Szrek, én is orvoshoz mennék, a szem, nagyon érzékeny!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nuk, hivatalos diagnózis

Minek írnak ilyen durvaságokat??? Éééés:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Bukcsi, püztem! (MKról)
Szellő, van lovatok, vagy viccelsz??
Kattix, én sem kötöttem a dokink orrára, h használok homeót! Valszeg nem támogatná, mert ha homeó-párti lenne, akkor már ő maga ajánlotta volna. Pont az a jó benne, ha az ember icipicit is utánaérdeklődik, akkor nagy bajt nem csinálhat. Saját szakállra azért nem alkalmaznám gyakran, de az egyszerűbb, vagy általánosabb szereket a patikában, a neten vagy ITT

is föl lehet lelni. És én is úg ytaláltam rá, hogy babavárás és szoptatás alatt használható szert kerestem. ÉS én sem hittem benne, sőt, de többször is bebizonyosodott, hogy használ. (Urtica urens, Chamomilla, Engystol, Oscillo... nem is próbáltam még túl sokat!)
Deni, sérós Bence nagyon édes! És m ilyen nagy lett!
Vot, álló Lilijózsinak gratula! Hamarosan indul a mandula!
Ancsi, nekem is feltűnt,h Lencsi micsoda önálló nagylány! (Ne lepődj meg, ha ez a tesó születése után kicsit visszaesik majd, legalábbis nálunk így volt.) Hápibőr
Rylie, én is lemaradtam, ekg miért kell?++++
2 éves Kamilla nagyon édes és szééép! Torta meg nyamiiiii!
Macs, lábfotók
Campis tali: sajnálom, hogy nem mentem, de Anyukám ma délelőtt vigyázott Bre, aztán elmentek Pért az oviba, én meg kivételesen több órát szánhattam a szakdogámra. Délután még könyvtárba is eljutottam. Ki kellett használnom erre most ezt az alkalmat.