A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Madrin, Anett, Kata!
Holnapi eseményhez drukkolok nektek!!!!!

Nika!
Neked pedig már hamarosan itt az eredményhírdetés napja. Te leszel az idei év első tesztelője. Szorítok hogy pozitív legyen és beindítsd a babaesőt!!! :lol:

Kép
vucuska

Szép estét Mindenkinek!

Vucuska!

Most aztán jól beparáztattál! :D :D :D
Így is zabszem van a fenekemben.......és akkor még szembesítesz itt a dolgokkal! :D
Tutira én vagyok az első??? Na ne már!! :D

Igyekszem jól teljesíteni!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A holnapi járatnak!! Egy nagy kalappal! Kép

Kép
nika28

Kira, nem feladni! :wink: Ismerek inszemest és lombikost is olyat, akinek pont az a beavatkozás hozta meg a várt sikert, amelyikre azt mondta, hogy áááá, biztos nem, esélyem sincs..... Drukkolok!

Estike, honnan, honnan :?: :?: :lol: :lol: Szerinted én miért kértelek a múltkor, hogy mesélj is? :wink:

Nika, Vucuska jól mondja.... tiéd az első teszt az idén! :D +++++++++

Nemone, Te hogy vagy?

Krisztamili, pénteken minden rendben volt?

Madrin, drukkolok ezerrel! Hajfestés? Én is letudtam a héten, hasonló megfontolásból. :wink:

Törpehzs, a kinezről és a hozzá kapcsolódó dolgokról nem itt fogok beszámolni. Inkább priviben. :wink:

Krévi, üdv köztünk!

Köszönöm szépen a drukkokat!

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Madrin, már drukkolok nagyon, ügyi lesz mindenki biztos, a dokik is a sejtecskék és Te is! :) De jó, hogy lesz ki vigyázzon rád! Szuper ez a csapat! :)

Anett, nekem is megírod a kinez tapasztalatot? én voltam már egynél egyszer, és a férjem is egyszer, de nem jött be, lehet, hogy csak nem jó szakember volt, megírom szivesen én is. Ha Te meg vagy elégedve a tieddel, akkor én is lemennék hozzá, ha nem baj.

Zsókuci, hogy vagy? Lejött már a sebtakarÓ? És a mancsod továbbra sem fáj?

Az inszem után igenis fájhat, nekem pl. közvetlen utána a 4-ből 3 szor olyan görcsöm volt, hogy csak na... Mint az átjáhatóságinál, amit echovist-tel csináltak, a kontraszt anyagossal, pedig átjárható mindkettő, legalábbis azt mondták a Szabolcs utcai meddőségiben. Mondjuk ott mást is mondtak, ami nem úgy volt, nem is véletlen, hoyg eljöttünk onnan. Lombiknál mindegy, , azt a 2 inszemet, amit valószínű megcsináltatunk, már így csináljuk.

Zami, aranyos vagy, ahogy bíztatod az ember lányát! :) Majd engem is bíztass, jó? :)

Moncso, írtam mailt ruci ügyben (is) megint. Az én párom 2 évvel idősebb, de tudom, hogy szereti az idősebb nőket... úgyhogy nem félek a biológiai öregedéstől egy cseppet sem. :)

Üdv az újaknak! :) én is szivesen válaszolok, amire tudok! :)

Puszi Nektek!

Brumi
Vendég

Nika! neked is drukkolok! Mikor is lesz a vérvétel?
Vendég

Sziasztok!

Anett!

Köszi az érdeklődést, én jól vagyok, egyenlőre nem érzek semmit, de van még egy hetem a tesztig.

Drukk a mai BMC-s csapatnak! Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Brummadzag!

Holnap lesz a vérvétel, és már nagyon parázok!
Szinte alig aludtam az éjjel!

Kép
nika28

Lexi!

Sajnálom, hogy nem kaptad meg, az elküldöttekbe benne van a privim. Nem értem.

Ha küldesz egy e-mailt ide: lecso12@freemail.hu akkor elküldöm neked e-mailen. Vagy megadhatod a te e-mail címedet is.

A mhelyi e-mailről küldtem egyszer neked de azt ki is töröltem, mert bárki elolvashatja. Szóval szívesen elküldöm neked amit írtam.
vic12

Drága Nika!

Nagyon nagyon szorítok holnapra!

Én teszteltem, full nega.
estike66

Sziasztok!
Nika! Nagyon-nagyon szorítok!!! :)
Brummadzag! Már mesélte Lexi is, hogy miért fájhatott a hasam. Úgyhogy már naprakész vagyok! :) De köszi, hogy Te is írtál róla!!!!
Anett! Dehogy adom fel!! :) Csak most nem reménykedek. Nem ezen jár az eszem állandóan.
Hű basszus, hogy bekeményített a Tb. Ki vagyok írva beksibe és csütörtökön jön egy felülvizsgáló Doki! Nem semmi! Ilyenről még nem is hallottam. Na de nem baj, csak meglepődtem. Remélem nem fog kekeckedni, mert akkor lesz hozzá egy-két keresetlen szavam. :evil:
kira76

Sziasztok!

Hát, mi aztán gyorsan letudtuk a mai napot. Az embriónk nem ébredt fel, ezért beültetés sem volt :cry:
Szerdán lesz egy éve, hogy a BMC-be járunk, ezért az összes kivizsgálást meg kell újra csinálnunk (csak a HSG és a 20. és 24. napi vérvételt nem kell ismételni), ami kb. 1-1,5 hónap. Majd utána egyeztethetünk a 3. lombikkal kapcsolatban.
Febr. 01-én vagy 04-én megyek vérvételre először.

Kiszellőztetem a fejem és majd jövök.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy csak így kutyafuttában, nem tudom, hogy fontos e vagy sem, de úgy gondolom segítség lehet azoknak akik Zeke dokihoz járnak és talán nem tudják a melléket ahol talán nagyobb az esély, hogy valaki felvegye a telefont ha hirtelen dokibácsis hangra vágyunk és itt a lányos segítség már nem hatásos. Szóval a mellék száma:
458-4500/4998
Remélem ez reménysugár lehet amikor csak kilátástalanul csöng a telefon.

És most a következő kedves "kötelességem", hogy ha nem is név szerint, mert időm nem volt olvasni, de gratuláljak az ügyeskéknek,csináljanak meleg kis kuckót a jövevényeiknek, szorítsak az akciózóknak és buksisimi a picit , most elkeseredősöknek, és ha van Ági itt közöttünk sok boldog névnapot kívánok neki/nekik.
Vigyázzatok, sok puszi Mindnekinek.
Ja és szépen süt a nap egy délutáni sétához. Végre.
moncso70

Sziasztok!

Anett,
A fenébe! :( Erre már csak ezt tudom mondani.
Nagyon sajnállak, Drága. El tudom képzelni milyen érzés. :cry:

Madrin, Kata
Remélem veletek minden rendben zajlik! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
mofly

Anett!

Sajnálom! Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Anett!

Sajnálom, nagyon! Ölelés!

Kép
estike66

Anett! Én is nagyon sajnálom. Pontosan mit jelent, hogy az embriónk nem ébredt fel? krévi
krévi

Anett!

Nagyon sajnálom!

Estike!

Komolyan?!? Ez már 100%- os?
Neked mikor kell menned?
Én nem merek tesztelni, nagyon izgulok!

Kép
nika28

Anett!
Basszus! Nagyon sajnálom. :cry: De miért lehet ilyen? Az egyik miért ébred fel, a másik miért nem? Ez (is) nekem magas!
kira76

Sziasztok,

Anett nagyon sajnálom :cry:

Estike,Nika+++++++++++++++++++

Mandrin, Kata++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Drágáim!
Először is köszönöm szépen,hogy szorítottatok nekünk. :lol:
Úgy néz ki minden rendben,de az eddigi 125 helyett 200-at kell adnom a puregonból és szerdán ismét vérvétel és uh.
De Zeke doktor azt mondta nincs semmi baj,csak nőniük kell.
Ma már annyit pityeregtem,remélem sikerül és nem lesz baj. :?
Anett_1!
Jaj kicsim,nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Dél előtt végeztem nem sokkal,nem láttalak benneteket.
Nemone,Mofly,Csibe32,Vucuska,Gabicsibe!
Puszi és köszönöm mégegyszer. :D
Madrin!
Örülök hogy találkozhattunk és nagyon szorítok,puszika :lol: :lol: :lol:
kata80

Sziasztok!

Anett!
Borzasztóan sajnálom. És ezt egyébként hogy hogy most tudtátok meg? A fagyisokat a beültetés előtt olvasztják ki? Vagy ez hogy történik?
Ezt se tudtam hogy 1 év után minden vizsgálatot megcsinálnak mégegyszer.
Ehhez tényleg egy nagy fejszellőztetés kell hogy fekdolgozza az ember.
Azért jelentkezz Drága Anett!!!!!

Estike!
Nem volt még korai az a tesz? Ahogy látom te szerdán mész a BMC-be tesztelni. Az lesz a tuti biztos!!!!!

Nika!
1000szeres drukk neked holnapra!!!!!!!!!

Madrin, Kata?
Veletek mi történt ma? Hogy vagytok?

Kép
vucuska

Sziasztok

Egy gyors bekukkantás. Múlt héten későn értem haza minden nap és nem tudtam jönni.

Nika
Drukkolok holnapra!!!

Anett
Nagyon sajnálom! :cry: 1 fagyibabátok volt?

Estike
Lesz abból még +!!!!

Kata
Minden OK lesz meglátod!

Mi pont 2 hét múlva megyünk a BMC-be. Már nagyon várom. Jól tudom, hogy minden vizsgálatot megcsinálnak annak ellenére, hogy a mostani leleteink sem régiek (2-3 hó)?
Vajon miért nem fogadják el? Csak mert azzal is megy az idő... :(
bár nem most kéne türelmetlennek lennem amikor már 5 éve próbálkozunk :roll:

Holnapra drukk!!!!
bessy76

Sziasztok!

Anett, drága, sokat gondolkodtam az sms-ed után. Biztos én is hasonlóan szomorú és csalódott lennék. De Ti az esélyt megadtátok Neki. Sajnos ritkán ugyan, de ilyen előfordul. Talán jobb így, mint 10 nap reménykedés után történjen. (Bár már magam se tudom. Jajj de könnyen dumálok.) Nagy-nagy ölelés!

Nekünk tavaly novemberben telt le az 1. évünk. Lehet, hogy nekünk is meg kell csináltatni minden vizsgálatot újra, vagy ez csak a friss stimusokra vonatkozik?

Nika, megadrukkok holnapra!!
süni76

Anett
Kép Sajnálom :cry:

NIka
HOlnapra Kép

Estike
Nem feladni!!!Volt már olyan hogy nega a teszt és még is pozitív lett a vérvétel!!
gabicsibe

Köszi Lányok!

Nagyon para vagyok!

Estike!

Én nagyon szorítok neked! Még lehet abból poz.!

Kép
nika28

Sziasztok!

Anett
Nagyon sajnálom!!!!! Elhiszem, hogy kivagy. Sok erőt kívánok!!!!!

Nika, Estike
Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Estike
Az simán lehet még pozitív. Nem olyan érzékenyek ezek a tesztek! Ne add fel!!

Madrin
Mi volt??????????????????????

Zsókuci
Hogy vagy????

Gabi
Gratula a képekhez!!!!! Név????

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jé, tegnap volt egy éve, hogy elkezdtem Gica tanácsára ide irogatni!

gil

Kata
Most hogyan tovább?? Mikor lesz beavatkozásod?

Milyen vizsgálatokat kell újracsináltatni egy év után? Mert nekem szeptember körül volt a "jubileumom"... :(

gil

Anett,
Borzasztóan sajnálom! Hatalmas ölelés neked!
Kép

Nika,
Itt is borzasztóan drukkolok!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Ma voltam kontrolon a gégészeten, szerencsére minden rendben, szépen gyógyulok, hétfőn már mehetek dolgozni :roll: :D Amúgy ma egész jól voltam, este 7 körül vettem be az első fájdalomcsillapítómat (remélem, ma már nem is kell több :wink: ). Szóval úgy néz ki, hogy megmaradok :D

Lányok,

Pont ma 2 éve, hogy csatlakoztam a fórumhoz :shock: Remélem, a következő évfordulón már egy sokkal boldogabb Zsókuci irogat nektek :wink:

Vic,
Sajnálom azt a borzalmas éjszakát… :roll: :lol:

Krévi,

Üdv itt! :D Sok sikert a kistesóhoz! :D

Madrin,
Ma volt a leszívás? Drukkolok, hogy ügyesek legyenek a petikék!

Kata,
Köszi a kérdésedet, jobban vagyok már! :D Örülök, hogy veled is minden OK, nem lesz semmi baj, meglátod! :wink: Ne sírj drága!

Kira,
Nagyon drukkolok, sosem lehet tudni… :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika,
Iszonyatosan drukkolok Nektek holnapra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Várunk a hírekkel!

Brumi,

A sebtakaróból még van némi, de szépen kopik :D A mancsom köszönöm, még mindig jól van! :D Remélem, már így is marad :wink:

Estike,
Még lehet, hogy a teszt tévedett, úgyhogy drukkolok Neked is!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Nagyon sajnálom, hogy nem ébredt fel a fagyisotok! :cry: :cry:

Bessy,
Úgy tudom, hogy ha van olyan vizsgálat, ami még nincs meg, akkor csak azt csináltatják meg. Nemsokára eljön az időpont ideje! :D

Sünci,

Úgy tudom mindenkinek 1 év… akár új stimus, akár nem. Nekünk is újra kell menni majd az összesre… :roll:

Gil drága,

Pont ma gondoltam Rád, hogy mi lehet veled, de látom, már írtál is :wink:
Puszillak!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Köszi lányok, mindenkinek!!! Tegnap szörnyű volt, ma jobb, valószínüleg más feladatom van az életben. Megtalálom.

Nika 1000 drukk mára! És mindenkinek, akinek kell!!!!

Kép
estike66

Sziasztok!

Eddig feküdtem nagyjából egész nap de már azt hiszem elég volt, most megfordítom, többet leszek fent és kevesebbet fekszem... :P
Köszönöm szépen Mindenkinek a drukkokat!!!
Pénteken kettő "babókát" kaptam vissza, mindkettőt hatchingolták. Rendben volt azt hiszem minden. Most jön az idegörlő agyalás, de még normális szinten vagyok azt hiszem....de az elműlt 4 napban történt hasfájásokat, rezdüléseket majdhogynem órára pontosan el tudom mesélni... :oops:
Szóval ez van, azzal nyugtatom magamat hogy még van 8 fagyasztott- baby...
A progi-szurival jól jártam, olyat adtak Ausztriában amiből csak 4 naponta kell egyet beadni, nem pedig naponta...
Köszönöm szépen mégegyszer hogy gondoltatok rám.
Puszi MIndenkinek!!!

Anett!

Pedig annyit gondoltam Rád tegnap!!!
NAgyon sajnálom!!!
Puszillak.

NIka!

JÓÓÓÓ nagy kalappal mára!!! Várom a híreket!!!!!

Estike!!

A teszt csak egy dolog szerintem, drukkolok Neked is!!! Írd ám meg mi volt!!

Zsókuci!

Sokkal pozitívabb vagyok mint múltkor, sőt, ha úgy nézzük akkor ennek most sikerülni kell, a másik része pedig az hogy nem tudom elképzelni hogy nekem sikerülhet....úgyhogy felemás, de amint nekiállok görcsölni tuti hogy elszáll a remény...sok psuszi, gyógyulgass.

Kép
krisztamili77

GAbicsibe!
Irtam pü-t!
Nefke

Nefke
nefke

Anett
:cry:
Rettenetesen sajnálom!

Nika
Jajjajjaj nagyon izgulok!
Remélem hamar jössz a jó hírekkel!
Igazán jó évkezdés lenne!

Zsókuci!
Szuper hírek! Gyorsan átvészelted! Remek lehet a szervezeted! Ez jó a jövőre nézve is! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Anett!

Ezt nem hiszem el szegénykém. Ennél idegörlőbb szerintem nincs. Ennél még talán jobb ha nem sikerül, ne nem nem jobb az. De engem az ilyenek sokkal jobban kiborítanak, hogy várni kell, ciszta van, ez kell, ez nem jó, az nem jó...megy az idő. Elhiszem hogy kivagy, ugyanakkor csodálom a türelmedet.

Nika,

Várunk a hírekkel, nagyon.

Estike,
Nem feladni még, a negatív teszt szerintem nem jelent semmit, volt már pozitív példa erre!!! Ne add még fel.

Kata,

Szorítok, mennek a tüszőnövelők.

Zsókuci,

Örömmel hallom, hogy túl vagy a nehezén.

Nefke,
De jó hogy végre jelentkeztél. Írhatnál magadról mi újság.

Gil,
Te is.

Nyunyi?
vic12

Sziasztok!

Vic kérésére irok magamról egy kicsit!
Valójában semmi nincsen. Most egy kicsit a munkába temetkezem és még mindig nem tudom mit is szeretnék, folytatni vagy abbahagyni, ezért nem is jelentkezem.
Túl sok volt a kudarc ahhoz, hogy neki merjek vágni ismét és nem szeretnék csalódni.

Sajnos a munkatársam, akivel nem birtuk egymást és megkereseritette itt a cégnél az életemet, november végén meghalt (Vicnek meséltem róla elég sokat), így egy kicsit az ő munkája is az én nyakamba szakadt, ami részben jó és részben rossz. Nem részletezem ugyis tudja mindenki, hogyha valaki elmegy máshova, vagy igy alakul, akkor egy embernek kell más munkáját is csinálni.

Olvasom a Fórumot, meg egy két emberrel hébe-hóba levelezek, ami túlzás, de kicsit képben vagyok. Viszont nem érzem, hogy irnom kellene.
Szóval velem csak ennyi történt.
Nefke

Nefke
nefke

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a topikot, most összeszedetem a bátorságomat, hogy írjak :) ha megengeditek én is csatlakoznék hozzátok.
Magunkról röviden csak annyit, hogy december óta járunk a BMC-be, a kivizsgálásokon vagyunk túl nagyjából. A párom eredményeivel minden ok, az enyémek viszont katasztrofálisak. Szűcs dokihoz járunk, sajnos semmi jóval nem biztatott, a hormonszintem nagyon magas, tüszőm viszont nagyon-nagyon kevés, igy azt mondta valószínű hogy petesejt donorra lenne szükségünk, hát ettöl nagyon kiborultam, úgy érzem ezzel szétfoszlott az álmunk egy kisbabáról...
Valamikor február elején kell visszamennem egy 2. napi vérvételre és hát majd meglátjuk, de azt mondta ne nagyon reménykedjünk.
Röviden ennyit és bocsánat, nem akartam nyavalyogni csak hát most nem vagyok túl jó hangulatban... :(

Deri
deri

Szia deri!!
Üdv itt köztünk! Nyugodtan nyavajog! Mi is azt csináljuk néha! :) Én főleg! :oops:
Szerintem azért olyan nagyon ne borulj még ki! Még nem mondták ki a végsőt. Hátha valahogy rendbe tudják hozni a hormonjaidat. Persze nem értek hozzá, de azért még ne keseredj el végleg!
Szűcs Doki nagyon ari!!! De azért ott van Tanárúr Meg Zeke doki! Hátha kitalálnak valamit!!! :)
kira76

deri,
decemberben kezdtél el járni, és már majdnem minden vizsgálatod megvan? Akkor ez azt jelenti, hogy 1 hónap alatt nagyjából lehet végezni mindennel? Utána jöhet a stimu?
Szerintem se keseredj el, biztos kitalálnak valamit. Nagy koponyák vannak ott.
krévi
krévi

Sziasztok Lányok!

Először is Anett csak annyi hogy a r...életbe :( Majdnem elsírtam magam.Sajnálom nagyon, tegnap gondoltam Rád de annyian voltak és elég sokára raktak ki a szobából meg megmondom őszintén hoyg nem is voltam túl jól.
Elég szarul sikeredett az alatatás de ez egy másik sztori...

LÉnyeg 3 tüszőt szívtak le de eddig 2 indult be, Kanyó doktornő édes volt mondta hoyg drukkoljunk a 3. nak is.
Bár Tanárúr azt mondta hogy elég nehezen szívta le a 3....Lehet hoyg ettől fáj így mág a hasam? :shock: :shock: :shock:
Lányok én annyira hülye vagyok, ugye ha hétfőn van leszívás akkor csütörtökön adják vissza ugye? MErt annyira zsongott a fejem mikor KAnyó doktornővel beszéltem hoyg nem emlékszem :oops: :oops: :oops: :oops:
KAta köszönöm a látogatást olyan édes voltál, igy is olyan szar volt egyedül feküdni kicsit uncsi volt, mindenkit ott puszilgatott a párja az enyémnek meg rohannia kellett melóznia :cry:

Ja és ennyi embert életemben nem láttam még...

ui.
MAradt egy adag Puregonom amit sajna kibontottam de alig hiányzik belőle, ha valakinek kell jutányos áron odaadom szerintem 350 van még benne és persze szigorúan hütőben tárolom.
madrin

Sziasztok!
Zsókuci!
Köszi te drága,ma már jobban vagyok,de a holnapi naptól picit félek.Sokszor puszillak. :lol: :lol:
Vic12!
Köszi aranyos vagy,apukád hogy van?
És te?
Deri!
Szia Bogaram!
Üdvözöllek közöttünk,ne add fel kérlek,biztos tudnak segíteni. :lol:
kata80

Madrin
3-ból 3 az szép eredmény!
Drukkolok a harmadiknak is, hátha beindul!:)
Szerintem próbáld felhívni őket! A múltkor én is úgy dobtam le a telefont örömömbe, hogy beindult egy is, hogy totál elfelejtettem mikor kell majd mennem! :wink: :lol:

Kata
mi lesz holnap? mitől félsz?

Nika
lerágtam a körmeimet már! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nikaaa,

Én is nagyon izgulok!!!! :shock: Gyereeemmááárrrr!!! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Madrin!
Jaj,kicsikém nagyon örülök és nagyon szorítok is. :lol:
Ne idegeskedj és nagyon vigyázz magadra. :lol:
Nekem azt mondta,hogy minden rendben,de a puregon injekciómat megemelte,remélem minden rendben lesz. :?
Ha még kell szuri jeletkezek érte,addig is puszika és szoríts nekem holnapra.
Törpehzs!
Kicsim csak vérvétel és uh,de félek mert lassan nőttek és emiatt megemelte az adagomat.Reméljük sikerült. :?
kata80

Sziasztok,

Estike,
Te holnap mész BMC-be, ugye? Nagyon drukkolok Neked, remélem, hogy kellemes meglepetésben lesz részed! :D

Krisztamili,
Jól van drágám, ügyes vagy! Csak így tovább! Kösd le magad, ne agyalj, tudod, hogy felesleges. Drukkolok nagyon neked, és küldöm is a babatapikat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
SIKERÜLNI FOG!!!! :D

Törpe,

Nagyon remélem, hogy ez jó jel :wink:

Vic,
Igen-igen, úgy érzem, most már napról napra tényleg jobb lesz :wink:

Nefke,
A sok munkának vannak előnyei… lekötik az ember lányának a figyelmét. Remélem, hamarosan újra neki mertek vágni, még ha ehhez idő is kell!

Deri,
Üdv itt! :D
Sajnálom, hogy ennyire rosszak az eredményeid, én is csak azzal tudlak bíztatni, hogy még azért ne add fel, hátha van remény! És gyere nyugodtan, mi segítünk Neked, ha tudunk, de legalábbis meghallgatunk! :)

Krévi,
Igen, kb. 1-2 hónap a teljes kivizsgálás, ha jó ütemben tudsz menni, akkor akár 1 hónap alatt is meg vannak az eredmények, és akkor már írják is a recepteket :D

Madrin drága,

Nagyon jó ez a 2!!! És még lehet 3 is :D:D Pont elég egy ikreknek :wink: Igen, attól fájhat a hasad, hogy nehezen szívták le. De figyeld magad, nehogy túlstimud legyen! Sok fehérje és folyadék, tudod! :wink: Felhívtad őket? Kiderült, hogy mikor kell menned?

Kata,

Drukk a holnapi napra! Küldök Neked petikenövesztőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika???????????? Jaj drága… annyira drukkolok Neked!!!

Pussz, később még jövök! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nem sikerült!
Nem értem miért, hisz most minden olyan jó volt!!!
Egy biztos, hogy ebben a ciklusban megyünk a fagyisokért!

Most egyelőre ennyi, kicsit megpróbálok megnyugodni, és holnap jövök!

Kép
nika28

Nika, nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Ölellek!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást és biztatást, igyekszem pozitivabban állni a dologhoz, hisz olvastam már itt is "csodákról" miért pont velünk ne történhetne???

Krévi!
Hát a viszgálatokon nagyjából vagyunk még csak túl,de valóban nem olyan hosszu idő.

Február elején ismét egy randi Szűcs dokival, addig is bízom, bízom bízom.

deri
deri

Sziasztok!

Nika!
:(
Ma fennt voltam a fórumon de nem tudtam írni, de miattad félóránként, aztán délután már szinte 5 percenként frissítettem az oldalt. Annyira bíztam a sikeredben. Sajnálom.

Estike!
Holnapra nagyon drukkolok neked!!!!

Kép
vucuska

Bessy!
A két hét az nemsokára elteleik. :D
Szerintem friss eredményekre van szükség, meg minden intézmény mindig a saját vizsgálati eredményei alapján tud dolgozni.
Egyébként eddig minden oké nálatok?
Drukk nektek is!!!

Zsókuci!
Nagyon jól bírja a szervezeted a gyűrődést. Tivábbi javulást kívánok neked!
Mikor menetk a BMC-be?
Én biztos vagyok benne hogy 1 év múlva már 1-2 poronty ott bőgicsélni melletted és alig lesz időd fórumozni és iszonyat boldogok lesztek!!!! :D

Deri!
Üdv itt!
Nem feladni, minden doki profi és biztos mindent meg fognak annak érdekében tenni hogy saját babátok legyen!!!
És nyugodtan írd le ami bánt téged, mi meghallgatunk és segítünk ha tudunk.

Kriszta!
Most ne a 8 fagyibabóddal törődj, azok most el vannak, hanem a 2 kis tündérrel, akik a pocidban vannak. És hidd el ahogy ott vannak. Simizd őket, beszélj hozzájuk hogy húzzanak bele. Én most folyamatosan ezt teszem és a párom is bíztatja őt/őket és már közös titkaik is vannak. :lol:

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: