A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na még egy, aztán magam részéről tényleg lezárom a témát: anyám az a nőtípus, aki a "megszültelek, ruháztalak, etettelek, mostmár felnőtt vagy, hagyjuk egymást békén" kategóriába tartozik. (És ez nekem sz*rul esik :cry: ). Ha segítségre van szükségem, és felhívom, mielőtt igent mond, felsorolja, mennyi sok dolga van neki is...na ezért szoktam inkább nem felhívni, vagy ha muszály, akkor gyomorideggel :( .

Anyósom a "lelkemet kiteszem értetek, és az utolsó falatot odaadom a számból is" kategória.
Tehát a két véglet...
És az "értetek" itt azt jelenti, hogy amióta a családba kerültem, soha nem éreztem, hogy én "csak" az ő kicsi fiának a párja vagyok, hanem olyan, mintha a gyereke lennék. És nem egyszer fordult elő, hogy mellém állt a fiával szemben :!: .
Az ő anyukájáról viszont már többet tudnék írni "anyós" témában, de vele szemben sikerült kialakítanom a szelektív hallást, és már elég jól műkszik :wink: .
Egy hetvenen felüli nénivel, aki felnevelt 2 gyereket, szerintem soha az életben nem fogod tudni elfogadtatni a mai nézeteket gyereknevelés terén.
dettyk

Emese! Szegény Zsófika!!! :( Mit adsz a fogára? Épp az oltáson taliztam az egyik kismama barátnőmmel (egy napon szültünk), és újságolta, hogy ott is jön a fog ezerrel (már 1 kibújt), és sajnos se a homeós kúp, se a Dentinox gél nem használ neki. Szegényke egész nap sír… :(

Irina! Ez itt a dühöngő (is), tudod! :wink:
Egyébként igaza van Maggie-nek, de én úgy vagyok vele, hogy kb. 4-et nyelek, az 5.-nél már robbanok… de az nagyon szól. :?

Fleur! Köszi a cumileszoktatós tippeket! Elteszem az agyamban egy fiókba! :D
Te írtál arról a könyvről, hogy hogyan tanítsd a gyermekedet? Mi a címe pontosan? :roll: Lehet, hogy megvenném. Úgy érzem, hogy béna vagyok. Bár anyukám aszonta jól csinálom…
Anyósod szerintem depis… Azt meg elég nehéz kezelni. :(
Anyukádnak meg küldjük az ++++++++++++++++++ energiákat!!!

Emese! Tényleg! Most hogy írod, Anyós se nagyon játszott a gyerekeivel, 3 műszakban dolgozott, és Zsoltit pl. a nővére nevelte (valami 15 év van köztük). Aztán Szelinek meg megy a „putyputyputy”… :shock: Sok értelme van… Én mindig vagy mondókázok, vagy énekelek Szelinek. Nagyon szereti, főleg a kopp, hopp, csipp, és hasonló szavakat. Mindig vigyorog ezerrel! :D

Egyébként Anyós jószívű meg minden, csak hát szegénykém mindig 20x mondja el ugyanazt, és ha nem értek egyet, vagy nem is válaszolok, akkor tovább szajkózza… Rám akarja eröltetni, hogy azt tegyem, amit ő mond. Na, persze, majd pont én. :twisted: A mi családunkban ez egyáltalán nem szokás, engem Anyu mindig is önállóságra nevelt, valószínűleg ezért kezelem ezt ilyen nehezen. Anyu nem szólt bele semmibe, saját hibáimból tanultam, és ami ezzel jár, hogy segítséget se nagyon kaptam, így abszolút önálló lénnyé cseperedtem, és erre jön a idős nénike (73 éves), aki meg akarja nekem mondani, hogy mit csináljak… :x Ja! És ez csupán bizalom kérdése lenne, hogy ő elfogadja azt, hogy én hogy nevelem a sajátomat! Plusz még van egy orvosom és egy védőnőm is… :roll:

Silka! Szegény Lizi! :( Hát igen, ezeket a tüneteket mondta nekem a védőnő a fogzásra… Basszus, én meg nem merek bemenni a gyógyszertárba a Dentinox gélért (bár még nem kell), mert félek a járványtól, nehogy elkapjunk ott valami sz.rt. :?

Mi van ma? Mindenkiből ömlik a szó??? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni81: :( . Egyetértek Irinával...
Még az én jó fej anyósommal sem tudnék együttélni, de az már miattam van...olyan régóta élünk külön, hogy már én sem szívesen alkalmazkodom :? .
dettyk

Biztosan hallottátok, hogy az 50 Ft-os bekerült a világ 15 legszebb pénzérméje közé :shock: .
Itt szavazhatunk rá, hogy a legszebb legyen:

http://numismaster.com/ta/inside_numis.jsp?page=Coty
dettyk

Dettyk, én úgy tudom lehet teljes munkaidőben dolgozni a gyes mellett. Nagyon meg is lepődtem, de még nem jártam utána. Lányok, Ti mit tudtok?

Szerintem is lapozzunk.

Tök jó, a fiúk kiköltöztek hozzám a nappaliba, megágyaztak párnából, plédből és együtt nézzük a Friends-eket!
Jól vannak, délben már verték az asztalt a kajáért, jelzem fél egyre már meg is ették. A mákos guba meg már el is fogyott. :D :D :D

Regi, én is. Nem mertem bemenni a gyerekkel a gyogyótárba. Szeli egy kis hőőőőőős!

Kaqk, tök közel vagytok!
maggie
dmaggie

Silka! Én nem tudom, hogy mi volt a baja a babakocsi tologatással, de védőnő volt vagy 35 évig, és ki is nevetett, hogy „mindegyik ezt csinálja”… :shock: Na, ehhez már nem is fűzök semmit. :x

Dettyk! Én szerencsére a szakmámban dolgoztam, mert közgázt tanultam banki pénzügy szakon. Vezetőként jöttem el, viszont a várandósságom miatt, csak ideiglenesen vállalhattam el (tudjátok, meséltem: negatív teszt hétfőn, Regi kedden megpályázza a vezetői állást, csütörtökön elfogadják, pénteken pozitív teszt). Bár hozzáteszem, hogy egyáltalán nem bánom, hogy így alakult, mert a baba számomra fontosabb volt! :D
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy fogalmam sincs, milyen pozícióba fogok visszakerülni, de voltam én ott pénztáros, könyvelő, lakossági ügyintéző, kisvállalkozói, szóval szinte minden területet bejártam. A főnökasszonyom pedig így búcsúzott: "azt még nem tudom, melyik helyre, de várunk vissza". :D Nagy ügyet nem csinálok belőle, mert mindegyik munkakört szerettem, sőt, amíg olyan 2-3 éves Szeli akár egy 5 órás munkát is vállalnék (olyanban is voltam). És azt is tudom, hogy nálunk mindig nagy a mozgolódás, úgyhogy remélem, hogy egyszer visszakerülök abba a csop.vezetői pozícióba! :D
Húúú, de hosszú lett, bocsi! :oops:

Hörcsög! Milyen mélyen alszik Ildike! Nagyon aranyos! :D

Sense! Ez nálunk is dettó. Én vagyok a vitázós, Apa meg elvan, mint a befőtt… :shock: :lol:

Fleur! Én meg azt mondom, hogy egy depressziós-magányos embert nem fogsz tudni megváltoztatni. Ne akarj neki megfelelni, úgysem fogsz tudni.
Írtam, hogy nálunk Apa megy egyedül Szelit átvinni Anyóshoz… Mindenféle kifogást szerkeszt, jól megy neki… :wink: :shock:

Húúú, de messzire vittük ezt a témát… ajjajjj! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

És ha már ilyen jól elvagyok magamban, íme egy kép a tegnapi sétáról:

Kép Kép

Első séta a sportkocsiban: "Tudod mikor alszom el!!!! Ebből a babakocsiból kilátok!!! Tök jó!!!!" :lol:

És tipikus vízöntőhöz méltón mivel űztem el a reggeli rossz hangulatomat?:

Kép

Kicsit feldobtam a fehér függönyt :wink: . (A sötétítő bordó, világosabb, ez a képen nem látszik, tehát pont passzolnak a színek.) ÚÚÚÚgy feldobódtam :P .
Ja és azt a sárga virágot is most varrtam, csak kicsit kevés benne az anyag :lol: , és a másik oldalra még nem volt időm... :oops:
dettyk

Maggie, én is úgy hallottam, hogy lehet 8 órás munkát vállalni Gyes mellett, de szerintem nem fogom akarni (jól megaszontam :lol: ). A bölcsiből is kinéztek, ha nem hoztam el 3-kor a gyereket :shock: ...Elég lenne nekem egy 4-5-6 órás is...

Regi irigyellek, én is voltam itt adminisztrátor és programozó is, de amilyen helyzetben most a cég van, kizártnak tartom, hogy 2 év múlva is meglesz még... :?
dettyk

Dettyk, tök ügyi vagy. Nem vagy egyedül, csak éppen váltjuk egymást. Csinálsz egy nagyobb képet is a sárga virágról? A vízöntők nagyon kreatívak, tudom a középső fiunk, Gergő is az. Íme a bizonyíték! (mármint a Tied!) :D :D :D
dmaggie

Motiot! Jobbulást a fiúknak!!! :(
Dettó: reggel mértem -3 kg! :lol: Szerintem jól haladunk. Lassú fogyás, lassan jön vissza (már ha engedjük neki :wink: ).

Anyóstémában, hogy kiérződik, hogy melyikünk milyen személyiség. Tök jó! Én ezt élvezem!!! Hihihi! :lol:

Ja! Nem volt ott a védőnő az oltásnál (már más a módi januártól), de azért rátettem a mérlegre Szelit, 7,5 kg a "picinyem"! :D
És még azt akartam írni, hogy Szeli is „duplán szűz” (már nem is tudom, kinek a dokija használta ezt a kifejezést :oops: ). A doki azt mondta, hogy napjainkban elég gyakori, de semmi gond, 1 éves korában szétnyitja azt a kis hártyát a hüvelyénél. :?

Nektarin! Akkor várjuk a fogzásos és hozzátápis javaslatokat (by 5. védőnőtök)!!!
Hát Dunaújváros Érdtől nincs olyan messze, de nincs autóm… Apának van, de ő meg azzal dolgozik, sokszor hétvégén is… :(

Ja! Hozzátápi: A dokink azt mondta, hogy még nyugodtan várhatunk vele, mert a tápszerben minden megvan, ami szükséges a babának, és felesleges terhelni azt a gyomrocskát. :roll:

Heni! Most akkor ezen a mondatodon (anyós) nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek… :shock: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Itt a megoldás: „szelektív hallás”! Köszi Dettyk!!! :lol:
Hú, de be van bugyolálva Panka! :D
(Na, én meg állandóan huhogok, mint egy bagoly… :shock: )
Szép lett a függöny! Ügyes vagy! :D
Cég: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi, Maggie. A sárga virág:

Kép

Nem túl szép, mert kézzel varrtam, de jól mutat, és majd megkérem a hugomat, hogy picit kapja rendbe (és nyomjon még bele töltetet, mert elég kóka... :D ).
dettyk

Sziasztok!

Voltunk ma a helyettesítő dokinéninél :evil: :evil: :evil:

Egyrészt meg sem vizsgálta rendesen Dorkát, sőt, szó szerint hozzá sem ért! Még én forgattam a vizsgálóasztalon Dorottyát, hogy a hátán is nézze meg a kiütéseket. Azt sem kérdezte, hogy pl. lázas volt-e.
Kérdezte, hogy mire gyanakszom, mire lehet allergiás. Mondtam neki, hogy vagy a habfürdőre, vagy a banánra (gyanús ugyanis, hogy bár már 3 napja nem használjuk a habfürdőt, még tegnapra is lettek új kiütések; banánt pedig szinte minden nap kapott mostanában másik gyümölccsel keverve) + mondtam azt is, hogy kb. a banánevés megkezdése után 1,5-2 héttel jelentkezett az első kiütés.
Erre a doki: "Ja, biztos tömi a gyerekbe a banánt Anyuka" :twisted: :twisted:
Én próbáltam nyugodtan, higgadtan válaszolni neki, hogy NEM, és egyébként fokozatosan adtam neki (1 kávéskanállal kezdtük, és mostanra sem kap fél-1/3 banánnál többet egyszerre).
Azt mondta, hogy a banánra nagyon ritkán allergiásak a gyerekek, de azért szüneteltessük egy ideig, később lehet újra próbálni. Felírt valami kalciumos spéci port is, amit szőlőbe keverjek :shock: :shock: bele, és egyébként is szőlőt adjak a gyereknek :shock: , mert az almát a kisbabák nem szokták szeretni :shock: :shock: :?:
Na, erre mondtam neki, hogy speciel "Dorka imádja az almát" + rögtön eszembe jutottak a Ti babáitok is, akik szintén cuppognak az almára.
Erre ő hangosan elkezdett gondolkodni, hogy amúgy a banán keresztallergiája nem pont az alma?
Ha már mertem megcáfolni a "babák nem szeretik az almát" teóriáját, döfjünk még oda egy kicsit az Anyukának. (Egyébként épp a napokban olvastam, hogy a banán keresztallergiája a parlagfű, de gondoltam, inkább csendben maradok, mert mindig ő fogja helyettesíteni a mi dokinkat, ha szabin van vagy beteg)
Apa az előkészítőben fél füllel hallotta az eseményeket. Na, amikor meghallotta, hogy a doki szerint tömöt banánnal Dorkát, sejtette, hogy a plafonon leszek....

(Összehasonlításképp: amikor 4 hetesen kiütések miatt vittem Dorkát a mi dokinkhoz, ő alaposan megvizsgálta, rákérdezett a lázra stb. Mondta, hogy otthon is még 1-2 napig figyeljem, nem lázas-e, és 2 nap múlva hívjam fel mindenképp, hogy javult-e a helyzet. Ja, és KEDVES volt.)

Slusszpoén:
elmentünk a gyógyszertárba kiváltani a port. A gyógyszertáros amint meglátta a receptet, szidta a dokit, mint a bokrot. Állítólag ezt kb. 10 évente 1x szokták felírni, és tök bonyolult kikeverni, ráadásul van olyan készen kapható szer, ami kb. ugyanezt tudja.
No comment....

Bocsi, de muszáj volt kiírnom magamból!
Most megyek visszaolvasni a termést.

Kép
dotildi

Huh csajok, ez az anyós téma..... nem semmi, még jó hoyg van ez a topik és kiírhatjátok magatokból a bosszúságot és segítünk/segítetek egymásnak.

Nállunk semmi újság, az utazóágyat átalakítottuk járókává( leengedtük a matracot) imádja emma, lehet forgolódni.. és anya sem félhogy legurul a lépcsőn.
Egyébként a mosás kész, holnap vasalhatok, lesz mit! :-(

Mi csütörtökön kapjuk a rotát. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Lassan jön az evés és aztán apával 3-asban sétálni megyünk. Juhéjjjjjj

KépKép
kaqk
Debrecen

próba
kíváncsi vagyok milyen más szinnel!

KépKép
kaqk
Debrecen

Megnéztem Áron hurkáit :lol: :lol: ! Nagyon vagány a lánccal a nyakában!!!
dettyk

Dettyk, de ügyes vagy!!! ;-)

Dmaggie: én is úgy tudom anyutól (munkaügyes), hogy teljes állás mellett is jár a gyes a gyerek 2 és 3 éves kora között. Meg előtte is, ha az ember előbb megy vissza dógozni (merthogy a gyed "nemmunkához" kötött).

Regi, a babakocsitologatáshoz annyit, hogy Ádi csak így alszik el abban is. Meg az ülcsiben is csak ringatózva. Plusz mintha rémlene nekem, hogy eleink használtak valami BÖLCSŐ nevű dolgot is... egyes eretnekek még ma is vesznek ilyesmit. Hogy mik vannak! :lol:

Kép
Kép
irina

Kaqk, Debrecenben még jó idő van? Itt már olyan csúnya szürke :cry: . Panka is érezhet vmit, mert 1 óra óta alszik :shock: (30 perc a jellemző alvásideje :shock: ).
dettyk

Irina, nem, újra csináltam a vonalzómat, de miért hülyül meg, hiszen ua. írom mint előtte, és mégis másképpen számol, nem értem.
Robesz 08.31.

Voltunk mi is sétálni most meg már esik az eső.
A gyógyszertárnál én kint hagyom Robeszt, de hozzáteszem, ez egy udvar, és egy lépés, és nyitva van az ajtó, van egy kedves gyógyszerész néni, rögtön kiszolgál.

Most rohanok Apának kell segítnem a céges ügyeiben, Robesz alszik.

Regi, nekem a védőnő még azt mondta bőven ráérek a hozzátápival. Aztán persze jöhet a lé, majd a méz sűrűségű pép, és mindezt szopi után, nehogy előtte.

Dunaújváros, hát igen, Apa minden héten 3x jár oda:)
Nekem van kocsim:)

Kép
Kép
nektarin

Irina
Én eretnek vagyok :D Még mindig abban alszik Linda :P

Dettyk
Nagyon ügyi vagy és nem is kókadt az a virág! Volt már itt korábban szó róla, h mennyire szereti a társaság a handmade dolgokat, amikor azt mondom a férjemnek, hogy hobbyművészkedem, kiröhög :shock: :D

Dotildi
Hát igen, nekem a kórházban volt szerencsém ilyen meg olyan dokihoz is... És hát a nővérek, ezt figyeld: a császáros őrzőben voltak a legkedvesebbek, angyalok, güriztek, mint állat, a csecsemősök viszont egy kivétellel matató, skubizó, lecseszős fajta :? :D

Kép
granda

Ja a gyesről, ha visszamegyünk dolgozni és ugye jár a gyes, akkor állítólag a betegállomány alatt csak a minimálbér után kapunk pénzt, azt hiszem 6 hóig.

Kép
Kép
nektarin

Csajok én sokat gondolkodtam a dolgokom, mármint együttéles( szülőkkel) GYED, GYES, meg tegnap mondták a hirekben, hogy egyre kevesebb gyerek születik, stb.

Hát nézzen már magába egy kicsit ez az ország!!!!! Mit nyújt nekünk???Csak elvesz!!!!
Régen mindenki tudott épiteni, vásárolni külön lakást hitel nélkül. Minden anyuka otthon tudott maradni akár 6 évig is 2 gyerekkel anyagi problémák nélkül.

Pl. én szeretnék itthon maradni a gyerekemmel 3 évig, sok mindenre megszeretném tanitani, mert a gyerekemmel töltött éveket nem kárpótolhatja senki és semmi. Majd meghúzzuk a nadrágszijat, de szeretnék 3 éves koráig a fiam mellett lenni.

Együttélés, mindenkinek legjobb külön!!!! Én csak tudom: Kezdtük anyuéknál, majd anyósékhoz költöztünk, vettünk egy külön lakást, majd visszaköltöztünk anyósékhoz. Kiváncsi leszek mi lesz a következő lépés :shock:

Elmentem sétálni, hogy kicsit én is kiszellőztessem a fejem, de csak jól átvert a szél :-( De a gyerek alszik, az a lényeg.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok lányok!

HÚÚÚÚÚÚÚÚ.......................... :shock: :shock: :shock: Hát feladtam :? Nagyon sokat írtatok. A képeket azért megnéztem és nagyon-nagyon szépek. A reklámos képeket, hogy csináltátok?

Látom ma az anyóstéma megy. Fleur és a többi anyóstól szenvedő ha megtaláltátok a megoldást akkor légyszíved ne felejtsétek el közkincsé tenni 8) 8) Nekem is hatalmas szükségem lenne rá :wink:

Ditildi Doktornő :evil: :evil: Hogy mehet az ilyen egyáltalán orvosnak :roll: Azért mert csak helyettesít még ugyanúgy meg kellett volna vizsgálnia Dorkát.

Munka Hát mi azt beszéltük a párommal, hogy itthon maradok 3 évig és az utolsó évben elkezdünk valami vállalkozást, még 1,5 évem van hogy kitaláljam mi legyen az :lol: Aztán ha beindul akkor nem is megyek vissza a céghez, hanem maradok a sajátban és azt csinálom. A mellett talán többet tudok mejd a cicával lenni :roll: :roll:

Dettyk Nagyon ügyes vagy és mindezt két gyermek mellett kreáltad :lol: :lol: Büszke lehetsz magadra.

Nektarin Valami nem stimmel a vonalzóddal.

Grétike nyűgös, mennem kell. Biztos a hideg front miatt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin! Miért szopi után kell adni a gyümölcsöt? Én mindig előtte adom...

Dotildi! Ilyen embereket.... Az ilyen visszaadhatná a diplomáját.... :evil:

Dmaggie! Részemről az anyóstémát lezárom, csa reagálok még: Kellene egy agymosó-gépezet, "Egyenes út a boldogsághoz! Nem csak Anyósoknak" szlogennel. Na ezzel már megválthatnánk a világot! :wink:

Dettyk! Nagyon aranyos a kókadozó virágod! És le a kalappal, hogy mindezt két gyerek mellett!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gremese: Mondtam, hogy mi vagyunk a legtöbben!!! :lol: :lol: :lol:

Fleur: sajna nem tudok hozzászólni az anyóstémához, csak KITARTÁS!!! Sok beszélgetéssel hátha jobbra fordul!

Nekem speciel az anyukámmal több a gondom, mint az anyósommal!!! :shock:

Horcsog: nagyon cuki az a kép!!! :D :D :D

L.Móni: örülök, hogy jobban vagy!!! :D Nyomjad azokat a vitaminokat!!!

varga tünde: rostos gyümilé, nekünk az alma-szőlőlé vált be ilyenkor, vagy a cukros kamillatea. Ha esetleg nagyon erőlködik időnként lázmérővel besegítek!

Granda: :shock: (sógornő) Mondjuk az enyém sem különb a bátyám részéről! Mármint, hogy fura elképzelései vannak az életről!

Dettyk: nálunk az ovi meg a suli egymás mellett van, ahová a gyerekek járnak majd!!! :lol: :lol: :lol:
Jó a függöny!!!

Dmaggie: úgy tudom, hogy a baba 1 éves korától lehet visszamenni. De a gyedet fel kell mondani, és gyest kapsz helyette + a munkabéred!

Dotilidi: helyettes doki :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
timi26

Silka: megmutattam a tesóimnak a videót amit belinkeltél. Halálra röhögték magukat!!!

Kép
Kép
timi26

Anya! Miért nem mondtad, hogy ne nyúljak a kettőhúszba?!!!! :shock:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin, Motiot, gratulálok Áronnak és Robesznek a forgáshoz!

V.Tünde: a kaki-segítésre a védőnőnk a kamillateát javasolta. Ha ez sem segít, akkor glicerines kúpot. Ha már eszik gyümit/zöldséget, akkor meg lehet próbálni az őszibarackot és a sütőtököt is.

Maggie, jobbulást a fiúknak! Anya mákos gubája biztos rendbe hozza őket :D

Regi, gratula a -3kg-hoz! A gyümölcsnap után a legjobb mérlegre állni :wink: (tapasztalat)

Horcsog, nagyon édes Ildike! Nekem is rögtön Csipkerózsika ugrott be róla :D

Silka, ó, szegény Lizi baby jól megküzd azzal a fogacskával :cry: Reméljük, most már kibújik hamar![/b]

Kép
dotildi

Sense! Most néztem meg a Sikoly Cica és a Nyekergő Kertkapuk frontemberét! Éééédes, ahogy Boti előadja a nyekergő-forgást! :D

Henikém! Ne idegesítsd magad! Nem éri meg!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, csúúúúúúúúúcs ez a 2 fotó (is) Zsófiról! :lol:

Kép
dotildi

ÉLJEN A VILÁGMEGVÁLTÁS!

Eretnek Lindát meg nagyon irigyellem!

Lányok, jól belenyúltunk, ez olyan téma, mint a politika,az oktatás, a foci. :D :D

Motiot, a tiknyi-taknyi, szörcsi-mörcsi remélem gyorsan elmúlik, meggyógyul majd. Felnézek rátok Regivel, olyan ügyesen csináljátok ezt a fogyót. Tudom, hogy nem egyformát, de jó eredményetekkel példát mutattok nekünk. Nekem mindenképpen, majd ha lefogysz, utalok át Neked néhány kilót, hogy attól is szabadulj meg légyszi. Hátha így rólam is lemegy majd. Lehet, hogy Regi közelebb van? :wink:

Emese, szerintem azért, hogy ne a gyümivel lakjon jól először, hanem a szopival. Így a gyümi tényleg csak kis nasi még.

Orvoshoz: én sem értem az ilyenfajta hozzáállást. Szerintem az orvoslás, de az oktatás is szolgáltató ágazat. Ezzel talán mindent elmondtam. Sokszor bizony lenne mit javítani a szolgáltatás színvonalán. :roll:

Dettyk: köszi. :D Így gondoltam, igazam lett, csudijó!
8)
dmaggie

Timi26, sikerült ügyintézned? Hol dolgoztál, hogy vissza tudnál menni?
dettyk

Dotildi! Ez gáz! :evil: Egyébként mindenhol azt olvasom, hogy almával (illetve a levével) kell kezdeni… :roll:

Irina! (Hozzáteszem, hogy én is felébredek a buszon (távolságin), ha megáll.) Tehát ez teljesen normális, hogy a baba is felébred, amint megáll a babakocsi. 8)

Nektarin! Akkor Apa egyszer lehozhatna Titeket is!!! Mit szólsz? :D (széles vigyor)

Hozzátápival kapcsolatban: Apával megbeszéltük, hogy megvárjuk az 5 hónapot. Az egy középút azt hiszem. :roll:

Heni! Miért költöztetek vissza anyósodékhoz? :?:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!Bahalok Zsófin :lol: :lol: :lol: !!
dettyk

Jaj, de aranyos a kis kócos Zsófi! :D Néztem az iwiwen is, gyönyörűek a szemei, csak úgy világítanak!!! :D

Dotildi! Igen, de azért fél kilót levontam, vagy hozzáadtam… :roll: ! Matematikailag hozzáadtam :!: (szóval -3,5 volt reggel, gyüminap után)

Kép

Kép
regcsiken14

Ez a hajszerkezet...........!!!!!! :D :D
dmaggie

Regi, tegnap is nem 74 nap volt a fogyis vonalzódon?
dmaggie

Nem működnek a vonalzók, de én már megvárom, hogy helyrehozzák. Nem fogom minden nap újragyártani, meg rövitíteni... :evil: :evil: :evil: Fekete pont a nőivonalnak!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Lányok!!!! Mindig így néz ki, mikor séta után levesszük a sapiját! :lol:

Regi! Igen, a szemei! Valami elképesztően szép kékek! (Nem is vagyok elfogult.... :oops: )
Igazából akkor látszik, ha elmegyünk sétálni, tehát természetes napfényben.

-3,5 kiló????? Jaj de jó!!!! Úgy irigyellek (Motiot Téged is!!!!) . Én biz' isten csinálnám Veletek! Csak hát mi még szopizunk (aminek persze borzasztóan örülök :!: ) Viszont a tejcsihez nem csak inni, hanem enni is kell, így pláne nehéz a dolog. :?
Na de majd..... tavasszal.... vagy ha már futhatok utána... :twisted:

A távolsági buszos hasonlatod naggyon jó!!!! :lol:
Mikor a fősuliról jöttem haza, a megállóban és is felébredtem. :D

Majdnem Zsófival kezdődött az oldal. Milyen vicces lett volna, ha mindenki az Ő kócos fejét látná, mikor megnyitja a Babanetet. Hihihi...

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és a szemébe lóg a haja!!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

És az új haja tejfölszőke... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szemébe lóóóg??? Nem semmi! Szelinek csak egy szál ér le a szemöldökéig! :lol:
A Tiéd volt tejfölszőke, ugye?

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese: IMÁDOM Zsófi arcaiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Dettyk: sikerült elpostáznom a banknak amit kért! Hogy hol dolgozom? Hát a jó édes apukámnál!!! :D

Kép
Kép
timi26

Na még egy kép, és befejeztem a Zsófi hajazást. :oops:
Bal oldalon a halántéka felett látszik, milyen az új haja. Nem tudom, hogy ilyen lesz-e, minden esetre egyelőre tök szőke.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese Zsófika tüneményes :lol: :lol: Nem vagy elfogult vele, gyönyörű kékek a szemei :lol:

Maggie Tejcsit kicsit megviselte a láz, de azért épp elég. Danikának ( az unokaöcsém kisfia ) viszont nem tudok adni. De számomra úgyis Grétike a legfontosabb :lol: :lol:

Regi Motiot Gratula a -3 kg-hoz. Irígy vagyok miatta. De majd szopi után :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26, de jóóóóóó neked :wink: :D .

Emese, tényleg!!!! :shock: De furi, hogy alul tejföl :lol: ! Nagyon édi!!!!!
dettyk

Regi, én írtam a Nőivonalas adminnak vonalzóügyben, de még nem kaptam választ :evil: .
Tegnap újragyártottam, nem fogom minden nap, én is megvárom, míg lépnek valamit... :?
dettyk

Hello Lányok,

Horcsog, milyen édesen alszik Ildike. Tényleg, mint a nagyok… :lol:

Dettyk, szavaztam rá! Csak 1x lehet?

Dotildi, véletlenül nem a mi dokinknál voltatok??? Pár hete azon puffogtam a lányoknak, h azt javasolta, h januári import szőlővel kezdjem a hozzátápit. :twisted:

Micsoda hajkorona!!! Nagyon édibédi Zsófi! Mi csak irigykedünk innen a távolból. Ami van, az is tök világos. De majd húzunk rá usánkát!!! :wink:

Császáros lányok! Nektek nem szokott fájni a hegetek belül? Tegnap azt hittem leszakad a hasam. Mondjuk hallottam, h ezek a sebek örökre frontérzékenyek maradnak…
Most akkor meg kell, h ijedjek? :roll:

silka
silka

Sziasztok Mammikák!
Fúúú ma nálunk nagy a nyügi, alig alszik, ha fent van, akkor meg csak Anyánál jó :oops: biztos ez a szél meg hidegfront :roll:
Ne haragudjatok, de gyorsolvasás volt csak...

Emese! Nagyon cuki Zsófi, annyira aranyos arcocskája van, és tényleg :shock: tejfölszőke :lol:
Hát szerintem a héten már nem tudunk minitalizni, holnap ugye oltás (majd gondolunk Rátok :!: )

Motiot! Jobbulást Nektek! és gratulálok a -3kilóhoz :wink:

Kaqk! Téged meg irigyellek nagyon, és tudod nem az ausztriai út miatt, hanem mert ilyen összetartó családod van, csodálatos, hogy 1 hétig együtt az egész család! Manapság ritka az ilyen!

Dettyk! Nagyon szép lett a függöny, meg a virág :lol:
Édes kis Panka ahogy kuksizik :lol: Ilyen hideg volt Nálatok tegnap? Itt még ma is 10-12fok volt, voltunk is kint joggingban Anyával teregetni:
Kép
Kép

Jaj Lányok, hogy itt milyen ügyes Babák vannak :shock:
Mi még nem forgunk, se hintázunk, se mászunk, se kúszunk, csak brrrrrrrrrrr - ez a legújabb, főleg sütötökkel izgi :lol:

Kiskolbi! Hol vagy?

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: