A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jajj Veronikusz, már megint... Pedig még bölcsib esem vitted őket :(

mtunde

Sziasztok!

Tünde
Köszönjük a linkeket
És jó hogy bejelentkezel, ez jó ötlet!!! :wink:
Ok, és akkor szorítunk, hogy holnap kibújjon!!
Hisz tudod, holnap szép nap lesz! :wink:

Zsófi,
De jó!!! Szuper!!!
Nagyon nagy gratula Nektek! és vigyázz nagyon magatokra!!

Borsika,
Kitartás, nekem is már nagyon korán keményedett!!!miért nem vetted be a magnet?

Veronikusz,
Szegénykém, úgy sajnálom Szofit, nekem melegre van allergiám, és nagyon néha még most is előjön  Szofinak viszont el fog múlni, drukkolunk!!!
Éjszaka is gondoltam rátok, sajnálom, hogy nem tudtatok aludni, én 11-től le is pucoltam az ablakokat a nappaliban. Így fél egy felé le is tudtam feküdni. De ahhoz képest, hogy sötét volt tök jók lettek.
Ez tetszett, reszeltek nekem ))
Hát ez tényleg mentség, hogy nem hagytad Őket sem otthon sem a szigeten!!
Ügyi vagy!!!

Jajj most olvastam!szegény Szofi baba!! Azóta hogy van?? Mesélj!!!

Memme,
Annyira jó volt az írásodat olvasni! Szuper gyeremekeid vannak. Melinda nagyon édes lehet ahogy segít.
És a kanalas sztoryval megértem hogy kiakadtál, ki nem?
Jól tetted, hogy megmondtad a véleményed!!

SteffiÉs milyen tortát akarsz csináltatni? Barbisat????
:wink: vagy robotost??

Barbi
Gratulálok Dancának!!! De édes, Lara meg megtapsolja magát, ha felül, meg kell őket zabálni!!!
Holnap hármasban ünneplünk, aztán hétvégén a család, aztán még lesz több babazsúr is, ha minden jól megy!
És Ti kit szeretnétek???

Hú ezek a képek nagyon jók, hát igen tényleg nem fogja szeretni azt a mappát, de nekem bejött!! IMÁDOM, EZ A FEJ!!! meg kell zabálni! :lol:
Milyen jó húsban van Danika. Jól van már teljesen???

GYuzsó, Vali?
Jól vagytok már???

Gyuzsó,
Boldog hófordulót Micunak!
Ő hogy van?
Tök jó, hogy működnek a gépek.
Akkor lehet dolgozni!!
Tényleg édes ahogy tolat! 

Vali???

Cukik?

Réka?
Vica?

na megyek takarítani!

puszi

ancsaboszi

Jesszus,annyit írtatok....

Zsófi! nagyon örülök, és gratulálok...HA a doki azt mondta,hogy sielhetsz nyugodtan,mert nem veszélyes a magzatra...hát te tudod.
Én csak azért nem sielnék,mert ugye velünk már történt baj, szóval én nem kockáztatnék semmivel.de ez rám vonatkozik.
Ha téged megnyugtatott a doki válasza, akkor sztem nyugodtan.

Brigi nagyon szépek vagytok!! :D :D

Memme!nem csodálom hog ykiakadtál anyósra :evil:
nálunk detto...1er engedtem meg,hogy ő etesse, de csak vmi
krémtúró volt, na ő is lenyalta a kanalat. Fogtam kihajitottam a szemétbe és elmagyaráztam én is, hogy én lenyalhatom mert az anyja vagyok, de ő aki szintén cigizik ne tegye,
volt sértődés :evil: de lesz**m.
hogy lehet vki ilyen hülye???

Kriszta! örülök hogy jól vagytok!!tudom korai még de neveken gondolkodtatok már?
Értem amit írtál, nem értem párod miért nem érti.
akkor az a dokinő i snagyon kedves lehetett. ez nem igaz, miért dolgoznak ilyen emberek, amikor az embernek támogatásra.együttérzésre van szüksége,miért van ez az érzéketlenség ,és közöny???

Tünde! drukkolok! úgy lennék a helyedben! holnapra már kint lesz babóka!!! :D :D :D

Kati! de jók a képek!!!!tündériek :D :D :D
nem semmi amit a doki-házaspárról irtál..
8 hónaposan halt meg? azért ez nagyon szomorú,mert
akkor már olyan nagyok (elvileg)meg ügyesek, ülnek már stb.szóval
olyan felfoghatatlan hogy mégis-akkor is történhet velük még baj?
márminthogy a bölcsőhalál...ez borzasztó...
azt a dokit meg jól kiheréltem volna, aztán megkérdeztem volna, minek neki,ha márúgyis van gyereke esetleg??nem? :evil: húúúú
Vendég

ANcsa! holnap ti is buliztok!!!dejódejó :D :D :D
mit kap LAra?milyen torta lesz?hányan leszteK?

Nálunk ugye jövő csüt-ön lesz Encié, akkor ünneplünk mi vele. Mármint 3-asban. AZtán szombatonmeg lesz a zsúr, ahová megitn gyereksereg érkezik,,szóval nálunk több torta lesz, veszek is, meg én is sütök...Ajiba: vettem neki FIFI-s kirakót (nem tudom ki szokta nézni,Minimaxon?)rajzfilmeket,még vmi új rucit kéne,majd nézek a C und A-ban, tényleg ANcsa,te most voltál, volt vmi jó ruci???
Ja meg lehet hogy kinevettek, de kap egy szerszámkészletet is, ugyanis amióta voltak itt a melósok, és volt kalapács,fűrész stb.azóta ha Apja csinál vmit, állandóan kiveszi a kezéből, csavarhúzót stb. Én multkor a mosogatót szereltem ,mert folyt a víz, akkor is ő is szerelt :D . Szóval azt is kap.
Vendég

Sziasztok!!

Ancsaboszi,
magne-t nem szedtem, mert miután kiváltottam már nem is görcsölt, azóta sem. Inkább feszülök, mint valami lufi..
Gratula amúgy az éjjeli ablakpucoláshoz! Nem semmi. Én eddig még egyszer nem csináltam, inkább gyakran váltottunk albérletet :D :D De most, hogy nemsokára sajátba költözünk, azt hiszem kénytelen leszek..ajaj..még a tükröt se tudom csíkmentesen lehúzni!! :lol:

Tényleg nincs valakinek sok felesleges lakberendezős magazinja? Valami kisebb dologért szívesen átvenném vagy kölcsönbe, a könyvtárba most lusta vagyok emiatt beköltözni.. De nem jutunk egyről a kettőre fürdőszoba és konyha (színek) terén...

Tünde,
megy a drukk!
Én is lennék a helyedben, bár tartok is tőle, de ezt a hátralévő pár hónapot úgyis csak szét fogom parázni...

A szülőszoba látogatást meg tök elfelejtettem, legközelebb 5-én megyek, akkor megkérdezem.
Bár mondtátok, hogy nagyon hangulatos, ami jó mert eddig én úgy képzeltem, hogy egy kietlen csempés helység, oldalt függönyök, lábammal szemben a folyosó, ahol mindenki eljárkál...szóval nem számítok nagy intimitásra..

Egyébként a cukorterhelésest nem a 24.-26. hét környékén szokták csinálni? Mert én legközelebbi vizsgálatkor a 26.-ban leszek, de direkt megkérdeztem és azt mondta nem kell éhgyomorra jönni, szóval az sem az lesz még.. Na nem mintha annyira hiányozna...
Vendég

Sziasztok!

Most egy kicsit csak olvasósba vagyok...jön a héten a bútor, takarítok, hogy rendben elférjenek a dolgok, stb...

Bölcsöhalál: minden országban más felfogás van róla...vagyis eddig ezt tapasztaltam. Bölcsöhalál elvileg 1 éves korig lehet, de 3-9 hónapos korba a leggyakoribb.
Németek azt vallják, hogy ezek a babák úgy halnak meg mint régen az idő emberek. Elalszanak és nem ébrednek fel...a szerveztükben ugyanaz a folyamat játszódik le...csak van a babáknál egy kis genetikai bibi ami miatt ez a dolog nem 70 év múlva következik be hanem túl korán... :?
Amikor ott megszületik egy baba akkor ezt ki is vizsgálják valahogy (nem tudom hogyan) és megmondják mekkor a kockázat. Ha nagy akkor kapnak a szülők légzésfigyelőt,de sokat nem tudnak tenni, mert ha a szervezet élettanilag leáll akkor az bizony leáll.
Én nem tudom mi az igazság, de lehet benne valami...elvileg ez örök rejtély marad, vagy nem?????????

Torta: többen kérdeztétek, hogy honna van...a téglalapos hercegnős a vanilin cukiból...a barbis hercegnős a mi gyártmányunk :lol: ügyesek vagyunk, ugye??????? :D

Kép

Kép
cukipofa

JJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Drága Micubaba boldog hófordulót...már elég érett vagy egy kis körömpörkölthöz :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

MIcu baba boldog hófordulót!!!

Cukipofa,
vanilin cuki, hm finom......

Borsika
szülőszoba látogatásra sztem mndneképp menj el

Tünde,
hogy vagy?
Szorítunk

Veronikusz,
lányok????hogy vagytok?

Zsófi,
éljenéljen óvatosan a sieléssel

majd még jövök :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano
szóval érdemes elmenni..
de nem egészítetted ki az én leírásomat, tehát közel jártam a valósághoz (ami a szoba sivárságát illeti) ?
Vendég

Gyuzso
Boldog, Boldog Hófordulót! :D

Brigi
Nagyon ügyes Kristóf és tényleg kötheted fel a bugyogót!

Barbi
Nagyon édes Dani!!! :D

Borsa
Merre jársz?

Veronikusz
Szegénykék! Gyógypuszik mennek!

Nálunk nagy esemény (igazi elsőgyerekes anyuka!!!!) Áron kegyeskedett átfordulni Apa előtt is! Eddig csak én láttam és már magam sem hittem, hogy megtörtént...
Persze nem kényeztet túlságosan bennünket az új mutatványával, csak ha kénye kedve úgy tartja!
Nagypapa volt aranyos hétvégén, gugolt a járóka mellett és biztatta Áront, együtt mozgott vele és erölködött, a végén mindketten kellően leizzadtak!!! :D :D :D

Kép
hanna09

Borsika!
én a középső szülőszobába voltam, igaz aztán a műtőbe!!
A "szobák" ajtaja mindig zárva van. legalábbis én sosem láttam őket nyitva!
Nálam is zárva volt, ha bejött a doki akkor is csak annyira volt nyitva, hogy épp csak beférjen a doki!

lakberendezős újágoktól nemrég szabadultam meg :? széplak, otthon kb3 évre visszamenőleg megvolt mindegyik :?

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika
Szerintem kellemesen fogsz csalódni! Szerintem is nézd meg, Nekem segített. A szülés előtt, már odaképzeltem magam...

Zsófi
Akkor lehet gratulálni! :D
Tegnap én is mentem volna Tóth dokihoz, de mivel együtt van a gyerekrendelővel a váró, inkább nem mentem, majd ha leját picit a járvány...

Emano
írtad a tászert. Nekünk van valami, majd megnéze mi is pontosan, ha még kell.

Kép
hanna09

Ja Hanna!!
Tündér vagy :lol: persze,hogy kell, ha SINLAC!
Majd lebizniszeljük :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Borsika!
szó sincs csempéről!!! Tök barátságosak a szobák! menj csak el és nézd meg.

A magnéziumot meg szerintem szedd, ha feszül a hasad, az elvileg a méhizomzat összehúzódása, a magnézium meg lazítja az izmokat. Még nem kell neki tornáznia.

Gabi! Bene meg bevásárlós cuccot kapot fiú létére :)

mtunde

Hanna,
nagy gratula Áron babához! :D

Emano,
akkor erről lecsúsztam. Megyek az újságoshoz és felvásárolok minden létező magazint...csak hogy legyen majd mit kerülgetni... :lol:

ez a bölcsőhalál dolog továbbra se hagy nyugodni.. már eldöntöttem, hogy nem lesz légzésfigyelőnk (csak az a szimpla bébiőr, mert ugye kétféle van, de az kb olyan mint egy adóvevő), de ezek után nem merem ilyen könnyedén elintézni a dolgot..
nem tudtam, hogy a 9.hónapig gond lehet...!!! :cry:
Mint a baba, aki nemrég a terhesség 25. hetében ment el (itt az egyik topicban).. teljesen kiakadtam...
Vendég

Tünde,
elnéztem Bene blogjára (remélem, nem baj) és látom, hogy "Villő Rékát" már/még nagy hassal vártad! :D Mikor derült ki, hogy mégsem?
Uh-n mondták, hogy lány lesz vagy csak úgy érezted? Mert nekünk nagyon bizonytalanra mondták, hogy lány, és most ugyanott vagyunk, hogy tulajdonképpen fogalmunk sincs... :lol: :lol:
Pedig olyan jó lenne már "megszemélyesíteni"... de így marad a Pucérka...
Egyébként irtó cukik a képek...és nagyon ügyi vagy! én is szeretnék majd neki blogot, de asszem ahhoz előbb el kell végeznem egy gyorstalpalót. :)
Vendég

Borsika
azért megnézem majd a pinyóba az újságokat :lol:
Ja a magne b6-ot szerintem szedd!!Én május 8án szültem,előtte 3 héttel kellett abbahagynom (januártól kellett szednem annyira keményedett a hasam + 2 hónap szigorú fekvés volt hozzá)

a blog engem is érdekelne,hogy is kell??? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Tegnap előtt húztam ágyat, meg cseréltem matracvédőt Kristófnak. Pont elgondolkodtam, hogy vajon mennyi ideig kell még a légzésfigyelő. Nem mint ha nem férnék el tőle. Akartam is kérdezni, csak vhogy elmaradt. Hát most megkaptam a választ… Még jó sokáig… Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem nagyon megnyugtat.
Kétszer jelzett. Azt nem tudom, téves riasztás volt-e, de az tény, hogy berontottam a szobába és felkaptam Kristófot. Háááá… nem részletezem az érzést. Meg azt se mondom, hogy könnyen ébredt. Sőt…. Szóval a fene tudja. Ha már feltalálták… És ugye ha valaki olyan piszok szerencsés, hogy kiságyban alvó babája van… :D :wink:
Volt olyan is aki meglátogatott minket, mikor Kristóf 3 hetes volt és azt kérdezte: ...„Minek, hogy előbb megtaláld…” . No comment. Ja, és pocakos volt…

Kép
vkbrigi

Hú Brigi, ez nagyon furcsa, hogy vki ezt mondja... már ha egyáltalán jól értem...megértem, hogy megnyugtat és asszem teljesen igazad van, azért találták ki!

Most rohanok csajtalira, de erre a témára még feltétlen visszanézek!!!

Köszi, Emano, reménykedem :)

És most bekapok egy magnét...és no kávé, amíg nem szédelgek, mint az őszilégy.

Pussz
Vendég

Emese Te tornázol? Mert vasalás közben azért irogatsz??! :wink:

Szerintetek ez tuti normális? Még 7 hónapos sincs. Ezt gyakoroloja ma egész nap... én meg frászt kapok. :roll:
Kép áll a baba...

Kép
vkbrigi

Brigi!
Wow! korán kezdi, de ha egyszer fel akar állni, nem tudod leszögezni :lol: Gratulálunk a produkcióhoz!!! :D

bocsi, de nem tudtam nagyon visszaolvasni.
Szofi ma szinte semmit se evett. :oops: Dől belőle (+belőlem) a taknyi. :cry: Én viszont a küszöböt is megrágnám olyan éhes vagyok. Szofinak szívom az orrát. Főztem hársfa ill. kamiollateát is mézzel, de a fosos-hányós kórsága óta nem hajlandó teát inni, csak nagyon ritkán, pár kortyot és csak pohárból. A DU-i alvás is csak 5 részletben ment, nagy bömbivel. Én nem is tudtam elaludni. Aggódtam, hogy legurul a mi ágyunkról, úgyanis folyton átdobja magát a barikádnak épített takarókon. 8) Szereincsére viszont mind a ketten szívesen beveszik 3x az 50mgr-os C-vitamint. Mind a kettő elrágja! :shock: brrrrrrrr ők tudják! :lol: KAta talán jobban van.

Ja! TÜNDE!
Kata megfázott, mert nem volt hajlandó pelenkát felvenni egyik DU és úgy aludt pisisen. Innen van a kórság. Én ügyeltem, hogy ne egyenek egy kanállal stb. de mikor nem néztem oda, egymást etették, egymáson feküdtek, szóval nyalták egymást. És mivel a leginkább beteg velem aludt az én nyakamba bújt .... én is benyaltam. :oops:
ANYUCI!!! Rajtad a világ szeme! Holnap talán már két gyerekes anyuka leszel!!!!!! hipp-hipp!!!!!! HURRRRRÁ!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
Én is csak azért jöttem, hogy holnapra egy nagy kalappal. És meséld el a kislányodnak, hogy vannak nénik, akik úgy szurkoltak neki (na meg Neked is :lol: ), hogy csak na. Vigyázz magad(tok)ra, és beszéld rá apát, hogy írjon nekünk!

Borsika!
Nézd meg a szülőszobéákat. Nagyon szépek, és nincs császka-mászka. Csak akinek ott a helye. Nálunk a szülőszoba nézésen meg is kérdezte egy csaj, hogy ugye ezek csak a vajúdók, és át kell menni szülni valahova máshova. De aztán megnyugtatták, hogy nem, ez az ahol szülünk. Én Holdvilág. (ja, mert ez a nevük: Napsugár, Holdvilág, meg még valami, azt elfelejtettem.)

LÉgzésfigyelő: Nekünk is volt 1 évig. Volt, hogy mi is rohantunk, de Panka is arra ébredt. És nálunk mindig akkor riasztott, amikor hanyatt feküdt a leányzó.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hú Brigi!
Ez aztán a legény. Szerintem konzultálj Steffivel és Györgyivel, majd ők elrémisztenek, és biztatni fognak a fehérnemű felkötésére.
Már a DVD-snél is akartam egyéblként írni, hogy nagyon szépek vagytok.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!

nálunk légzésfigyelő 1 évig volt Enci ágyában. Sztem nagyon jó dolog!
Borsika! sztem vegyél ill. lehet bérelni is sok helyen!
azért az megnyugtató,hogyha esetleg gond van , megszólal a sziréna- rohansz kikapod a gyereket és teszed a dolgod.
nekem 2 bnőmnek is hasznára volt. Az egyiknél 2er is jelzett,ilyenkor elég volt maga a "riasztó"hang, és már arra felébred a gyerek.tehát nem volt nagy baj.
A másik lánynál nem volt légzésfigyelő, és 1 hónapos volt a gyerek, amikor már 4 órája nem ébredt, bementek és nagyon nehezen tudták csak ébreszteni,-hívni kellett az ügyeletet is. de hála Istennek nem lett komoly gond! csak ő is elvi kérdést csinált belőle!

Szóval sztem nagyon jó dolog!!!!ez az én véleményem.

Veronikusz! a 2 éves korra mi a jellemző? mert úgy látom ill. tapasztalom napok óta,hogy Enci nagyon hisztis-akaratos. Minden ok nélkül hisztizik,pláne ha nem az van amit ő akar.Tegnap a Corában voltunk,, hát egy kicsit éget a fejem,hogy mennyire nem fogad szót.Csak az amit ő akar. :evil: Amúgy imádnivaló meg minden. De pl. amit a kajával is művel. Vagy nem eszik, vagy 2 kézzel ette ma atúrós tésztát, hát ne tudjátok meg hogy néztünk ki utána--- :shock:
Vendég

A harmadik a Pirkadat. Mármint a szülőszoba
Brigi, eszméletlen jó arc ez a Kristóf!
Az én gyerekeim is egytől-egyig mind 7 hónapos korban álltak fel, de rengeteget mászkáltak négykézlábosan is.
nováky_rita

Tényleg Pirkadat. Még jó, hogy nem írtam, amire gondoltam, mert az nem az volt. :roll: De tudjátok be az állapotomnak. :)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Én is itt olvasok is meg Tündét is szemmel tartom természetesen csak az én jó alvó gyerekem a napi 20 perceivel nem esik túlzásba, így nem tudtam írni, de a jó idő miatt legalább sokat lehetünk kint :D

Mica baba!
Boldog hófordulót

Hanna, Zsuzsi
Köszi a hiányolást nagyon figyelmesek vagytok jól esik!

Bocsi de most nem nagyon tudok reagálni kicsit szét vagyok csúszva.

Légzésfigyelő: Emma a reflux miatt átesett egy szűrésen (SIDS szűrés) amit a légzésleállásra való hajlamosság miatt csináltak.
Azért írok erről mert írtátok hogy érdekelne titeket hogyan csinálják ezt.
Este 8 kor egy csövet vezettek le Emma orrán keresztül egyész éjszakára légzésfigyelőre kellett tennem, csak enni vehettem ki ha ébren volt, h nem nem vehettem fel róla. ezen kívül egy kis gép figyelte a légzését alvás ill ébrenlét állapotában. Hajnal 4kor vezzék le. szerencsére negatív lett.
Senkinek nem kívánom de ha kell akkor a Heim Pálban csinálják a belgyógyászaton.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Zsófi: Gratulálok!!!! Te is beállsza a 2 gyermekes anyukák sorába :lol:
Szerintem inkább hagyd ki a snowbordozást, ne kockáztass

Tünde:
Megy a drukk!! Ügyes legyél holnap!!

Gyuzso: Micának boldog hófordulót!

Borsika:
Szerintem mindenképp vegyél légzésfigyelőt! Nekünk nagyon sokszor bejelzett. Volt úgy ,hogy 1 nap 5X. Teljesen kivoltam, rohantam be a szobába, de addigra már fent volt a gyerek. Nem tudom,hogy tényleg nem vett levegőt, vagy lecsúszott a lapról...
Szülőszobák nagyon barátságosak, nézd meg őket. Én éjjel szültem, addig volt nyitva az ajtó, míg vajúdtam és járkáltam a folyosón, de aztán a kitolásnál becsukták és úgy is maradt végig.

Brigi: Nagyon ügyes Kristóf!! Felkötheted a gatyád, azt hiszem... :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Borsa: Én tudom, hogy milyen ez a vizsgálta, mert ott voltam terhesen SIDS tanfolyamon. Akkor azt mondtam,h ogy remélem nem kell behoznom a gyereket. Csak egy játékbaba volt becsövezve, de borzasztó látvány volt.
Aztán mikor bejelzett a légzésfigyelő akkor vinni akartam a Heim Pálba Sids szűrésre, de a gyerekorvos azt mondta, hogy ha felébredt a gyerek és nem kómás, fehér, ernyedt, akkor inkább ne tegyem ki ennek a tortúrának...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok,
Tünde nagyon drukkolunk Nektek, sokat gondolunk Rád és szerintem a hidegfront megteszi jótékony hatását. Nekem anno elég volt megvenni a tonicot, inni már nem is kellett belőle...

Veronikusz: jobbulást a család összes hölgy tagjának kicsinek, kicsit nagyobbnak és nagynak!!!! Nehéz lehet, hogy a testvérkék átadják egymásnak, no meg neked. Anyunk is 8 hétig volt betegállományban velünk bárányhimlő miatt, mert mi 3-an voltunk. Gyógypuszikat küldünk!

Brigi: gratula Kristófnak, nagyon szuper srác. Tündét beíratom továbbképzésre hozzá, no meg Flórkához is :)

Szerencsére Tünde már jobban van, igaz éjjel 1x ébredt, ami nála nem szokás, de egy kis szopi és már aludt is tovább. Délután 4-re ment fel a hőmérséklete 37,9-re, de addig nem volt semmi. Most estére meg csak 37,2 így nem kapott semmit, csak ment az ágyba. Mármint orvosságot nem kapott. Remélem kijön most már belőle, köszönjük a gyógypuszikat.

Borsika: szerintem is menj el szülőszoba látogatásra, mert engem is megnyugtatott és nagyon jó, hogy ilyen hangulatosak a szobák. Meg az is jó, hogy amikor már menni kell, akkor tudod, hogy mi hol van, hogy néz ki, stb. Én Napsugárban voltam.

Légzésfigyelő: nekünk nincs és nem is volt, így nem tudok hozzászólni, mindenki ahogy érzi, hogy neki mi a jó.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Brigi!
Örülök hogy nem kellett!

Orsi

borsa

MICUNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!! :D

KépKép

KépKép
snowwhite

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést! Aranyosak vagytok!! :lol:
kati,
vacsi körömpörkölt volt!! :wink:

Borsika,
nagyon szépek a szülőszobák, mi a pirkadatban voltunk, szép sárga, van ablaka (nyáron fontos!!), képek a falon, egyik falon beépített bútor, ott vannak az orvosi kellékek, de az is inkább "konyha" jellegű
van labda, közel a mosdó+zuhany
persze van ágy is benne! :wink:
van konyha+fürdő nevű magazin!!! kerestem, de nálunk a tüzön végezték a magazinok.. a decemberi otthont fel tudom ajánlani, postacímet kérek! :wink:

Tünde,
keresztbe teszem az ujjam!!! :wink:

Brigi,
hát igen, vége a nyuginak!!
nálunk a dvd-re nem mozdul, a tv-re sem, dvd-t nem nézünk, tv-t alig :lol:

Ancsa,
bizti pörögsz ezerrel a nagy nap miatt!! drukkolunk, hogy minden jól sikerüljön!!

Emano,
remélem sikerül Sinlacot szereznetek!!!

Eni,
remélem javultok!! küldünk gyógymanókat!!

Légzésfigyelő: ha nem 1 ágyban aludnánk és így 1 szobában, biztos fontosnak éreztem volna én is!

Gabi,
sajnálom, hogy Enci dacol.. ez a normális fejlődés, azt hiszem... de ezt Ti jobban tudjátok, saját bőrön érezve..

Veronikusz,
gyógypuszikákat küldök Mindannyiótoknak!!! gyors gyógyulást!!! c-vitamin szétrágása :lol: :lol:

Hanna,
de jó, hogy Peti is látta!!édes lehetett a 2 korosztály kifáradása!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Lányok!

Borsika!
Nos, ha nézted a blogot, láttad, hogy ez melyik, ha tudsz egy kicsit nagolul, nem túl borzalmas... :) van egy Picasa nevű képszerkesztő program, amiben rögtön van egy blog-this nevű gomb, és azt a képet már küldi is a blogodra, és te csak a címet-szöveget írod hozzá. De vannak magyar nyelvűek is. Ez a blog csak azért béna kicsit, mert én pl nem tudom, hogy kell több képet is egy bejegyzés alá szerkeszteni, + nem tudsz utólag korábbra tenni egy képet... De így is tökjó.
És a másik kérdés: nekünk csak a 13. heti uh-on mondták, hogy lány, Mi meg elhittük. Továbbnem mutatta, és így csak születéskor tudtuk meg, hogy FIÚ. Ha lesz majd 30. hét környékén uh, érdemes még egyszer megkérdezni, hátha jobban mutatja magát.

Na, és akkor velünk:
ma voltam dokinál este: méhszáj 1 ujjnyi, nem tágultam. És a baba feje arccal előre van, vagyis illeszkedési zavar... (hivatalosan ez csak akkor kimondható, ha már eltűnt a méhszáj, de a doki még nem látott olyat, aki megfordult...) Holnap reggel esetbemutatás, és ha az osztályos orvos igent bólint, akkor császár. Eddig 2-3 ilyen rá-kell-bólintania az osztályos orvosnak esete volt a dokimnak (fél éve van ez az új osztályos) és eddig mindig jóváhagyta... Úgyhogy elég valószínű a holnapi babázás!

Puszi nektek.

mtunde

Tünde!
Gondolunk rád!

Orsi

borsa

Tünde
gondolunk rád!!!!

Nálunk apa iszonyat rosszul van,hányt nem marad meg a víz sem benne :cry: :cry: :cry:

szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde: a lényeg, hogy ott szuszogjon a karodban gyönyörű egészséges gyermeket! Sok pozitív energiát küldünk!

KépKép

KépKép
snowwhite

Rakok fel vicces képet, melyet tegnap készítettem. Lányom kicsit rákattant a cumira... Már volt egy a szájában, de talált még egyet a játékok között és azt is "berakta".
Jó éjt: Dori
Kép Cumihegy

KépKép

KépKép
snowwhite

Lányok köszi a gartulációkat, de én inkább valami együttérzésre és vígasztalásra vágytam volna! :D :D :D
Én még nem vagyok kész erre. Mármint, hogy mindjárt visszadumál, meg rohangál, meg... Azt csinálja mint Gabi Encije. :)
Azt nem mondtátok, mikor az első 6 héttel "riogattatok", hogy ilyen hamar elrepül a bébi korszak.
Tuti nem lesz semmi baja? Mondjuk görbe a lába, koncentráció zavara,... mit tudom én... Ok-Ok. Rita a Te gyerekeid egész jónak néznek ki, és ha Ők is....
Na jóóóó.

Ancsa, Borsa ma brokkolis csirke rizzsel volt a menü Kristófnak. Tök jól sikerült és naggggyon ízlett neki. Köszi az ötletet!!! :)
Hozott ma Anyu egy fej salátát. Valaki emlegette egyszer a salátafőzeléket. Segítség! Úgy mint a sóska/spenót???

Tünde kitartás! Most már tényleg nincs sok hátra! :D

Kép
vkbrigi

Micunak boldog hófordulót kívánunk mi is!!!

Kép
tikó

Sziasztok,
Micu hófordulós köszöntése miatt jövék, szóval boldog 8.-at Micu!

Brigi,úgy látom Kristóf helyettem is tornászik, így én nem teszem :wink: .

Ma egy kis depi, majd holnap visszaolvasok alaposabban és próbálok jönni, csak Nagyjankó dolgozik(nem mintha ma sokat lett volna itthon-látod Veronikusz mi is belejövünk szépen lassan...)

Tündének megy a drukk.

Szül. fel. addig meg szendvicsgyártás apának, úgyhogy jócakk mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Jó estét!

Brigi! tényleg nem semmi a fiad, nagyon fontos dolga lehet,ha már így menni akar. :lol: nagyon ügyes!!!
sztem nagyon úgysem tudsz ellene tenni semmit, ha menni akar, meg felállni stb. úgyis megteszi, le nem kötözheted. :lol:

Tünde!
a lényeg:hogy holnap már 4-en lesztek kis családodban.
nemolyan nagy baj,ha mégis császároznak! Fő:hogy egészséges legyen a baba, és te is. sokat gondolok rád! vigyázz magadra/magatokra!!!szorítok nagyon! de minden rendben lesz!!!
Vendég

HI!

Tünde!
Millió drukk gondolunk rátok!!!!!

Zsu!
Boldog hófordulót Miklósnak!

Brigi!
Ha ez megvigasztal - kétlem :D de hátha - Martin kerek 6hónapos volt mikor felült, felállt és elkezdett mászni. Onnantól kezdve végem van mint a botnak. Látod már csak esténként tudok jönni fórumozni, e-mailt olvasni, írni, háztartást rendezni. Szóval nehéz nagyon. Martin plusz imád jönnji-menni, imádja a társaságot, de most a hülye járvány miatt kissé be vagyunk ide szorítva úgyhogy ez sem könnyű. Babakocsizást egész jól viselte mikor már ülni tudott, de hosszú távon már nem. Én speciel dec. óta nem is tudom babakocsiba tenni, csak ha alvás van. Séta nálunk is úgy néz ki, mint Emesénél és Memménél kb: mindent felszed megnéz, bele kell menni a pocsolyába, kilincseket le kell nyomni, vau-vaut egész közelről megnézni stb. Kérdés?

Eni!
Igért holmi megy, kis technikai próblémába ütköztünk,de megoljduk. Jobban vagytok? Ja és hajrá Emmák!

Orsi!
Sajnálom az alvás dolgot, maximálisan megértelek tudod!

Barbi!
Kösz aranyos vagy, hogy tisztelsz, de látod nem vagyok egyedül. Itt van Zsu, Eni Orsi velük mindent meg tudok beszélni a nem alvás témáról 100%-ra megértenek. Én meg Veronkiuszt és Memmét csodálom. Hihetetlen két csaj! Nagyon szeretnék még egy babyt, azt hiszem sok minent másképp fogok csinálni és talán ezért is, meg kell martinnak egy húgi vagy egy öcsi. Majd dobja a gép milyen nemű lesz. Elsősorban az számít, hogy egészséges legyen, persze kisfiú után nem bánnám a kiscsajt,de még egy fiú és kész háremem lesz csak nekem :D Ja és gratulálok Daninak a menéshez! Tök jóóó! Vetettek neki cipőt?

Légésfigyelő: nekünk is van, - martin 7 hónapos koráig aludt kiságyban így szükség volt rá- 1x nekünk is beriasztott, de elég volt csak a hangja és nem lett baj. Aztán többször beriaszott tévesen én meg sápadt fejjel rohantam be,hogy Úristen, mi van, de lélegzett csak szerintem elmozdult a lap vagy lecsúszott nagyon oldalra és nem érzékelte valami ilyesmi volt. Figyelni kell az érzékenység beállítására is.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

JAj ezt a képet fel kell raknom, ezt apa mobiljával csináltam
miután felébredt Enci. Most ez a kedvenc képem. :D
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Larának boldog ELSŐ születésnapot kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Tünde
Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen! :D

Barbi
Nekünk is szörnyű volt az első 2,5 hónap! Délután 4-kor elkezdődött a sírás és fürdetésig abba sem maradt!
A legrosszabb az volt, hogy nem tudtuk miért...
Szerencsére ez sem tart örökké! Most viszont jött helyette a nem alvás! :D

Borsa
Tegnap kicsi fiam csúcsot döntött, fél órácskát aludt egész nap!!! :D

Ma is hajnalban keltünk + éjfél körül felébredt a szomszéd kutyusa...1 körül már nem bírtam és mivel már nem előszőr fordult elő, hogy órákig beszélget a holdal ravasz dologra vetemedtem!!! :D :D
Kivettem a fagyasztóból a húsalaplének szánt husis csülköt és felszolgáltam neki!!! :D :D
Azóta sem hallottam a hangját! :D
Persze majd szólók a szomszédba, hogy én "kenyereztem" le a kutyusukat. :roll:

Hanna

Kép
hanna09

Larababa! Boldog SZületésnapot Kívánunk!!!

Kép
Kép
kriszta36

Lara, nagyon boldog születésnapot!!

Kép
Kép
paklincs

Hajrá Tünde!

Brigi!
Ugye mondtam, hogy Steffi majd "megvigasztal"? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

LARABABÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!! MILLIÓ PUSZIT KÜLDÜNK NEKI! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKI!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: