A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Doo, egyetértek a Dórinak és Melcsinek intézett hozzászólásoddal.
Te mindig olyan tökéletesen le tudod írni. Én meg nagyon nem.

Kép
niki30

Ági,Boldog Névnapot!
Vanda nagy gratula,ügyes vagy!
Melcsi,ez annyira hihetetlen,annyi véleményt hallottál már,hogy talán már zsong a fejed,sok igazság van abban amit a lányok írtak,nálam megcsalás témában nincs kegyelem,akkor roló le,és vége.
Én csak annyit várok el a páromtól egy kapcsolatban amit én nyújtok neki,ha én hűséges vagyok ennyit kérek tőle is,pedig mi nem is vagyunk házasok,ami egyben egy hűség eskü nem ?
Én nem hiszek türelmi időkben,ha egyszer megtörténik egy ilyen oda a bizalom,megbocsájtani meglehet egy idő után,de felejteni nem...a demoklesz kard mindíg ott lóg a kapcsolat felett,és a kis ördög ott dumál a válladon a füledbe,bármi gyanús dolog történik,és ha esetleg a férj bűnbánóan vezekel és megtér a jó útra,a kételkedés mindíg ott lesz,és ez öli meg az egészet.
Doonak igaza van végülis ő a szakember,akivel csak tudsz beszélgess,ha nincs éppen körülötted senki gyere,itt nonstop ügyelet van....de ami a legfontosabb ,apa csinálhat baromságot,majd idővel belátja mekkora ökör volt,de tőle van az a kis ember akit imádsz,és az életed.Én állítom,hogy minden valami miatt van,ez most mélyvénás lépés volt a férjedtől,de kit tudja lehet hogy két rossz közül ez volt a jobbik,nincsenek véletlenek,most még túl friss az egész,és az érzelmi sokk talán elhomályosítja a látásod,idővel kitisztul majd a kép,és szépen lassan összeáll a puzzle minden darabja,hogy mi miért történt.
Mindent összegezve,én nem kívánok rosszat a férjednek,én hiszek abban ,hogy mindenki aki megbánt másokat elnyeri méltó bűntetését,Isten nem ver bottal,csak dongó segédmotorral. :)
Fel a fejjel Melcsi,egy dolog jusson eszedbe amikor elgyengülsz,ő egyedül lesz egyszer,neked ott lesz a kicsid,ti ketten vagytok,és neked minden nap többet jelent majd,a babáddal megélt csodálatos percek erőt adnak ,és feltöltenek téged,de őt nem,ebből az egész válásból ő lesz a vesztes,mert vannak dolgok amik egyszeri és megismételhetetlen dolgok,amiket nem kárpótol egy 23 éves virgács.
Sokat gondolok Rád!
HÉéééééééééééééééééééééééééééé,Dóri mi ez,hová akarsz menni?
Legalább egy sort hogy miért?????????????
Na én mentem,egy estére több sokkot nem bírok elviselni.
Fúj ez a buzi szél,süvít a tető,remélem a babám alszik éjszaka.

KépKép
riella77

Lorci, egy pici csokika?
Ugyan mááár! Én szinte minden nap eszek valami édességet.
Ezért sem vágtam bele a fogyóba. :D Na de holnap a tornán adok a kalóriáknak! :lol:

Olyan jó lenne, ha visszatérne a topicba a jókedv, az öröm, és mindenki happy lenne. Tudom, h. ilyen nincs.

De akkor is kívánok, hogy;

BOGY, MEGOLDJATOK MINDENT GERGŐVEL, H. A LEGJOBB LEGYEN!

MELCSI, TALÁLD MEG ÚJRA A BOLDOGSÁGOT!

DÓRI NE MENJ EL, MERT HIÁNYOZNÁL!

Kép
niki30

niki OK, akkor legközelebb előre konzultálunk és egybefogalmazom a véleményünket :wink: :lol:
Vendég

kívánom:) javítom

Kép
niki30

Dóri, kár lenne, ha nem jönnél többet! Légyszíves írj tényleg 1 sort, hogy miért döntöttél így? :roll:
Vanda! Milyen gyógyszeres hozzászólással bántottad volna meg Dórit? Én most próbáltam visszaolvasni, mert nem emlékeztem, s nem találtam ilyen jellegű hozzászólásodat! :shock:

Melcsi, puszi! Áronnak gratula a 2 foghoz!

Kép
ági_bp

Dóri, mi van???? Történt valami?
Vendég

Sziasztok!

Hú miket olvasok válás, gondok stb, nem részletezem le vagyok súlytva. Melcsi nagyon sajnálom azt hiszem én is így reagáltam volna, szinte mindannyiunk párja agyondolgozza magáz /legalábbis így fut a dolog/ de ki tudja valójában mi van. Bár én fogok utánna koslatni ha megcsal úgyis kiderül a sánta kutyát utolérik. Csak pont most mikor van egy gyönyörű babátok. Sok kitartást kívánok neked Bogyra neked is Gergőhöz.
Mi jól vagyunk 8 hófordulón éjszaka nem kelt fel éjjel enni én azt álmodtam kijött a foga. Reggel nézem és tényleg a két alsó metszőgunk egyszerre jött ki. Úgy örültem. Na mennem kell mindenkinek a legjobbakat. Kép Kép

KépKépKép
rena10

Rena gratu a két fogacskához! Hogy megálmodtad, aztaa!

Nekem most ez a kedvenc képem. Megosztom veletek.

Kép

Kép
niki30

Isten éltesse a gyönyörű 8 hónapos Emmát!!! :)
mary74

Doo, Pici,
köszi a meggyes tippeket.
Megfőzve, rizzsel turmixolva adtam. Az első kanálnál még fanyalgott, de aztán megette az egészet. Azt hiszem inkább az állaga nem tetszett neki, mert elég sűrűre sikeredett. Legközelebb majd hígabbra csinálom.

Diéta: a hétvégi bűnözés ellenére a ma reggeli, gyümölcsnap utáni mérlegelés -4 kg-ot mutatott. :D

Szép napot mindenkinek!
(Remélem, ma szebb idő lesz, mert mi a héten még nem voltunk kinn sétálni, már időszerű lenne.)
mary74

Drága kicsi menyem!

Boldog hófordulót kivánunk!
Nagyon szép vagy, szólj anyukádnak, hogy nagyon vigyázzon Rád!

Puszi,
Vanda és Bálint

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
precious
Budapest

Ági!

nyiltan nem mondtam semmit a Dórinak, de lehet, hogy támadásnak vette a hozzászólásomat. Irta, hogy mindenképpen kell gyógyszer, a következőben meg irtam a Boginak, hogy azt csinálja, ami neki a legjobb.

Lehet, hoyg ez most nem nagyon érthető, de én érzem.

Azért remélem, hogy nem miattam távozik.

Melcsi! Örülök, hogy máris ilyen pozitivan állsz hozzá, csak igy tovább.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok,

Hogy vagytok? MIlyen ejszakatok votl? Nekunk rettento! Nem tudom, hogy a szel miatt- e vagy mi utott a lurkoba, de ejfelkor is ringatssal tudtam lenyugtatni, na es 2-tol hagytam sirni, de miutan 10 perc siras utan bealudt....5 perc mulva ujrakezdte! akkor is ringattam! Tudom felrugtam az elvet, de az utobbi hetekben nem volt semmi, aludt rendesen.....azt gondoltam talan valami baja van....de nem vagyok benne biztos,m hogy tenyleg votl gond. Lehet, hogy tenyleg csak a szel, hidegfront!!! Minden esetre meg kell gyonjam nektek, mert szegyellem magam es buntudatom van, de ejjel megint elszallt az agyam!! Tudom o nem direkt cisnalja ezt, meg valami nem volt kerek.....de mar olyan ideges voltam,amikor 5x-re megint felsirt es csak sirt, a karomban is sokara nyugodott meg...ha letettem ujra kezdte!!! Szegenyt mar ugy ringattam,majd elszallt! :( :( Akkora allat vagyok!!! De ejjel egyszeruen nincs turelmem!!!!! Megszoktam a jot, hogy o aludt nagyon jol.....es ha ilyen ejszakai muszak van, akkor azt nehezen viselem!!! Megint megkerdojeleztem, hogy normalis vagyok-e. De talan sokan kiakadnak egy ido utan, igaz? Doo ugye nem vagyok egy vadbaromallat??Ugy utalom magam....mar megint, amikor ilyen vagyok!!! :oops: :oops: :oops: Nah mindegy. Fekeznem kell magam, ha ramjon ilyenkor az idegbaj!

Melcsi sok sok erot kivanok neked es igazad van, mindg csak elore nezz! Riellaval egyetertek abban, hogy semmi sem veletlen! Meg a rossz se, ez az en eletemben mar sokszor bebizonyosodott!! persze az orok kerdes mindig ott van, hogy MIERT??? es marha nehez tullepni (en nem is tudom, hogyan tudnek),de te eros vagy es a kis babukaval majd tovabb lepsz! Anyagilag hogy fogod megoldani a dolgokat? Ez nagyon egeto kerdes ilyen helyzetben!!! :(

Na most mennem kell!
Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, nekünk is ultra xar éjszakánk volt, kezdve azzal, hogy Zsófi 11 kor aludt el 9 helyett, és többször is felsírt éjszaka... én a szélre fogtam, nem először történik ez amikor ilyen hülye szél van
pici76

Zsófit is Isten éltesse!!! :)
mary74

Lorci, nem próbálod meg, hogy Apa menjen be hozzá éjszaka?

Nekem jól megy az éjszakai leszoktatás. Cici már nincs, viz van. Ejjel felkelt 2x, de csak vizet kapott. Jo nagyokat kortyolt, majd MAGATOL lefekudt es aludt tovabb. Hajnali 6-kor már nem tudtam a vizzel megnyugtatni, igy akkor kapott eloszor cicit.
A nappali altatásokkal van még probléma, de idővel ez is jó lesz majd. Ma csak 5 perc siras volt. Bevetettem a vizet, meg egy kis hátsimit és lassan álomba hüppögte magát.

:twisted: A férjem 4 napos jutalomutat kapott Törökországba, júniusban. Elérték az értékesitési célt, igy az EGÉSZ cég utazik. Nem sajnálom tőle, mert megdolgozott érte. Na jó, egy kicsit irigy vagyok!!!!!! :twisted:

Addig mi majd lemegyünk a Balcsira.

Ilda, hogyan csinálod a májat?

Mai menü: spenót. Mindenkinek.

És....és.....és ma lemegyünk a játszóra és megpróbál a kicsi egyedül hintázni.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Jaj, nem is láttam, hogy Zsófi is ma ünnepel! Boldog hófordulót!

Visszaolvastam és láttam, hogy azt irtam, hogy tegnap spenót volt. Nem volt, mert nem tudtam elmenni a boltba.

Egyébként 3 oldallal ezelőtt találtam egy beirást Dóritól, hogy nem tudott jönni, mert nagyon elfoglalt volt és hogy ezentúl is az lesz, meg hogy a gyerekek a szüleivel voltak. Lehet, hogy mégsem miattam ment el? :?

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, a majat babonak egyszeruen csak megfozom, es turmixolva megy a kajaba. Amugy nekem ez is kisebb darabokban van lefagyasztva mint a husi kockak.
A vedono azt mondta, hogy heti 1x legyen csirkemaj.

Hu de jo a ferjednek! :D ( egy kicsit engem is bosszantana)

Csajok, mi sohasem ejszakazunk, tudom hogy nem szep ilyet mondanom, de ez az igazsag, mar kb. 5 honapja a 8-bol, kb. 2x volt 1-1 siras, tartott 2 percig, be sem kellett mennunk.
Na jo nem huzom az agyatokat. Lehet hogy meg Elinam is kitalalja, lehet hogy o ra majd kesobb jon ra (talan nem), de remelem nem surun.
Mindenkinek kitartast akik ejszakaznak!

Nappal viszont alig alszik, de elvan, asszem mindjart megyunk setalni, talan majd kozben szundit egyet.

Ma delutan is jonnek baratnoim, tok jo lesz, mar varom a trecselest.

Na leptem!

KépKép
horilda

Vanda, szerintem biztosan nem miattad! Dóri megírná, ha valami baja lenne valakivel, nem vonulna el sértődötten.

Boldog hófordulót a lányoknak!

Mit szóltok ehhez a gyönyörű, boldogságot hozó, csodálatos napsütéses időhöz???? Én tiszta eufóriában vagyok :) Annyira imádom! :lol: :lol: :lol:
Jaj, de jó lenne ha már nem jönne vissza a tél... HAJRÁ TAVASZ!!!!!!!!

Csilla
Vendég

Csajok!

Nalatok este szopi/tapi van vagy mar fozelek???
Nalunk meg reggel es este tapszer.

KépKép
horilda

Boldog hofordulot Emmanak es Zsofinak! :)

Kép

Kép
lorcika

Én is imádom a napot!
Én sem hiszem, hogy Dóri megsértődött volna, vagy legalábbis nehéz elképzelni, hogy min? Nem tűnt egy mimóza csajnak! :wink: Azért reméljük írsz majd Dóri!

Megyek főzőcskézek éppen! puszi

Vanda, én párom is megy 3 napra snowboardozni a haverjaival :? érezzék jól magukat, de azért, na :D

Kép
ági_bp

Igen, boldog hófordulót a lányoknak!
Emmának nagyon különlegesen kék színű szeme van! :shock: :D

Lorci, kaptál privit! :wink:

Kép
ági_bp

Köszönjük a köszöntéseket Mindenkinek!

Zsófi, boldog hófordulót Neked is! 8. hónap:)

Kép
niki30

Ma feliratkoztunk böliben a várólistára. Tuti nem lesz helyünk szeptembertől. Valószínű csak jövő évben. brühühü :cry:

Kép
niki30

Ilda, nálunk cici van este. Tápi nem fog menni, mert cumisüveget nem fogadja el.
Majd jön a főzelék. De mikortól is?

Kép
niki30

Ilda, nálunk anyatej ill. mostanában már egyre inkább tápszer a reggeli és az esti menü.
Blanka mostmár megissza a HA tápszert, de csak egy kis csellel, egy kevés banánt turmixolok hozzá, szóval ízesítem.

Ja, és mi is a nem-éjszakázók táborába tartozunk. Legalábbis eddig. Remélem, így is marad.

Blanka már 8 hetes kora körül elkezdett hosszúkat (5-6 órát)aludni éjszaka és kb. 3 hónapos kora óta gyakorlatilag átalussza az éjszakát. Ébredések persze vannak, régebben cumivisszatolást igényelt párszor, de ezt mostmár megoldja maga. Mostanában inkább azért szokott nyígni, mert álmában kúszik hátrafelé és amikor eléri a kiságy végét, akkor szól, hogy húzzam vissza.

1-2 hetes korában voltak átordított éjszakáink, amikor csak az apja hasán sikerült aludnia, ami ugye nem a legbiztonságosabb hely. Akkor kezdtünk próbálkozni a hason altatással, azóta éjszakai ordítás nemigen volt nálunk, szerencsére.
mary74

Sziasztok!

Végre sikerült belépnem a babanetre. Egyszerűen nem tudtam megnyitni, mindig valamilyen hibát jelzett. :evil: Nagyon hiányoztatok! Remélem mostmár nem lesz semmi galiba.
Iszonyú mennyiséget kell visszaolvasnom, majd igyekszem.
Vanda gratulálok a felsőfokhoz na és persze a diplomához!
Bogy kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok Gergővel gyógyszerrel vagy anélkül!
Melcsi sajnálom és kitartást kívánok neked a nehéz időkre!
Bringa köszi , hogy postáskodtál!
Ági jól emlékszem, hogy Te gyógytornász vagy? Ha igen, kérdeznék pár dolgot.

Kép
anido

Szia Anidó!
Végre hogy tudtál jönni! zsombi hogy van? mesélj magatokról!
Igen az vagyok, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek!
pusz

Kép
ági_bp

bocs,: Zsombi

Kép
ági_bp

Sziasztok,

Most ment el a férjem, itt volt fürdetésre, olyanok voltunk, mint a vadidegenek egymással, babámmal jól elvoltak, aztán el is aludt fürcsi és szopi után úgyhogy csak 1 órát maradt.
Őszintén azért forog a gyomrom, hogy innen, meg oda megy..... :twisted:

Lorci, hála istennek nincs anyagi függőség köztünk, egy szál alsónadrággal jött, az autót viszi, de legyen boldog vele, övé. Nem lesz anyagi gondom hála az égnek....inkább vitte a pénzt, mint hozta :( .

Emmácskának és Zsófinak boldog hófordulót.
Húúúú Niki, ezek a lányka szemek......már most szereltetheted a villanypásztort :D .

Riella, te mindig olyan szépen írsz, minden szavaddal, mondatoddal egyetértek, asszem a Te véleményed áll hozzám a legközelebb.

Mary, gratuláció a 4 kg-hoz, az nem semmi :wink: Én is már az 5.nél tartok, de sajna nem diéta miatt. Végül is a végeredmény nem rossz :wink: .

Vanda, megnéztem és szerintem nem írtál semmi olyat. Dóri biztosan csak elfoglalt és három gyerkőc mellett nem tud annyi időt szakítani a net-re, azért reméljük néha néha be tud nézni. Hallod Dóri!!! Gyere!!!

Mi is jól alvó babák vagyunk a történtek ellenére is. Áron 7-nél előbb nem kelt a múlt héten, ne utáljatok 8) :wink: .
Lorci, kitartás.

Többieknek is puszi, holnap jövök.
Melcsi

Kép
melcsi6

BOGY, KÖSZÖNÖM A PRIVIT!!!!!!!!!!!!Puszillak

Kép
melcsi6

Emmácska úgy néz ki ezen a képen ,mint egy csillagszemű hókirálylány.Szerintem a villanypásztor mellé egy vállról indítható rakétakilövőt is szerezzetek be,ilyen tutajos szemekkel öregem ha fiú lennék és rám nézne két hétig szív alakba pisilnék utána :D :D :D
Fel a fejjel Nki egyszer csak bejuttok abba a fránya bölibe.
A szél csinálta vagy nem,de éjjel 1:30 kor megszólalt az üzlet csengője,Martin persze felébredt rá,és vagy 5 perce ringattam mikor leesett a tantusz ,hogy szól az a hülye csengő,apát lezavartam kikapcsolni,szegény a világát nem tudta,még 4 kor volt egy kelésünk.
Folyton kérdezem magamtól,hogy hol rontottam el,az első három hónapban,percre pontosan 3 óránként keltünk,aztán 4 óra és így szépen eljutottunk a 12 óra alváshoz,majd szépen lassan egyszer keltünk kétszer volt,hogy óránként,de a kettő alap,mit rontottam el????Nappal kb 4 órát alszik egyet délelőtt egyet délután,sokat várok el tőle????El kell mennem szoliba ,mert a bőröm télen teljesn kifehéredik,és a karikáim a szemem alatt már az arcom közepéig érnek,kezdek Belfegorra hasonlítani,csak nekem még van hajam.
:?
Megint sűrűsödnek a munkák,vasárnap jön egy menyasszony próbálni,és még csak holnap veszem meg a ruhájához az anyagot,tele vagyok jelmezekkel,persze szombatra...áhhhhhhhhhhhh.
Hófordulós babuciknak sok boldogságot!!!
Anidó,de jó hogy meggyógyult a neted,írj magatokról,mi van veletek???
Melcsi,Tóth Verának van egy száma,amit a Dobival való szakítás kapcsán énekel,ma hallgattam a rádióban,mintha rólad írták volna,azonnal Te jutottál eszembe,ha tudod hallgasd meg.
A helyzet mindenképp megalázó,és elhiszem,hogy a gyomrod kavarog,a miért-ekre nem jön válasz,azt majd az élet adja meg.
Nézd a cicának határozott előnye,hogy nem nyafog egy baba a hóna alatt,és ha vele van nem a baba a központ,hanem valószínű a férjed.Nagyon sok pasi nem bírja elviselni hosszútávon ,hogy az addig központi szerepet most más veszi át,ismerjük el,félisteneket csinálunk a párjainkból,mert ők a hős erős férfiak,rengeteget dolgoznak értünk,erősek,menetelnek a ranglétrán,mi büszkék vagyunk,ők védenek,oltalmaznak minket,megoldják a gondokat stb...Este hazajönnek,mi kényeztetjük őket,kedvüket keressük,kinyaljuk a feneküket,a kedvencet csináljuk vacsira,maszírozzuk a hátukat,mert szegénynek fáj a háta az egész napos autózástól.Aztán megszületik egy kis ember,és a szerepek megváltoznak,más lesz a fontossági sorrend,fürdetés,vacsi,és éjszakázás,és egész napi pesztra,....sok pasi nehezen viseli el,hogy nem ő az első,persze felfogja hogy miért nem,de egyszerűen a megszokott jót nehéz feladni.
Nálunk is volt ebből surlódás,de most már a helyére kerültek a dolgok.
Gondolj csak bele......
Most megyek mert szétrobban a bucim,annyira fáj.

KépKép
riella77

Sziasztok,.

Niki amugy miert akarod beadni bolibe Emmat szeptembertol? Dolgoznod kell? (bocs, lehet hogy mar irtad!) :oops:

Anido de jo, hogy jottel! Hogy vagytok? Minden rendben?

Riella hogy birod ezt a sok munkat?? Ez kemeny ejszakazast is jelent, vagy nem?

A mi kis Ricsink is jo alvo volt egeszen 6 honapos koraig! Mar az elso itthon toltott ejszakan 5 orat aludt egy huzamban, a vedono nagy nagy elegedetlensegere! Az alvassal soha nem votl gondom (etetessel annal inkabb!!), aztan most 6 honapos kora ota ez felborult. Lehet, hogy tenyleg megszokta a ringatast es azert ebredt meg egy idoben. De aztan arrol valamennyire le lehetett szoktatni, eleg csak a vizecske ejjel. Tegnap volt orulet....remelem csak idoszakos es ma jobb ejszakank lesz! De azert semmi jora nem szamitok....leheseges, hogy megint hagynom kell sirni szegenyket! :(
Mi mar csak este adunk neki tapot egy keveset. reggelire is tejpepet kap, meg vacsira is...es meg altatonak egy kis tapot. Szopiztattam eddig, de ma mar nem. Alig van tejem, elobb-utobb ugyis abba kell hagyni. Max megnyugtatasra cumizik majd meg!

-4 kilonal jarok en is, bar ma is azert kicsit tobbet ettem a feherjekbol, mint amit szerintem kellett volna! :( :oops: Hmmm.....oda kell figyelnem! Gondolom a szervezetem most vette eszre, hogy mi a fene folyik itt, nem eszek annyit, mint eddig es probalja potolni! Vagyis kovetelozik!!!!!!!!! Ha jobban meggondolom en nem is tehetek rola ha neha bunozok!!! Terror alatt allok!! :D :lol:

Melcsi ez tenyleg nagyon rossz erzes lehet, de tul leszel rajta! Van egy ilyen mondas, hogy Isten a legerosebbekre rakja a legnagyobb terheket! Vegul ugyis elnyered "jutalmad"! Lesz meg neked nagyon jo!! :) En nagyon kivanom neked!

Holnap apjuk megy Szegedre! Ilyenkor mindig aggodok....feltem nagyon!! Remelem siman megjarjak! :oops:

Na megyek alukalni, ki kene pihenni a tegnapi ejszakat is!
Jo ejt mindenkinek!

Kép

Kép
lorcika

3:32 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Zita tegnap napközben egyszer aludt , akkor 2 órát. Így nem is vártuk, hogy még egyszer aludjon napközben. Este már jó fáradt volt, fürdés után 8-kor elaludt és fél óra múlva felébredt! :shock: Aztán itt pörgött, s 11-kor aludt el, de úgy, hogy lefeküdtünk együtt, lámpaoltás, minden, hogy kapcsoljon már...aztán fél 2-kor felébredt, s azóta, 3 órája nem alszik. Ez tulképpen folyamatos nyűglődést, szenvedést jelentett azóta! Mert ha felültettem az ölembe akkor oké volt, ha letettük magunk mellé, akkor bőgött! Kapott Nurofent, most először, mert azt hittük a foga fáj szegénykének, csak azóta eltelt 2 óra, s semmi változás...és mit tettem?? Kihoztam a nappaliba, bekapcsoltam neki zenét, a gyerek ott örült és most játszik. :shock: :shock: ez normális dolog?? mármint hogy Ő fél 4-kor játszik vígan én meg hagyom! Én, aki hülyének néztem barátnőm, aki éjjel játszott a gyerekkel, mert éjjel, tanulja meg a kölyök, hogy alvás van! De mit csináljunk, ott sírt az ágyban köztünk, pedig énekeltünk, mindent próbáltunk, de nem ám, hogy kifáradjon, marha kitartó egy gyerek!
Anyumék meg pont ma jönnek, beígértem, hogy sütök Nekik, ahhoz még boltba kell mennem reggel. Meg ha mégse sütök, akkor is hulla leszek, vagy majd alszunk 10-ig, nem tudom. De ez dúúrva és azt mondom, eddig nem is voltak gáz éjszakáink, most megmutatta milyen az, ha hepaj van úgy igazán. Egy szerencsém van, hogy itthon van párom, mert ezt szerintem egyedül nem bírnám most, mondjuk így legalább vele összevesztünk már vagy 3X azóta :evil: :? :oops:

Kép
ági_bp

Szia Ágii!!! :D

Megébredt Áron is, szopizott és alszik tovább......csak én nemtok.........Hát ha Zita játszani akar, had játszon :lol: Kitartás :wink:

Riella, férjem tök ego, biztos erről lehet szó amit írtál, annyi extrával, hogy babám nagyon jó kisfiú, soha nem nyügi, mindig hagytuk aludni az apját, mert "szegény annyira fáradt", házimunkákat megcsináltam én, mert "szegény annyit dolgozik", gyakorlatilag semmi más dolga nem volt, csak hogy fürdetésnél segédkezzen.....de azt is a végén már egyedül csináltam, mert mindig "dolgozott".....
Na, de mindegy is már ezen gondolkoznom...nekem is jogom van boldognak lennem és ahhoz ezt az utat kell járnom.

Kép
melcsi6

Ricsikének boldog hófordulót :D és Zsombornak is utólag :D

Emlékszel Lorci, mikor küzdöttünk, hogy MIKOMÁÁÁ? :wink: 8 hónapja volt, hihetetlen.....

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Először is ISTEN ÉLTESSEN MINDEN HÓFORDULÓS DRÁGASÁGOT!
RICSIKÉNKET ÉS ZSOMBORUNKAT!

Ági, hát nem lehetett könnyű éjszakátok basszus!
Én is először a fogára tippeltem volna, de a nurofen után sem lett, jobb, akkor hm... :roll: passz. Na ilyenkor mi lehet velük? Vagy a front talán?
Nyugi, nálunk sem egyszerű. Bár játszani még nem játsszottunk, én inkább hagytam sírni. :oops:

Melcsi, Riella jót röhögtem a villanypásztoron és a rakétakilövőn :lol: Lököttek! Köszi:)

Lorci, nagy dilemma. Őszintén szólva, kurva jól elvagyok itthon és még csak a pénz sem motivál, h. dolgozzak (nem mintha olyan marha jól állnánk), csak vár vissza a főnököm. Tudod kis cég, jó viszony, vár vissza kurvára. Most ezt hogy adom be neki, h. nem tudok még szept-ben sem visszamenni. :roll: Ez a parám.

Riella, biztos sok helyen van/volt ez tényleg, h. férj kényeztetése, körülugrálása. Hát nálunk pont fordítva :oops: Ő maszíroz engem, figyel rám, besegít, siet haza. Na jó, én is kiszolgálom őt, de én sokszor azt érzem, el vagyok kapatva. :oops:

Majd kérdeznék tőletek valamit. A tanácsotokat kérném.

Kép
niki30

Niki!
Emma valami meseszép ezen a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Hát csajok nekünk is extra xar napunk és éjszakánk volt tegnap! :evil: :twisted: :evil: Nem si részletezem,sortstársam Lorci oly szépen megfogalmazta mind a gyermek,mind az anya viselkedését! :oops: :oops: :oops:

Ezért csak így utólag tudok boldog hófordulót kívánni az ÁLOMBABÓNAK:ZSÓFIKÁNAK, és a TÜNDÉRSZEMŰNEK:EMMÁCSKÁNAK!És persze Zsombinak is! :lol:

És a mai hófordulós Ricsimicsinek is egy hipp-hipp hurrá! :wink:

Kép
bringababa

Köszi Mindannyiotoknak a dícséretet és köszöntést!

Kép
niki30

csak az írok hogy megnézzem a vonalzóm! :)

Jah meg pár szó rólunk:

Levente egy kakagyár lett! naponta 4-5-ször is kakkant... és milyen büdös... tegnap vizsga után hazajöőve ami amúgy 5 lett (angolból), megcsapott a szag, az egész lakás sz.r szagú.... pedig van pelenka szgtalanítónk/szagosítónk ezekszerint...
De nem marad más mint izben leereszteni a szemetesbe! :)
Meg kellett fürdessem pluszba, mert a törölgetés után is kakaszagú maradt a gyerek...vááá büdike volt. ::) Úgyérzem a témát kiveséztük...

Hétfőn-kedden-szerdán megyek pindúpandurokhoz Újszülott osztályos gyaksira! :) Azt találtam ki, hogy viszek magammal egy mellfejőtt és kétóránkét eltünök félórára... hátha megesik a szívük rajtam és haza küldenek egyből, jó nem?

Holnap jön anyósom... végre hozza az etetőszék tálcáját, már nagyon hiányzott.

Lányok! Nem is mondtam aszem, hogy múlt szombaton színházba voltam a férjurammal. És nagyon jó volt, és neked Lorci és neked Bringa ajánlom sok szeretettel az 5. Sallí című kamaradarabot! :) Valami fantasztikus volt. Utána a színészekkel teáztunk egyet, tehát nagyon jó kis társadalmi életet éltünk! :)

4-én megyünk Londonba hozunk next cuccmákot, akit érdekel priviben írok részleteket... rendelni nem tudunk, de ha a boltban találunk olyat amit szeretnétek szívesen elhozzuk! :)

Február közepén végén megyünk wellnessezni is. Képzeljétek, ami feltette az i-re a pontot, hogy a kedvenc nyaraló helyünkön csináltak ilyen wellness csomagos üdülést is. Azt eddig is tudtuk, hogy működik a gyógyfürdője télen is, de egy medencéért nem utazunk 250 km-et! :D :D Nah de most, szállás + félpanzió + fejenként 2 masszázs+ valami hidroterápiás masszázs+ kétnapra éjszakai fürdőbelépő = kettőnknek kétnapra 30 ezer forint!!! :D :D

Tök-tök jó! :) Nah megyek rendezem a vizsgák miatt elmaradt dolgainkat.
Mosok-fosok-takarítok-teregetek-vasalok-a boltot intézgetem... szal van dolod, de felszabadultabb avgyok, hoyg túl vagyok a vizsgákon, nem mintha nehezek lettek volna így visszagondolva, de már maga a vizsgadrukk, ami pedig nálam minimális, nahszal már az is megvisel.

KépKépKép
bogyra

Bogy, nem győzöm eléggé hangsúlyozni, h. MILYEN ÜGYES VAGY!

Nem is írtad a színházat. És még teázgattatok is? Ez igen. Jól tettétek. Ilyenkor ki van Levivel?

Wellnessz? Fúú, mi is megyünk!
Lehet, h. Alsópáhokra Pici. Apa szerint nem drága. Vannak olcsóbban is tény, de azért többet kell utazni, szal, ugyanott lennénk.

Aztán az is lehet, h. nyáron megyünk Horváto-ba. Balcsira tutira, mert a barátnőm már jelezte, h. akkor ugye idén is bandázunk egy hétig a nyaralójukba? Hát persze. :lol:

Ja, és a nany hír. Jövőre elképzelhető, h. elvesz apa :lol: Mondtam neki, én nem akarok 20 évig menyasszony lenni. Tudom nem ez a lényeg, de azért már tök jó lenne a feleségének lenni:)
Úgy beszéltük meg, jövő év májusában, és hát 23.-a pont szombat. Szal, a kicsikénk születésnapján egybekelünk. Legalábbis ez a terv.

Kép
niki30

Niki!

Olyan romantikus lenne... :) :) :)

Nekünk nyárra még semmi terv sincs.... majd alakul, volt róla szó hogy anyosomékkal külföldre, de hogy hova nem tudom, Balaton ra biztos megyünk mi is egy - egy hétre! :)

Gondolkoztunk tengerparton én olaszországot szeretem nagyon és a homokos partot... de lkehet erdélybe megyünk a hegyekbe fel! :)

Jah anyu alaudt itt a színház idején, de most átvisszük mikor wellnessezünk, jajj mi lesz szegény gyerekkel. Azthiszem gergő is 8-9 hónapos volt, mikor először elmentünk több napra.... nagyon hiányzott, emlékszem nem is voltunk ott végig, amíg lehettünk, volna mert két nap után hazajöttünk... :)

KépKépKép
bogyra

Lányok!

Akik jártatok bárhova is ahova index kellett, nektek is a legnehezebb feladat az volt az egész képzés alatt, hogy levadásszátok azokat akik jogosultak aláírni???????????????

Mert én ettől megőőőőőrülök!!! Én is én is főiskolai tanár akarok lenni, baxameg, ezek soha sincsenek bent!!!!
Hármas könyvelés van, és semmiben nem hajlandóak segíteni. A tanár beírja a neptunba a jegyet, de ha nem egyezik az indexel, nemes egyszerűséggel meg nem történtté nyilvánítják a vizsgádat éls kitörlik a rendszerből!!!

Tudnám miért nem megoldható az, hogy szépen vizsgaidőszak végén leadjuk az indexet és a tanárok beirogatnak... sztem nekik is egyszerűbb volna, Pécsen így is ment. Szóbelire persze vittük magunkkal, de ha írásbelit kellett beírni akkor leadtuk a tanszéken és mondták hogy másnap menjük érte, ennyi.... itt meg 1000 hallgató kerget 10 tanárt.... vicces! :)

KépKépKép
bogyra

Bogym,drága!Az,h nekünk ajánlottad a darabot sok mindent előre vetít! :wink: :lol: És nagyon-nagyon hyperszuper ügyi-bügyi vagy!
Mindig és örökké csak ájuldozom mennyi minden fér tebeléd :shock: :roll: :wink: :lol: A vonalzód műxik,Levi baba holnap lészen nyolc hónapos,ha esetleg az égiek vagy ami rosszabb,Lili baba nem engedné,hát neki is tripla hipp és hurrá! :wink: Emléxel nem olyan rég még sms-ben vajúdtunk 1ütt!? :shock: :lol: De te már akkor is ügyesebb voltál,mint én :oops: :wink: :lol: és ez tart azóta is.......Ámen. :lol:

Lányok,gondolkoztam :roll: ,picit tényleg haldoklik a topic,de gondolom ez azért lehet,mert amíg vártuk őket,addig voltak tényleg azonos "nyűgjeink" és akkor még volt is időnk és energiánk figyelni 1másra.Mostanra mindenki elkezdte élni a régi-új életét és én ha magamból indulok ki például nagyon soxor éreztem úgy,h kilógok a sorból,már nem annyira azonosak a problémáink,örömeink,stb...De!Nekem nagyon sokat jelentett a ti virtuális barátságotok és kézzel-lábbal(leginkább azért kézzel! :lol: )próbálom ezt a barátságot megőrizni,h ne hulljon szét a csapat!
szerintem vigyáznunk kéne egymásra illetve erre az egészre itt....
Dóri!Nekem tuti hiányozni fogsz,sajnálnám,ha nem jönnél többet!

Melcsim!Tudod,h bármikor nagyon szívesen állok a rendelkezésedre!!!!!!!!!!

Pici!neked akartam már akkor írni,mikor utaztatok Zsófival,h szuper kiscsajszid van,büszke lehetsz magatokra nagyon!!!!! :lol:

Lili mára,csak el ne kiabáljam! :shock: ,vissza javult!Hihetetlen,h tud ilyen kis tünci-bünci is lenni,meg olyan is,mint tegnap volt! :shock: Picit hajaz anyára :oops:
És én olyan bunkó vagyok,úgy feküdtem le,h relax,biztosan fel fog ébredni,hiszen fogat növeszt,nem direkt csinálja,és én mégis robbanok :oops:
Képzeljétek tegnap megtett két lépést egyedül!De még inkább csak bátorságból,mint ügyességből,de olyan cuki volt,h csak na!

Ági!nem semmi éjszakátok lehetett :( arra gondoltam,h az érzékenyebb babókat tuti megviselheti a front és a holdtölte.Nem lehet vltn,h mindannyian 1szerre romlanak el!

Niki!nagyon jó nektek!én is örök menyasszony vok :oops:

Kép
bringababa

Niki, de jóóóóóóó :wink: Kis esküvőt szeretnétek, vagy nagyot? Fúú, indulhat a tervezgetés/szervezkedés :lol:
Gyönyörű szeme van Emmának a képen, tényleg olyan kis jégkirálynős :)

Bogy, én harmadikos vagyok, de még soha nem láttam az indexemet! Egész évben be van adva, ők irogatnak bele mindenféléket, azt sem tudom hogy néz ki! Majd ha végzek, megkapom...

Ági, remélem ájultan alszotok :) Ilyen réméjszaka nálunk is volt, és azt vettem észre, hogy olyankor, amikor napközben nem alussza ki magát. Szerintem egszerűen annyira túlpörög, hogy nem bír kikapcsolni éjjel sem. Én ha kell este 7-kor is inkább leviszem babakocsival egy körre, de hunnyon egy kicsit ez a büdös kölök!
Nálunk az a szabály, hogy minden kaja után alszik kicsit (így naponta 3x van egy kicsi nyugi :wink: ). Tudom, nálatok a séta sem egyszerű feladat. Kitartás, mindjárt 40 évesek lesznek!

Csilla
Vendég

Sziasztok,

Eloszor is koszonjuk az udvozlest! :) Es Zsombinak is boldog hofordulot!! Te jo eg 8 honappal ezelott, pontosan csutortoki napon epp vajudtam, mint gep!!!!!!!! :shock: Auuuuu!! Naaoooon fajt!!! Na ez nagyon nem dominal abban, hogy meg egy gyermekem legyen!!! :shock: :oops: :oops:
De megerte ez a kis vakarcs!! :)
Ricsi este fel 9 utan elaludt, hulla almos volt. Aztan fel 10-kor vizecske. 10-kor siras!!!!!!!!! :shock: Felvettem azt hittem bofcsi lesz, de csak trukkozott es rogton bealudt ahogy felvettem!!! :evil: Mar keszultem milyen ejjelunk lesz, de fel 3-kor vizecske, aztan negyed 5-kor volt a kovetkezo felsiras!! Es szoktataskepp nem vettem fel miutan mar vizecske, minden volt.Fel oraig sirt szegenykem! :( :( De 7-ig aztan aludt es kivetelesen nem sirva ebredt, hanem, mint regen, magyarazott brummogott! :) Ugy latszik kezdodik elolrol a leszoktatasos siras! Hat ez van! :(

Agi jezus, ez brutal lehetett!!!!!!! Hogy a fenebe van ezeknek a gyerekeknek ennyi energiajuk, hogy se nappal, se ejjel nem alszanak??? :shock: Remelem sokaig aludtatok aztan es kipihentebb vagy!!! :(

Bringa kitartas!!!!! :(

Bogy, mig vegig olvastalak lefaradtam!!!! :) Energia bomba vagy! :) Es gratula a vizsgadhoz. :)
Ricskonak is szuper az emesztese, orokke napi 5-6 kaka van!!! :shock: Legalabb nem lesz egy dagadek(remelem)!

Niki csak megerti a fonokod, ha esteleg nem tudsz szeptemberben kezdeni! Nem? Ha jo a viszony,akkor ez nem lehet nagy gond, de hatha sikerul Emmat beadni!

En is akarok welnessezni!!! De ez most nem fog osszejonni!!! Marad a kadviz!! :D

Melcsi ne is mond hogy megy az ido!!! Multkor elolvastam az utolso napi nyuglodeseinket itt a forumon es potyogtak a konnyeim a nevetestol!!!!! A bena brigad a veget jarta teljesen!!! :D

Na mentem dolgomra. MIndnekinek szep napot!! Sut a nap!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Ja es Niki gratulalok, hoyg jovore lagzi lesz!!!!!!!!! De szep lenne Emma szulinapjan!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: