Borsika, magne b6 nem segít?? sztem midnenkinél más, nekem egyáltalán nem keményedett, valakinek meg már kezdettől fogva igen...
Zsófi, szuper, hogy jobban vagyok, örülök! Vonalzó, meg avatar édes!
Steffi, sajnálom, hogy nem alszotok jól, tényleg már csak az a pár fog van hátra és utána vége?? hú, de jól álltok, mi még mindig 4nél tartunk

egyszer ebszélték valami virág esszenciáról vagy cseppekről, amit használni akartok, azzal mi lett? nem vált be?
Cirkuszka, én is csak Steffit tudom megerősíteni, talán Heni (Cancan) többet tud...
Memme, nagyon jó, hogy írtál és örülünk, hogy élvezed az édes hármasotokat, Eszter ezek szerint nem lesz hasfájós, nem? remélem a kaki probléma megoldódik, eszel gondolom elég gyümit, meg rostot, az majd csak segít, én baracklekvárt nyomattam anno, amikor gond volt.
Ancsa, ez szuper, hát, hiába, mondtad te, hogy ez lesz!

Képzeld, Dani meg feláll és elindul, persze még csak pár lépést tesz, de azt segítség nélkül, megzabálom, olyan büszke fejet tud vágni közben!
Hú, már csak két nap!!

Hétvégén fogtok ünnepelni vagy hétköznap??
Kati, hihetetlenek a képek, főleg a torta, wow!!!
Barátaitoknak meg részvétem, szörnyű lehet nekik, el se tudom képzelni, csak sejtem
Veronikusz, hidegallergia???

nem is tudtam, hogy van ilyen!!! Drukkolunk, hogy kinője idővel...
Lilluska, gyermekeid édesek, hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak tényleg!!És a puncsos málna, hmmmmmm...
Dóri, jó, hogy Tündéred jobban van, mennek a gyógypuszik neki (is)!
Nálunk még nem volt 3 napos láz, szóval nincs tapasztalatom róla...
Na, és akkor kép, mert már régen raktam, ezeket apa csinálta...

felülről

alulról

a rizsevő japó baba

tv nézés kényelmesen

ezzel a régi képpel pedig szeretnék mozgalmat indítani, ha van vicces fotótok a babóról, rakjátok fel!!! mi egy fura nevezetű mappába gyűjtük ezeket, ha rossz kedvünk van, elővesszük és nem bírjuk megállni nevetés nélkül

szegény gyerek, már látom, hogy ha nagyobb lesz, nem lesz túl boldog ettől a mappától