A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

ez 2x is elment, bocsi :oops:

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Én az Ördög dokihoz járok. Nincs igazán bajom vele. Legelőször pedig a Marte Rivera Juan nevű dokinál voltam....na ahhoz többet soha....abszolut nem volt szimpi, sőt én úgy láttam nem érti a dolgát. barátnőm is pont ott volt velem akkor már pocakos volt ő is és az asszisztensnő megkérdezte tőle, hogy ugye nem a dokira vár??? (szóval ez a doki a kismamák réme)
De nekem és a hírének nem kell ám hinni, de én akkor is szeretném, ha nem ő lenne akinél szülök.
az Ördögöt választanám (akiket te írtál tényleg jók állítólag, bár csak hírüket hallottam)

ja költözés.
Ha a drága ...... Bank végre kiküldené az értékbecslőt és utalánák a fennmaradó hitelösszeget, akkor két három héten belül költözhetnénk!!! Tegnap már futottam pár kört emiatt...
Ha a .....Banktól nem kapok semmi választ a levelemre, faxomra, akkor kénytelen leszek a csaj főnökével beszélni és fel fogom jelenteni ezt a Bankot. (már sokat feljelentették) :twisted:

Szösszenet!

A dokim azt mondta, hogy a hetedik hónapig ráérek szakvéleményért menni. Előbb akartam, de nem jött össze.
Viszont február 11.-én megyek terhesgondozásra+dokihoz és akkor szólok neki, hogy mennék orthopédiára (ha nincs Kisbéren, akkor máshova) Kell beutalót kérnem, ugye???
Viszont már nagyon szeretném tudni, hogy mire készüljek.... :roll:
A derekam most sokkal jobb, mint volt, csak az ágyból felülés és a csípő, láb emelés okoz fájdalmat, de az nagyon. amúgy két lábamon való mozgásban csak annyiban korlátoz, hogy kisebb séta ( nincs egy kilóméter) már majd szétesik a derekam....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mezsó
Ha levették rólad és olvasod!Igen,holnap lesz a szoptatás-felkészítő tanfolyam, délelőtt 10-12-ig.Ingyenes,egy védőnő tartja, csak a kiskönyvet kell elhoznod.A Piaristák terén lesz, a könytár mellett.Azt hiszem ez a régi SZTK.

Kép
ágnes27

Hát ezt a dokit nem ismerem.....

Remélem minél hamarabb felemeli a bankban az ügyintéző a kis seggét és történik valami (persze csak jó)!

Nekünk szerencsés volt az ügyintézés, 1-2 hét alatt megvolt minden. De több ilyet hallotam én is, mint jó példát!

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

jobb is , hogy nem ismered. barátnőm mondta, hogy amikor Juan doki volt ügyeletes, akkor senki nem akart szülni... :shock:
jött a váltás, mindjárt volt 3 kismama aki szülni jött... :lol:

Bankos csaj pedig....már három hete ígéri, hogy intézkedik. Küldi az értékbecslőt. Akkor tudott a mi ügyintézőnk vele telefonon beszélni, amúgy azóta nem lehet elérni...
És három hét alatt nem csinált semmit, pedig azt ígérte, hogy sűrgősen (és ezt ő mondta) intézkedik... :roll:
Pedig csak egy faxot kéne küldeni az értékbecslőnek, hogy jöjjön ki hozzánk fényképezni.... :twisted:
Már régen ott laknánk, ha a bank az első utalást sem húzta volna el hónapokig... :twisted: :twisted: :twisted:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!
Köszönöm a hozzászólásodat.
Igen, eddig még én is úgy láttam, külön kell venni. De azért csak megérdeklődtem, hátha valahol együtt van. Végül is nem sok pénzért van.

Kép
blani28

Mary, ez baromi dühítő.... :evil: Sose értettem miért kell így szivatni az embereket! Vannak új képek a házról?

Kép Kép
szõlõ

Szép Napot Mindenkinek!

én olyan szörnyen alszom hetek ota...és mi lesz még?
fáj a combcsontom mert ha oldalt fekszem odanehezedik a sulyom...feszül a pocim..gondolom növekszik..éjjel óránként pisi..annyi h nem is iszok annyit ami kijön :)

Ollem és Kisfruzsi: megirnátok nekem h hol van kisbéren a bizományi bababolt...??? ha tényleg olyan j benéznék...mivel elég közel lakunk.

Légzésfigyelő kölcsönzés...attol füg hány honapig bérled..pl 9 hónapos koráig már 18 ezer ft..nem tudom hányhonapig kell használni de kb 13 ezerért már van használt is..de ha csak pár honapig kell..akkor lehet énis bérlek...a védönénimnél lehet.

Vki irta h még nem vett semmit..nyugi én sem...nem engedi anyukám aki babaonás és 7ik honapig feleslegesnek tartja..amiben igaza is van..igyh van egy kiszoknink meg egy rágókánk...meg a babakocsi :D

súlygyarapodás: én 24 hetes leszek holnap és már most van rajtam 8 kg...nem voltam jó husban de mostmár alakulok :D

megjött az új TAJ kártyám aminek a neve már HATÓSÁGI IGAZOLVÁNY....és fehét és csúnya és érdekes...marhán meglepődtem rajta... :o

jajjjjjjjjjj csajok 2re megyünk szakvéleményt kérni a szüléshez....légyszi gondoljatok Ránk..nem tudom mit fog mondani a dokibácsi és aggodóm rajta mulik most minden h :o császár vagy nem megh be kell e elöbb feküdnöm egy honappal vagy sem...szoval eléggé bevagyok sz.rv. :shock:
belgyógyász hematolugus szakorvosi vélemény és szülési javaslat...na ezt kell kérnem :oops:
Vendég

Lituka,

Szorítok Neked a szakvéleményhez, illetve a tartalmához!!!!
Én nem ismerem a bababoltot szintén, Ollem bizti megírja.

KépKép
kisfruzsi

Köszönöm mindenkinek a támogatást :lol: :lol: :lol:

Nekem még nincs dokim és nem tom h. most már aktuális-e ez a manuális vizsgálat panaszmentesen v. nem?

Ha tágulna a méhszájam azt ugye nem érzem?

lituka Te hány kilóról indultál?

Ne aggódjatok a súly miatt felesleges. Én (is) már 70 kg felettről indultam (sokan annyival szülnek amennyi most vagyok)és a vékonyak anatómialilag többet híznak.Én már örülnék, ha a mellem leállna,mert brutális már most 3*akkora,mint mikor normál súlyban voltam. Gáz,mert az usziban elég kínosan érzem magam, mert már eléggé megviselt a dresszem.Sajnos így tönkre is ment/megy a cicim,pedig még hol van a szoptatás :o

Kép
kritta

Lituka Drukkolok neked!! Ne félj!! Majd jelentkezz!
Én is szoktam ezen-azon parázni! De aztán rájöttem hogy a baba miatt úgyis mindent elviselnék!!! Csak ő rendeben megszülessen! :D

Nekem is a combcsontom fáj éjjel, ugyanis én csak oldalt tudok feküdni! Így sok választásom nincs! Na meg én is pisilek néha "csak" 2-szer, néha többször...! :D Ez van! Ennél nagyobb bajunk ne legyen! Nem igaz? :wink:

Kép
gabo001

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:27-kor.
Vendég

Lituka!
Drukk neked!!!

Uhh, voltam dm-ben, vettem egy csomi pelust 2-5 kg, egy dobozos törlőkendőt, popsikrémet. Meg vettem egy micimacis rózsaszin kis tárolót, minnyá felteszem a képet, tökjó áron volt a házt.boltban, 740ft! Zoli meglátja, idegbajt kap szerintem a sok rózsaszintől! :lol:
Megrendeltem a pelusozószivacsot is! De még nem voltam a hobby-müvész boltban, majd ezután... nagyon kellett pisilnem igy gyorsan hazafutottam (futottam??? pingvineztem) :lol:
Vendég

Az ikres topikból másolom, kevinszpésziről van szó:

"sziasztok.

Kata férje vagyok és most csak én tudok írni, ugyanis vasárnap hajnalban Kata begörcsölt és azóta a János Kórházban van. Folyamatosan kapja az infuziót, de időközben kitágult egy újnyira és vérzik ( A görcsök szerencsére már szűnnek, de szigorúan feküdnie kell.
Egyelőre nem tudjuk, hogy hazajöhet-e még szülés előtt.
Időnként bejelentkezem és helyzetjelentek, meg az üzeneteket is át tudom neki adni.

üdv,
Péter"

Drukkoljunk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ha már előkerült a téma, az indexen egy másik ikres mami, Vidramam is drukkokra szorul, Ő 23 hetesen került be 4 napja, nyákdugó távozott, magzatvíz szivárog. Ma reggel már nem voltak görcsök, tehát remény van!

Szóval, ezek miatt is tartok a koraszüléstől... :(

Kép
babyteve2

[quote="szőlő"]M írta:szőlőary, ez baromi dühítő.... :evil: Sose értettem miért kell így szivatni az embereket! Vannak új képek a házról?

Bizony ez annyira dühít minket is. A hitelkártyámról is lement a házra előző hónapban 100 ezer forint... :twisted: Mivel szeretnénk haladni a házzal, muszáj saját zsebből csinálni, ami tudunk.
Az a legdühítőbb, hogy tényleg nem rajtunk múlik az egész....
ez a csaj....hú ha bemennék, tuti ráborítanám az asztalt.
de ha nem jön semmi válasz a levelekre, akkor tuti biztos, hogy kirugatom. elegem van belőle...de nagyon. :twisted:

Új képek a házról: mostanában nem fényképeztem....De ígérem a héten fogok, jó??? Ha szeretnéd...meg ha nem uncsi nagyon... :oops:
A nappaliban már van tv, üvegasztal meg még a karácsonyfa. az étkezőben is ott van az étkezőasztal és fent vannak már ott a függönyök is. Járólap kész mindenhol. Pult is készül a konyhában. Sarokkád helyén van. fürdőben is van járólap. gyerekszoba is elnyerte végleges színét... vendégszoba is, már csak a mi szobánk maradt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Im a tároló:

Kép

Ezt a rucit meg a christinamoda-ban néztem ki a házasságkötésre
8560Ft...
Kép

Lelőttem magam... :lol:
Vendég

Jujj, Katának nagyon erősen drukkolok!!! Szegény... :( pont annyi idős mint én... 27+2.... remélem, nem lesz baj velük!!! :(
Vendég

lituka!

Szorítok neked, hogy minden rendben menjen a dokinál. Még ha előbb be is kell feküdnöd, vagy ilyenek...gondolj arra, hogy a babáért mindent!!!

Kismama boltból kettő van Kisbéren. Mind a kettő a Széchenyi utcában van. Ez a főutca nálunk. Ahol a posta is van. Bizományit Micimackó boltnak hívják a másik bolt pedig a Babavilág. szerintem a Babavilág is tök jó!
Nézz be mind a két helyre, szerintem!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ikreseknek drukk+++++++++++!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka!

A tároló nagyon édes.
A ruci meg írtó csinos!!! :wink:
Akartam írni, hogy örülök, hogy a válás ilyen gyorsan ment. És hogy szerelemből készülsz férjhez menni!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nem tudjátok mi van Rozsomákkal?

Kép
kritta

Lenne 1 kérésem Nem tudtok jó bababarát/meditálós zenéket ajánlani/küldeni?

Van sok komoly zenánk,de kifejeztten idegesítő nagy részük főleg Liszt/BArtók/Beethoven a többit meg már unom.

Előre is köszi :lol: :lol: :lol:

Kép
kritta

Sziasztok!

Egy nap kimarad és lehetetlen behozni :) No nem baj azért próbálkozom....

Azt láttam, hogy aaz orvosválasztásról volt szó..Veszprémben nem lehet /vagyis már 3 orvos kötött szerződést, de az enyém sajnos nincs köztük/választani.Mikor Bence született akkor még lehetett,de aztán már nem. Biztosan mindenki halott arról hogy a balatonátúszáson meghalt egy orvos,az ő halála miatt szüntették meg,a lehetőséget,nagyon sok betege volt.Lillánál szerencsém volt az én dokim volt ügyeletes. Most félek kicsit :( .

Tegnap este voltunk 4D-n. A kapott fényképet tudtam lefényképezni mert nem tudom dvd-ről feltenni a képet :(

Kép

Ő a mi kisfiunk a fejénél a kicsi lábával :shock:

Megpróbálok visszaolvasni, ha a két beteg gyerkőc hagyja....

KépKépKép
bambika

Köszi lányok..keltem apát és indulunk is....
majd bövebben irk ha hazaértünk..már kezdek megnyugodni mert multkor halálnyugival mentem oda akkor irták fel a szurikat..ugyh most ha idegesen megyek akkor meg nem lesz semmi gond :D nálam ez igy szokott lenni..

köszi ollem a segiséget..elnézek :D

jajj kevinszpésziéknek óriás drukk....

pumpi..nagyon csini kis mennyasszony leszel :D és a micimacis tároló csudaszép...és füles mániás vagyok..az kék is..ugyh Máté felkészülhet a csacsikra :D

na indulok...jók legyetek..
Vendég

Szöszke,
9 éve még az én párom sem horkolt. Sajnos a 9 év alatt felszedett jó néhány kilót + amióta én babát várok azóta ő is, így egy ütemben hízunk, emiatt horkol. Most elkezdett diétázni is. Szombaton hajnalban én is megfenyegettem, hogy elválok (Pedig össze se vagyunk házasodva) ezért most nagyon odaadó lett :wink: :wink:

Atizka,
gondoltam már a füldugóra is, de az az óra csörgésének zaját sem engedi át, óra nélkül pedig nem tudok minden reggel 5.00-kor felébredni...

Kép
emi29

Bambi,
nagyon édi a kisfiad. Gratulálok!!!

Kép
emi29

Az én férjem is rettenetesen horkol, ezért is fogunk az elején külön aludni...ha már lesz egy-két szabad órám éjjel, a szopik között, nehogymá' a horkolás miatt ne aludjak...Aztán meg, úgyis annyira fáradt leszek, hogy nem hallom...Füldugó nekem nem jött be, utána eléggé zsíros lesz a fül... :( És én mellette is hallom :(

Kép
babyteve2

Lituka, hajrá! +++++++++++++++++++

Mezsó, Te már megszabadultál béklyódtól...remélem, az eredmények is jók lettek!

Kép
babyteve2

Pumpóka ez a rucin nagyon helyes!! :) Meg a csokra milyen széééép!!!

kevinszpészinek meg hatalmas drukk :(

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!
Úgy látom elég sok új taggal bővültünk. Üdv nekik!

Tegnap voltunk terhelésesen. Egész tűrhető volt. Citrom nélkül is jól bírtam, csak manócskának nem tetszett, hogy elmaradt a jól megszokott reggeli. :oops: Az eredményt majd eljuttatják az orvosomhoz, és ha vmi gond van, akkor szól... De sztem semmi gond nem lesz. :roll:
Este voltunk orvosnál is. Szép nagy már a pocim, és mostmár az okát is tudjuk. Manócska kb. 1144gr. legalábbis az UH szerint. (nagyon nagy a pocakja) :lol:
További eredmények:
BPD: 65mm
FL: 46 mm
AC: 243 mm
Gr.s:26 W
átlagos menniységű magzatvíz, lepény a mellső falon, jó magazti szívhangok

Ja és a legfontosabb: Manócska megmutatta magát, de csak egyszer... eltéveszhetetlenül volt vmi a lábacskái között. De most nagyon feldúlt volt, mert belerúgott az Uh-ba is, és a tappancsba is, amivel a szívhangját kerestük. Jó 8 percig nem is hallottunk semmit...de aztán csak előkerült. :oops: :D Készült egy kép is, de sokminden nem látszik belőle, mert addigra már el is mozdult, mire az orvos megállította a képet, hogy nyomtasson... :oops: :lol: de majd vmikor felrakom, hátha ti is látjátok, amit én.

Hú, hát ezt hosszúra sikerült, de párom miatt ritkán jutok majd csak a géphez. Addig is mkinek további szép napot! Azért majd megpróbálok visszaolvasni.
Kis-csillagról van vmi hír? Remélem mindketten jól vannak!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Lituka, írj ha hazaértél, remélem minden rendben lesz! :wink:

Én nem tudom mit tennék ha Uram elkezdene horkolni. Nagyon éberen alszom, tuti begolyóznék 3 nap után :oops:

Bambi, nagyon aranyos a kisfiatok! :D

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:28-kor.
Vendég

Mariann, gratula a kisfiúhoz, azért tedd majd fel a képet, hátha ki tudjuk venni mi is :wink:

Kép Kép
szõlõ

Hááát, én össze sem tudom számolni, hány nőgyógyász nézett már meg engem... :oops: de nő egyszer sem...én szülés előtt is azon voltam leginkább kiakadva, hogy majd egy nő fog turkálni bennem...persze, mire odáig eljutottam, annyira nem érdekelt, hogy ki és mit csinál lent... :D :oops:

Kép
babyteve2

Ja igen, gratula Mariann! Szép nagy babó! :D

Kép
babyteve2

Lituka - Ezer drukk a szakvéleményhez! Jelentkezz, ha megjöttetek!

Kevinszpészinek sok sok ++++++++++++++++++++++ energia!!

Pumpóka
- Cuki a tároló :) A ruci nem lesz hideg így januárban? :D :D
Nekem a hosszabb fazonok tetszenek .. bár a polgárin én is "csak" térdig érőben voltam :)

Mariann - Mutass fotót, hátha kiveszünk belőle valamit :)
Gratulálok a szép eredményekhez, és tényleg jó súlyban van a Babó .. mert Alíz nincs ekkora pedig idősebb :D Mondjuk én nagyon pici baba voltam, 2600grammal születtem és 50centivel. Párom sem volt valami vasgyúró .. ő 51cm volt és 3100gr... Azt mondják, hogy valószínű a mi babánk sem fogja meghaladni az 56cm-t .. ahhoz össze kellene kapja magát :) De nem is baj, én örülök, ha kis cukorfalat Csöpség lesz - csak egészséegs legyen, az a lényeg :D Meg akkor nem feleslegesen vettem azt a sok-sok 56-os rucit :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Pár napig nem nézzek erre,mert vizsgázok és megint egy csomó minden szóba került,csak kapkodom a fejem! :shock: :shock: :shock:

Reagálni sem nagyon tudok,azt látom,hogy rengeteg az új csatlakozó,mindenkinek üdv! :lol:

Mindenki nagyon csini,szépen gömbölyödik és szépen szaporodnak a babaholmik is ! :wink:
SZŐLŐ is elvolt tűnve egy darabig,de látom Ő is előkerült! :lol:

Zsuzsófi:Megrendeltem a Haberkorn babakocsit azt a NAGYON ZÖLDET :lol: :lol: :lol: és már meg is jött!Nekem nagyon tetszik! :wink:

MÁGIKA is rég járt erre!

Ma megyek nőgyógyihozz ,a kisfiamat egy másik dokinál szültem,aki sajnos elment a klinikáról :cry: ,így másikat kellett keresnem,finoman ráakarok kérdezzni a piszkos anyagiakra! :roll:

Mifelénk az a kimondatlan szokás van,hogy annak az összegnek
a 10xeresét ILLIK fizetni a szülésért mint amennyit egy-egy magánrendelés alkalmával ott hagysz a dokinak! :shock:

ERGO,az én esetembe:10x6000=60.000ft :?

Na ,majd ezt még azért meglátjuk,ja de én császáros leszek,tehát nem kell szülésznőt fizetnem!

KépKép
KépKép
nicci

JA, bejelöltem az iwiwen én is ,Ürmös Nikolett néven! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Mariann!
Gratulálok a kisfiúhoz!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nicci,

Akkor Te vagy a Haberkorn babakocsis!!! Nekem a piros a favorit. Milyennek találod? Méretre milyen? Jól irányítható? Vettél hozzá hordozót is?

KépKép
kisfruzsi

Hát lányok alig mentem el itthonról,tán 2 óra hosszára,és ennyit írni... :shock: :shock: eskü visszaolvastam,de már nem nagyon emlékszem... :( :(

Írtátok egy páran,hogy megszabadultam a vérnyomásmérőtől... :D Hát igen,végre megszabadultam tőle.Az eredmények pedig jók lettek,nincs vele baj. :wink: Valószínű inkább egy kis tudatalatti fehérköppeny hipertónia... :lol: Mert idegesnek sosem érzem magam mikor kórházba magas vérnyomit mérnek,de itthon meg totál alacsony... :shock:

Ikerbabás,kórházban bentfekvős kismamáknak drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.Olvastam mi újság velük,de sajnos nem nagyon tudom kikről van szó,mindenesetre drukkolok.

kritta: ne bánkódj a vizsga miatt,majd menni fog az! :wink: Manuális vizsgálat aktuális-e panaszmentesen?Méhszájtágulást érzed-e??Kritta ha nincs orvosod,az akkor most ezekből a kérdésekből kiindulva,nálad azt jelenti,hogy senki meg se szokott vizsgálni téged,hogy pl.a méhszájad zárva van-e? :shock: :shock: szerintem nagyon is aktuális a dolog,mert eddig én pl.4hetente jártam a dokimhoz,és minden alkalommal ő saját maga ellenőrizte a méhszáj állapotát.Szerintem megnyugtatóbb is ha dokitól tudod hogy zárt-e,és nem a megérzéseidre hagyatkozol...Ja a másik,hogy ráadásul ahogy a terhesség halad előre,úgy elő van az is írva,hogy a nőgyógyászhoz sűrűbben kell menni.Nekem most kezd sűrűsödni,mert múlt héten voltam nála utoljára,és már nem 4 hét múlva hívott vissza,hanem 2-3 hét múlva.Érezni meg szerintem úgy érzed,hogy tágul-e a méhszáj,hogy görcsölsz,illetve fájásaid vannak,de azt ne kívánd magadnak idő előtt szerintem.

Kép

Kép
mezsó

Szia!

Nagyon könnyű a kocsit írányitani,a mózes jó tágas,nagyon egyszerű rápattintani a vázra!Mindkét irányból lehet csatlakoztatni a mózest és a sport részt is!

Én maxi-cosi hordozót veszek majd hozzá már kis nézztem,küldték hozzá a megfeleő adaptert is!

Pár nap alatt megjött a kocsi,az összerakása is szuperül levan írva magyarul is!

Tehát nekem bejött! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

lituka drukk megy neked is a szakvéleményhez,ha hazaértél gyere mesélni!!!

Ágnes27: hát nem tudom mostmár hogy el tudok-e menni az előadásra,mert holnap 8.30.ra elküldött a cukorgondozós doki diétás tanácsadásra engem... :( ami jó,mert a vizesedő bokám miatt a gyümölcsnapot fogják megpróbálni az étrendembe beépíteni/ha egyáltalán lehet... :roll: /,de elmennék erre az előadásra is... :roll: Lehet majd legközelebb...Megkérhetlek rá,hogy ha esetleg lesz még ilyen előadás itt Kecskeméten akkor szólj nekem??Vagy itt priviben,vagy egyenesen a fórumba?Köszi :wink:

Kép

Kép
mezsó

Nicci, de lehetett volna tőlük is rendelni hordozót nem? Ha jól látam a honlapjukon 13 EFT.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Lehetett volna tőllük is hordozót rendelni az igaz,de szerintem az nagyon gagyi! :shock:

A Maxi-cosi pedig az egyik legjobb,és legbiztonságossabb!

SZERINTEM!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
nicci

Mariann, Bambi, gratula a kispasikhoz!!!! :D

Szöszi, nem januárban lesz, hisz még 2-3 hét, mire megjön a végzés, utána lehet menni bejelentkezni és 30 napos a várakozási idő... tehát még másfél hónap tuti, addigra meg már március lesz! :wink:
Vendég

Hát elhiszem, hogy biztonságos. Most mnéztem az ára 30-tól indul

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi
Azt gondolom azért mert csúcsra vannak járatva az orvosaink... egyszerűen kimerültek.
Amúgy két éve én is hasonlóan éreztem mint te, de valahogy azóta talán jobban sikerült a dolgok mögé látnom... :(

gabo
59 kiló!!!!
Több mint 10 kilóval vagyok nehezebb és azért annyira kövérnek nem érzem magam :lol: :lol: :lol: :lol:

Ollem
Ördög! :twisted:
Jó neve van! :)
Anyuéknál dolgozott egy Dr. Halál a kórboncnokot meg úgy hívták, hogy Hullán Lehel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumpóka
Gyönyörű a ruci!!!
Örülök, hogy úgy sikerülnek a dolgaitok ahogy szeretnétek.

Lituka
Ez a nem alvás vele jár... :(
Én ma éjjel vagy 4-5 órát fenn voltam, pedig fiam kivételesen aludt!

Légzésfigyelőt kb egy éves korig kell használni... szerintem sem érdemes kölcsönözni, különösen ha valaki esetleg még babát is akar. Én 17000-ért vetttem használtan de egy olyan mamitól akiről, tudom, hogy nem vág át és tutira működni is fog.

Kata
Gondolunk rátok!
Remélem nem lesz semmi baj! Kitartást! :(

Bambika
Nagyon cuki!

Nicci
Kíváncsi leszek a kocsi véleményedre majd használat után is!
Ez nekem is tetszett gondolkodtam is rajta... egyszóval majd számolj be, hogy miylen.

Nono
De jó!
Örülök neked... ez meg egy kicsit gyorsan pörög nem tudom meddig tudom tartani a lépést!
Azért oda is be szoktam nézni! :)

Csilla és Zsuzsófi
Szavaztam a Bastianon a gyerkőcötökre! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kisfruzsi!

Hát igen nem olcsó,de én kocsival járok a legtöbbet,és nekem ez miatt fontos,de ezeket is kilehet használtan fogni! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Képzeljétek majdnem lecsúsztam a nyereményem... most igazoltam vissza és holnapig van határidő... :( remélem mindent elküldtem amit kellett... annyira le vagyok terhelva mostanság, hogy hihetetlen... családi gondok, férjem munkahelyet keres... a lakás dolgai, közben dolgozni kellene... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: