Hellóbelló!
Megvagyok ám még! Csak elborít a munka és a háztartás, Máté mellett persze. Csakhát Ő nem teher, soha nem is volt az, hanem a Legnagyobb Boldogságom...
Munkahelyi dolgokban a szokásos: félreinformálnak, azt' én kapom a lecseszést meg ilyenek. Ez van.

2008 augusztusig még megtehetik sajnos, utána már csak rajtam múlik, mikor végzek. Persze ez azt is jelenti, hogy onnantól nincs zseton, úgyhogy ki kell találnom valami itthonról is végezhető munkát. Agyalok egy ideje, de nincs igazi, relatíve normálisan jövedelmező 5letem.
Máté: szombat-vasárnap jól bezabált sütőtökből. Olyan édesen kapálózott érte! Hülye Anyja meg csak adta, adta.

Meg is lett az eredménye: 2 kólikaszerű sírásroham és 2 kemény, barna nyúlbogyónyi kaki (jó sok erőlködés után)

. A szívem szakadt meg, és vertem a fejemet a falba. Szerencsére mára rendeződött a helyzet, szép sárga, laza kaksi volt! Ezek után nem értem, a sütőtököt miért javallják, ha nem kakil a Baba...
Forgás még mindig sehol. Apró segítséggel megy, egyedül még nem.
Kacagás: nem adja könnyen ezt se, úgy, ahogy annak idején a mosolyt sem adta. A jan 6-i volt az első és utolsó, most csak "ráutaló magatartást" tesz néha.
Szopi terén még menthető a dolog, esténként és hajnalban ismét hajlandó rácuppanni és dolgozni!!!!

Olyan boldog vagyok! Nincs sok tejci, de legalább aztt megeszi, ami van, és mosolyogva alszik el (szó szerint!

)
Rólunk nagyon röviden ennyit.
3-4 oldal kivételével átrágtam magam az eddigi termésen. Sok mindenre tudnék és kéne reagálni, de akkor egész éjjel írhatnék, Ti meg már herótot kapnátok tőlem.
Minitali: na, ebben bennevagyok, mert itt Keszin halálra unjuk magunkat! Nullás vonal és II. kerület előnyben. Kocsink sajnos nincs... Dunaújváros is szóba jöhet, de az nagy szervezés kérdése, uis ha hazamegyünk, akkor nagyszülőzés, dédilátogatás, miegymás... egyébként Regi, most 7végére tervezzük, hogy megyünk haza.
Nagyon szupi minden Bébifotó!

A gmail-re még igyexem bejutni és ott is mindent végignézni, de nem tudom mikor. Most is egy halom ruha vár, hogy kivasaljam. Aztán Máté tuti 15-20 perc és ébred...
Na puszi, jövök, amit tudok.