A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek 2 éves kor fölött

Éva!
Itt vagyok ám, benézek minden nap hátha írtok... :):)

Naná hogy minden OK, a csajszik nagyon növekszenek, már jó rájuk a 62-es rugi és hamarosan lecseréljük a newborn méretű pelenkát is egy számmal nagyobbra, folyamatosan mosolyognak, magyaráznak és már csak 4-szer esznek napközben kb. 4 óránként, viszont az esti fürdetést követő étkezés (20:00-21:00) után már csak reggel 05:00-06:00-kor ébrednek arra hogy éhesek. :):)

Ti hogy vagytok?

Andi!
Édesek a gyerkőcök, az a halacskás fotó különösképpen tetszik... :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nem nagyon írunk mostanában...

Vadvirág!
Örülök én is hogy jól vagytok!
Nincsenek friss képek rólatok? Olyan jó kisbabás képeket nézni:)

Mi betegek voltunk, a gyerekek elkaptak egy hányós-hasmenéses vírust.. de két-három nap alatt rendbejöttek, adom nekik a vitaminokat, úgy látszik használnak.

Én pedig éppen ma jelentkeztem be egy plasztikai sebészhez, december eléjén megyek majd hozzá, megmutatom neki a hasamat..
Nagyon örülnék, ha szépre meg tudná csinálni!

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Vadvirág

Örülök, hogy írtál és annak is, hogy jól vagytok!!

Mi is betegek voltunk, mármint Zolika, mandula gyulladása volt, de még az elején elkaptuk, így hamar meggyógyult szerencsére, holnap már mehet is oviba.
Édesek lehetnek a gyerekek, ha vannak új képek tegyél fel egy párat!!

Ildikó

Nálunk is megy most a béres cseppezés, talán attól egy kicsit megerősödnek.
És melyik kórházban csinálnák a műtéted? Én voltam a Szent Imrében egyszer, minden klassz volt, csak meggondoltam magam, mert úgy is akartunk már akkor is egy negyedik babát, s így felesleges lett volna a műtét.

Éva
éva75

Ildi, Éva!
Örülök hogy jobban vannak a gyerkőcök! :):)

Legfrissebb fotók a csajszikról:

Kép
Pálma Tűzvirág 2 hónapos 2 hetes és 2 napos. :):)
Kép
Lara Napsugár 2 hónapos 2 hetes és 2 napos. :):)

Szép napot mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Nagyon szépek a lányok!!! Köszönjük a képeket!!!!

Éva
éva75

Sziasztok!

Éva,
én is a Szent Imre kórházat választottam. A Kelemen doktorhoz kaptam időpontot. Elég sokat olvasgattam a műtétről, és félek is nagyon... persze, most még csak vizsgálatra megyek..

A gyerekeid szivesen beveszik a béres cseppeket? Vagy belekevered valamibe? Az enyémek szerintem nem ennék meg magába, a nagyon fémes íz miatt.

Vadvirág,
Nagyon csinosak a lányok ebben a bordó-piros sapiban! És milyen egyformák, főleg így csukott szemmel :D

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Új feltöltés volt, nézzétek meg ti is.

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Éva, Ildikó!
Köszönjük, köszönjük! :):)

A sapikat elneveztem krizantém sapkáknak. :):)
(Kb. ilyen bordó színű óriás krizantém bokor van az erkélyünkön.)

Annyi a csajszik között az egyetlen különbség, hogy Pálmának kerek az arca, míg Larának hosszúkás... :):)

Képzeljétek micsoda hír: elkezdtük használni végre a Libero Mini pelust - tökéletesen jó rájuk. HURRÁ!!! :):)

Szép hétvégét mindenkinek! :):)

Vadvirág
Vendég

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Ildikó

Képzeld, én is a Kelemen dr-nál voltam, nagyon szimpatikus volt, csak az elején még úgy indult, hogy ingyen lesz a műtét, de aztán pár hónapra rá felhívtak, hogy 300ezer Ft-ot kéne fizetni érte, annyit meg már sajnáltam magamra kiadni.

A gyerekek üdítőben veszik be a béres cseppet, de tudják, hogy benne van és még kérik is, hogy rakjam bele a teájukba, mert a dr.néni azt mondta, hogy szedni kell nekik.

Vadvirág

Hogy rohan az idő, még most születtek a lányok és már mennyitnőttek.

Éva
éva75

Sziasztok!

Éva,
igen, én is attól tartok, hogy 300ezer körül lesz, talán még vannak olyan esetek amit támogat a tb, de szerintem az nagyon ritka..
És azt is hallottam, hogy sajnos januártól még többet kell majd fizetni..

Lányok,
felétek már van hó?
Itt még nincs, csak mutatóba esett egy kevéske,de gyorsan elmosta az eső, pedig a gyerekek már úgy várják a havat, na meg a mikulást :D
Már én is elkezdtem díszítgetni a lakást :D

Ildikó
ildikó

Ildikó!
Nálunk két hete hétvégén esett egy nagyon kevés hó, ami persze azonnal el is olvadt, de majd azonnal szólok ha gyönyörű, sűrű, óriás pelyhekben tartósan elkezd hullani... :):)

Mi is már díszítgetjük a lakást szépen, folyamatosan. :):)

Naná, hiszen már csupán:
Kép

Vadvirág
Vendég

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Sziasztok!

Nagyon ritkáén nézek ide, inkább a kisikresbe írogatok, oda is ritkán :(, de sajna egyre kevesebb az időm :(
Bár látom, itt sem sok a hozzászólás, úgy látom ahogy nagyobbak a gyerkőcök egyre kevesebb idő jut a netezésre :(

Szóval Ildikó, ha még aktuális, van egy tippem a hasadra, szerintem olcsóbb mint 300 E :wink:
Bár tudni kellene, hogy mi vele a gond.
Üdv:
Ditke
ditke62

Sziasztok Lányok!

tényleg nagyon eltűnt mindenki!!!

Én eddig a vizsgáimra készülgettem, meg persze dolgoztam, gyerekek stb. .....

Nálunk már szép nagy hó esett, most jöttünk be a szánkózásból egész nap a havat élvezték a gyerekek. Délután még korizni is voltunk, a fiúk most koriztak először, de ahhoz képest nagyon ügyesek voltak.

Remélem, mindenki jól van, csak nincs időtök írni.

Ditke

Ezt a hasas dolgot velem is megoszthatnád?!

Éva
éva75

NAGYON KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDANNYIOTOKNAK! :):)

Kép

Vadvirág
Vendég

Mi is kívánunk mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

Kép

És jó lenne egy kis hó is a gyerekek örömére (nálunk még nem is esett az idén. Illetve 1x kb 1 cm-nyi :cry: )

Kép

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Mi is Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk! :D :D :D :D :D :D :D

Andi!
Mi ma szánkóztunk az 1 cm-es hóban :)

Eriék
simones

Sziasztok!

Mi is Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!

Vadvirág

Neked meg nagyon sok-sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!!!

Mindenkit puszilok

Éva
éva75

Sziasztok:)
Mi is kivánunk nagyon Boldog, Békés, Szeretetteli Ünnepeket és Egészséget az Új esztendőre :)
Szeretettel:Doris
doris

ÉVA!

Köszönöm szépen, drága vagy! :):)

MI IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!! :):)

Kép

Puszi mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Az Éváknak utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok :lol:

És akkor megkezdeném a karácsonyi képekkel a sort, remélem mindenki követ majd :wink: :lol:

Készül a fa:

Kép

Kép

Tájkép csata után:
Kép

Ketten :lol:
Kép

A család:
Kép

Kép
gandi75

Folyt.köv.

Készül a fa Mamánál is:

Kép

Gréta és Mama :lol:
Kép

Apa és lánya:
Kép

Anya és fia:
Kép

Hát most ennyi, kíváncsi vagyok mindenkire :oops: :lol:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

MI IS NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT SZERETNÉNK KÍVÁNNI MINDENKINEK!!!!

Kép

Hamarosan én is teszek fel karácsonyi képeket!
Andi, nagyon jók a képek, nálunk is mindig a családi képekből van hiány...

Jó hétvégét, és jó szilvesztert mindenkinek!
Ildikó
ildikó

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Andi!
Milyen nagyok már a gyerekek! Főleg Gréta változott sokat szerintem.
Tök jó hogy van olyan képetek is ahol minannyian rajta vagytok, nálunk ez állandó hiány.

BÚÉK!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Kép

Nálunk Apa sajnos dolgozik :cry: :evil: Így fél 11-kor a gyerekekkel koccintottam kölyökpezsgővel. :roll: :lol:
Előtte kint voltunk, mert hál' Istennek végre már leesett nálunk is az első "igazi" hó. Na jó, még most is csak 2-3 cm, de az idén még ez a legtöbb. :roll: Holnap talán már szánkózni is tudunk. :lol:

Ildikó!
Na igen, a családi összkép :roll: Ezt az Apukám csinálta, de ebbe is belelógott az ujja :roll: :lol:

Ditke!
Hát nőnek, mint a bolondgomba :lol: Ezt a nadrágokon veszem észre leginkább :roll: Na meg akkor, mint ahogy fentebb írtam, hogy már velük koccintok szilveszterkor. :roll: Hol vannak már az én 1,5 kilós babáim :?: :?: Annyira rohan az idő :roll:
Hogy Gréta sokat változott volna? Nem tudom, nekem nem tűnik fel. Aki ritkán látja, annak biztosan jobban feltűnik a változás :lol: Mindenesetre gyönyörű, okos, kedves, néha hisztis kiscsaj lett :lol: Nagyon jó a kézügyessége, rajzol, fest, vág, ragaszt, fűz, díszít (mint az anyja :lol: )
Gergőt meg nem érdekli más, mint a számítógép, a verekedés, a foci. Na jó, néha be lehet vonni társasjátékozni, de ha nem ő nyer, akkor ordítva vonul a szobájába sírni. :lol: Szóval tipikus férfi lesz :lol: Nem tud veszíteni :lol: De ő is szép kölök és úgy tud kedveskedni, bújni, puszilgatni (mikor éppen olyanja van :lol: )

Na jó, az idénre eldugulok, jövőre jövök :lol:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Mi is mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!!!!!

Andi

Nagyon helyesek a gyerekek!!!!!

Mi is itthon szilvesztereztünk a gyerekekkel és Anyukámékkal, már éjfél előtt el is aludtam, mi az utóbbi pár évben átalusszuk a szilvesztert.
Vettünk mi is kölyökpezsgőt meg mindenféle tüzijátékot és nagyon élvezték a gyerekek.
Már nyolckor fenn is voltak, igaz még ZOlika mindig alszik.

Puszi Mindenkinek!

Éva
éva75

Sziasztok!

Megpihen egy pillanatra az órarúgó,
míg himnuszra vigyázban áll a két mutató.
Majd a nagyobbik egy picit megdőlve

Átlép az új esztendőbe.

Onnan szól vissza a kicsinek.
Boldog Új Évet Neked és mindenkinek! :lol: :lol:

Ma már szánkóztunk is. :)

Családi fotónk sajnos megint nem készült.

Eriék
simones

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDANNYIOTOKNAK!!!

Nálunk két napja folyamatosan nagy pelyhekben zuhog a hó...

A családi összképről készült fényképek nálunk is hasonlóak.

Vagy életlen lesz, vagy valaki nem néz a gépbe, esetleg éppen gumicukrot tesz a szájába, netán éppen kimozdul a képből, becsukja a szemeit, grimaszol, stb. :):)

Azt figyeltem meg, hogy a mi legjobb fotóink mind nyáron és a szabadban készülnek...

Lara és Pálma a friss fotókon 4 hónapos 2 hetes 2 napos. :):)

Kép
Kép
Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Milyen nagyok már a lányok? De jó lenne nekünk is még két ilyen kis babácska!!!

Nem akartam eddig írni, mert féltem, hogy elszólom magam, de már két hónapja nem védekezünk és még nem jött össze a baba, pedig a múlt hónapban még aktívak is voltunk, de még így is kimaradhatot pont az az egy nap, amikor a peteérésem volt.
Ma vettem egy törpemikroszkópot a patikában, ami kimutatja, hogy mikor vagyok fogamzóképes és talán majd ezzel sikerül.

De ha nem akkor sem keseredünk el, majd csak összejön valamikor.

Addig is a vizsgáimra koncentrálok és majd utána ráérek még ezen agyalni.

Puszi

Éva
éva75

Éva!
Bizony, nagyon megnőttek, gyorsan repül az idő!!! :):)

(Már Libero Midi pelust hordanak és 68-as rucikat... :):) )

Háááááááát egyáltalán nem kizárt hogy megint két bébitek lesz nektek is. :):)

Igazad van teljesen, (nektek hála Istennek) nem kell különösebben fogalalkozni a fogantatással, csak éld a minden napjaitokat ahogyan eddig is, a természet pontosan tudja a dolgát, hamarosan sikerül!!! :):)

Puszi!

Vadvirág
Vendég

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen (ikres anyuka
:wink: )
nisreen

Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok, sikerült az utolsó vizsgám is és már csak márciusban az államvizsga van hátra, olyan jó érzés.

Rég írtatok, jól van mindenki??

Nálunk Lorena beteg, fáj a szeme, a feje, meg a hasa hétfő óta, azt mondta az orvos valami vírus okozza.

Irjatok!!!

Éva
éva75

Sziasztok!

Éva!
Gratulálok! Ügyes vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mielőbbi jobbulást! :)

Eri
simones

Éva!
De jóóóóóóóóóóó! HURRÁ! :):)

Szívből GRATULÁLOK, fantasztikus nőci vagy!!! :):)

Lorenának HIPP-HOPP gyógyulás!

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Köszi a gratulációt, tényleg nagyon örülök. De annak viszont nem, hogy tegnap megint megjött, kicsit rossz , de azért még nem adom fel, majd csak összejön.

Lora már meggyógyult, szerencsére nem volt komoly baja.

Ti jól vagytok?

Puszi

Éva
éva75

Éva!

Örülök hogy Lora már remekül van, szuper! :):)

Naná hogy minden OK nálunk is - még szép!!! :):)

Holnap megyünk oltira a csajokkal és a következő majd csak 15 hónapos korban lesz esedékes... :):)

December 22-én lett volna esedékes a 4 hónapos oltás, de szabadságra ment a doktornő pont azon a héten, aztán bejelentkeztünk január elején hogy kihívjuk, de az sem jött össze, utána később megint bejelentkeztem, kértem volna időpontot tanácsadásra ami nekünk is megfelelt volna, de az megint nem sikerült, mert ismét szabin lesz.

Viszont azt mondták már ne várjunk tovább, mindenképpen menjünk - úgyhogy most egy vadidegen fogja beoltani Őket, aki ezen a héten helyettesíti az orvosunkat.

Képzeld, kiderült hogy mostmár nem jöhetnek házhoz beadni a kötelező védőoltásokat, törvény van rá, hogy be kell menni a rendelőbe ezért mindenkinek.

Kicsit aggódok az influenza-járvány miatt, nehogy elkapják.

Múltkor is a tanácsadáson a 3 hónapos oltinál pont odajött hozzánk egy Mami megkérdezni hogy jó helyen jár-e ugyanis a betegrendelőt keresi. Grrr...!

Közben persze félig a babakocsiban volt, csodálta a lányokat és mondanom sem kell, hogy az említett hölgy is meg a nagyobb gyereke is veszettül köhögött, tüsszögött, orrot fújtak, könnyes volt a szemük - nagyon rosszul néztek ki mindketten.

Te influenza ellen szoktál kérni védőoltást a család részére évente?
Esetleg bárányhimlő ellen beoltattad valamelyik gyerkőcöt?

Lehet hogy a bébi pl. decemberbe 24-én szeretne érkezni hozzátok, ezért várat magára - biztos kinézett valami jeles dátumot...

De kétségtelen hogy hamarosan megérkezik a Pocaklakótok, ebben biztos vagyok.

Úgyhogy ne aggódj, ne szomorkodj cseppet sem, csak legyetek nagyon boldogok mint mindig és csináljatok mindent úgy ahogy eddig!!! :):)

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Köszi a bíztató szavakat, mindenki ezt mondja, de azért olyan rossz, amikor megjön.

Nálunk már mind a három gyerek volt bárányhimlős, így nem kellett beoltatni őket ellen.

Nekünk most voltak 6évesek az ikrek, őket is oltásra kell vinnem ,de még nem jutottunk el odáig.

Éva
éva75

Éva!
A csajszik megkapták az oltást, minden OK - és már 6.200 grammosak! HURRÁ! :):)

Az eddig ismeretlen doktornéni pedig egyenesen szuper volt!!! :):) Olyannyira, hogy rögtön át is kértük magunkat Hozzá - igent mondott. :):)

További DRUKK Nektek, várom a nagyszerű hírt! :):)

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Már mi is szeretnénk túllenni az oltáson, én sokkal jobban félek tőle, mint a fiúk, ők azt mondták nem is fognak sírni, úgy legyen.

Képzeld, álmomban született egy kisfiam, de már volt vagy hat hónapos! Olyan hülyeségeket tudok néha álmodni!!

Most rohanok, mert dolgoznom kell, majd még írok.

puszi

Éva
éva75

Éva!

Szerintem tényleg férfiasan kibírják majd ha ezt ígérték és így elhatározták magukat... :):)

Lehet hogy egyáltalán nem is butaság az álmod, sokkal inkább remek megérzés és valóban kisfiú érkezik majd Hozzátok - kíváncsi leszek nagyon. :):)

Kellemes munkát!

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Szerintem csak azért álmodtam azt, mert tegnap egy ismerősömről beszéltünk, aki kisfiút vár. Én titkon inkább kislányt szeretnék, de igazából mindegy, csak egészséges legyen és jöjjön mielőbb!!!
Lora azt mondta, hogy ha ikerk lesznek, akkor az egyiket adjam neki, majd ő gondozza. Olyan édes, 21-én volt a szülinapja és azt mondta, hogy ő nem kér semmilyen ajándékot, csak egy kisbabát a hasamba.
Imádom! És olyan okosat kérdezett: azt mondtuk neki, hogy úgy lesz a kisbaba, hogy ha Anya és Apa nagyon szeretne babát, akkor a Jézuska beteszi a hasamba, erre ő azt mondta, hogy ez igazságtalanság, hogy a Jézuska a cigányoknak miért ad olyan sok babát és nekünk miért nem ad. Na erre már nem tudtam mit mondani.

Puszi

Éva
éva75

Éva!

Hihetetlen tényleg hogy miket tudnak mondani a gyerkőcök... :):)

Lora nagyon édes tényleg és ha a szülinapján ezt kívánta akkor 100 % hogy teljesülni fog!!!

Jázmin is olyan gondoskodó, elképesztő micsoda körültekintéssel és szeretettel közeledik a babákhoz - jó Mamik lesznek belőlük biztosan. :):)

Nagyon boldog születésnapot a Lorának!!! :):)

Kép

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Lorena nevében is köszönöm szépen a jókívánságokat!!!

Hát én is remélem, hogy teljesül Lora szülinapi kívánsága!!

Édes lehet Jázmin, ahogy babázik!!!

Ma beszéltem a gyerekorvossal, csak jövőhéten kapják meg a fiúk az oltást, pedig ma már túl akartam lenni rajta.

puszi

Éva
éva75

Sziasztok!

Régen nem írtam már, még a karácsonyi képekkel is el vagyok maradva, most gyorsan teszek is fel párat:

Kép

Kép Kép Kép

Mi is jól vagyunk, a gyerekek járnak oviba, bár izgulok, nehogy elkapják az influenzát..

Éva!
Kicsit megkésve, én is nagyon boldog szülinapot kívánok Lorenának, és hogy teljesüljön a kívánsága!!!
Ne izgulj, biztosan hamarosan sikerülni fog!!

Vadvirág!
A lányok nagyon gyorsan nőnek!! Már több mint hat kilók, nem semmi...
Nincsenek új képek róluk?

Ildikó
ildikó

Éva!
Drukkolok!!! :):)

Ildikó!
Isteni édesek a fotók, gyönyörűek a gyerkőcök! :):)

Ha van lehetőséged, azért gyere Te is gyakrabban... :):)

Fotók: http://picasaweb.google.com/vadvirag6/2 ... KIdRendben

Puszi, Vadvirág
Vendég

Ildikó!
Pont ilyen anorákjuk van/volt a fiúknak is. Egy kék és egy piros. :)
Csak a jobboldali pirosat karácsony előtt ellopták az oviban. :twisted: Még idén tudtuk volna használni.:(

Eri
simones

Ildikó

Nagyon helyesek a gyerekek!!! És milyen egyformák a fiúk?!

A lányod nagyon szép hercegnő volt Karácsonykor!!!

Remélem, tényleg hamar valóra tudjuk váltani Lora kívánságát.

Vadvirág

Nagyon jó ez az albumotok!!!! Meg is hatódtam rajta egy picit!!

Puszi

Éva
éva75

Sziasztok! Sziasztok! Ezer éve nem jártam erre, nézem a képeket, nagyon jók. Mi is jól vagyunk , csak egy kicsit sűrű az élet. Voltam síelni a két naggyal, a kicsik addig a mamámnál voltak. Én 13 éve nem síeltem, képzelhetitek, a fiúk meg most álltak először sílécen. nagyon jól sikerült, havunk is volt. Persze aztán itthon belehúzhattam, vizsgáztattam egy csomót. A második félévi órarendem elég vacaknak ígérkezik. Azért majd megpróbálok jönni néha, hogy lássam mi van veletek: Claire
claire

Sziasztok!

Vadvirág!
Köszi!
Én is megnéztem a képeiteket, olyan jók!!!És tök jó, hogy mindenki rajta van!
Pálma és Lara pedig még mindig olyan nekem mint két tojás:)

Eri!
Nagyon sajnálom ezt a lopást... Szerencsére velünk még ilyen nem történt, de ebben a világban ma már mindent el lehet képzelni..

Éva!
Köszi!
Hogy egyformák-e a fiúk? Neked egyformának tünnek?
Nekem nem azok, de persze szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra. Csak azok tudják őket megkülönböztetni, akik már többször látták őket:)

Claire!
Szia!
Gyere gyakrabban te is!

Kellemes, napsugaras hétvégét kívánunk mindenkinek!
Ildikó
ildikó

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: