Emmácska úgy néz ki ezen a képen ,mint egy csillagszemű hókirálylány.Szerintem a villanypásztor mellé egy vállról indítható rakétakilövőt is szerezzetek be,ilyen tutajos szemekkel öregem ha fiú lennék és rám nézne két hétig szív alakba pisilnék utána
Fel a fejjel Nki egyszer csak bejuttok abba a fránya bölibe.
A szél csinálta vagy nem,de éjjel 1:30 kor megszólalt az üzlet csengője,Martin persze felébredt rá,és vagy 5 perce ringattam mikor leesett a tantusz ,hogy szól az a hülye csengő,apát lezavartam kikapcsolni,szegény a világát nem tudta,még 4 kor volt egy kelésünk.
Folyton kérdezem magamtól,hogy hol rontottam el,az első három hónapban,percre pontosan 3 óránként keltünk,aztán 4 óra és így szépen eljutottunk a 12 óra alváshoz,majd szépen lassan egyszer keltünk kétszer volt,hogy óránként,de a kettő alap,mit rontottam el????Nappal kb 4 órát alszik egyet délelőtt egyet délután,sokat várok el tőle????El kell mennem szoliba ,mert a bőröm télen teljesn kifehéredik,és a karikáim a szemem alatt már az arcom közepéig érnek,kezdek Belfegorra hasonlítani,csak nekem még van hajam.
Megint sűrűsödnek a munkák,vasárnap jön egy menyasszony próbálni,és még csak holnap veszem meg a ruhájához az anyagot,tele vagyok jelmezekkel,persze szombatra...áhhhhhhhhhhhh.
Hófordulós babuciknak sok boldogságot!!!
Anidó,de jó hogy meggyógyult a neted,írj magatokról,mi van veletek???
Melcsi,Tóth Verának van egy száma,amit a Dobival való szakítás kapcsán énekel,ma hallgattam a rádióban,mintha rólad írták volna,azonnal Te jutottál eszembe,ha tudod hallgasd meg.
A helyzet mindenképp megalázó,és elhiszem,hogy a gyomrod kavarog,a miért-ekre nem jön válasz,azt majd az élet adja meg.
Nézd a cicának határozott előnye,hogy nem nyafog egy baba a hóna alatt,és ha vele van nem a baba a központ,hanem valószínű a férjed.Nagyon sok pasi nem bírja elviselni hosszútávon ,hogy az addig központi szerepet most más veszi át,ismerjük el,félisteneket csinálunk a párjainkból,mert ők a hős erős férfiak,rengeteget dolgoznak értünk,erősek,menetelnek a ranglétrán,mi büszkék vagyunk,ők védenek,oltalmaznak minket,megoldják a gondokat stb...Este hazajönnek,mi kényeztetjük őket,kedvüket keressük,kinyaljuk a feneküket,a kedvencet csináljuk vacsira,maszírozzuk a hátukat,mert szegénynek fáj a háta az egész napos autózástól.Aztán megszületik egy kis ember,és a szerepek megváltoznak,más lesz a fontossági sorrend,fürdetés,vacsi,és éjszakázás,és egész napi pesztra,....sok pasi nehezen viseli el,hogy nem ő az első,persze felfogja hogy miért nem,de egyszerűen a megszokott jót nehéz feladni.
Nálunk is volt ebből surlódás,de most már a helyére kerültek a dolgok.
Gondolj csak bele......
Most megyek mert szétrobban a bucim,annyira fáj.