A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Finchi,Grilli,Plümek,Tatus!
Gyertek a hírekkel!!!
hanyatka

Nagyon köszönöm lányok a köszöntőket! Nagyon jől esik, hogy ilyen figyelmesek vagytok! :-)

Hanyatka szerintem ahol piac van, és mézet árulnak, ott érdemes megpróbálni a méhepempőt. De szerintem a tabletta nem az igazi. Ott annyi minden adalékanyag van hozzá. És ki tudja valójában mennyi méhepempőt tartalmaznak.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Köszike Ági!Tündérkék vagytok!!!
hanyatka

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlést.

Néhány szó rólunk. 2003 óta járok Apánkhoz. A babák a negyedik lombik próbálkozásra jöttek össze. Apánk a terhesgondozás alatt is olyan volt, mint a lombiknál, nagyon szigorú és mindig lecseszett valamiért. De neki lett igazga, mert 39. hétre születtek. (Igaz ekkor már könyörögtem az dokiknak a kórházban, hogy engedélyezzék a tervezett császárt. (Luca baba keresztben feküdt.)
Levi 2950g-mal és 51 cm-e, Luca 2550 g-mal és 49 cm-el született.

Ezek ők:

Kép

Kép

Majd igyekszem a tapasztalataimat megosztani veletek.

Ancsa

KépKép
tancsa

Na itt vagyok.
Sok jó hírem nincs.
Sajna meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy nálam is böki lesz. Pedig már úgy örültem a tűfóbiám miatt, hogy ezt megúszom. Hát nem így lett. Aprókáknak Dévisz szerint "löket" kell a növekedéshez.
Úgyhogy a rendelőben még csak fintorogtam, a kocsiban már a gyógyszertárig úgy sajnáltam magam, hogy végigpityeregtem az utat.
Hát ennyi. Holnap bökike, szerdán reggel meg randi nála. Sajna emiatt a fordulat miatt az egész hetemet át kellett variálni.

Nahh... most kicsit sajnáltatom még magam, aztán megpróbálom feltölteni a táblicskut :(
grillázs

Tancsa - a gyerkőcök csodababák :) Üdv itt!
grillázs

Manóka, még csak holnap lesz a gyogyóbeállítás. Nem tudom, hogy pontosan mikortól megy majd a szuri. Most dekával együtt megy a kezelés, ez teljesen más lesz......gondolom én. :D

Ancsa, nagyok cukkancsok a gyerekek. És de jóóóóóóóó: egy fiú és egy lány. :D :D :D

Grillike, ne kenődj el! Hasbaszuri lesz? Nem lesz annyira vészes, ne izgulj. :D
Én már magamat szúrom, pedig az elején hallani sem akartam róla.

Hanyika, ennél a néninél lehet kapni bekevert pempőt is.
A pempőt itt hűtőtáskában hozzák, hűtőben tárolják, és mindig felhívja a figyelmemet a néni, hogy "ugye tudom, hogy hűtőben kell tárolni?" :D
katóc

Ági!

Boldog névnapot kívánok! :lol: :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Kép Kép
grillázs

Katóc - köszi a lelkifröccsöt, de nekem már a tű látványától is megremeg a kezem, úgyhogy ezt én nem vállalom be. Lesz aki helyettem megteszi :) Szerencsére :)
grillázs

Amint látom februárnak sem sok van hátra, ő lesz a következő friss anyuka!
Tatu merre vagy? Lehet, hogy pihengetsz?
katóc, nekem is volt decapeptyles (lehet, hogy nem az a deca amit Te kapsz?)kezelés, akkor D+ is. Lehet, hogy neked ez lesz a nyerő :D

griike, szép a tábla :D
A szurit nekem is a párom adta be, mamár profi ebben, de én gyáva vagyok magamnak beadni, ahhoz túlságosan szeretem magam :D

manoka
manoka71

Manóka - hát valahogy én is így vagyok vele. Mert az más, amikor nekiesek a pattanásaimnak és véresre dekorálom a pofám. Azt bírom. De hogy EGY TŰŰŰŰT magamba szúrjak, az elképzelhetetlen.
Igazából ezt én a férjemre se bíznám rá, leginkább mert bárki adja be, egy ideig úgyis utálni fogom érte, akkor meg inkább legyen más :D

A táblát köszi. Nem engedi feltölteni a gépem, bűvésztrükk kellett hozzá :) Meg egy másik gép :)
grillázs

Mennyi injekciót kapsz?

manoka
manoka71

egyelőre egyet reggel, de Apánk azt mondta, hogy szerdán Uh után mondja a folytatást és kilátásba helyezte, hogy lehet több kell... :(
Látta, hogy el voltam kámpicsorodva, tök rendes volt, pedig akkor még tartottam magam.
Na mindegy. Bánatomban megeszem az uzsira eltett husis szenyát :)
grillázs

Szia Tancsa!
Nagyon édesek a kicsik! :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Drága Csajszikák Szép Estét Nektek!

Tancsa de gyönyörűek az ikerek! A férjem leájult mikor meglátta őket.
Luca és Levi, szép neveket választottatok.

Kagyló, Zsembi remélem sikeresen összetaliztatok és jót tornáztatok :D :D

Jelentem, minden értem aggódónak jobban vagyok.

Én is kezdek lassan, ma már beszéltem is Apánkkal valszeg holnap megyek UH-ra, de még reggel hívom előtte.
Kicsit nálunk is kavar az élet, főként melószinten, úgyhogy én sem leszek mostanában túl gyakori vendég a fórumon, de ígérem igyekszem jelentkezem a fontosabb állomásoknál és híreknél.

Grilli jól összerántottotad a táblit. Szóval tűutáló vagy Te is :D
Túl lehet élni.

Hanyatkám gratula a tűszökhöz ezek szép rendesen belehúztak, hogy megörvendeztessék Apánkat., no meg téged.
Rosszkedvűnek tűnik a telefonban, tényleg az???
Rucika sikerült??

Ágikám így a nap végén engedd még meg, hogy boldog Névnapot kívánjak. Izgulgatsz már az eskem-beskem miatt?? Blúzod lett végül??

Katóc, Finchikém, Hanyatkám mennek a tűszike növelők sugikák.

Tatus-mami gratula a végeredményhez és a 2 aprósághoz! Vigyázz rájuk, dédelgesd őket, pihenj sokat.

Lányok elköszönök, még dolgoznom kell, holnap promót vágok és még nem készültem teljesen elő.

Bodzikám vigyázz magadra a költözködésnél és egyébként is.

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra. majd jövök néha.
andi67

Szia Tancsa!
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de akkor mennyi idősek ezek az édeskék pontosan? nekem 2004 aug-i a fiam.

Szia Grillázs, mi még nem "ismerjük" egymást, drukkolok Neked!

Tatuka, nekem is teliholdkor "költözött" belém a kisfiam, hidd el, jó jel!

Sok puszi Mindenkinek megy a drukk sok szeretettel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bea
öreganyu

Öreganyu - mert az elmúlt időszakban hol felbukkantam, hol nem és kerültük egymást :) De köszi a drukkot :)
grillázs

Tancsa, gyönyörűek az ikreitek! Örülök, hogy jöttél közénk!

Finchikém, alig akartam elhinni, senki nem volt negyed 5-kor, így negyed óra alatt végeztem :-)

Holnaptól indul a szuri, Grillázs, kérlek, a táblázatba írd be. Én is nagy tű-fóbiás voltam, elájultam a tudattól is, de most már teljesen megszoktam, ne aggódj.

Hanyikám, csak pénteken kell mennünk legközelebb, szóval csak egy pillantásra talizunk, de az is tuti lesz:-)

Kagyló, nem arwenezek, hanem itthon testmozgok. Annyi jót hallok Arwenről, hogy tervezem a kipróbálását.
plümõ

sziasztok
Képzeljétek el, nagyon béna voltam. Zsembike meg csak éget velem. Hát ez van!! Szeretne átmenni másik helyre, de ha nem jön jövőhéten, akkor azt hiszem nem megyek, égetni magamat.Bocsika, egy kicsit magam alatt vagyok...tiszta ciki volt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló! Mi volt tiszta ciki? a torna? Vagy mi? - lemaradtam

plümő - táblicskut frissítettem, de ma már nem töltök fel újabbat, mert elveszti a varázsát. Az újban már a stimu alatt résznél vagy. :)
grillázs

Kagyló, miért érzed, hogy bénátál? Elsőre csak tanul az ember :-)

Grilli, persze, csak infónak írtam. Köszi a frissítést :-)
plümõ

Jaj Kagylókám dehogy égtem nem mehet minden elsőre.
Kérdezd meg Andit ö sem tudott mindent megcsinálni igaz Andi.
Ezért nehogy elkenődj már te lány.

Tancsa de szépek az ikrek. :)

Andi
zsembi

sziasztok,

Kagyló - ne viccelj, m i lehetett ilyen ciki? én se lennék ügyesebb.!

Tatuka - látod, milyen jól sikerült végül ez a nap?!! gratulálok a sok-sok emrikéhez, reméljük és kívánjuk, hogy a fagyibababák majd tesók lehessenek! pihizz sokat, és beszélj velük! ugye nem mész melóba? (kissé irigykedem is a szép számok miatt! ) :)

Ági - Boldog névnapot!!! te voltál már magzatvízvételen?

Hanyi - szépek nőnek a tüszők!

Grillázs - nem olyan vészes ez atű dolog, szokás kérdése, s aztán meg se koggyan sajna!!

Katóc - holnapra ügyesen!

Tancsa - ezek a gyerekek nagyon helyesek!!! gratulálok hozzájuk! (nem is beszélve a 39.hétig-hordásról!)

Moncsiga - nálunk a fiúcskákkal van gond, 4. lombikra készülünk, 28 vagyok.
szépem

plümő - de jó, kezdesz te is, te névazonos lány! :lol:
szépem

Sziasztok nyuszkáim!

Én ooooolyan beteg vagyok.... Ha nem túldolgozom, akkor túleszem magam.... Fáj a gyuhám! ( Mindenki húsadagját megettem vacsira!) Csábíítóóóóó húúúúús!!!

Tatusom! Nagyon izgatja fantáziámat a hatból hét esete! Gyere mesélj!

Ági! Boldog névnapot!!!

Hanyatka! És Katócka! A nyh-ra a legjobb a bazi sok folyadék! Igyatok, mert szomjasak vagytok! Mondoooom!

Kagyló! Az a szemét endometriózis simán képes kiújulni. Általában remek tünetei vannak, mint erős mensis fájás, véres kakika... Nekem semmi jele nem volt. Anno lézerrel a lapar során leégették, majd egy féléves klimaxszal el is tűnt. Remélem, nem is talizok vele többé! Figyike! Ne parázz a torna miatt! Ha már ismerted volna a gyakorlatokat, meg a mozgást, akkor nem mentél volna nem? Így simán bénázhatsz eleinte! Aztán belejössz, mint kölyökkutya az ugatásba!!!

Grillázs! naon szép a tábla! De kérlek, ha hozzányúlsz, akkor legalább babinából írd át, hogy februárban kezdek! Apánk azt mondta mehetek februárban, és most láttam, többen is írtátok, nincs várólista! A szuri miatt ne aggódj! Nem is lehet érezni. Csak a tudat! Én magamat bököm, mert nem egyszerű megoldanom, hogy más böködjön. Tehát fel a fejjel, ha ráadásul más döfködi beléd, észre sem fogod venni!

Plümci! Tűfóbia, aztán megszoktad?! Valahogy ismerős....
Én még itthon is lusta vagyok mozogni. max dancelek..... Ha van rézrúd! Hihi..

Smacccc kincseim!!! Jó éjt!
zel

Kedves Tatu!

Gratulálok a két kisbabádhoz, és a többi szunyókálós testvérkéjükhöz.

Kedves Tancsa!

Tündériek a babáid!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kagylóka, ne kenődj el! Te még nem láttál engem bénázni. :D
Senki sem születik Béres Alexandrának. Béres Alexandrát kivéve. :D
Van valami gondod az endometriózissal? Mert én tudnék mesélni róla, nekem 18 éve hűséges ellenségem. :? De inkább priviben írok, ha érdekel, mert nem untatnám a többieket.

Okkkééé Zelecske! Tolom a vizet ezerrel! Te kis táncoslány! :D :D

Jóccakát Mindenkinek! :D
katóc

Sziasztok, én is megjöttem. És csodák csodája ( na nem az Óz ), de pikk-pakk végeztem, úgy mint Te Plümőke. Fél hétre értem oda pontban, és hétkor már suhantam hazafelé.
Szerdán kezdem a gyogyit és csak gyogyit ( closty ), egyenlőre nincs semmi szuri! Juhéjjjjjj. Legközelebb én is pénteken megyek. Plümő, annyira egyformán haladunk, hogy a végén tényleg ikermamik leszünk.
finch

Sziasztok édes, drága lányok!

Köszönöm a sok-sok drukkot, h egész nap rámgondoltatok. Yami neked külön puszi!!!!!!!!!!!!!
Először is:

ÁGI:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK, AZ UTOLSÓT ÍGY LYÁNYKORODBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tancsa: gyönyörűek az ikrek, gratulálok hozzájuk!!!!

Hanyi: 1/4 órával kerültük el egymást :cry: , Neked is alakulnak szépen az ikrek, egyél E vitamint az is jó nyh-a.

Ezen a héten szándékozom itthon lenni, így is kivannak akadva a melóhelyen, Anyus azt láttam hétvégén, h telihold van :lol:

Zel: ez én husimat biztos nem etted meg, ott figyel még a konyhában-:))

Kagyló: gondolj arra, h 1x mindenki volt kezdő, legközelebb ügyesebb leszel

Póci: jobbulást, vigyázz Robikára!!!!

Grilli: nem nagy dolog az szuri, először mindenki retteg - én is, aztán mostmeg (sajnos) rutinból megy magamnak, és irtó büszke voltam/vagyok magamra ezért.

Plümő/Finch: Veletek mizu?????????????

Katóc: végül most kezdtek? mensi volt vagy nem, vagy anélkül????

Szal a 6-ból úgy lett 7, h hétvégén még 1 utólag megtermékenyült, mivel kissé nagyobbak a petefészkek és van víz a hasamban ezért csak 2-őt mert visszaadni Apánk, 5 meg ment a fagyasztóba.
(hát ezt nemhittem volna, amilyen nyögvenyelősen indult)

megkérdeztem a fagyasztott transzfert, ha vki kifizeti az árát (75eFt) akkor akár a köv. hónapban is lehet menni és nem számít bele az 5 próbálkozásba.

Úgyhogy duplán jó nap volt :lol: :lol: :lol: kaptunk még 1 lehetőséget, remélem a tesók szépen elüldögélnek 1-2 évig a hidegben.

Jajjj, és találkoztunk Naviával és a Babákkal, aranyos pici pocakja van, nem látszik sztem, h ikrek.

Anikó
tatulány

Grillike, szóval engem is módosíthatsz a tábliban ( jan 23-tól kezdem a stimut
Katóc, holnap te is indulsz, olyan jó, hogy megint ilyen sokan indulunk egyszerre, vagy majdnem egyszerre. De jó lenne, ha most eredménye is lenne.
Nagyon izgulok mindenkiért.
Kagyló. Nem hiszem, hogy bárkit is égettél volna. Nem megy mindenkinek minden elsőre. Sőt. Az lenne csak a csoda.
Andikám, azért ne dolgozd agyon magad. Még csak most gyógyultál meg. :wink: :wink: :wink:
finch

Tatus, na látod. Úgy örülök, hogy minden rendben meg, egy hete még el voltál kenődve. Most már csak jó dolgok történhetnek. És siker-siker-siker.
Vigyázz nagyon magatokra, pihengess, mi meg szorítunk mindannyian.
finch

Tyű Tatusom!
De jó hírek! Na látod!!!! Még a tesók is megvannak! Nahát! És pár év múlva mesélheted majd nekik, hogy ikrek vagytok, csak nem egyszerre születtetek! Tök poén! Szerintem!
Egyéééé husikát! mer' éhes vagy! Vagy küldöm Egeret! Neki cipőt is kereshetsz!!!!!
Pihenj kismami! Vigyázz a kincseidre!

Jó éjt!
zel

É is elköszönök lányok, mert leragad a szemem.
Álmodjatok szépeket, virágos réteket!

Kép
finch

Nahh. Frissítettem mindenkit, akit csak tudtam. :)

Tatu - meddig voltál? nem találkozhattunk?

Na lányok, én lassan lépek, mert holnap még korábban kell kelnem a szokottnál a szuri miatt és korán megyek dolgozni is :(

Tsók nektek :)
grillázs

Kagyló miaz, hogy nem mész többet égetni magad! Ne vicceljél már.
Elsőre senki nem oké! Erre rá kell hangolódni, el kell sajátítani a gyakszikat.
Én sem tudtam néha magam alátekerni a lábaimat.
Hidd el a gyakorlással egyre jobban fog menni.

Zsembikének igaza van én is bénáztam, de engem nem érdekel, a cél a fontos, hogy segítsen a babásodásban.
:D
Na majd megyek rendet tenni! :lol: :lol: Szóval fel ne add az Istenért.
andi67

Én is megyek aludni !! lefejeztem a munkát mára. :D
szép álmokat Finchi-baba.

Szurikátám puszi, holnap megyek Apánkhoz, ha kapok szurit jelentkezem, ha nem akkor is.

Akciózók lassan csatlakozom hozzátok. :)

Tatukám vigyáz a kincseidre.

Zel! Imádlak, ahogy írodamivan!!! :D :D :D

Szépem, ha nem baj holnap telcsizek!

Jó éjt kislánykák és nagylánykák!!

Kép
andi67

Kagyló a 4-ik lombikra sikerült Robcsi elötte volt 3 irányitott és 4-inszem.Igazábol nemtudni mi volt a gond nekem az egyik petevezetöm elzárodott a férjem spermája meg nem tökéletes ,egyszer jobb egyszer kevésbé jó.
Na de a lényeg hogy itt van és ez a 6 év küzdelm már a mult eszünkbe se jut.
Na de majd meglátod mert neked is lesz nemsokára és mindenkinek itt a forumon aki még vár egy kis jövevényre csak hinnetek kell benne és pozitivan menni a cél felé!!

Ha Robiról akarsz képet nézni kattincs rá a weboldalamra és ott fönt van szinte az összes kép ami eddig készült róla.Ide most nem akarok felrakni mert mostanában sokat tettem fel rola és ez a forum nem róla szol nem akarom hogy esetleg bárkinek is rosszul essen.
Szivem szerint mindig mindent telenyomatnék a képeivel és tudom hogy mindig nagyon örül neki mindenki de nem akarom hogy tul sok legyen bárkinek is.

Tancsa gyönyörüek a gyerköcök,gratulálok.

Tatu vigyázz magatokra.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
póci

Sziasztok!

Hát én csak most érek ide...

Grillázs: én is így kezdtem, hogy én tuti nem szúrom meg magam, de a másodiknál már próbálkoztam, a harmadiknál már ment rendesen és a negyediknél már néha az adagokat is modósítottam (csak egy kicsit). Itthon kész arzenál van még mindig tűkből és tartozékokból.

Öreganyu: most voltak 19 hónaposak, 2006.06.15-ikeiek.

Minden stimusnak sok sikert és kitartást, mert engem mindig a várakozás hangolt le, gondolom most sincs máshogy.

Ancsa

KépKép
tancsa

Andi - hívj csak bártan! :lol: :lol:

De jó, h ennyien kezdtek!

jó éjt csajocskák!
szépem

Tatus!
Gratulálok!!! Látod, látod!!!? Annyira éreztem, hogy minden szuper lesz végül!! De jóóóóó!!!!
Túlteljesítetted a tervet!!!!!!!!!!!!:D:D
Tapadjatok Embrikékk!!!!!!!++++++++
Többiek, várjatok szépen a tesóprojectre!!! ;-)

Hanyatom!
Ez szuper!!!!:D:D
A Mammut I. háta mögött van egy bolt, ott van a pempő, Yamimmal ott vettünk nekem is együtt. Én is allergiás vagyok, de nem volt gondom vele és szuper nyálkahártyát produkáltam! ;-)

Plümike!
Köszönöm, vigyázok nagyon, de iszonyat ez a 2 hét…:(
Hű, mennek a drukkok!!!!!!!:D:D

Szia Tancsa!
Gyönyörű kis tündérmanókáitok vannak!!!!!:D:D
Nekünk is tarsolyban voltak a neveitek! :D

Grillikém!
Ne félj, minden rendben lesz!!!!!!!!!:-)
Nekem is a Férjem adta be a szurikat, én sem mertem, nem is érzed majd, meglátod!
(Ma van a 9 + 5 táblicskuilag, a kérdőjel helyére :-)

Andikám!
De jó, hogy meggyógyultál!!!!!!:D
Nagyon szorítok a babákért!!!:-):D

Kagyló!
Ne add fel, én is bénáztam volna elsőre, még jó!!!!!!
Olyan jók ezek az animációk!!! Tényleg vidámítók!!!:-)

Katóc! Finikém!
Szorítok Nektek naggggyon- nagggyon!!!!!!:-)

Ágica!
Még 1x boldogágos névnapot kívánok!
Mindjárt itt a nagy nap!!!!:D

Szederke!
Hiányzol!!!!!:(

Yamica!
Cupppp Kicsikém!!!!!:D

Anyus!
Hogy vagy??:D

Zel!
Kész vagyok a dumáidtól!!!!:lol:

Szépem!
Puszizlak!!!:-)

Zsembike!
Kis tornabajnokom!:-)

Póci, Manóka, Moncso, Kiscsikó, Angyal, Babóca, Beber, Albi, Navia, Beus!
Smacccccc Nektek is!!!!:-)

Mindenkinek ölelés!!!!! :D
Gondolok ám Rátok mindig, csak este értünk haza mindkét nap, azért nem írtam, ez még kb. 2 hétig így marad...

Jó éjt kedves Csajocskák!!!:D

Kép
bodza2005

Na jó reggelt!
Látom, megint nekem sikerült elsőnek lennem. :) És már túl vagyok életem első hasba-szuriján. Juhéééé!
És nem is fájt. SŐT! Bodzának volt igaza! Meg se éreztem! Semmit! De tényleg totál semmit! Olyannyira, hogy fel kellett mutatni az üres fecskendőt, mert nem hittem el hirtelen, hogy a tartalma már bennem van és a szúráson is túl vagyunk már!
Úgyhogy egész idáig azon röhögtem (pontosabban magamon), hogy mi a túrót kellett nekem ezért pánikolni tegnap?
áááá.... tök hülye vagyok :)
Na puszka mindenkinek!
grillázs

Szép jó reggelt!

Szió Grillázs, hajnali társam:-) Én is megkaptam a mai adagomat, kíváncsi vagyok, mi sül most ki, mert változtatott az elegyen. Grilli, Veled is tali pénteken reggel?
plümõ

Hello hajnali barátosném!
Nem tudom még a pénteket, most csak holnapig látok. Reggel megyek raportra :)
Te csak Pénteken? :shock:
grillázs

Sziasztok, én is itt vagyok! :D
finch

sziasztok
tancsa
Gyönyörű kislányod és kisfiad van!!
Grillázs

Ne féljél az injekciótól, elöször olyan nehéz beadni. Utána már észre sem fogod benni, és már bent is van. :wink:

Andi67
Ma fogsz kezdeni!!! Juhé. Majd várjuk a fejleményeket.... :wink:
Plümő
Valószinű, hogy én is itthon fogok tornázni majd. Akkor legfeljebb egyedül kell majd égnem!!!

Köszönöm lányok, nagyon rendesen vagytok! De ez nekem nagyon cikike volt! Ma már izomlázam is van. Jó lenne mozogni, mert most jöttem rá, hogy tényleg tök sokat felszedtem. :(
Zsembike olyan szépen csinálta mellettem.
Úgy gondolom nagyon sokat kell ahhoz gyakorolni, és persze pár kilóval kevesebbnek lennem, hogy bele jöjjek!
Na és belenéztem a tükörben, mert úgye ott volt szemben vele. Láttam egy hatalmas rozmárt (agyarak nélkül) csak úgy mozgot a zsírom. Borzalmasan néztem ki!!! :(

Zel
Nekem nincsn endom csak régen, az írásokat megnéztem a témáról. Persze mielőtt elkezdtem volna dokihoz járni. Kerestem, hogy mi bajom lehet, hogy nem sikerül teherbe esnem. Csak úgy bújtam a netet.

Tatulány
Így már értehető, hogyan lett 6-ból 7!!! :wink:
Úgye,úgye....lett azért belőle bőven. Mostmár a kistesoknak is van. Látod, hogy minden stimuláció más. Szervezet is másképpen reagál a kezelésre. Nem szabad az ördögöt a falra festeni!!!!

Póci
Meg is fogom nézni!!! :lol: Nekem nem esik rosszul a baba képek. Olyan jó látni,hogy milyen szépek, és nekem is lesz majd!!!Reményt add!!!!
Bodza
Na végre itt vagy! Hiányoltalak!! Sikerült a költözés???
Úgye nem cipekedtél?!

kagyló

Kép
Ja,és az animációm se maradjon ki!!! :lol:

kagyló

Majd még benézek, most mennem kell fogorvoshoz!
:(

kagyló

Grilli, én majd csak pénteken megyek, addig csak a döfködés van :-)

Kagylókám, ezért ne add fel, ha van időd és módod rá (nekem ez az akadálya), akkor járjál el, mert nagyon jó lehet. A tükörbe nézés az elején kifejezetten nem ajánlott, én inkáb ilyenkor az edzőt lesem és az ad lendületet :-) Szóval kitartás!!!!

Finchi, akkor Te is péntek reggel?

Bodzuskám, hiányzik a csacsogásod!!!!!

Andikám, jó volt tegnap hallani a hangod :-)

Tatusom, de izgis, ma reggel is a szurinál eszembe jutottál ,hogy bent a manók már tapadoznak biztosan:-)
plümõ

Szia Plümci!
Aha, én is péntek reggel megyek újra. Korán szoktam menni, hogy hamar végezzek. szerintem már 7 körül ott leszek.
Tegnap meglestelek az iwiw-en, mostmár biztosan fel is ismerlek! :)
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: