Gyönyörűséges szép napot minden kedves mamának, babának!
Ágica, nagyon boldog névnapot kívánok én is!
Valamint, Isten éltesse a hófordulós babákat is!
Mini-talis lányok, látszik a képeken, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! Imádtam a képeket! VikDani és a hárem is tündérszép! A photo fun-os képek meg....... Nem is találok szavakat.
Ennyi fogacska, ilyen korán! Mármint életkorban korán, nem a napszak szerint. Nálunk mindig majd csak a 8. hónap körül érkeztek meg az elsők. No, onnantól volt fogkeféjük a gyerkeknek. Most jut eszembe, van olyan fogkefe-szerűség, ami leginkább a baba ínyének masszírozásához jó. De bimbó vagyok!

Miért csak most? Elvagyok ám.
A hétvégi leltár nem túl derűs, leginkább hiány van: alvásból, többlet meg a nyüsziből, az ébredésekből, + egy gyomorrontásos nagyobb gyermek. Tegnap semmihez sem volt kedvem, fáradt voltam nagyon, munkám meg ezer. Ezért is nem jöttem, de ma már nem szeretnék elbújni.
Regi, az iwiw-en megnéztem Szelikédet, csak ott tudom. Csudajó lehetett! Nagyon ügyi kis "búvárkund". Ez a babúszás az én fantáziámat is izgatta, csak én el vagyok tiltva a strandoktól, uszodáktól, így kivitelezhetetlen.
iwiw-en Kiss Albertné néven megtaláltok engem is, ha gondoljátok, lehet jelölni.
Én is kíváncsi lettem a kicsi Zsombi esetére. A hideg is kirázott.

A szülei jól csinálják, csak így élhető túl ez a tragédia.
További szép napot! Maggie