A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin!
Gratulálok és szorítok hogy a 3. is szépen beinduljon és növögessen!
Kiderült mikor kell menned beültetésre?

Kép
vucuska

Nika,
Nagyon sajnálom! :(
Az jó, hogy már a következőre tudsz gondolni!

Madrin,
Bizti beindul a harmadik is, de kettő is bőven elég lesz! :wink:
Valószínű, hogy csütörtökön fogod visszakapni.

Kép
mofly

Óóó! Nika nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Pedíg annyian drukkoltunk Neked!!
kira76

Nika,

rettenetesen sajnálom :cry: :cry: :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Nika annyira sajnálom :(
De nagyon jó hogy a tovább menetelre gondoltok
Hu remélem megszakad ez pech széria :(

Lányok leírjátok ki hanyadik napra kapta vissza?
Én csütörtökre emlékszem de ráparáztattam magam hogy mégse, annyira hülye vagyok :(
madrin

Nika drága,

Nagyon sajnálom! Nagy ölelés Neked:
Kép

De hajrá fagyiovisok!!! :D Fel a fejjel!

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Nika!

NAgyon sajnálom.
Hajrá jövő hónap, nagyon fogok szorítani Neked!

Zsókuci!

Köööööössssssssszzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :P
Puszik!!!

Vucuska!

Igen, igazad van, nem a 8 fagyasztottra kéne gondolni, de egyrészt nyugtat a tudat hogy vannak és hogy akár talán a jövő hónapban is mehetek újra, másrészt elég elképzelhetetlen hogy nekem valaha is sikerülni fog....de azért reménykedek, persze.
Neked mikor lesz eredmény? Örülnék nagyon a sikerednek! Progi- szurit kapsz? Puszillak.

Törpe!

Mi újság Veletek? Hogy Vagy?

Estike!

Holnap gondolok Rád!!! Várom hogy megírd mi volt. :P

Kép
krisztamili77

Madrin!

Én októberben is és most is 3 napos embriókat kaptam vissza. Októberben 8 ill. 9, most egy 6 és egy 8 sejteset.
Én is remélem hogy jönnek már a jó hírek is!!!!
Sok sikert Neked!!!

Kép
krisztamili77

Nika

Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Madrin
Mennek a drukkok!!! Remélem, jobban vagy!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nika, nagyon sajnálom :( Le a kalappal előtted, hogy máris a folytatásra készülsz. Nagyon sok sikert hozzá!!!
süni76

Anett, hétfőn megyek kineziológushoz! Kiváncsian várom. Most meg nyomozom, hogy Tóth Lívia mikor tart Aviva tornát. Oda is szeretnék menni. Állítólag több nőgyógyászati problémán segíthet. Peteérés, ciklust rendbe rakja, állítólag meddőségben is segíthet. Erősíti a méhet. 4 órát vesz igénybe. Van elmélet és gyakorlat. Könyvet lehet venni és otthon végezni a gyakorlatokat.
süni76

Madrin,
Hétfőn leszívás, csütörtökön beültetés.

Milli
Köszi jól vagyunk. Már csak köhögök....
Holnap lesz az utolsó vizsgám! :lol: Semmit sem tudok :oops:

Estike
drukk holnapra!

Törpe

Kép
törpehzs

Kata!
Neked is drukk holnapra! Biztos szép nagyok lesznek! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, drukk a vizsgához!!!!! Nálatok mi lesz a következő lépés?

Madrin, gratulálok a 3 petesejthez. Szurkolok a 3.-nak, hogy ő is utolérje a többieket :wink:
süni76

Kriszta!
Persze a tudat jó hogy még ők ott vannak.
SIKERÜLNI FOG!!!! Ne kegyél már ilyen pesszimista irgumburgum. :lol: Azért jársz a BMC-be hogy legyen és nem azért hogy ne legyen babád.
Nekem febr. 1-én lesz teszt. én nem szurizom magam, hanem Utrogestant kaptam 3*2-t.
Drukk neked!!!!

Süni!
Küldök privit.

Kép
vucuska

Sziasztok,

Vucuska drága,

Aranyos vagy! :) Ha minden jól alakul (vérkép, egyebek), akkor március-május között valamikor, tehát tavasszal :D 2 hét múlva megyek vérvételre, meglátjuk, hogy most mennyire jók a gyulladási mutatóim… ha jók, akkor talán már március :D Remélem, a próféta szól belőled!!! :wink: :D

Madrin,
Én anno 2 naposan kaptam vissza őket, de nekem szerdán volt a punkció, és ezért pénteken a beülti… szóval szerintem jó az a csüti :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

NIka
Kép

Estike
Holnapra Kép

Törpi
Neked is nagy kalappal holnapra a vizsgához!!!Ügyi vagy te,bízom benned :D

Madrin
Nekem szerdán volt a leszívás és pénteken kaptam vissza őket!Inkább telefonálj!!!!

Kriszti,Vucuska
Millió Kép

Deri
Üdv itt nálunk!Bízz a profikban!kifognak találni valami biztatót számotokra!!!és gyere nyugodtan nyavajogni mi átérezzük a problémát és segítünk egymásnak!!
gabicsibe

Süni,
Márciusi mensivel kezdünk. Vannak fagyasztott szalmák, szóval új stimu lesz nekem, mert fagyibabák sajnos nem lettek.

Zsókuci
Hajrá március! :lol: (lehet, hogy együtt ugrunk neki a következőnek? nekem hó végén vannak ünnepnapok :wink: neked?)

Gabicsibe
Angyal vagy, de most nagy sötétség van idebent! :lol:
Kukkoltam a babásban! Gratulálok! Apa is! Gyönyörü a kis tökös! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Vucuska, válaszoltam!

Törpe, szorítok nagyon!!!! Azt hiszem én is a márciusi mensi után visszamegyek. Szerencsére nem kell szúrnom magam. Kiváncsi vagyok, milyen vizsgálatokat kell megismételnünk.
süni76

Lassan elköszönök. Úgy néz ki mindjárt ideér egy jó kis szélvihar. Már a kutya is bekéredzkedett :shock:
Zsókuci, Madrin a Ti ebeitek is félnek a vihartól??? Azért remélem 1-2 órán belül elvonul, mert nem szeretnénk vele tölteni az éjszakát :wink:

Jóéjt mindenkinek!
süni76

Sziasztok Lányok!

Csak az utolsó oldalt olvastam vissza.

Nika, Anett
Kimondhatatlanul sajnálom. Nika, az a baj, hogy arra hogy miért nem sikerült olyan sok magyarázat lehet, hogy nincs is. Nagyon sajnálom. Én is átéltem ezt, de akkor ugyanígy gondolkodtam, hogy ott vannak a fagyibabák. És sikerült.
Anett! El sem tudom képzelni milyen mikor ott vársz, hogy mindjárt beültetés és aztán hirtelen szertefoszlik minden. Nem is tudok konkrét esetről mikor nem jött vissza az embrió.

Nem tudom már ki de valaki kérdezte, hogy ki hány napra kapta vissza a kisdrágákat. Én mind a kétszer 5 napra 256 sejtesen. És a két kicsi fagyikám is sejtvesztés nélkül jött vissza, így őket is 256 sejtes állapotban kaptam vissza. 4-ből egy baba. 25% Néha elképesztő, hogy milyen kevés, néha meg úgy tűnik sok.

Mindenkinek rengeteg drukk, éa mindig, minden esetben csak pozitív gondolatok, hozzáállás.

Magamról hirtelen annyit, hogy elkapott ez a borzasztó influenza. Legalább 6 éve nem voltam beteg, most teljesen ledöntött a lábamról. Reggel a férjemnek kellett segíteni ki kelni az ágyból. Persze a pici manócskám nem tudja ezt felfogni, Ő ugyan úgy éhes, álmos, ugyanúgy szeretne játszani, sétálni. Nehezen telt ez a nap. de most alszik és megyek én is. Azért lehet, hogy valamit érez a dologból, mert többször jön oda átölelni meg megpuszilni.

Jó éjt mindenkinek! És senkinek nem feladni! Remélem az illetékesek fogták az adást!

Szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
zami25

Süni!
Akkor Te is március :lol: azért jó lehet tudni,hogy most nincs döfködés!
Az elsőnél elszánt voltam, a másodiknál azt hittem, hogy már menni fog simán, de rosszabb volt a vége. Most egyáltalán nem is szeretek rágondolni :oops: Márciusig csak összeszedem a bárorságom :roll:

Zami
Jobbulást!
Sok-sok energiát küldök neked!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Nika nagyon sajnálom :cry:

Estike drukk mára :wink: ++++++++++++++++++

Technikai kérdésem lenne. Ti az Orgalutránt mikor adtátok be magatoknak? Reggel vagy este?

Kép

csibe
csibe32

Nika,
Rettentően sajnálom! Kitartás!

Csibe,
Én az Orgalutrant reggel adtam be, külön mint a többit.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,
végülis bevállaltam hogy hülyének néznek és felhívtam őket,persze hoyg csütörtökön kell mennem. Tudtam de magamnak csináltam gondot ezzel az elbizonytaanítással, így vagyok a vasalóval is, már ezerszer fordultam vissza melóba menet... :oops: :oops:
Tök gáz...

Süni az én kutyám nem fél a vihartól, bár nekünk bent van a lakásban... Úgy alszik mint a bunda szerintem egy betörő is simán átlépné :)
Most az agyamramegy mert vedlik, tegnap is próbáltam szegényt kipórszívózni de futott előlem én meg utána :)
Minden csupa szőr, ettől viszont meg én kapok agybajt...

Csibe én az Orgalutránt mindig este adtam be a többivel együtt, csak azért hogy amikor a BMC-be vagyok ne kelljen magammal cipelni.

Törpe ugyanúgy voltam én is mint Te az elsőnél anniyra ügyes voltam, most végig bénáztam az egészet, ráadásul legtöbbször fájt is ahogy beadtam, nem is értettem miért van ez.
Most a férjem el kezdte beadni a progi szurit, és nem tudom miért nagy lila folt lesz a helyén, de ott is lila folt amit az asszisztens adott be :roll:

Gabicsibe Te hogy vagy? JÁrsz melózni vagy pihi otthon?
madrin

Jó reggelt!

Csibe
én reggel adtam be, rögtön ébredés után.

Madrin
A progival én is lila lettem, amikor az lányok adták. A férjem ügyibb volt. Rácsapott a helyre, mielőtt szúrt volna,és hirtelen határozott mozdulattal döfte be, ilyenkor nem is éreztem, és nem is lilult be. Benyomni már nagyon lassan nyomta. Ez nekünk bejött :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin
Nem hiszem hogy hülyének néztek!DE most már jobb hogy biztos vagy a dolgodban nem :wink:
Itthon vagyok és élvezem a várandósság minden percét :D

Zami
Jobbulást!

Új lányok!
Van egy táblázatunk, nem szeretnétek belekerülni???

Süni
De jó hogy elhatároztátok magatokat!DE nem javítalak addig míg nem mondod!
gabicsibe

gabicsibe

Gabicsibe jól is teszed most én is elég jól el voltam otthon,talán azért mert az idő se a legjobb és kedvem sincs mászkálni, nemúgy mint nyáron, kint 40 fok én meg bent feküdtem :(

KÉrdeznék valamit, szerintettek mitől fáj ennyire a mellem? Ráadásul akkora mint Molnár Anikóé műtét után :oops: :oops:
Zeke doktorúr azt mondta hogy leszívás után sokkal jobb lesz, de nem éjjel ha megfordulok az ágyban felébredek annyira fáj, de még a honom alja is...
MElyik hormon miatt lehet?
Egyébként meg leszívás óta nagyon sokat iszom....
madrin

gabicsibe, én a magam részéről szeretnék bekerülni a táblázatba. Bár még csak egy adatom van, az, hogy febr. 13-án megyek. Hol van egyébként a táblázat?

süni, engem is érdekelne a kineziológia. Miből áll a kezelés? Te hová mész? Bár most a héten megyek reflexológiára. De ha az nem jön be, hátha az igen.

Nika, én is sajnálom. Átérzem a helyzeted.

deri, akkor tényleg hamar lehet végezni a vizsgálatokkal. 1 hónappal kell számolni? Utána már jöhet a tényleges kezelés?

krévi
krévi

Sziasztok!

Estike, nagyon-nagyon drukkolok!!!! Remélem, hogy jó hírekkel jössz!

Visszaolvasok és jövök!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Gabicsibe! Megnéztelek a másik topikban! Szép nagy pocid van! Tök ari! És a baba kép is iszonyú jó! Naggggyon édes!!! :) Jó kismamának lenni, mi?? :lol: :lol: :lol:
kira76

Évi
Látsz egy olyan hsz-om fentebb,hogy TÁBLÁZAT.Arra katt és előugrik,így látod majd milyen adatokra van szükségem!

Madrin
Elvileg az utrótól fájhat,de hogy ennyire mitől az sajna nem tudom.A sok folyadék nagyon jó,igyál csak!!
gabicsibe

Gabicsibe!
Tök jó az új vonalzód! :wink:
Pénteken gondoltam elmehetnénk melangozni, de sajnos még mindig köhögök :cry:

A jövő héten viszont, ha neked jó akkor bűnözhetnénk egy nagyot! :lol:

Lányok esetleg februárban szervezhetnénk egy találkozót, már ha lenne kedvetek! Egy pár embert már ismerek személyesen, de sokaknak csak az avatar képe ugrik be a neve alapján :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Mégegyszer mindenkinek köszi a bíztatást .

Gabicsibe
Ha beraknál a táblázatba, megköszönöm. Név :deri, kor:32, lakhely. Érd, orvos: DR. Szűcs, stimuláció: még nem tudom, februárban kiderül.

Krévi
a kivizsgálás szerintem 1-2 hónap alatt simán lezajlik, remélem február elején már mi is megtudjuk milyen kezelést javasolnak.

deri
deri

Törpe én benne vagyok a találkozóban, én múltkor is voltam és nagyon szuper volt.

deri, Te is érdi vagy? :)
MErre fele laksz?
madrin

Madrin
Szuper, akkor felírtalak a listára:) Már ketten vagyunk :lol:
Majd egy jó időpont kellene még!

Na indulok vizsgázni, este majd jövök!
Ma az esélytelenek teljes nyugalmával, és a hülyének van szerencséje módszerrel próbálkozom :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Engem is írj fel, a múltkorira nem tudtam menni, erre mindenképp szeretnék.
vic12

Üdv a kis Csipet-csapatnak!

Anett, Nika
Borzasztóan sajnálom és kívánom, hogy mihamarabb felépüljetek lelkileg és megerősödve folytathassátok.

Madrin
Szerintem a mellfeszülés a peteérés jele, mert normál ,stimu nélküli állapotban is félidőben a mell feszül és megnő. Azt gondolom ez jót jelent, bár a mindennapokban kicsit kellemetlen tud lenni, főleg ha rutinosan ráfordulsz éjszaka.

Süni, Madrin
Milyen kutyijaitok vannak? Madrinét tudom, hogy iszonyú szőrös lehet, legalább is amikor vedlik. Nekünk 2 uszkárunk van, apa és fia, Achim 14 éves volt júliusban, Nimród május elsején lesz 2 éves.

Deri
Az eredmények javulnak majd, és tudom, hogy nem vigasz, de nem vagy egyedül.

Törpi
Drukk a vizsgához

Brumzi
Válaszoltam a levélre.
moncso70

Nagy kalappal vizsgára Neked Törpe!

Nika,

Borzasztóan sajnálom. Kitartás, jó hogy már tovább tudsz lépni. Meglesz az eredménye hidd el.

Estike?
NAAAAA??????????
vic12

moncso, nem tudom nemértek hozzá de peteérésem már tuti nincs ugyanis azt már kivették :)

JA nekem egy borzasutó szőrös buta boxerem van :)
Annyira tündér bár néha meg tudnám fojtani:)
Kertünk totál üres minden növényt elrágott most utoljára a maradék tujáka rágta le... Dehogyan azt nem értem...

Az állatorvos szerint van a kutya meg van a boxer :)

Törpe miből vizsgázol?
Felesleges is tanulni ráérsz akkor ha meghúznak addig minek fárasztani magát az embernek :)
madrin

Madrin
Ja, bocsi, csütörtök. Midegy, akkor is jót jelent.
moncso70

Sziasztok! Kellemetlen erről írnom, de van a hűtőnkben még egy halom hormon ha valakit érdekel, írjon privit, odaadom nagyon jutányos áron (darabonként is vagy csomagban). Ha nem kell senkinek, akkor sajnos a kukában fogják végezni a gyógyszerkék. Nem nyerészkedni akarok velük, eddig tartogattuk őket (csak a biztonság kedvéért), de most már nem lesz rá szükségünk egy darabig, mivel novemberben megszületett a kisfiunk és még fagyibabáink is vannak. Ja, az én pályafutásom is ebben a topikban kezdődött, most a másik BMC-s topikba irogatok, ezért mertem írni nektek. Üdv, Gomba

Mindet szakszerűen tartottuk és bontatlan a csomagolásuk.
ovitrelle (250 mikrogramm/0,5ml) szavatosság 2008.05
decapeptyl 0,1 mg 3 db szavatosság 2009.02.
puregon 300 NE (1 ampulla) szavatosság: 2009.05
merional 75 NE 4 db szavatosság: 2008.09.
gombahölgy

Madrin
Küldtem valamit. Köszi.
moncso70

Estike, jelentkezzél hogy mi újság, egész nap nagyon szurkoltam.
toldikrisztina

gabicsibe, hol van a hsz-ed, ahol van a táblázat? Nem találom. :oops:
Lehet, hogy én a köv. találkozótokra mennék, mivel febr. 13-án megyek először a BMC-be, és akkor nem tudnék semmit sem mondani nektek. De ha így is jó vagyok, akkor elmegyek.
krévi

Már itt is vagyok!
Idegenforgalmi földrajz! Igazán sötét voltam :lol: a tanárúr azt mondta nem buktat meg senkit,de velem igazán nehéz dolga lesz :wink: Ha meglátja miket műveltem a tesztben :roll: :oops: :lol:
Mindegy túl vagyok rajta:)

Februári találkozó:
Madrin
Vic12
Törpehzs

Dátum, illetve hely javaslat jól jönne :wink:
Péntek du-este, vagy inkább szombat du-este?

Estike merre jársz?

Madrin
a Boxerex tündérpofák! Bár még egyel sem kellett együtt élnem! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Krévi,
lehet, hogy 13-a után lesz a találkozó, és akkor lehet,hogy mi tudnánk neked sok-sok hasznos dolgot mondani :wink:

Az első konzultácó után nekem több kérdésem volt mint előtte! :wink:

Szóval, ha gondolod felírlak! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Estike?????

Krévi, pedig ott van az a hsz :wink: Ma 10:21-kor írta Gabicsibe.

Kép

KépKép
anett_1

Igen Estike merre vagy nekem mennem kell mindjárt...és izgulok

Krévi azért szoktunk ám másról is bezsélni mint a BMC :)

Törpe,
nagyon édi kutyák és tele vannak energiával, most olvastam hogy aki nagyon félti a kertjét a butorait az felejtse el a boxert.Nálunk lassan ki kell cserélni a bejárati ajtót mert önnálóan nyitogatja és ha épp nem sikerül neki akkor szarrá karmolja :evil:
Törpe sztem legyen akkor amikor többen ráérnek...
ötlet helyre XI. ker. Tranzit?
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: