote="atizka"]T írta:atizkaerheléses vizsgálatnál valahol nem kell a cukros lötty? Kifli, tejecske? Én is oda akarok menni :roll:

Sőt, hallottam olyat is ahol csokit kellett enni!!!! Behalás :D

Nekem 2 dl tejet kell inni+ 1 db zsemlét kell megenni hozzá, aztán 1 óra múlva vesznek le megint vért és ennyi. :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok lányok!

Köszi a 'welcome' üzeneteket és gratulációkat Dominik baba nevében is :D

Szösszenet: nálunk meg pont a forditottja van: jó nagy a baba (2 kg!), és a hossza is nagyobb, azt mondta a dokim, hogy kb. 3-4 héttel későbbi babának felel meg..Igy még nem igazán tudunk ruhácskákat venni neki mert ki tudja mekkorára nő majd??

Mindenesetre cukormentes diétán vagyok, hogy azért ne legyen óriásbébi, ja, és én 154 cm vagyok --> mini lány nagy pocakkal.. :D

KépKép
andee73

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek!
Megtaláltam ezt a topicot, és én is májusra várom a babámat, ha minden igaz május 13-ra. Vajdasági vagyok, most fogunk menni holnap Szegedre 4D-s uh-ra. Remélem ott meg fogják tudni mondani a nemét (én nagyon szeretném tudni). Voltunk a 22. héten Szabadkán is, de ott csak tippelni tudott a dokinéni. :(
Nem is tudom mit irhatnék még igy hirtelen magamról. Inkább megpróbálok egy kicsit visszaolvasni, hogy képbe legyek ki kicsoda, és hol tart. :D
sirkici

Mango, Szibi,
február 29-én teszem le a lantot... Már nagyon nehezen bírom, de még nem érkezett meg az utód, még csak most írták ki a pályázatot a helyemre. Jó ha két hetem lesz betanítani :( :( :(
Ráadásul az a munkatárs, akit a helyemre szántam, mégsem pályázik...

Andee
29 hetesen 2 kg a babád??? Hűha, az nagyon nagy!!! Az enyém fele ekkora (Igaz a 27. héten mérték utoljára)

Csöppke,
szép nagy pocakot növesztettél :) Az enyém is kb ekkora. Szerencsés alkat vagy, hogy oldalirányba nem terebélyesedsz!!

Sirkici,
üdv köztünk!!

Nuska,
köszi a H&M-es híreket!!

Kép
emi29

Sziasztok!

Köszi szépen a tanácsokat!
Tegnap rájöttem,h a szigorlat nem olyan fontos dolog az életemben nem éri meg a h. a gyereknek rossz legyen amiatt. Jövő héten megyek a védőnőkhöz+dokihoz(pecsétért)ott megkérdezem,de ott minket nem vizsgálnak.

Tegnap színházban láttam 1 frenetikus előadást Békéscsabán Felkai Esztert búcsúztatták Az öreg hölgy nyomoz és fecseg-gel.A végén sírtak a színésznők(meg én is) :lol: a közönség állva örjöngött.tökre katartikus volt. :o :o

Kép
kritta

Bocs ez kicsit hosszú,de érdekelne a véleményetek!

Kedves 14 év alatti fiatal! Hihetetlen lehetőség!

- Tudsz róla, hogy büntetlenűl rabolhatsz ki boltot, benzinkutat?

Akár a pénztáros szeme láttára pakolhatod le a polcot. Ha beszól a köcsög, csak
szúrd hasba! ...lehet, hogy kihívják a rendőrt, és ha nem tudsz, vagy
akarsz elfutni, akkor bevisznek, de ne aggódj, estére már otthon leszel.
(jobban is jársz, nem kell hazagyalogolni - és ne felejtsd megverni, ő nem
verhet téged, ő börtönbe jut érte, de te még az őrszobán is szemébe vághatod
a tollat, azért se kapsz semmi büntetést... De ha nem is bántott, csak simán
nem tetszik a pofája, akkor akár rá is foghatod, hogy megvert, az állását
biztosan elveszíti, jó móka! A fantáziadúsabbak azt is mondhatják: hogy a
rendőr fogdosta ott lent... az ilyen pedofilokat a társai is kiközösítik,
egy életre elvágja magát minden tekintetben, .....ez lesz ám a kacagás !)

- a még bátrabbak, leleményesebbek, nyugodtan rabolhatnak bankot is. A
kockázat ugyanannyi: semmi. A várható zsákmány viszont jóval több

- nem tetszik valamelyik tanárod, beszólt? Várd meg az iskola kapujában, és
szúrd hasba!

- de a legjobb ez a buli: nézz ki egy gyerekét a babkocsiban toló anyát egy
Duna-hídon, rohanj oda, kapd ki a gyereket, és a Dunába vele! Röhöghetsz
egy jó nagyot. Ne feledd, aggódnod nem kell, a Magyar Köztársaság törvényei
garantálják, hogy nem eshet semmiféle bántódásod, nem kaphaszt semmiféle
büntetést! Ilyen törvényeink vannak!

Támogatók:

Néhány magát szuper szociálisan érzékenynek tartó "értelmiségi"
Olyan fusztrált gyermek védelemmel foglalkozó, akinek soha nem volt gyermeke
Néhány a közigazgatási hivatalban dolgozó "szingli"
Viselkedés kutató, aki áldozatnak tartja az elkövetőt annyira empatikus
Azok akik szerint nem megoldás a kiutasítás hiszen ez újabb trauma szerencsétlen " gyereknek"

Kép
kritta

Sziasztok!

Babaruha:: mi még nem vettünk semmit, de kaptunk nagyon sok mindent! 56-os cucokból van kb. 5-6 db, de azt hiszem abból nem is fogok többet venni, mert nálunk elég gyakoriak a 60 centis babák... A hálózsák szerintem nem gond, ha nagy, az öcsémnek akkora volt az első hálózsákja, hogy még 1 évesen is belefért... :-)

Nuska: ez jó hír, hogy nem minden 0 pozitívos babája sárgul... Nekem csak azért szólt a doki ilyen előre, hogy ezen majd ne parázzak, mert előfordulhat, sőt gyakori és akkor picit tovább kell maradni a kórházban...

Atizka: a viharral még a kismama torna alatt "fenyegettek", akkor meg is ijedtek többen és hazamentek, de ahhoz képest meg az előadáson tök sokan voltak! Legalábbis jóval többen mint két hete...

Babasúly: hú, már nagyon kíváncsi vagyok, a mienk hány kiló lehet! Majd február 4-én a 30hetes uh-on kiderül, remélem... 29 hetesen a 2 kiló, az komoly!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Jó reggelt Csajok!

Csöppke, nagyon szépséges a pocak!!! :)

Csokit cukorterhelésen? Naneszivassatok!!!! :lol: :lol: Ez mennyire jó már! :D

Tegnap felhúztam magam kicsit, egy blogger ismerősöm szintén úgy járt mint Mamacka anno (csak annyir mégsem durván). A csodaszép poackfotóját egy csaj "lenyúlta" és feltette a blogjára mint a sajátját. Milyen emberek vannak...? Lehet hogy valaki a mi pocakképeinkkel is henceg valahol? :? :shock:

Kép Kép
szõlõ

Zorróné, én már szóltam főninek hogy holnap 6 órában jönnék, 9-től 3-ig. Ma reggel jól összevesztem az egyik kollegámmal, kissé minősíthetetlen hangon szólt hozzám, hozzáteszem én sem voltam kedves.... Nekem ehhez már nincs türelmem, hogy felnőtt embereket ovisként kezeljek. Eddig volt, most már nincs.... :oops:

Kép Kép
szõlõ

Hihetetlen sokat írtok!

Gumimaci
[quote] írta:s azzal is maximálisan egyet értek, hogy nem mi rontjuk el az orvosokat. A rendszer hibája. Ugyanilyen rombolás folyik a tanügyben is. Sajnos. És szerintem ez azért van így, mert a beteg és a buta embereket sokkal könnyebb irányítani.
Igen ezt én is így látom... a sok álproblémát meg nyomatják a médiában, hogy az emberek ne a valós gondokkal foglalkozzanak (Móniak show és társai. Az orvosok elrontásáról meg annyit még, hogy felháborítónak tartom, hogy pl a Mávban egy anesztes főorvos fizetése 110000 Ft, a mi szülész orvosunkké meg 80000 !!!!... rengeteget tanultak és elég felelősségteljes munkát végeznek ahhoz, hogy ezt meg is fizessék. A tv bemondók meg 500-600ezreket visznek haza :shock: ez szerintem nagyon nincs arányban.

Szibi
Nem kötelező a méhszájvizsgálat!
Az ultrahangon is látszik ha a belső méhszáj nyílni készül, ha ezt tapasztalja az orvos ráér akkor bellül kutakodni. Persze lehet nem mindegyik doki ért ennyire az ultrahanghoz és van akit megnyugtat ha manuálisan is vizsgál, de én tökéletesen meg vagyok elégedve a mi dokinkkal, hogy ezt nem teszi (megjegyzem szakmailag meglehetősen a csúcson van a kórházban, egy külső szülész orvos vélemény szerint) én megbízom benne.

Zorroné
Ha az Istvánban szültem volna ezt a dokit választottam volna. Bálint Balázs. Állítólag nagyon jó mind szakmailag mind emberileg.

Szia
Sirkici

Andee
2 kiló!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Atizka
Nekünk is zsömle-tej szokott lenni.

Mango
Napi hat sportszelet :shock: én már akkora lennék mint egy bálna... :)

Csilla
Nagyon szép a batyu birodalom... megint óriási a pocakod mint Dominóval!

no olvasok tovább...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szibi
Aranyosak a holmik és praktikusak!

Szöszi
Nyári hálózsáknak legalább 68-as méretet vennék abból nem árt ha nagyobb!!! lehet 74-es se túl nagy! (az enyém ami vékony azt hiszem, hogy 80-as, bár Áronra már tuti nem lenne jó, pedig még van egy-két 80-as rucija...

tim
62-es zsáknál kissebbet semmiképpen nem vennék!

nono
Sajnálom a rossz híreket!
a szagokról...
Anyumat már volt, hogy lehányták, beterítették széklettel, gennyel, vérrel, legyek által beköpött kukacos sebet kellett takarítania... hááát én sem irirgylem és ha már a fizetéseknél tartunk... mindezt ingyen túlórával havi 60000-ért! a betegek türelmetlen ordítozása, szidalmazása közepedte... :(

No mennünk kell ugyanis gyanús szagok terjengenek és nincs itthon pelus.

Még annyit, hogy gondoljatok ránk mert nagyon szar helyzetbe kerültünk... nem tudom mi lesz, hogy lesz... férjemet egyenlőre nem vették fel ,azt mondták, hogy túl képzett és mivel szimpatikus néznek valami jobb állást a cégnél... február végén kell érdeklődni... no de, hogy ebből mi lesz és, hogy ez nemcsak duma-e... és addig velünk, hogy lesz??? bevallom kicsit kétségbeestünk... férjecskében már alig tudom tartani a lelket, tiszta depressziós lett... ebben a hónapban nem fizettünk törlesztőket... van egy csomó elmaradásunk...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello mindenki! Köszi a gratulákat :)

Én ma 5:30-kor keltem (a férjem ment dolgozni én meg hiába próbáltam, nem bírtam visszaaludni, pedig Szabolcska és a tengerimalacok is nyugisak voltak).

Kritta: én híve lennék a törvények szigorításának, lassan olyan ez az ország közbiztonsági szempontból, mint valami hatalmas gettó.

Andee: hatalmas a babád. Biztos nem számolták el a korát és rendben van a cukrod? De olyan jó érzés lehet, hogy már olyan nagy :)

Szösszenet:igen, én is úgy hallottam, hogy a csajok kisebbek és ráadásul sokkal jobban viselkednek. És nagyon sok függ a szülők testalkatától is: én vékony voltam ugyan, de cukorbeteg, apa viszont... hümmm.. gurul. És igen, a terheléses cukrom lett rossz, ezért van a 200 g szénhidrát.

Emi: Köszi! A 28. héten azt hiszem az átlagsúly 1 kg, úgyhogy Lili se lehet sokkal kisebb! :)
Ez biztos nagyon naív kérdés, de nem félsz,hogy belecsúszik a 68-as hálózsákba a babád? Most biztos kiderült, hogy nagyon nem értem a hálózsákokat.
És még egy: fürdetésnél: van a fürdőlepedő, aminek van a sapkarésze és van a kifogó... de mi a csoda az a kifogó, mire használják?! :oops:

Nono: hát ez nagyon összejött nektek :( Én meg itt örvendezek, hogy velünk minden oké, ne haragudj, lehettem volna figyelmesebb :(

Szibi: te már most mosod a babacuccokat :o Te aztán nagyon szorgalmas vagy!

Cinyke

levelibeka

Szőlő!!! Annyira, de annyira megértelek! Nekem is nagyon fogyóban a türelmem... amin eddig átsiklottam, azon most nagyon tudok bosszankodni itt benn... Pl. ma azért jöttem korán, mert úgy volt, hogy jön egy ügyvezető tárgyalni! 2 órája várom és sehol! Emiatt megint nem fogok tudni időben hazamenni... meg persze ha tudom, hogy órákat késik, akkor legalább reggel kialszom magam és később jövök be!

[quote]Z írta:orroné
Ha az Istvánban szültem volna ezt a dokit választottam volna. Bálint Balázs. Állítólag nagyon jó mind szakmailag mind emberileg.

Mamacka, ezt nem teljesen értem! :roll: A Bálint Balázs a Szent Imrében vezet szüléseket! És te az Istvánban szülsz, nem? :roll:
Egyébként már akartam írni neked privit hordozó ügyben! Most pénteken délután el tudnánk menni érte Kőbányára?

Kép

Kép

zorroné

Hírek Kevinszpésziről és rengeteg drukkot! Most kell igazán!!!!

"sziasztok

Tegnap este 11 után nem sokkal természetes úton megszületett Nagy Márton és Csenge. Marci 990g és 38cm, Csenge 960g és 37 cm.
Miután Kata vasárnap bekerült a kórházba csak idáig sikerült húzni a dolgot. Mivel jóval korábban jöttek a kelleténél, ezért az újszülött intenzív osztályra kerültek. Jelenleg jól vannak és aktívak, de az első egy hét nagyon kritikus, azonban ha 3 hétig rendben lesznek várhatóan a lélegeztető gépre sem lesz szükség.
Remélem amennyire siettek meglátni ezt a világot, annyira itt is akarnak maradni...

Péter"

Kép
babyteve2

Zorróné, nekem ma ott lett tele a t.köm (reggel 8:10-kor...) hogy tegnap háromszor elmondtam valamit kollegámnak, ma reggel kissé számonkérőn megkérdezte negyedszer is én meg azt találtam mondani hogy ezt már tegnap elmondtam. Erre kaptam egy ilyet hogy "mi lenne ha nem pofáznál vissza?". De ezt így..... Hát velem életemben még így nem beszélt egy kollegám sem, úgyhogy nyeltem kettőt elszámoltam tízig és úgy döntöttem mostantól 6 óra és lesz.rom. Nem akartam vele veszekedni, az egyikőnknek sem jó (se Mazsinak se nekem).

Közben meg főni megkérdezte pont ma hogy van-e otthon netem, mert ha nincs akkor intézkednek és onnan tudnék dolgozni. Ez tök jó, felettesemmel is leülök a héten és átbeszüljük ezt a varit is, meg hogy mit tudnék én otthonról csinálni. Nagyon jó lenne!

Kép Kép
szõlõ

Istenem... Kevinszpésziéknek nagyon szorítok és gondolok rájuk...

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Most már rendben vannak a fogaim! :D 1 évig nem kell mennem, remélem.

Sirkici! Üdv. itt! Várjuk a híreket a 4D-ről! Neveken gondolkodtatok már?

Csöppke! 23 hetesen nagy és formás pocid van! :) És inkább előre nő. Nem nehezebb így pl. előre hajolni? Az én pocim keresztbe terebélyesedik. Ezért mondta mindenki, hogy lányom lesz. Aztán úgy néz ki, hogy kisfiú.

Andee! Hatalmas a babád! :) Egyébbként a baba súlyát 4D-s uh-al tudják megsaccolni? Mert mi ott még nem voltunk és nem is mondta sosem a doki, hogy kb. mekkora lehet. Szerintem a mi babánk sem lehet kicsi, mert minden plussz kiló a hasamra megy, máshol, minha fogytam volna. (Mások szerint is, nem csak én látom így.)

Kritta! Borzasztó ez a cikk. Ha nem haragszol én ebbe most nem akarok belegondolni. :(

Mamacka! Megértem, hogy min mentek most keresztül. Mi is voltunk ilyen helyzetben kb. 3 éve, és nagyon nehezen viselte a férjem. Egy férfinek még nehezebb azt elfogadni, hogy nincs állása. Tudom, nektek most még rosszabb, mert jön a baba és ott van Áron is, de ne keseredjetek el, minden rendben lesz! Meglátod, hamarosan lesz munkája! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, most nézem ma töltöttétek a 26. hetet! :D Gratulálok!

Kép Kép
szõlõ

Nagyon szorítok Kevinszpésziéknek! Majdnem 1 kg-osak a babák. És ha aktívak, akkor csak nem lesz baj!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Leveli :D :D Nem,még nem mosok,mert előbb jön a meszelés,a kisszekrényt pedig csak jövő hétvégére várom.Valamibe be is kell pakolni :D :D

Remélem minden okés lesz Babyteve babócáival.Szorítok értük.

Emi-addig van még mit gályáznod :shock:

Kép
szibi

Február 7.-én csütörtökön a következő éttermekben lehet féláron enni-inni:

http://menjunkenni.hu/ettermi_lista2.htm

Mi tavaly elmentünk, és jó lenne idén is eljutni. Máskor nem nagyon engedhetjük meg magunknak.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szibi, ne idegelj... :shock: az én babóim még bennem vannak....Kevinszpészi szült!

Kép
babyteve2

Szőlő: ez az otthoni munka nagyon jól hangzik... én is valami ilyet szeretnék! Mert ha épp nem bosszant fel senki, akkor is nyűgös vagyok, hogy fel kell kelni minden nap hajnalban, kocsikázni egy csomót idáig, itt ülni 9 órát, aztán hazakocsikázni a dugóban 1-1,5 órát! Aztán már vége is napnak! :-(

Kevinszpészi ikreinek szorítunk!

Kép

Kép

zorroné

Oh, ez a rengeteg írás .. :shock: :D :D :D

Gumimaci
- Örülök, ésirigykedem, hogy rendberakattad a fogaid .. nekünk február 7-re adtak időpontot .. úgyhogy mi akkor megyünk Párommal :shock: Én persze non-stop rettegek .. de muszáj megcsinálni .. és Férjecském szerint ez a dokinő nagyon kedves .. :)

Kevinszpészi
nek óriási drukk ++++
Szép nagyok a Babócák, bíztató a súlyuk, úgyhogy biztos rendben lesznek!!!!!!

Szőlő
- Megértem, hogy kiakasztott a kollégád ... hogy lehet ilyen stílusban visszaszólni?? Le vagyok döbbenve :evil:
Örülnék, ha összejönne neked az otthonról végezhető meló!

Leveli
- Most már értem .. akkor kitartást a diétához!

Mamacka
- Sajnálom, hogy anyagilag így padlót fogtatok :( borzasztóan ijesztő lehet :(
Szorítunk, hogy a melóhelyen tényleg találjanak vmi állást párodnak. Bár nem értem, hogy azért, mert túlképzett .. addig, amíg nem üresedik meg egy neki jobban illő pozíció, miért nem lehet alkalmazni??? Ez picit gyanus .. :(

Szibi
- A használt rucikat már én is megjelöltem, és kimostam, és bepakoltam Alíz komódjába .. (Amíg nincs mega szekrénye)
Az újakat Anyukám szerint elég egyszer vmi könnyed programon átmosni, meg öblíteni :) Azzal még várok ..
Amint csináljátok a szobát, mutass képeket!!! :)
Nálunk továbbra is dobozban a kiságy, Férjemnek egy perc ideje nincs összerakni .. :( :(

Csöppke
- Nagyon szép a pocakod :) Én ugyanígy előrefele növögetek :D talán ekkora még nincs a pocak .. bár nem tudom, más képen visszanézni, mint tükörben látni.
Majd megkérem Párom, hogy csináljon csak a pocakról egy meztelen képet :D :D

Képzeljétek, én ma éreztem teljesen oldalt Alízt ..
Eddig a köldököm környékén, a szeméremdombomnál taposott .. de most .. feküdtem az oldalamon, és olyan volt, mint aki elkezd gyalogolni az ágyon .. :shock: :lol: :lol: :lol: és ezzel egy időben a máski oldalamon is éreztem ugyanezt .. :shock: Lehet keresztben feküdt az én Kincsem?? :D :D :D
Aaaaaaaaaannyira szeretem ha mozog, rugdos meg fészkelődik ...
Apukája is teljesen szerelmes belé .. érzem, érkezik a konkurenciám :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="gumimaci_1"]F írta:gumimaci_1ebruár 7.-én csütörtökön a következő éttermekben lehet féláron enni-inni:
http://menjunkenni.hu/ettermi_lista2.htm
Mi tavaly elmentünk, és jó lenne idén is eljutni. Máskor nem nagyon engedhetjük meg magunknak.

Persze, hogy aznap megyünk fogorvoshoz :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért köszi .. tök jó ezt tudni ... mi nem is tudom mikor voltunk utoljára étteremben :roll: ... nem sűrűn dobáljuk ilyenre a pénzt ... :D :D

Kép
szösszenet

Atizka - Akkor ez a házassági anyakönyvi kivonatos info tuti?? Mert mi itt a XI. kerületben házasodtunk, és akkor nem járnék egy kört feleslegesen kikérni egy újat :) 2006. augusztusában házasodtunk..

Betöltöttem a 29. hetet :D :D

Kép
szösszenet

Mártonnak és Csengének minden elképzelhető szépet és jót, szüleiknek kitartást... hanyadik hétre születtek? a súlyuk nagyon szép!!!
Remélem nem lesz semmi baj imázunk értük este Áronnal! :)

Zorroné
Elírtam... ha az Imrében szültem volna... akkor...

Péntek du valószínűleg nem lesz jó mert gyed ügyben lesz találkánk... hátha többet ki lehet hozni ketteskével mint amit Áronra kaptunk... :( Hétvégén meg Óbudán leszünk...

Köszönjük a kedves szavakat reméljük majd csak lesz valahogy... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szorítok Kevinszpésziéknek. Drága kis macskák lehetnek az ikrek :)

Gumimaci: nekem síma UH-n mondták meg a baba nemét és súlyát is. Sőt rá van vezetve az UH-os leletemre.

Nagyon kerek buksija van a babámnak, képzeljétek. Pedig most még olyan előről-hátra hosszúkásnak kellene lennie, de Szabolcska buksija olyan széles, mint egy 32 hetesé. És nincs agykamratágulata, direkt rákérdeztem.

Kezdek parázni a szüléstől! :lol:

Cinyke

levelibeka

Szösszenet! Nem baj, ha aznap mentek fogorvoshoz. Ha utánna beültök egy étterembe, veheted úgy, hogy jutalmul... :D És ne izgulj miatta, túl leszel rajta és nem kell vele foglalkoznod utánna jó ideig!

A mi babánk is tud olyat, hogy egyszerre rugdos mindkét oldalamon. Nem rég kezdte. :D Csak nem értem, hogy tud egyszerre mindkét oldalon bökdösni, ahhoz jó hosszúnak kéne legyen. Az én pocim elég széles. Erre mondta a multkor a párom, hogy lehet, hogy ketteő van a pocakomban. :D :lol:

Egyébbként ma a fogorvosnál is végig aktív volt. Csak akkor bújt el, amikor a fúrónak hallotta a hangját. Így csinál, minden zajos dolog elől elhúzódik és csak akkor jön elő pár perc múlva, ha már elmúlt a "veszély". :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mamacka, 27+2-k voltak tegnap...A Jánosban van az egyik legjobb PIC (a Schöpfié került oda), én is azért mentem oda...

Kép
babyteve2

Gumimaci. nekem is mindig mondják a 2d-s uhun a súlyt is.

Kép
babyteve2

Cinyke!

Akkor nem tudom, hogy eddig miért nem mondta a dokim a súlyát. De legközelebb 4D-s uh-ra megyünk és ott rákérdezek.

A szülés miatt talán még nem kéne parázni. Bár néha nekem is eszembe jut mostanában, hogy hogy fog onnan kijönni a picur?! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet: gratula a 29. héthez

A házassági anyakönyvi kivonatos infót én is meg tudom erősíteni... :-)

Kép

Kép

zorroné

Babyteve! Nekem nem mondták. De én sem kérdeztem soha. Majd feb. 15.-én a 4D-n! Már alíg várom! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szösszenet: gratula a 29. héthez

Köszi :)
Nah, ez nagyon jó hír ;) egy gonddal kevesebb ..

Megyek reggelizni, aztán befekszem a kádba ;) majd olvasok, ha visszatértem :)

Kép
szösszenet

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szösszenet:

Igen Szösszenet, tegnap mondta az előadás elején a szülésznő.

Kevinszpeszit ugyan nem ismerem, de kérem a Gondviselőt, hogy odaföntről vigyázzon Csengére és Mártonra.

Mamacka! A Fönti segítség nektek is jól jön, de ne majdcsak kialakulnak a dolgok szépen.

KépKép
KépKép
atizka

Kevinszpésziéknek én is nagyon szorítok!

Szőlő!

Hogy milyen bunkó emberek vannak??? A kollegád azért visszavehetne, nem?
Én már nem tudnék dolgozni, megszoktam itthon a "nyugalmat" . Néha azért az is van nálunk.

Mamacka!

Sajnálom az anyagiakat. Meg tudlak érteni. nálunk is az van, hogy párom a cégtől kért előleget, hogy be tudjuk legalább a lakáshitelt fizetni, a többi csekk meg vár a sorára.... A múlt héten fizettem be egy decemberben lejártat is... :(
Szóval meg tudlak érteni titeket. Kitartás. Felhős ég után jön a napsütés.
Tegnap nálunk esett az eső és felhős volt az ég, most meg hétágra süt a nap és kék az ég. (Itt az élő példa) :wink:

Szösszenet!

Tegnap kérdeztem, de biztosan a sok írás miatt nem olvastad.
Kell beutaló az orthopédiára szülés módjával kapcsolatban?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci: Szabolcska is utálja az erős hangokat. Nekem be szokott jönni, hogy a hasamra terítek egy plédet, vastag pulcsit vagy kispárnát, a kocsiban a hasam és a hangfal közé teszem a táskát és akkor megnyugszik. :wink:

Cinyke

levelibeka

Szössz,

Ezen az elkezdett gyalogolni az ágyon tök jót mosolyogtam :lol: :lol: Én is zoktam oldalt érezni ha oldalt fekszem, de még csak az egyik oldalon, Néha olyat művel a hasam ha oldalt fekszem hogy nem tudok tőle aludni :D De én is imádom, sőt ha nem érezm az zavar :roll:

Gratula a 29. héthez!!!!

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hogy ti mennyit de mennyit tudtok írni?? :shock: :shock: :lol: Elolvastam mindent,de csak nagyjából emlékszem már arra,hogy mire is akartam reagálni... :oops: :roll:

Először is kevinszpészi ikreinek én is küldöm a sok sok drukkot!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Olvastam hogy pár emberkét szintén szénhidrátdiétára fogtak.Kitartást lányok hozzá,én is csinálom!!!! :roll:

Csöppke/remélem nem tévedek,hogy te raktál pocifotót/: nagyon szép nagy a pocid,és még mekkora lesz a terhesség végére?? :shock: :D

Wááááá nem emlékszem többre... :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: ennyi mindent nem lehet észben tartani...

Én ma voltam diétás tanácsadáson,hogy a szénhidrát étrendembe hogy rakjam be a gyümölcsnapot/mert ugyebár vizesedek rendesen... :roll: /.Erre olyan javaslatot kaptam,hogy gondoltam is magamba,hogy ezért minek jöttem be??? :twisted: Magamtól is rájöttem,hogy valószínűleg úgy lehet majd,hogy ugyanúgy 170gram szénhidrát mennyiségbe vihetem be,és 6felé elosztva.Viszont így nem tudom,hogy csinálom-e...mert akkor tényleg nagyon keveset ehetek...és azt mondta a csajszi,hogy ha a gyümölcsnap alatt nagyon rosszul lennék,egyek pár falat csupasz zsömlét,vagy korpás dolgot.Hát meglátom még ezt a gyüminapot....

Kép

Kép
mezsó

[quote="gumimaci_1"]A írta:gumimaci_1 mi babánk is tud olyat, hogy egyszerre rugdos mindkét oldalamon. Nem rég kezdte. :D Csak nem értem, hogy tud egyszerre mindkét oldalon bökdösni, ahhoz jó hosszúnak kéne legyen.

Szerintem úgy hogy az egyik oldalon a lábával rugdos, a másik oldalon meg a fejelget :wink:

Kép Kép
szõlõ

ja!!megvan mit akartam még!! :D

levelibeka: jó nagy már a babád :wink: mondjuk enyém se pici :wink: jan.14-én mérték utoljára,és akkor volt 1549gram. :D :D És most tervezek a héten pénteken kötelező UH-ra menni,szerintem már ott is nézni fogják a súlyát,kíváncsi leszek,hogy 14-e óta kapott-e már magára valamennyit,s ha igen,akkor mennyit :?: :wink:

nono: sajnálom hogy úgy összejöttek a dolgaid... :cry:

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: