A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Most csak olvasó üzemmódban vagyok de muszi volt írnom mert Zsófinak gratulálnom kell! Nagyon örülünk hajrá Léna tesó :D

Gabó!
Nagyon édik a képek!

Tünde???? drukk drukk!

Ma Emma egyedül ivott! Elkapta a csőröspoharat és ivott persze utána át kellett öltözteteni mert csupa víz lett de megérte! :D

Teszek róla képet ha nem baj!

Kép

Kép

És Hanna! végre sikerült :D

Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Hupsz elrontottam bocsi!

Kép

Orsi

borsa

Borsa!
Gratula Emmának! Kis Ügyi-Bogyó! :D És milyen ügyin közlekedik már. :?: :idea: :D Borsa! látom véged van mint a botnak. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!
a Zsofi nev regi kedvencem, mar kistesonak is Zsofit akartam, csak aztan fiu lett, mind a ketto, a szuleim alig mertek elmondani nekem anno, h megint ocsem lett...:) ugyhogy mikor most felmerult a gyerek tema, en egybol mondtam, h ha lanyom lesz, Zsofi lesz a neve, a parom meg nem ellenkezett...:)
gyogyszerek: a terhes konyvben azt irjak, h aspirin nem jo, a paracetamol az igen, es a multkor mikor beteg voltam, en is felhivtam a Meszaros dokit, es egybol a Rubophent, Panadolt mondta nekem, ugyhogy en azt szedtem, nem lett tole bajom, es hamar hatott...
egyebkent meg, mikor teherbe estem szeptemberben, akkor is beteg voltam, es mivel meg nem tudtam rola, neocitrant nyomtam, szerencsere megmaradt a baba...

banana

Banana!
Gratulálok Zsófihoz! Nagyon szép neve lesz! :D

Veronikusz!
Köszönjük :D Mi is tudjuk hogy milyen idők várnak ránk :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Kriszta! igen egy új hónap :D új remények, most én vagyok úgy ahogy te pár héttel ezelőtt. mindenki pocakos körülöttem :D de tényleg! férjem két unokatesója is babát vár, egyik ápr-ra másik júl-ra. A szomszéd csaj most fog febr-ban. Neki addig kölcsönadom a cuccaimat. mármint hordóka,b.kocsi stb.
na meg a bnőmnél jön a 3.ik szintén júl-ban. :D
szóval babahegyek!!! :D :D :D

Paklincs! te kérdezted a tanfolyamot? mármint újraélesztésügyileg? Én anno a Madarász utcában voltam, ott vettem a légzésfigyelőt és ott tartottak előadást is SZántó doktor
újraélsztésről stb. Én ajánlani tudom neked!mindjárt megnézem van-e vmi link rá...
Vendég

Gabi!
ne szomorkodj! +++++++++++++++++++++++++++++++ egy hónap hamar elrepül!

Orsi

borsa

Gabi! Nem is egy hónap, csak két hét... :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Paklincs!

ez az oldal
http://www.bolcsohalal.hu/
szóval itt mindent megtudsz, ha elmész...
Én a férjemmel voltam, még Encivel a pocakban.
és nagyon hasznosnak tartottam akkor is ezt azelőadást, pont
azért mert ha véletlenül szükség lett volna rá-ne essünk kétségbe
Vendég

Borsa!Kriszta! köszi,arik vagytok :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Ma elég sok vendég volt, nem tudtam jönni, ti meg itt lerágjátok a körmötöket... :D
felesleges...
szóval méhszáj 1 ujjnyi, ctg, áramlás rendben. DE a gyerek nincs beágyazódva, ma épp haránt feküdt....

holnap, holnapután ctg, szerdán pakkal kórházba, ott 3 alternatíva lehet...
1. kiveszik
2. beindítják és meglátjuk, mi lesz a vége
3. hazaküldenek, hogy még várjunk

Na ez utóbbiból már nem kérek, de hát ez nem kívánságműsor.

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:22-kor.
Vendég

Lilluska,
látod, nekem csak a hóforduló tűnt fel 3 napja, az nem ütötte ki a szemem, hogy kerek!!! :lol: :lol:
Boldog születésnapot!!!

Orsi,
gratula az önkiszolgáló csajszlinak!!!
Ügyi!!

Gabi,
plusz-mínusz variánsokkal 1 hét múlva már ezerrel fogok drukkolni, addig félgőzzel öccázzal! :lol: :wink:

Tünde,
optimista hozzáállás! :lol: küldünk forgatómanókat Hozzátok!!!

Veronikusz,
sikerült a túlélő-akció? sikerült lerakni szundizni a Fürtökéket? :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Mekkora a hasonlóság a 2 gyerkőc között... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Lilluska!
Sok boldogságot a nagylánynak nagyon jók a képek!

Tünde!
Nagyon szorítunk!

Orsi

borsa

Lilluska!
Jajaj! A nagy ünnepségsorozatban megfeledkeztem Dorottyáról. :oops: Neki is Boldogboldogot! Még benne vagyunk a gartulációs határidőben...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Zsófi
Nagyon drukkolunk Nektek, hogy minden rendben legyen!!!

Gabi
Ez a legnehezebb időszak, a várakozás, de még nagyon az elején vagytok biztosan hamarosan jó hírt közölsz majd velünk! :D Drukkolunk!!!

Borsa
Csudi édes Emmus! :D
Most már rajtam a sor, igyekszem ügyesebb lenni! :wink:
Áron nagyon ravasz. Kis lusti, úgy fordul hasról pocakra, hogy megfogja a járóka rácsát és áthuzza magát... :D

Gyuzso
Jó,hogy Micu már rendben! :D
Határozott kis pasas :D

Ancsa
Nagyon ügyi LaraBaba! :D

Betegeskedőknek gyógypuszi!!!

Nálunk nagyon mozgalmas hétvége volt.
Most volt az első ilyen hosszú 2 órás autókázás Áronnak, de szerencsére nagyon jól bírta a Nagyik és a Dédik kényeztetését pedig mégjobban! :D
Én viszont olyan fáradt vagyok....megyek is gyorsan aludni...

Paklincs
Nálam is tervben van egy ilyen tanfolyam! Gyorsan el is raktároztam az információkat! :)

Dóri
Látom vannak már fogacskák! Nehezen bújtak ki?

Hanna

Kép
hanna09

Lilluska
Boldog szülinapot! 4 év az már nagyon nagy idő! :D
Milyen torta volt! (Nem vagyok ám haspók :oops: )

Kép
hanna09

Sziasztok,
Bocsánat, hogy nem reagálok, de azért Dorottyának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk, de szegény Tündérem belázasodott... Most estére 38,2 (már levonva a fél fok), majd a panadol után 37,6. Éjszakára kapott még egy kúpot, de nyugtassatok meg, hogy jól lesz. Pont most először kértem magamnak egy szabad délutánt, még egy cicizés is kimaradt, de azért fél év után megérdemeltem, és erre amikor hazajöttem és megpusziltam éreztem, hogy meleg. Megmértük és akkor volt 38,2, hát olyan lelkiismeret furdalásom van, pedig tudom nem kéne, de mégis.
Nyugtassatok meg, hogy holnapra már jobb lesz. Vagy, ha ez a három napos láz nekünk is, akkor pár napon belül. Gyuzsó és még a már gyógyult Babók, mekkora volt a lázatuk?
Köszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dorottyának nagyon, nagyon boldog születésnapot! Kép

ancsaboszi

Dóri,
szegényke!! gyógypusssssz! nem a kimaradt cici van, ne legyen lelkiismeret-furdalásod!!
nekünk 39.2 popsiban volt a legmagasabb, 2 éjszaka adtunk éjjel is kúpot, de arra majd figyelj, hogy 6 óra legyen 2 kúp között!!

Hanna,
ügyesen viselkedett Áron!!! :lol:

Mi 1.40. óta fenn, szegény Apát is felvertük, a variáció kedvéért a kazán leállt... tegnap a mosógépet kellett szerelni (nincs még kész), mondjuk nem mai darab... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Szegény Gyuzso! látom milyen korán keltél.. :cry: AZ a fránya kazán...na meg a mosógép..Murphy törvénye,hogy minden egyszerre romlik el,ugye?
Remélem azóta visszaaludtatok :D

Lilluska! Dorottyánaknagyon boldog születésnapot kívánok!!! :D :D nagyon csini volt ebben a ruciban! olyan szép kislány!!! :D :D :D na meg persze bátyó is :D :D

Dóri! ne legyen lelkiismeretfurdalásod,mindenkire ráfér egy kis kikapcs. nem amiatt lett lázas Tündérke. Ha ma is lázas lesz,azért nem ártana dokinak megmutatni.
De reméljük semmi komoly.

Tünde!
már azt hittük babázol.... :D na akkor szorítunk szerdán!!!de ha előbb kibújik a kisasszony, az persze nem baj :lol: :lol: :lol: ügyes leszel!!!
Vendég

Dóri
Gyógypuszik mennek!

Gyuzso
Mi is hajnalban keltünk! Telihold volt!!! (Paklincs :wink: )A szomszéd kutyusa egész éjjel beszélgetett a csillagokkal...
Talán napközben pihiztek majd!

Kép
hanna09

Karikásszem-verseny döntőjét megrendezzük ma :lol: !!
komoly verseny várható! :wink:

Hanna,
ugye-ugye, a fontos dolgok a természetben, mint a telihold követése!!! :) ultizhatnánk is virtuálisan hajnalban, úgysem alszotok Ti sem!

telihold hivatalosan 22.-ére van hirdetve, nálunk pénteken kezdődött, István fél egykor jött fel a sufniból, akkor keltünk Miklóssal, így ő gyorsan megnyerte 2-ig magának, ha már úccsem tud aludni! :lol: legalább én visszabújtam!
aztán tegnap folytatódott: végül fél négy felé mentünk aludni, de nekem nem sikerült csak kb. 1 óra múlva, reggel meg kelés.. lesz szieszta a kölökkel, az biztos!!

Dóri,
én az influenzajárványra tekintettel nem vittem el orvoshoz, mert "csak" láza volt és annál csak többet szedett volna össze (egy légtér van a beteg és egészséges rendelésre váróknak) + a doki néni sem lát többet és a lázcsillapításon +vitamon-szedésen kívül nem tud mást tanácsolni, mert ugye nincs tünet...
de ha nálatok szét van választva a helyiség és bizonytalan vagy, mutasd meg nyugodtan!!

Kazánban biztosíték ment el nyaralni, még szerencse, hogy az ember megjavította hirtelen, aztán ma vesz hozzá szabványosat.. meg a mosógéphez is, ott a tetőnyitó-záró automatika adta fel..
a mosogatógépünk karácsony óta pihen... lassan elfogynak a működő berendezések! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!
jelentem megvagyunk!csak nem volt jó a gépem 3 napig!!!

Bálint hazajött!!!!Tiszta lilafoltosan és a 10 év alatt még ilyennek nem láttam.....de kisielte és snowbpardozta legalább magát.

Ám úgy néz ki, hogy mind a2en betegek leszünk :cry: (Bálint+Én)

Szülinaposok,hófordulósok sok-sok boldogságot!!!!!nem sorolok fel senkit,mert biztos valaki kimaradna!!!!!

Gyuzsó,
Mica hogy van???
Bodza és Hársfa tea (ugye jól emléxem?)

Dóri,
jobbbulást
de nem attól lett beteg,hogy elmentél otthonról!!!
Merre voltál??

Borsa
gratula csajszinak az iváshoz

Zsófi
gratulálok!!
hogy vagy?

Gabi,
hogy vagytok??
Sajnálom a "mikit"!!de nemsokára babázhatsz

Tünde
hajrá, megy a drukk,gondolunk rád

Többiek???Hogy vagytok?

Ja Balukapitánynak kibújt felül oldalt a foga
:lol: :lol:
na lelövök magam... :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska!
Dorottyának mi is nagyon sok boldogságot kívánunk, így utólag is!

Gyuzso!
Jaj Ti szegények! Napközben pótoljátok be az alvást! :wink:
Még szerencse, hogy ilyen ezermester férjed van! 8)
Nehezen, de sikerült lerakni őket. Kata 10-kor még nem aludt. Reklamálta a „jó éjt puszikat!” (amiket természetesen kapott) szóval bementem, de akkor már pisilni is ki akart jönni. Ma reggel viszont 8-ig nyomták és éjjel nem volt orrfolyásos buli. Talán gyógyul Kata. Ez csak megfázás volt.

Hanna!
Én nem csodálkozom, hogy Áron élvezte az autókázást. A mamájára ütött!!!!! :lol:

Snowwhite!
Küldünk sok gyógypuszit! Jobbulást! :oops:

Ja! az influenzésra való tekintettel, a héten se viszem a lányokat bölcsibe. Beszéltem is velük és alig van pár gyerek. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
a közelgő lehülés + telihold reméljük megteszi áldásos hatását holnap! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én is megvagyok még, sőt a vasalnivaló sem borított el. :P :P Legalább is engem nem, csak a fotelt. Már megint egy hegy van… Lehet le kéne szokni a vasalásról. Vagy a mosásról?? Csak a gyűrött ruhát meg úgy útálom. :roll:

Szombaton nagggyon-nagggyon jó volt nekem. És Mamiék elmondása alapján Kristóf is túlélte. Reggel 5kor már fejtem (amennyit tudtam a nagy izgalomtól) kapott hozzá még egy kis tejpépet, tízóraira gyümit, ebédre főzelék és uzsira már itt voltam. Ez volt az első 2 óránál hoszabb idő, amit külön voltunk... Ne nevessetek ki, de úgy hiányzott...
Azt hiszem nem meséltem még Nektek, hogy 3 hónapja minden vasárnap délután „kutyaképzek”. Van egy kis tréningcsoportunk (4 kutyából áll) és velük készülünk az áprilisi munkavizsgára, meg a nyári versenyekre. Na most, mivel ők vadászkutyák… vadászat volt szombaton. Reggel 6kor indultunk és fél 3ra értünk haza. Nem tudom ki élvezte jobban, mi vagy a kutyák. Chanel elég sok borsot tört az utóbbi időben az orrom alá és sokszor mondtam, hogy megy vissza oda ahonnét jött, de ahogy dolgozik… Háááát… maradhat.
Szóval ezer bocsi, ha valakit irritál a téma, de ezt most muszáj volt megosztanom veletek!

Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog névnapot és szülinapot minden érintettnek! (Nem merem sorolni, nehogy kihagyjak valakit )
Tünde ha még itt vagy, van egy ötletem; nekünk bevált: tonic, mézespuszedli vagy/és(fahéj/szegfűszeg –es gyümileves), nagy séta, meleg-lazító fürdő, meg…, hát…, hogy is írjam…, tudod…, apa is kell hozzá… :P :P :P
Kristóf 5 nappal töltött többet odabent, mint ahogy mi gondoltuk volna és muszáj volt neki segíteni kicsit. Puszi

Jövök még ma remélem

Emese egy tali??? Ha vége a locspocsnak sétával egybekötve???? Esetleg akinek még kedve van és szeret sétálni…???????? (Borsa tudod nekem ez a mániám…)

Kép
vkbrigi

Emano!
Balunak gratula a fogacskákhoz! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!
hogy vagy? jobban? azért küldünk meg gyógypuszikat!
mikor mész dokihoz????

Gabi!
neked meg nagyon-nagyon szorítunk, hogy bekerülhess a felső tablázatba! :D

Cirkuszka!
jól látom, hogy nálatok kisfiú lesz???? :D :D :D mi lesz a neve???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bálintnak mi is gratulálunk az újabbb fogkincsekhez!!!

Brigi,
dehogy irritál a téma! :lol: átjön a szavaidon, hogy nagyon szereted csinálni és ez fontos! én meg tisztelem, ha avalaki megdolgoztatja agoldeneket is, nem "csak" szépek!!
Emma is mániás sétáló ám emlékeim szerint, itt szoktuk nyomni a határban nálunk (is) csak ő folyamatosan nézelődik, alig bírjuk elaltatni, annyira izgalmas neki a világ!! :wink:

Veronikusz,
jó hír, hogy talán akkor gyógyult Kata! jobb, ha a bölcsit kihagyjátok!!

Eni, Zsófi
hogy vagytok???

Tünde!!!????

Tarthatok közvélemény-kutatatást, hogy a nagyobb gyerkőcök közül hányan estek át már a 3 napos lázon..? köszönöm szépen!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:23-kor.
Vendég

Sziasztok,

Éjszaka jól telt, átaludta a lány, normál időben ébredt és láztalanul. Már mosolyog is, de azért figyelgetem. Gyuzsó köszi az infókat, kúpot én is csak estére adtam és tudom a 6 órás időintervallumot. Dokival tegnap konzultáltam azt mondta ne vigyem, ha csak ennyi a tünet, nehogy több legyen... Még majd ma is konzultálok vele, most meg viszem a levegőre, mert ott jobban gyógyul. Köszönjünk a gyógypuszikat. Tudom, hogy nem attól beteg, hogy elmentem, csak ilyenkor nem szeretem Murphy-t...

Emano: gratula Balázsnak a fogacskához!

Tünde: drukkolunk érted/értetek!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Dóri,

NÁlunk a legmagasabb láz 39,2 volt, nem popsiban! és két napig tartott, a három napos láz, de a pöttyök meg voltak két napig.

Örülök, hogy már jobban vagytok!

mi sem vittük le Larát, de mi a nagyon magas láz miatt inkább kihivtuk és érdekes nekünk azt mondták, ne vigyük le, amég lázas!
Hát hiába mindenki mást mond!

ezt írják róla.
Exanthema subitum; ártalmatlan, vírus okozta fertőző betegség, szinte kizárólag csecsemőben és kisgyermekben fordul elő. Három napig magas láza van a betegnek minden egyéb tünet nélkül, a láz hirtelen esik le a normálisnál akár valamivel alacsonyabb szintre és megjelenik a törzsön, végtagokon, ritkán az arcon a világosvörös kiütés. Ezzel a betegség véget is ér, szövődmény vagy maradandó károsodás még soha nem fordult elő. Kezelést nem igényel. Lappangási ideje 1-2 hét. Elkülönítésnek nincs értelme. A betegség valószínűleg egész életre szóló védettséget hagy maga után.

Kriszta

Képzeld Veled meg Pankával álmodtam! Őt ismertem meg ,mert séta közben toltad el mellettünk! :lol: És már tudtad a Baba nemét! Fiú volt álmomban! :wink:

na megyek

szép napot!

ancsaboszi

Ancsa!
Nem akarsz egy kicsi lányt álmodni nekem? :lol: Persze a fiúcskát sem hagyjuk ott... :lol:

Lányok!
Háromnapos lázhoz nem tudok hozzászólni, mert nekünk olyan nem volt. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Brigi,
látom, mindent a cél érdekében... :wink:
A séta-találka ok, bár nem nem szeretném elrabolni az idődet a vasalástól ... :D. Annyi nehézség van csak, hogy van énnekem egy Jankóm(illetve kettő) is. Szóval velünk nem könnyű séta közben beszélgetni,mert az így néz ki: várj meg, állj meg kisfiam, óvatosan, nézz a lábad elé, jaj de ügyes voltál, igen az ott egy Suzuki, á, mondtam, hogy ne lépj a pocsolyába, moshatja anyád ki megint a kabátod...szóval vagy kéne egy szupi játszótér, vagy meg kell kérnem apát, hogy vigyázzon Jankóra, szóval ha beáll a jobb idő, kezdjünk el szerveződni...

Ancsa,
köszi a mélt, meg mindenkinek a tanfolyamos infokat.Április után gondoltam menni, hátha addigra Jankómamáék beköltöznek, akkor már nem probléma kire hagyni a gyerekeket(hopp, séta gond is megoldva).

Gyuzso,
lélegeztetés okításra ezúton benyújtanám az igényt, érdekelne, hogy kin kívánsz majd szemléltetni. Kérdezted a lázat, ilyen kifejezetten három naposra Jankónál nem emlékszem. Ha ő lázas volt, az mindig inkább piros torokkal párosult, viszonylag hamar(2-3 nap) alatt mindig meg is szűnt, de egyszer rajta is voltak csalánkiütés szerű piros pöttyök. Én azt hittem, valamire allergiás, akkor mondta a doktornő, hogy ez a láztól van.

Ami nekem "emlékezetesebb" volt: Egyéves már elmúlt Jankó (lényeg, hogy már biztosan járt), amikor nem akart lemenni a láza. Hétvégén vittük ügyeletre, ott csak a torkát látták pirosnak.Hétfőn fölkelt, kijött a nappaliba, ment egy kicsit és mindig összecsuklott. Rettenetesen megijedtem, de mint kiderült, a füle is begyulladt, emiatt volt az összecsuklás. Ezt csak azért írtam le, mert nekem magamtól nem jutott eszembe, szóval, ha lázas a gyerköc, érdemes a fülét is megnyomogatni, hogy nem érzékeny e.

Hanna,
minden este kukkoljuk a Holdat Jankóval, úgyhogy kiszúrtam. Gondoltam is Rád, csak már nem mertem megírni, nehogy interaktívan fejbevágj! :D

Borsa,
az a négykézláb feszes harisnyagatyóban! Tudom már, mivel szédíti meg ez a lány Micut. Egyébként szolidálunk Veletek: Flórka is azt hiszi magáról, hogy nagylány lett és nappali alvássztrájkot tart. Este is volt vagy fél 9, mire lement alfába. Most is csak veszekszik velem a kiságyból.

Gabi,
hogy Thomas a gőzmozdonyt idézzem: "van még idő, van még idő"!. Köv. hónapban is szorítunk Neked.

Betegeskedőknek jobbulást, Dorottyának utólag én is szeretnék boldog születésnapot kivánni!

én akarok nyerni karikás szem versenyben!
Kép
bocsánat. :)

Jók legyetek, hajrá Tünde!

Kép
Kép
paklincs

Emese,
majd kölcsönveszünk egy babát a szomszédoktól! vagy Mica plüsskutyáját.. :lol:
dobogósnak tűnsz a versenyben, Apa jobbhorgával tuti első lennél, anélkül célfotó dönt!! :lol: :lol:

Ancsa,
nem hiába vagy boszi! :wink:

Dóri,
tök jó, hogy jól van Tündéd! sétával óvatosan, nálunk erősebb szél van (dombon lakun, hidegfrontot látjuk..), nem tudom, mi a helyzet Nálatok.. :D

Kriszta,
reméljük az a Pocaklakó, akit szeretnétek akár lány, akár fiú! :wink:

Tünde táján nagy a csend.. csak nem..?

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,
megyek, beszélek apával...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Orvossal ismét telefonos egyeztetés, nekünk séta javallott, ha tudom vigyem többször is de persze szélárnyékba. Sajnos elindult felfelé a láza 11 körül, most 38 megint. Szóval várunk, figyelünk és lázat csillapítunk. Szerencsére jól eszik, kicsit többször kér cicit, de ennek csak örülök, meg vizet is jól elfogad, így nem aggódom. Csak olyan kis bágyadt szegénykém... Szóval ha van még gyógypuszi jöhetnek. Ha ez a 3 napos, akkor még 1 nap van, utána már jól lesz. Remélem!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

maradtak még gyógypuszkák, küldünk Tündének is!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
Nálunk már volt 3 napos láz. Szofi születése előtt 2 héttel. Még olyat is mondtak, hogy ha Kata Rubeolás, akkor nem szülhetek a Kútvölgyiben. :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mi most jöttünk meg a Margit szigetről. Jó kis sár-dagasztás volt. :roll: Kellemes enyhe szél fújt.
Meg kell állapítanom, hogy Kata a téli bezártságnak köszönhetően, elfelejtett motorozni. 8) :o Folyton eltaknyolt a sárban.
Különben meg azért mentünk a szigetre, hogy megetessük az őzikéket, akik nagy megdöbbenésre, oda se voltak hajlandóak jönni a répáért. Csak feküdtek és napoztak.
Szóval egész jó lett volna a kihalt Margit szigeten sétálni, ha Szofi nem kezd el a felétől üvölteni. Végén már szaladtunk. :? Szegénykének ui. kijött a hidegallergiája ebben a fincsi meleg időben és az hogy az arca tiszta kiütés lett csak egy dolog, de úgy bedagadt a két kézfeje kb. csuklóig, hogy majd szétrepedt a bőr rajta. :oops: Gondolom ez a feszülés fájt neki. :cry: Még most is olyan, pedig már egy ideje meleg helyen van. Rossz ránézni a kezére. Ha megfogom, akkor tiszta kemény, mert feszíti a víz belülről. :cry: Jó lenne tudnom, hogy hány fokra van a lányhitelesítve, mert addig míg nem lesz olyan meleg, nem nagyon fogom kivinni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jesszus Veronikusz!
Ez nagyon durva lehet.
Egyébként biztos elfelejtenek motorozni, mert az én lányom tegnap nem volt hajlandó a legenyhébb lejtőn sem elindulni a bicajjal, pedig hátul fogantyú van rajta (a bicajon :lol: ), hiába mondtam, hogy fogom. Ősszel semmi baja nem volt vele, simán ment.

Kép
Kép
kriszta36

Eni! Hogy vagytok?

Hófehérke Dóri! Jobbulást Tündérnek! Az jó, ha szopizik, legalább folyadékpótlás is van.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Itt vagyok ám csak hosszú volt a hétvége :D

Veronikusz!
Hidegallergia????? Ilyen is van?????? Atya ég szegény Szofi...
Ez élete végéig lesz????????
Első gondolatom az volt, hogy majd hogy jár dolgozni télen????? :oops:

Ancsa!
Lázasan tényleg nem szabad vinni sétálni gyerkőcöt...csak ha simán beteg láz nélkűl...mi így tudjuk a korházból is meg a dokitól is...meg még a Kútvölgyiben is mondta Pétsch doktor (így írják a nevét??????).

Zsófi!
Nagynagynagy gratula...na most aztán Rád is irigykedhetünk :lol:

Küldöm a képeket a bulikról... :D

Kép

Kép
cukipofa

Kép itthoni buli

Kép

Kép bajuszpapa

Kép Dani is bulizik....

Kép a csomagolás a legjobb ajándék

Kép barátnők

Kép torta

Kép tánci

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Hát most mi is csak olvasó üzemmódban voltunk/vagyuk,

De most van egy kis idő.
És délelőtt még Lara szobájában is lepucoltam az ablakot, igaz még csak kivülről :lol:

Nagyon köszönjük a gratulációkat!
8) Most már nincs akadály!!!! Felállni még annyira nem akar, de próbálkozik!
most itt voltam a hálószobában, és Ő meg a szobájában, és egyszer csak idegurult, megérkezett! :lol:

Lara tegnapelőtt óta nem hajlandó pépeset enni!
És godnolom így hamarabb megunja, hogy tovább tart a kajálás, mert éjszaka is fent voltunk enni!!!
Hú, reggel én is belenéztem a tükörbe és beszállhatok a versenybe.
Emese, ez nagyon jó!!! :wink:

EmeseHova költöznek Jankómamáék?
Hozzátok?

Cirkuszka,
Hogy vagy???
Már nincs sok hátra?
Készen van már a Babalakrész???

Borsa
Gratulálok a pohárból iváshoz!!
Nagyon kis ügyes!

Banana
Gratula kislányhoz!
A Zsófi név nekem is nagyon tetszik!

Tünde
Jajj olyan izgi!!!
Akkor lehet hogy tényleg szerda lesz!
Az egy szép nap!!!!

Lilluska
Gyermekeid még mindig csudaszépek!!!
hogy vagy?
rendben van már a vérkép?

Hanna
Mi is gratulálunk az ügyes társasági életet élő nagyfiúnak!!!

Gyuzsó
Jajj, ezek a műszaki dolgok!!!
Küldök oda egy két pozitiv energiát!!!

Hát igen ez érdekes, régebben a hozzám nagyon közel álló embereknek meg éreztem dolgokat, de mostanában nem. És mikor én terhes voltam először akkor nem tudtam mert nem mutatta a baba, de 5* álmodtam vele és mind az 5* fiú volt, és tényleg az volt :cry: Larának meg ugye lányt kértem és hát azt is kaptam! :lol: Akkor és olyat amilyet kértem!

Kriszta

Hát ezt nem tudom szabályozni!
Mandala kép???? Remélem nem vetted be!!! :twisted:
erre nem válaszolsz
direkt?: :twisted:

Emese,
Igazán nincs mit ez természetes
Az úttörő ahol tud segít!

Veronikusz

Szegénykém!!! Jajj, ez mitől van???
Hisz ma nincs is olyan hideg ,mi volt vele a hideg napokon???
Sok, sok puszi neki!!!

Zsófi
hogy vagy??
örülök, hogy már nem volt tegnap láz!
hányra mész dokihoz???
nagyon szorítunk!!
gyere ha tusz és mesélj!
sok puszi!!

ancsaboszi

Kép ajándék

Kép új ruha

Kép de jó a buli

Kép a nagyi tortája

Kép

Kép labda

Kép torta kitámasztva

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa,

Hát mi nem is vittük sétálni, csak mikor már láztalan volt és jobb lett az idő!
Köszike édes vagy!!

:lol: Dórinak mondta a dokija hogy vigye!

Annyira jók a képek!!!
látszik,. hogy milyen boldog a kis ünnepelt!!!

puszika neki

ancsaboszi

Sziasztok!

Jelentem, már teljesen jól vagyok, mintha nem is lett volna semmi bajom... Ma már voltunk zenebölcsiben is, meg utána a parkban, és ettől sem jött vissza se a láz, se a rosszullét! És már ebédeltem is, szóval étvágy is van megint. Nem tudom, mi lehetett...
Bejelentkeztem Tóth dokihoz, végül a magánrendelésre, mert ott rögtön van UH, bár nem szeretek oda járni, mert baromi messze van... De most az egyszer muszáj! :lol: Ja, és este negyed10!!!!!-re kaptam időpontot. Ha hazaértem, jelentkezem!

Veronikusz! Durva ez a hidegallergia, fura, hogy ma jött ki, amikor enyhe az idő. Tudtál róla, hogy van? Remélem gyorsan lemegy a bedagadás!

Dóri! Jobbulást Tündének, és tényleg vigyázz, mert eléggé fúj a szél! Lénának még nem volt 3napos láza.

Cukipofa! Nagyon jók a képek, a kitámasztott torta nem semmi! :wink: És nagyon csini Orsi az új ruhájában!

Lilluska! Dorottyának is boldog szülinapot utólag!!!

Emano! Mitől lett kék-lila Bálint? Merre voltak? Mi 2 hét múlva megyünk Ausztriába síelni...

Brigi! Jól hangzik ez a vadászat dolog!

Szép napsütést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dóri
Mi is küldjük a gyógypuszikat!

Paklincs
Nekem Paint nélkül vannak ilyen táskáim... :D

Ancsa
Hiába megtalálja a módját, hogy oda jusson, ahová szeretne :D

Kati
Nagyon édesek a képek! És az a torta!!!! :D

Veronkusz
Autó: Apa olyan tutti riasztót szereltetett be, hogy senki sehogyan sem tudja elindítani a kocsi, de még éééén sem!!!! :roll:
Itt elhúzni egy kártyát, ott nyomni, amíg a másik kézzel érinteni, míg 5mp-ig sípol.... :roll:
Hétvégén a Kaisers előtt a 2 sávos úton keresztbe állt le alattam, mert nem volt meg az 5mp!!! De aranyosak voltak, mert megálltak segíteni :oops: Szegény Apa kapott rendesen...

Ma Áron teljesen kifordult magából...sír, de olyan hangerővel és könny nélkül, csak kézben hajlandó megmaradni és kenguruban...
Talán valami készül?

Hanna

Kép
hanna09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: