Szia Vikci!
Köszi az érdeklődést, még itt vagyok

Csak tanulok mint güzü, a jövő heti szigorlatomra. Bár a csoporttársaim szerint, ha meg sem szólalok is átcsusszanok - tekintettel a nagy pocimra - de azért én nem veszek rá mérget
3 nő fog vizsgáztatni, szerintem az rosszabb ilyen esetben, mint 3 pasi. Tudjátok majd mindegyik rágondol, hogy ő is szült, mellette még tanult is, dolgozott is, stb.stb. - szóval szuper-woman volt, és akkor gondolják, hogy minek legyenek engedékenyek, velük sem volt az senki....
Aztán ki tudja, lehet, hogy előjön a kedves énjük és tényleg nem nagyon fingatnak meg....

Majd kiderül...
Pandi!
Ez a pocika nőtt is és nagyon "lecsúszott". Szerintem közeleg az idő. Megy a drukk ezerrel!!!
Pati!
Igazad van, ráérünk még szülni, addig van nyugi

utána még egy kicsit majd visszasírjuk a pocakos állapotot.
De akkor is olyan türelmetlen vagyok!!!!!!!

Már látni akarom az én kis bébikémet!
Ma itt volt a védőnő. Azt mondta, hogy amit most görcs-szerűnek érzek, az nem jóslófájás, hanem "vadfájás". ELőfordulhat, hogy most ékelődött be a baba feje a helyére és azt éreztem/érzem.
Hát nem tudom, jó lenne, ha már behelyezkedett volna.
Így is sokszor azon pánikolok, hogy tényleg lefelé van-e a buksija, mert rettenetesen domborulatokat érzek fent a hasamban. De azt mondja a védőnő, hogy az lehet a feneke, lába, talpa, stb.
Bocsi, most abba kell hagynom az írást, majd később jövök!
Kata