Fiona gratulálok Kisfiatok érkezéséhez,nem semmi amin keresztül mentetek a lényeg,hogy jól végződött minden!
Sharon nekem is egyből az ugrott be mint Chestinek,hogy Dóri baba olyan mint egy Anna Geddes baba,gyönyörűséges!
Bibarci hát végre kezedben tarthatod a Kisfiadat
Chesti drága remélem Niki már jobban van és a pisiben sem találnak semmit.Nagyon édesek együtt a Csajok látszik,hogy jól el voltak.Tavaszi talira mindenképp megyünk!Mindenfélét mondanak már legutóbbi kedvenc aranyköpésem Lillától talált rajtam egy anyajegyet kérdezte,hogy mi az,mondom Neki erre ma talált magán egy pöttyöt és azt mondta "anya nézd Lilla jegy"
Málna mi újság Veled?
Rebe örülök,hogy minden rendben van a kis Ficánkákkal
Taptau biztos vagyok benne,hogy Máté hamar megszokja majd a közösséget.Ti hova viszitek Őt oviba vagy bölcsibe?Mi is ezen dilemmázunk
Benszike továbbra is kitartást örülök,hogy már jobb a helyzet.Majd hívlak,millió puszi Neked!
Vicuska édes a kis kópé Rami
Zami üdv itt,nagyon helyes kisfiú Dani!Drukk a kistesóhoz!Most hol tart a projekt?
Napcsika hát igen semmire nincs időm sajnos,a lakás is feje tetején áll
Gica de édes Zsuzska és Gergő,nagyon helyesek és mekkorák már
Zsókuci drága hogy Vagy?Sok puszi Neked!
Lanett nagyon jól áll Rékának ez a punk séró
Gabi várunk nagyon az uh-s hírekkel(az érzéseim egyébként azt súgják,hogy kisfiú
Juci fél évesek
Réka Botond is nagyon szép kisfiú!
Mi jól vagyunk,képzeljétek v.melyik nap egyedül mentem vásárolni a Csajokkal babakocsi nélkül.Lilla beült a kosárba,Petra pedig segített tolni ,nagyon-nagyon jól viselkedtek büszke voltam Rájuk nagyon
Teszek fel én is egy pár képet
Bocsi,kicsit hosszúra sikeredtem
Mindenkinek puszi!
Lippa

[/url
felpróbáltam a tavaszi kendőmet:-)))

]

Hát te ki vagy?
Lili tényleg folyton eszik - amit éppen lehet
Anya nagyon vicces
nyááááááááááááááál
Komolyan????????????