A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Háááát, nekem 2001. októberében volt az esküvőm, az útlevelemet 2003 decemberében intéztem el, a személyim és lakcímkártyám, jogosítványom 2005. októberében, a TAJ-kártyát 2007. szeptemberében....az adókártyám meg a mai napig a lánynevemen van... :oops:

Fruzsi, szép a pocid!

Méhszájat kötelező nézni...belső vizsgálattal!!!!! Emgem is rettenetesen megnyugtat, ha tudom, teljesen oké. Sok példa van totál nyitott méhszájra, fájás, meg minden nélkül...

Kép
babyteve2

Mezsó! Én az első esküvő után nem irattam át a TAJ-kártyámat... :lol: még mindig a lánykori nevemen van. A kórházban ugyan összevissza regisztráltak, szegény rokonok néha frászt kaptak, hova tüntem... pedig sehova, csak hol Bencze Tamásné, hol pedig Tivadar Ágnes néven voltam nyilvántartva... :lol: múltkor is kérdezte a nődoki, hogy most akkor mi van? Én meg mondtam neki, hogy most már ne kezdjen el cs..szegetni érte, mert már tuti, hogy erre a pár hétre nem fogom átiratni, ha eddig 7 évig elvoltam vele... :lol: hogy aztán irathassam vissza ha megjön a végzés... hogyne... :lol:

Hát igen, lassan sokan átlépjük a 30.hetet :D dejóóóóó... aztán már csak 8-9 hét (jóesetben) és itt a bébiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Uhh, nekem megint hányingerem van (mint az elmúlt napokban folyamatosan) holnap megyek cukorra... remélem, nem hányok majd, mondjuk, nem cukros lötyit iszok.. tejet meg zsömit és végül anyuékhoz caplatok be levetetni...

Megyek is hajat mosni, meg zuhizok egyet, aztán szerintem lefekszem, mert fél6-kor kelni kell... áááááááá.... hónapok óta nem keltem ilyen korán!! De fogom utálni a holnap reggelt!!
Vendég

Mezsó,
biztos igazad van a méhszájjal kapcsolatban. Nekem azt mondta a doki, hogy a 30. hétig nem turkál. A 30. héttől viszont már minden alkalommal meg fogja nézni...

Fruzsi,
csini vagy!!

Klarka,
gratula!!
Látom, nagyon kedvelt hely lett a babaholmiolcson.hu :) :)

Kép
emi29

Klarka, gratula!

Akkor, ha másról nem, a hordozókról felismerjük majd egymást...Szössznek is ez van, mi is ilyet veszünk majd 2-t, a bézst :D

Kép
babyteve2

megpróbálom.ha nem megy,akkor kérlek tedd fel te. Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szibi

NA sikerült :D :D :D
Köszi Szöszi a segítséget.Majd kiszúrta a szemem a "megoldás" :oops: :oops:

Ezek a tegnapi szerzemények :D
A kisrucikat pedig a sógornőmtől kaptuk.

Kép
szibi

Szibi - Nah, megy ez :)
Ha meg a "melléklet leírása" részbe írsz valamit, azt még oda is biggyeszti a kép mellé ;)

Amúgy nekem a macis hálózsák nagyon bejön, olyan kis könnyed, nem túl meleg anyagnak tűnik.
Az honnan van?

Emi - Bizony, népszerű lett a babahlomiolcson.hu :D Még a legelején én mutattam .. tök véletlen találtam rá .. de micsoda szerencse, mert tényleg sokan találnak ott megfelelő cuccokat jó áron :)

Kép
szösszenet

Szibi,
ez a takaró és a többi szerzemény is nagyon-nagyon édi!!!

Kép
emi29

Szibi - Amúgy érdemes az előnézet gombbal nézegetni, hogy néz ki .. hogy rendezi, ha nyomsz egy szóközt, akkor nem torlódnak fel a képek, meg a szöveg .. de majd kitapasztalod, nem nehéz :)
A kicsinyítésben bármikor segítek, küldd bátran :)

Kép
szösszenet

azt a macisat a sógornőm adta ,nyári hálózyáknak.Teljesen vékony,pólószwrű anyaga van,és nagyon de nagyon puha :D
Most megyek kutyát etetni,ha nem lassul le a gépem,akkor még visszajövök :D

Kép
szibi

Igen Szöszi emlékszem. Mi apával nagyon sokszor mentünk el a bolt előtt, de ha nem mutatod meg, be nem mentünk volna.

Ági,
Hányinger miatt részvétem!!!

Kép
emi29

Szibi,

édesek a rucik, hol is vetted???

KépKép
kisfruzsi

most olvasom, hogy honnan vannak :oops:

KépKép
kisfruzsi

Nyárra nekem is be kellene szereznem ilyen könnyedebb anyagból hálózsákot .. :roll: :roll:
De nem tudom milyen méretet ..
Nekem van egy olyan érzésem, hogy 50-54 cm között fog születni Alíz .. most is olyan pici .. több héttel fiatalabb babák súlyával vetekszik az övé :lol: :lol: bben rám hasonlít .. :D
Amit vettem 62-es meleg hálózsák, lehet október-novemberben jó lesz neki .. (valaki írt méreteket pici babákhoz, az alapján néztem :))
Nem egyszerű vásárolni :D

Kép
szösszenet

De lehet megszívom, és akkor lesz 62 cm, amikor full meleg van .. nah .. akkor kidobtam az ablakon azt a pénzt ..
Jah, és akartam kérdezni .. hogy újszülött elveszik a 62-es zsákban? Érdemes venni kisebbet, vagy nem számít .. ???

Kép
szösszenet

Köszi a gratuláokat!! Szöszi: várlak a 30-asok klubjában, de persze mindenkit!!!!:)

Nagyon szépek a ruhák!!!

Most már tényleg megyek a kádba!! Szép estét mindenkinek!!
Enyém baba nagyon rugdos!!

Ja, azt nem írtam, hogy ma szörnyű éjszakánk volt: Andris valamiért felébredt hajnali 3-kor, úgy, hogy én és a férjem csak fél kettőkor feküdtünk le (munka, tanulás) és reggelig nem aludt, úgyhogy ma korán húzok az ágyba, mert reggel nyolckor lesz a vizsga!!

Cukorhoz jó gyomrot kívánok!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szibi, nagyon jók a rucik! Nekem is a takaró tetszik a legjobban. :)

Fruzsi, csini vagy! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

köszi csajok, próbálok nem nagyon elbálnásodni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:32-kor.
Vendég

SZiasztok!

Lituka, nagyon örülök hogy minden OK! :wink:

Kisfruzsi nagyon csini vagy :)

Jaj ezek a cuccok már megint hihetetlenül édesek!!! Főleg az a sárga ágynemű, nekünk úgyis uniszex színben kell gondolkodni :D

Lituka, én is akarok vásárolniiii!!!!!! Csak mi meg a prémiumra várunk. Ha nem lesz idén, na az elég gáz lesz, de ilyenre nem gondolok.....

Kép Kép
szõlõ

Nono, sajnálom :( Drukkolok holnapra!

És Szonjának jobbulást!!

Kép Kép
szõlõ

Egyébként engem sem vizsgál manuálisan a dokim. Úgy látszik ezt tényleg orvosa válogatja.

Kép Kép
szõlõ

Nono,

kitartást kívánok ezekhez a vizsgálatokhoz!

KépKép
kisfruzsi

köszi Szőlő

KépKép
kisfruzsi

Nono! Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok! Kitartást holnapra és holnaputánra! És Szonjának jobbulást!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nono - Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál :(
Szonjának pedig jobbulást kívánok!

Kisfruzsi - Csini a pocak :)

Szőlő - Te meddig dolgozol még? Sokáig tart ez a betanítás dolog?

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetSzőlő - Te meddig dolgozol még? Sokáig tart ez a betanítás dolog?[/color]

Az a gáz, hogy a csajszi tök ügyes, az érdemi dolgokban. De Wordöt meg Excelt nagyon durván nem iismeri, nálunk meg eléggé kell. Semmi extra, csak nincs arra idő hogy 1 órát sz.rakodjon valaki egy levél megszerkesztésével. Meg úgy az egész számítógép dolog baromira idegen neki, semmit nem talál sehol, programokat, doksikat..... nehéz.

Jövő héttől mindenesetre csökkentett üzemmódban leszek, 6 órában kb.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Voltam ma Szent Imrés tornán és előadáson is!
A torna kicsit viccesre sikerült, mert kb. negyed óra elteltével bejött valaki és közölte, hogy a kórház narancssárga jelzést kapott, mert akkora vihar lesz, mint 2 éve augusztus 20-án és menjünk haza! De csak kb. a fele kismama ment haza, a többiek maradtak, gondoltuk mire vége lesz fél 8-kor az előadásnak, addigra a vihar is elvonul. Így legalább kényelmesen elfértünk, a végére már csak kb. 10-en voltunk... :-)

Az előadást Bálint Mihály tartotta, csak késett picit, addig az egyik szülésznő volt benn, aki nem konkrét témáról beszélt, csak kérdezgetni lehetett tőle mindenfélét! Bálint doki a terhesség és szülés pszichológiájáról beszélt, nagyjából arról szólt, hogy a 9 hónap alatt milyen vélt vagy valós félelmekkel kell megküzdenie a kismamáknak és papáknak.

Ja, még azt is mondták, hogy a frontok miatt teljes telt ház van a szülészeten! Annyira, hogy már két vizsgálót is berendeztek szobának! Aki pedig jól van, meg a babája is, szinte egyből hazaküldik, hogy legyen hely az újaknak...

Holnap majd visszaolvasok, ma már nincs erőm...

Jó éjt!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Gondolom, hogy vágysz már a pihenésre, a csökkentett üzemmódra ..
Hát igen .. a számítógép az nagyon kell :)
Én itthon egy személyben látom el Szabi összes dolgát ;)
Személyi titkárnő .. :lol: :lol:
De szerintem hamar bele lehet ezekbe tanulni, és nagyon hasznos :)

Kép
szösszenet

Zorroné - Ennek a résznek örülök:
"Aki pedig jól van, meg a babája is, szinte egyből hazaküldik, hogy legyen hely az újaknak... "
Jó lenne, ha április elején engem is hazaküldenének hamar .. utálom a kórházat :D :D

Kép
szösszenet

Szösszenet - hát igen, én se bánnám, ha mondjuk 2 nappal megúsznánk a bent létet! Bár nekem azt mondták, hogy a 0 poz vércsoportommal elég valószínű, hogy besárgul a babóca és akkor ugye maradni kell... :-(

Szőlő - munkaidő csökkentés már rám is nagyon rámférne! Mindig elhatározom, hogy most már lelépek 4-5 óra után, de valahogy sosem sikerül... :-( Pedig már a dokimtól is van papírom, hogy csökkentett munkaidőben "kell" dolgoznom! Ez a 9-10 óra folyamatos ülés egyre inkább nem tesz jót, úgy érzem!

Na, de most már tényleg húztam aludni... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné - Úgyis egyszerre leszünk bent ;) intézzünk magunknak közös szobát, és elleszünk :D :lol: :lol:
Szerintem engem sem rúgnak ki másnap a varratommal .. :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Nono,26 sajnálom, hogy ilyen vacakul vagy. Szörnyű lehet az ennyire ingadozó pulzus, Szonja betegsége, és az aritmia. Elég komolyan hangzik. Erre hogy jöttek rá? Te hallottad a baba szívhangját?Remélem minden rendben lesz!

Ma sikerült jól felhúzni a munkahelyemen, akaratlanul is a sírba kergetnek...Nekem is jó lenne már csökkentett időben dolgozni, bár nem panaszkodom, mert ha elkéretőzöm akkor azért elmehetek, de naponta azért nincs kedvem ezzel visszaélni..

Szösszenet kérdése engem is érdekelne
"De lehet megszívom, és akkor lesz 62 cm, amikor full meleg van .. nah .. akkor kidobtam az ablakon azt a pénzt ..
Jah, és akartam kérdezni .. hogy újszülött elveszik a 62-es zsákban? Érdemes venni kisebbet, vagy nem számít .. ???"

Ugyanis a hétvégén tervezem, hogy én is megveszem a hálózsákot és én is 62-es méretben gondolkodtam (inkább legyen elég helye benne, ne korlátozza) Amúgy a többi ruhánál sem tudom igazán, hogy melyikből vegyek hosszút/rövidet, teljes a káosz a fejemben (lehet, hogy már nyár lesz, mire a 62-es feladhatom rá, de ha nem? És ráadásul itt a panelban ápr-tól már nem lesz fűtés, és olyankor mínuszok repkednek az addigi 30 fok után...És kint?
Azthiszem maradok annál, hogy mindenből veszek ilyet is/olyat is, legfeljebb én is kidobok egy kis összeget az ablakon. Ez van. Mondjuk amúgy sem gondolkodtam drága ruhákban.

Timi

Kép
tim27

Timi - Én is így csinálom .. vszek mindenféle méretből rövidet, hosszút, ujjatlant, plüsst .. vékonyabb anyagot .. mert FOGALMAM SINCS mikor milyen idő lesz, és éppen mekkora lesz a Baba :D
Én annyit taktikázom, hogy pl. hálózsákból semleges színt vettem .. hogy majd Alíz után 2-3 évvel a kisfiam is tudja használni :)
Lehet Alíz abszolut nem fogja ..
De abban igazad van, hogy április-májusban a panel még nem meleg .. fog kelleni a meleg hálózsák .. na de lehet túl nagy a 62-es .. bár .. csak nem veszik el benne :D Én is full tanácstalan vagyok :D
Szerencsére drága cuccokat én sem veszek - NEM VAGYOK HAJLANDÓ vagyonokat költeni babaruhára, amikor be lehet szerezni olcsóbban is ;)

Kép
szösszenet

Hát igen, lesz egy pár ruha - holott pont azt ajánlják, hogy a kisméretűekből nem érdemes sokat venni, mert hamar kinövi.
De nem mehetünk bizonytalanra pont az első időben! Utána már jobban tudok vásárolni.. Annyit tudok, hogy főleg ujjatlan és hosszú ujjas rugikat és bodykat érdemes vásárolni,mert azokat lehet variálni (ehhez képest először rövid ujjú bodykkal állítottam haza...)
Ja, a nevek:
a páromnak a Máté, Levente és Benjamin tettszik. Nekem a Balázs tettszene (arról hallani sem akar) meg talán az Attila. Szóval teljes a káosz. Szerintem vmi tök más nevet fog kapni a babicsek, de hogy mit? Egyre inkább nem tettszik semmi....

Kép
tim27

Sziasztok Csajok!

Ma voltunk Uh-on és 1578g a kisfiunk (szóval naaaaaagyfiú), apa végre kapott fényképet a kölök cuccáról (az se volt semmi, intelligens szülőpár nem a gyerek arcáról akar fényképet, hanem a fütykösről... volt röhögés a nővérkék-orvosok részéről), úgyhogy nagyon elégedett apa és mostmár elhiszi , hogy fia van. El is vitte a képet mutogatni a haveroknak. :lol: Zárt a méhszájam és G I.-es a lepényem ami nagyon tuti :)

Sajna a dokim elkapott, és 200 g szénhidrátos diétán vagyok, szigorúság van azt mondta. Úgyhogy tessék, nézegethetem én is, hogy mi mennyit tartalmaz. Pfff.

De annyira örülök, hogy már ilyen hatalmas kispasim van :oops: És beállt fejjel lefelé, pont mára. Hogy ez milyen jó gyerek tud lenni, ha más is nézi nem csak én :lol:

Most kezdek visszaolvasni :)

Cinyke

levelibeka

Leveli - Komoly .. pár nappal vagy előttem, és a Babád majdnem fél kilóval nehezebb, mint Alíz ... :D
Mondjuk állítólag a csajok könnyebbek :D
Miért fogott diétára a dokid? A leleteid miatt, vagy mi?? :shock:

Timi - Nem baj .. szerintem nincs olyan első gyermekes anyuka, aki nem vesz felesleges dolgokat. Nekem is az a szempont, hogy az első pár hónapra meglegyen a ruhatára a Picinek, akkor úgysem tudok még nagyon kommandózni a bababoltokban .. utána meg már fogom látni, hogy melyikeke praktikusak, ill. hogy milyen méret kell :D és milyen idő van :D
Nekem a nevek közül a Máté tetszik a legjobban, de a Benjámin is - az az én listámon rajta volt, páromén nem...

Kép
szösszenet

Úgy látom én vagyok a rendszeresen későn fekvő a topicban :shock: :shock:
Mire felkelek, már oldalakat olvashatok vissza ..
Mikor aktív vagyok de. akkor pangás van ..
Mikor tanítok, akkor szintén mindenki élénk .. és mire este géphez jutok, egyedül maradok :lol: :lol: :lol:
Na jó .. viccelek :D CSak olyan mókás, hogy majdnem minden nap én zárom a topicot - esetleg Gumimaci .. őt szoktam látni még itt ólálkodni :D :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Jól gondolod, hogy én még itt lehetek... :D :lol:

Most akartam kikapcsolni a gépet, csak még bepillantottam ide.

Holnap reggel ismét fogorvoshoz kell mennem. Most nem félek annyira, mert csak egy pici lukat kell betömni, de azért nem mondanám, hogy szívesen megyek. Reggel 8-ra kell mennem, de a férjem visz, mielőtt dolgozni megy, így már 7-kor indulunk. Úgyhogy én mostmár tényleg lelépek.

Jó éjszakát!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok,

na igen, Szöszi és Gumimaci az esti topic zárók, Mezsó, Nuska és én vagyunk a reggeli opic nyitók :)

Szöszke, Timi,
Én hálózsákból 68-as méretet vettem a védőnő javaslatára. Egyébként 56-os méretű rucikból alig pár darabot vettem. Megbeszéltem a nővéremmel, hogy ha megszületik Lili és már tudjuk a méretét, akkor ami még szükséges lehet, ő fogja megvenni. Bízom az izlésében, meg hát ő lesz a keresztanyu, tegyen is érte :wink: :wink:

Timi,
Ha tudnám, hogy kisfiú lenne a pocakomban, nagy gondban lennék a névválasztás miatt. A Benjámin jól hangzik viszont a becézéséről a szomszéd kutyája jut az eszembe...

Leveli,
Gratula a nagyfiúhoz :) :) Huh Lili is jóval kisebb lehet ennél!!!!
A szénhidrát diéta miatt részvétem, viszont nézd a jó oldalát, így már biztos nem fogsz sokat hízni, ergo nem kell szülés után annyit leadni :wink:

Nono,
Nagyon sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatáson kell keresztül mennetek :(

Kép
emi29

Mivel tegnap sokat ültem a gépnél,csak fél oldalt kellett visszaolvasnom,teljesen képben vagyok. :D :D

Szöszi és a többi vásárló :!: Nekem minden fiatal anyuka azt mondta,hogy a legkissebb méretekből elég 5-6 darab,és inkább vegyek nagyobbakat,mert azt jobban ki tudom használni,és úgysem fog a baba rohangálni a szobában,hogy hasraessen a hosszabb lábszárban.
Én személy szerint úgy döntöttem,hogy nem is veszek több kisrucit,mert kaptam 2 helyről,és ez szerintem elég lesz.Meg hát én is vettem egy pár akciós teszkós bodyt,meg rugit.

Leveli-gratula a nagyfiúhoz :D látom te is rohansz a 30.hét felé,már csak pár napod van.

Szőlő_én is unisex ágyneműt akartam,mert ha lesz még 1 babónk,akkor ő is használni tudja majd.Meg hát sem a kék,sem a rózsaszín nem az én színvilágom :D

Nono-neked tényleg minden összejött.nem irigyellek.

Kép
szibi

Jó reggelt Emi :D te is koránkelő vagy?

A nevek :
ez én névsorom DOMINIK,Denis,OLIVÉR
a páromé Róbert Norbert
ezt adjátok össze :!:
nMivel Szerbiában élünk,nem szeretnék tiszta magyar nevet,mert azt a szerbek olyan furcsán ejtik...Inkább olyat,ami szerbül.magyarul és angolul is ua.

Kép
szibi

Szia Szibi,
igen, korán kelő és korán munkába járó....
Na, a Dominik név az én listámon is szerepelt ill. nálam még a Milán volt befutó és a Patrik.

Kép
emi29

JÓ reggelt lányok,

csak beköszönök, mert areagálni lehetetlen itt bármire :) Korán van még :)

Emi, medddig dolgozol még?

Szibi, Szegedről meg Szabadkára járnak csomóan vásárolni, mert olcsó. Vagy legalábbis pár éve még jártak
mango.

Igen,a Milán is szép név,de nállunk az M betűs kezdőbet kizárva a vezetéknevünk Miklós,és túl sok lenne az M.Így vetettem el a Márió nevet is,pedig nagyon tetszett.

Mit is mondtál?Meddig dolgozol még?

Megcsináltam a jövő heti programot.Hétfőn,ha minten igaz,befestem a hálószobát,mert a jövő héten kellene hogy megérkezzen a babaágy és a pelenkázó,utána rendet rakok,és minden kiscuccot átmosok.
Annyira szeretem én is nézegetni a babó cuccait,de nekem még minden nagy zacskókban áll a sarokban.És meg is kellene jelölnöm a kölcsön ruhákat,hogy tudjam mit hova kell visszavinni :D

Már alig várom,hogy készen legyen a babasarok :D Egyenlőre a mi hálónkban lesz a babó lakosztálya,jövőre pedig saját szobát kap :D

Kép
szibi

Mango :D
Ugen,még mindig járnak ide vásárolni,most már külön buszjárat van Szegedről a piacig :D :D
De a babacuccok drágábbak,és nem túl minőséges,nincs túl nagy választék :(

Kép
szibi

Na, még külön buszjárat is van :) Mint Szegedre Tescohoz :) De jó nektek, hogy így tervezgetitek a babaszobát!! MI a kicsit Csenge alig használt kiságyába tesszük-remélem, Csenge meg kap ágyat, ahol remélhetőleg egyedül fog már aludni :)
mango.

Szia Emi, én is itt... :D
Csak két apróság:

Zorróné,
én is 0 pozitív vagyok, és egyik babám sem lett sárga, kicsit sem, csodálkozott is a védőnő...mert pont akkor jött ki, amikor a másodikkal megjöttünk a kórházból, és úgy mondta, hogy jéééé, ez a kislány egyáltalán nem sárga...Pedig ugye én szoptatni sem tudok.

Mindenki,
az Árkádban a H§M-ben végkiárusítás van, vannak olyan ruhák, amik 70%-kal olcsóbbak. Megint nagyon sajnáltam, hogy szinte semmit nem kell vennem a babának :wink: Talán érdemes körülnézni.

Üdv,
Nuska+ (28+5)
nuska1

Sziasztok!

Tegnap egész nap köszöntők jöttek, meg sütöttem, úgyhogy nemigen jutottam géphez...jól el is maradtam. :D

szibi a Dominik név nagyon jó :wink:

Megnéztem a pocakokat, nagyon csinos mindenki! És is növök mint a gomba, mindjárt mutatok firss pocóképet!

Ma sem tudok nagyon ittlenni, de azért igyekszem :)

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Nagy-nagy kitartást kívánok a dolgozó kismamáknak! Minden elismerésem a tiétek!

Én is, ill. mi is voltunk a férjemmel tegnap a Szent Imrés előadáson. (Nem is hallottam, hogy nagy viharral "fenyegettek" minket!)
XI. kerületiek! Tegnap mondták azt is, hogy akik a kerületben kötöttek házasságot, azoknak nem kell 300 napnál frissebet beszerezni ház. akvi. kivonatból. (Mi persze vidéken esküdtünk, így hát még azt is be kell szerezni. Remélem nem kellünk hozzá személyesen és anyukámnak is kiadják.)

Zorróné a többiről nagyvonalakban beszámolt, úgyhogy én már nem írok mást.

Terheléses vizsgálatnál valahol nem kell a cukros lötty? Kifli, tejecske? Én is oda akarok menni :roll:

Szép napot Nektek!

KépKép
KépKép
atizka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: