A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

ancsaboszi

és ezt találtam
Télen is Kolping Hotel!

Lemaradt a januári árzuhanásról? Jöjjön el hozzánk februárban.

10 hektáros, hatalmas parkunk nemcsak napsütésben, de hóval borítva is gyönyörű. Nem beszélve a sok kalandról, amit a jeges idő kínál: a hógolyó csata és a hóemberépítés után igazi hótalpas túrán is részt vehetünk. Aki azonban inkább belülről szereti nézni a hóesést, annak sem kell aggódni, hiszen itt minden a családokról szól.

4=5 akció!

Február 1-29-ig a vasárnaptól csütörtökig tartó 5 éjszakás foglalások esetén csak 4 éjszakát fizet, az utolsó éjszaka szállodánk ajándéka.

Anyukák figyelem! Ebben a játékbirodalomban rossz időben is lekötjük az örökmözgókat! Nézzen be Bobóországba itt! > > >

Már az időjárás sem lehet akadály, fedett folyosókon közlekedünk a szobából az étterembe, a wellness központba és Bobóországba!

Tényleg más a tél, mint a nyár?

TÉL
NYÁR

Kalandok Bobóországban Kalandok Bobóországban
Ovi napi 7 órában Ovi napi 7 órában
Bölcsi napi 3 órában Bölcsi napi 3 órában
Fedett élményfürdő Fedett és szabadtéri élményfürdő
Tini Club XXL csocsóval Tini Club XXL csocsóval
Play Station, léghoki Play Station, léghoki
Sportprogramok Sportprogramok
5 éjszaka 2 felnőttnek

és egy 3 év alatti gyermeknek félpanzióval

115.700,- Ft
5 éjszaka 2 felnőttnek

és egy 3 év alatti gyermeknek félpanzióval

168.900,- Ft

Számít a különbség?

Fizessen most

33%-kal kevesebbet!

ancsaboszi

Mi is szeretnénk sok boldogságot kívánni Sára napon az 1. éves Sárának!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
vettél valamit tegnap a C&A-ban???
én is voltam tegnap egyben, de csak a Tűzöltók Szóvivőjét láttam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sárinak boldog szülinapot kívánunk!

Kép
tikó

SÁRCINAK BOLDOGSÁGOSABBNÁL BOLDOGABB ELSŐ SZÜLINAPOT ÉS BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Veronikusz, nagyon köszönöm a tantum verde tippet. Beszerezzük. :wink: Ne szégyelld már magad. A segítség mindig segítség. Köszönöm. :D

Kriszta, én is így döntöttem volna.

Banana, gratula Zsófihoz.

Benőke egy fokkal jobban van, bár most már a tünetek sorába csatlakozott a hamenés és a még rosszabb köhögés... :? Ehhez hozzájön apja meg anyja, merthogy mi is kivoltunk ma reggelre. Őszintén remélem, hogy rajtunk csak "átvonul". Én szörnyen izomgyenge vagyok, hányinger, fejfájás, ilyesmi. István izomgyenge. A mai anyós/tartozékai látogatást nem kommentálom. Forgott a szoba, a gyomrom, minden. És akkor még a beszólásai...brr. ISZONYAT volt. :shock: KÖSZI A DRUKKOT.
vbea

Tünde, nagyon drukk.
vbea

Köszönjük Lányok, nagyon kedvesek vagytok!
Megvolt a tortázás, ajándékozás. De sajnos egy kis láz is becsúszott a zsúrba. :?
Zsombi már 3 napja beteg, úgyhogy számítottam rá, na de a szülinévnapot tiszteletben tarthatta volna ez a vírus, vagy akármi.

Benőkém, gyógyulj te is!

Ha átrakom a gépre a fotókat, teszek fel majd tortázósat.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Atyám, Eni! Basszus ez nem lehet igaz! Mindenki kidőlt? :cry: Egyszerre írtunk szerintem...

Vegyetek valami giga c vitamint!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Eni! Gabbo!
Jobbulást mielőbb! :oops: :cry:

Tortás képeket várjuk!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, Gabbo!

Jobbulást innen is!

Eni! Anyós el is ment?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szaisztok!
én is itt..csak most itt vannak Anyuék,nem nagyon tudok gép elé jönni...
BAnana! gratulálok a kis Zsófihoz!!! :D :D

majd később még megpróbálok jönni,csak Enci most nyúz....

puszi mindenkinek!
Vendég

Nagyon Boldog Születés- és Névnapot Kívánunk Sárinak!!

Várjuk a képeket!!!

banana: Gratulálok Zsófihoz!!

Veronikusz: Nagyon sajnálom, hogy a férjed megint dolgozik...Én szviesen mennék sétálni, de a holnapi nap nem jó, mert megyünk anyukámékhoz ebédre. Esetleg máskor??

Eni: Csak a fehér peugot-nak integess!! :wink: :lol: Vasárnap is megyünk arra, majd én is integetek :P :wink:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Boldog Szüli- és Névnapot Sáribabának és utólag is Boldog Szülinapot Orsinak!

Hanna&Áron

Kép
hanna09

Orsikának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni,
óriás gyógypuszi-különítményt küldünk Nektek, remélem hasznosan végzik majd a dolgukat!!! mihamarabbi gyógyulást...!!
és még az Anyós is öli az idegeidet.. de remélem elmentek és mostmár tudtok pihizni!!!

Gabbó,
várjuk a fotókat!! Zsombinak is gyógypuszkák!!!

Banana,
gratula Zsófihoz!! könnyen döntöttetek név ügyben vagy volt még befutó..?

Nálunk elindult a szeparációs szorongással kevert dackorszak..! :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
de legalább új a frizkó! :wink:

Anna,
gratulálok a kislányhoz. Most már nagyon aktuális, hogy valamelyik pocaklakó fiúcska legyen...

Andi,
Á,dehogy kap kétfélét, annál azért lomhább vagyok :oops: . Délelőtt főzök és igyekszem annyit, hogy két adag kifussa. De ha véletlen három lesz belőle, bizony köv. nap első főzelékre is még azt adom.

Gyuzso,
kérdezted, hogy mit csinálj, ha Micu nem akarja enni a pépest. Én, mint hatalmas tapasztalatokkal rendelkező, azt tudom Neked írni, hogy eddig én úgy vettem észre, hogy olyan okosak ezek a gyerekek, pontosan tudják(legalább is, amíg el nem rontjuk őket), hogy mire van szükségük. Gondolom a betegség miatt eleve csökkent az étvágya, és a folyadék is biztosan jobban esik ilyenkor(pláne anyától közvetlenül-így még egy kis plusz dédelgetés is lopható).Trükknek még annyi, hogy ha Jankó épp nem akart enni, én szó szerint beleénekeltem, vagy valami bohóckodással eltereltem a figyelmét(egész pontosan: brrr, brrr, jön az autó, nyisd ki a garázskaput...é'ted ugye?)
Volnál szíves gyermekpszichológiában kevésbé jártas fórumtársaidnak(ez lennék én) elmagyarázni, mit takar az utolsó mondatod?Kíváncsivá tettél... :)

Barbi,
bizony, hogy van.Én még azt se nagyon értem, hogy miért küldözgetnek az emberek 300 ft-ért sms-t a különböző műsorokba. Vennének inkább túró rúdit...

Dóri,
Tünde is nagyon korán kimutatta a foga fehérjét. Flórkának még sehol semmi...

Brigi,
minden rendben? Remélem, nem a vasalnivaló borított el teljesen... Lepattantunk a babahintőpor témáról, pedig Tiéd, csak majd mond, hogy hol tudod magadévá tenni.

Orsi,
nekünk végünk történet remek. És mikor írtad, hogy Emmának dagad a melle(néztem nagyot,ennyire nem lehet előrehaladott állapotban :shock: )...de aztán végigolvastam a mondatot. :oops: :D

Kati,
röhögös együttkakilás is vidám.

Vali,
Ádám annyira aranyos. Ilyen ágyrácsrágos kép Jankóról is készült anno...Ezen a fórumon minden gyerköcnek több a haja, mint Flórkának... fáj ez nekem... :) Amióta Jankónak említésre méltó haja van, azóta végül is szőke, de már kezd lenőni a festék(szóval kezd bebarnulni, de remélem nyáron még kiszívja a nap).

Steffi, Tünde,
meglátjátok, még néhány év, szarkaláb túltengés, áremelések és klimax és pont olyan genya leszek, mint Dr. Ház. :twisted: Már ami a stílusomat illeti...Addig meg figyelek és tanulok. :)

Csodákpalotája nálunk is betervezve, én Jankó szülinapja alkalmából gondoltam megközelíteni az objektumot.

Nálunk tegnap megvolt az első együttfürdés, de ez kétemberes meló, úgyhogy legközelebb akkor, ha apa is itthon van.

Még kérdezni szeretnék: Nem tudjátok, hol lehet valami alapvető egészségügyi ismereteket adó tanfolyamra benevezni? Lélegeztetés, sebellátás stb.-re gondolok, a gyerekek miatt szeretném, bár remélem, sose lesz rá szükség. Jogsim van, de egyrészt nem emlékszem semmire, másrészt az nem is volt valami nagy durranás képzés, annál részletesebbre vágynék.

Na vigyázzatok egymásra. Ma este is csúszik a jég...

Kép
Kép
paklincs

Sára baba! Sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!

Sára baba! Sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából!

Vali és a fiúk :D

Kép
Kép
Kép
v30

Cukorfalat!
de, persze lehet máskor is. Sőt! Ma olyan gyenge voltam, hogy lehet holnap mi se megyünk. Lehet bújkál bennem is valami??? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Sárának szeretnénk Boldog Szülinapot Kívánni és természetesen Boldog Névnapot is! Képeket várjuk az első tortázásról!

Emese: Tünde a foga fehérét, Flórka a lábmunkát preferálja. Lánykám megint ott tart, hogy hason sírással próbálja közelebb hívni a játékokat... De majd felolvasom neki Dr. Spock-ot és akkor majd biztosan rájön... :)

Banana: gratulálunk Zsófihoz, mi is kislánynak szurkoltunk anno. Meg aztán majd a következőnek is jöhetne kislány és a végén zárunk egy fiúval.

Tünde: sokat gondolunk Rátok!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Először is Orsinak (megkésve) és Sárinak boldog szülinapot, na meg Sárinak boldog névnapot is!

Betegeskedőkenk jobbulást, Eni, Gyuzso, Gabbo, Vali, Barbi. Remélem nem hagytam ki senkit... :oops:

Steffi, én is szoptatok még! Bár már csak esténként egyszer, de akkor is! Miért lenne ciki?

Banana! Gratula Zsófihoz! szép név! :wink:

Kriszta! Örülök, hogy megnyugodtatok és így döntöttetek! Biztos minden rendben lesz!

Veronikusz! Mi úgy terveztük, hogy csatlakozunk hozzátok, de asszem ebből holnap nem lesz semmi részemről, lehet, hogy elküldön Lénát az apjával, és akkor lesz 1 anya és 1 apa... :lol:

És akkor rólam: én is beléptem a betegeskedők közé, láz (most épp 8,4), émelygés, étvágytalanság, mindenem fáj. Ezzel még nem is lenne gond, a szép az egészben, - és ezt még egy ideig megpróbáltam volna titkolni, de most segítség kell - hogy tegnap teszteletem egy pozitívat... Aminek persze naggggyon-nagggyon örülünk, de ugye nem lesz baja a babócának??? :? :cry:
Már túl vagyok egy hűtőfürdőn, de nem segített, szereztünk homeopátiás oscillo-izét, de még mit tehetek???

És sajnos lehet, hogy Lénában is bújkál valami, mert ma kicsit hasmenéses volt... Remélem nem...

Hát ennyi, segítsetek lécci!!! Kicsit félek...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Hűhaaa! :lol: Szívből gratulálok először is! Htá nem tudom mit lehetne, szerintem zsu többet tud segíteni, remélem jön és mondja a tutit! Próbálj meg pihenni, teázni, izzadni ilyesmi szerintem.

Emese!
Hát megint jó volt amit írtál! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SÁRA KISASSZONYNAK MI IS BOLDOGSÁGOS SZÜLI -ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Amindenit, nem is vettem tavaly észre, hogy egy napon van. Jól beválasztottatok Gabbó! :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást, mi is beállunk a sorba - bár (még? ) nem vészes. Benus "csak" elég taknyos, de most estére baromira megfájdult az én torkom is..... :twisted: hapci.....

[b]ZSÓÓÓÓÓFI
!!!!! ÉLJEN! Szerintem hívd fel a dokitokat avagy az ügyeletet. Ők tutira tudnak segíteni, mit és mikor ( esetleg láz esetén ) kell tenned.

Eni: szegénykém..... anyós észrevehetné magát..... :twisted:
Bocsi, de csak megint az ucsó hsz-eket néztem, viszont Tündét nem láttam, csak nem?
Azt hiszem megkeresem miért tűnt el.
Jó éjt![/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

ohhh, nem akartam kiemelni......

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
Tényleg! Anyós legalább hazament?! :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi,
gratulaaaa! Nem lesz semmi baj, csak pihenj, meg én azért dobnék egy telefont a nőgyógyász doktororvosnak, hogy mit tanácsol...

Steffi,
nem tudom melyik szösszenet dobott fel, de köszi. :)

Dóri,
ez így jó: fogfehérje :D :D Dr. Spockkal meg ne sokkold a lányod, néhány gondolatát én büntetném... :D

Kép
Kép
paklincs

Zsófi: nagyon gratula!!! Nekem tüszős mandulagyulladásom volt Tündével, még nem is tudtam, hogy van valaki a pocakoban, csak reméltem, de a szájsebész (félre diganosztika is volt a pakliban) kijelentette, hogy ön terhes.... Rá másfél hétre teszteltem pozitívat. De elég belőlem, nagyon gratula!!!!

Emese: Spockot csak mértékkel, és szűrve, mint annyi minden babós "okos" könyvet. De azért mindegyikben vannak jó dolgok is.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Húúú, micsoda hírek!!

Először is Orsinak és Sárinak nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk Danival, no meg persze Sárinak BOLDOG NÉVNAPOT is egyben!!

Zsófi, hát ez nagyon nagy hír, gratuláluuunk!! Ne aggódj, biztos nem lesz baj, én anno amikor nagyon fájt a hasam a terhesség legelején egyik éjjel, akkor valami SOS gyógyszerészeti ügyeletet hívtam fel, akik meg tudták mondani minden gyógyszerről, hogy melyik való kismamának és melyik nem, neten néztem ki a számukat! Hűtőfürdőből néha többet kell venni egymás után, lehet, hogy az segít, ha nem, akkor meg tényleg irány az ügyelet vagy hívd fel a dokid és kérdezd meg, az a legjobb, ő biztos tud segíteni!

Eni, jaaaj, ti szegények, mintha nem lenne még elég bajod a rokonok nélkül is! :shock: :evil: Gyógyulást nektek!!!

Emese, én anno valami LÉGHAJÓ nevezetű programon akartam részt venni, ahol minden ilyesmiről kiokítanak, hogy a gyerekekkel kapcsolatban milyen balesetekre lehet felkészülni, de aztán nem mentem el végül, mondjuk hajól emlékszem, nem egy olcsó mulatság, de neten keress rá azért, hátha rossz a memóriám!

Banana, mi is gratulálunk Zsófihoz! Szép nevet választottatok!

Heni, nektek is jobbulást!!!!!!!!

Zsuzsi, Dani nagyon jó evő, de mostanában szabályos produkciókkal kell elkápráztatnom őt, hogy hajlandó legyen kellő mennyiséget enni, ugyanis egy idő után elunja és inkább játszani akar, nálunk is az ének, a mondóka, meg a repülőzés vált be! Ham eg betegek ,akkor természetes, hogy kevesebbet esznek és többet isznak, amiatt nem kell aggódni, sőt, olyankor kifejezetten nem szabad erőltetni (legalábbis az én dokim szerint).

Vali, ezek a képek frenetikusak, pláne a rácsevős! és tudom, hogy csak ismértlem önmagamat, de a kisfiad hajával nem bírok betelni!!!! Majd akarok most már én is felrakni, csak előtte kéne képet is gyártani hozzá! :wink:

Gabbó, Zsombinak is gyógyulást!

Na, mi már teljesen meggyógyultunk, Dani 3 napjamegint nem kel éjjel egyszer sem, nagggyon örülök neki, plusz tegnap este ünnepélyesen kiszívtuk utoljára az orrát, de többet sztem nem kell, mert már alig jött valami szerencsére. :)

Tündének megy a drukkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Steffi, miért lenne ciki, hogy még szoptatsz?? hiszen az tök jóóó!! és már csak éjjel, meg esténként vagy napközben is? Martin nagyon édes, hogy így vigyáz rád és nem harap meg!

Eni, én úgy tudom, hogynem kell a GYED-et évente megerősíteni, csak amikor Benőke már 2 éves lesz, akkor előtte a GYES-t azt meg kell igényelni, ha jól tudom. Jól tudom??

Ancsa, gratula Larának, nagyon ügyes kislány, hiába mondanak az okosok bármit, az a lényeg, hogy te ismered őt és tudod, hogy jól fejlődik, csak a saját tempójában!!! Amúgy igen, én jól, nem lettem beteg szerencsére! És meg volt tegnap tesómék fotózása (az eljegyzési), sztem tök jól sikerültek a képek! ja, majd írok neked mailt! Padlizsánkrémból Lara még miért nem kapott?? Nálunk az volt a zelső, Dani iimádja, próbáld ki sztem!!

Dóri, Tündéred tényleg nagyon pontosan tudja a dolgát, Dani első fogai ha jól emléxem 10-11 hónaposan bújtak csak elő! Ja, és mostanában imád fogat mosni, vettem neki babafogkefét és állandóan azt rágcsálja, Rossmannban vettem és 4 hónapos kortól van, ha érdekel!

Na, jó hosszú voltam, még a fiúk húzzák a lóbőrt, jól ki is használtam a helyzetet! :D Szép napot mindenkinek!

KépKép
barimami

Zsófi, ezt találtam, itt van szó a lázról, 38 felett be kell venni valamit a szakirodalom szerint, mert nagyobb az esélye, hogy a láz ártalmas a magzatra, mint a gyógyszer, itt aszpirint, meg algopirint ajánlanak!!
https://www.babanet.hu/faq/terpat24.php
"Mivel a terhesség normálisan is kis hőemelkedéssel jár (terhességi jel, ha a vérzés elmarad és a hőmérséklet tartósann 37 fölött van), a valódi láznak a 38 fok és azt meghaladó hőmérsékletet tekintjük. Ezt mindenképpen csillapítani kell, természetesen az okát fel kell deríteni és célzottan kezelni. Lázcsillapításra a terhesség bármely szakában az Aspyrin és az Algopyrin is megengedett; paracetamol tartalmú szerek nem! (a legtöbb reklámozott láz és fájdalomcsillapítóban ez a hatóanyag!)"

KépKép
barimami

Emese, rosszul emlékeztem, nem olyan drága, 12ezer forint a tanfolyam, ha ketten mentek, akkor fejenként 10ezer, szerintem megéri, ha tényleg érdekel bővebben! nézd meg itt: http://www.leghajo.hu/kurzusok.html

KépKép
barimami

Barbi,
megnézem, köszi.

Dóri,
túloztam, persze.

Kép
Kép
paklincs

Emese,
én a váci úti brendonban voltam baba és tipegő elsősegélyen, esténként 1,5 óra, 4 v. 5 alkalommal
ex-mentős dokilány tartotta
megvan a léghajó is, ha csak olvasni akarsz, újjáéleszteni megtaníthatlak.. ha nem tudtok esetleg eljutni..

Zsófi,
halkan gratulálunk!!
homeopata szerek tuti jó, mega dózis c-vit (1000 mg), családnak is..
lázat tényleg csillapítani kell
ha köhögsz, taknyos vagy, akkor nyálkaoldó-köptető teákat ihatsz (kamilla, hársfa, bodza)
ha meg akar maradni a Babóca meg fog maradni!!!!
tök jó az új Léna-vonalzód!!! :)

Barbi,
tök jó, hogy Danca gyógyult és újra jól alszik!!

Dóri,
amíg a hason sírás beválik a játékok csalogatására, minek küzdene mással.. ? :lol:
Mica például nem bírja a hason fekvést, azonnal fordul hátra.. hogy fog így 4kézlábazni?? :lol: (sehogy :lol: :lol: )

Trükközünk mi is már napok óta, hogy én eszem, aztán ő, meg berreg, de behúzta a féket..
apja szerint az édeset nem akarja: DE ma hajlandó volt koktélparadicsom-belsőt enni :lol: , tegnap meg brokkolit és kölesgolyót (sózott.. csak azt kaptunk..) köszönjük a köles-tippeket!!
de hát nem mennyiségben.. majd Emma megeszi a felhalmozott készleteinket nagy duzzogva!!! :wink:

dac+/vagy szeperációs félelem: dacolni csak evéssel-összehúzott száj, elfordított, felcsapott fej :lol:
szeparáció: az én halk, nyugodt fiam valami földöntúli hangerővel követeli, hogy 1. ne hagyjam ott /Apával sem, 2. vegyem fel...
ha pedig megtörténik egy idő múlva mindez, akkor nagy büszkén néz le az apjára... most kötélideg-táncot járunk, akaratoskodunk..

KépKép
Kép
gyuzso

nem tudunk Spockot büntiből felolvasni, nincs meg.. beleolvastam néhány részbe, de mindig harapóshápikacsamama lettem, úgyhogy nem vettem meg.. :lol:
majd Emese felolvas Micának is, ha Náluk rendetlenkedik! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
csak nagyon gyorsan! Zsófi, először is gratula, másodszor Neked, és mindnekinek, akit érdekel,... a barátnőm csinált egy kismamás oldalt, és benne vannnak a gyógyszerek, ill. összetevőjük szerint, hogy szedhető-e a terhesség alatt (harmadokra bontva), ill. szoptatáskor.
http://abbcenter.com/index.php?t=kismamalinkek
Remélem ezen kívül is találtok dolgokat, mert szerintem elég hasznos az oldal.
Puszi:

satuk

Zsófi! Gratulálok nagyon!! :D :D reméljük nem lesz semmi, tényleg kérdezz meg egy dokit, mi ilyenkor a teendő...
Te is Tóth dokis ha jól emléxem??

Nekem 5 napos késéssel de sajnos megjött :evil: ugyhogy én még nem tudok csatlakozni pocakosokhoz...
de küldjétek a ++++ energiákat majd legközelebb is....előre is köszi

Tünde!!! remélem már babázol te is!!! :D :D

Gyuzso! igen úgy látszik Micu próbára teszi a korlátokat, hogy mit meddig lehet feszíteni.. :D Gondolom repül a boldogságtól,amikor látja,hogy úgy történt a dolog ahogy ő akarta :D :D :D kis rafkósok ám! :lol:
Vendég

Csajok! Köszi mindent!

Szerencsére estére lejjebb ment, 7,9re, reggel óta meg 7 illetve alatta. Szerintem gyógyszerrel sem ment volna gyorsabban le. Remélem...

"Viccesek" ezek az oldalak, amik arról szólnak, hogy mit lehet terhesen... Amit Barbi talált, emg én is találtam émg néhány ilyet (pl házipatika.com), ott az van, hogy aspirin, algopyrin nyugodtan mehet, a lázat csillapítani kell, de paracetamol tartalmú nem, tehát pl a panadol. Amit Satuk küldött (köszi! :) ), abban az van, hogy a panadol mehet, de aspirin, algopyrin nem. Na, itt legyünk okosak...

Mindegy, remélem ma már nem megy fel, holnap meg irány Tóth doki! :lol:

Tünde???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó reggelt!

Köszönjük a többieknek is a minden jót!

Heni, tényleg az sms, hihetetlen, hogy így emlékszel! Tudod, csak feb. 8-ra voltam kiírva. így a Sára nap még elfogadható lett volna a szülinaphoz képest. No mindegy, Sári nem így gondolta...

Zsófi!!! Nagyon gratulálok! Orvosság ügyben én nem tudok tanácsot adni sajnos. Én gyógyszert biztos nem szednék be. Ezt tudom.

Enikém, ti hogy?

Nálunk vacak éjszaka volt. Zsombi az egyik oldalamon aludt, Sári a másikon. Zsombinak az orrát fújtam nagyon sokszor, itattam, lázat mértem, Sári meg a cicimen lógott szinte egész éjjel. Mindkettő lázas. Sajna már én is fújom az orrom egyre többször. Egyedül Apa állja még a vírustámadást.

Tünde???? Merre vagy?????

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Zsófi!
szívből gratulálok. :D Holnap mész dokihoz?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja!
horror éjszakánk volt. Katával közel 3 órát virrasztottam. Náthás. Szofi is nyüglődött. Végül 6.20-kor keltünk. Így nem mentünk szigetre. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Igen, megpróbálok holnapra időpontot kérni.
Párom lánykánkkal meg a szüleivel-hugával útrakelt a szigetre... De mentek volna különben is... :lol: Majd jövő hétvégén már együtt?
Sajnálom a vacak éjszakát!

Gabbo! Micsoda szülinap ez így? Sári, tessék gyorsan meggyógyulni!!! Na meg persze Zsombi, te is!!!

Lassan több lesz a beteg a fórumon, mint az egészséges... :? Lehet, hogy tényleg járvány van?

Na, megyek pihenni, ha már nem lóg rajtam Léna!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

És a fotók tegnapról, sok lesz.

Kép torta anyával

Kép ajándékjárgányom

Kép ez az én tortám!

Kép Ha kérdik, hol a hajam, megmutatom ám!

Kép sétálok már :)

Kép [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 51.051.jpg[/img]

Ennyi. :D

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sárivonalzó!!! Egy éves, egy napos... Gabbókám, tetsz a képek nagyon, Sárcit meg kell zabálni, Benőke odavan teljesen. A hajad tuti. :wink: Nagyon sajna a betegséget...

Szerintem ez már online is terjed...

Na és most, ami nagyon fontos... Zsofesz, őszinte nagy nagy gratula. Ügyes ez a baba, ha meg akar maradni, nem fog neki ártani a betegség, hidd el. Nem akarok bezavarni a képbe, mindenképp orvost kérdezz, de amennyire én tudom, első trimeszterben nagyon kerülni MINDEN gyógyszert. De mondom, ehhez orvos kell. Tény, hogy eltérőek a vélemények, és sok gyógyszerről nincs is tapasztalat, mert mégis ki kísérletezik egy kismamán, hogy mik a mellékhatások. Morbid.

Veronikusz, ahogy Zsu is írta, sok sok c vitamin, és nektek is megy a gyógyuljatok vigyor. :D

Zsu, mintha Benőkéről írnál ugyanennyi idős korában. No comment. :roll:

Gabi, ha statisztikailag nézem a dolgokat, lassan mindenki újrababásodik, tehát TE IS! :idea: :wink:

Barbi, köszi az infót. Fúj gyes, inkább újra táppénzen lennék. :oops: :D

Emese, többiek segítettek már. Én is akartam a léghajót, aztán valahogy elmaradt, azt hiszem, ők nem jelentkeztek a megkeresésemre.
vbea

Azt nem írtam, hogy beléptünk a láztalan, ámde csúnyán köhögős szakaszba. Stodal szirupot kap Benőke, dokinénink szerint kaphatják a törppicúrok is nyugodtan. :idea: Kisfiam sikongat, annyira élvezi, hogy repedtfazék. Köhögést szintén élvezi (ha nem alvásból ébreszti fel), még rá is kontráz, közben nagyokat vigyorog... :shock: Éjszaka állandóan felébredt, már kész voltunk mindannyian. Férjemről no komment (pasi), reggel óta haldoklik a kanapén, ha segítséget kérek, akkor négykézláb vánszorog. Én eközben házat tartok, meg ilyesmi. :?
vbea

Zsófi!
Nagy gratula! Tényleg összevissza ír mindenki a bevehető gyógyszerekről. Nekem Pankával szerencsére csak a végén volt egy - valszeg - influenzás-lázas két napom. Én is felhívtam mindenkit, még a kórházat is, meg a védőnő-anyóst. Az egyik Panadolt mondott, a másik Algopirynt. a végén asszem két Algopirynnael siekrült levinnem a lázamat. Az egyértelmű vélemény az viszont az volt, hogy a körzetihez be ne tegyem a lábam, nehogy ráfertőződjek. :lol:

Gabi! :cry: De most jön egy új hónap :roll:

Sári nagyon nőcis ebben a ruciban!

Tünde!?

Zsuzsi! Képzeld elvittük a cicust az állatorvoshoz, február 1-jén megműtik, most meg kapott oltást, meg majd még kettőt, meg féreghajtót. Ez utóbbit még nem tudom, hogy fogjuk beadni neki. Aszonták nagyon szép cica, és tiszta dilis volt, azt hittük mérges lesz, amikor kijön a ketrecből, erre összevissza dorombolt, még a szívét sem tudták meghallgatni. :)

MInden betegeskedőnek jobbulást!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Helyzetjelentés: már csak 36,6, lassan ki fogok hűlni... :lol:

Tünde kinek ír sms-t??? Nem azt írta tegnap, hogy este még megy dokihoz??? Izgi...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi! Akkor jó, ha jobban vagy. Mész holnap?

Tünede ne mma ment dokihoz?

Kép
Kép
kriszta36

Tünde azt ígérte nekem ír.
Ma megy dokihoz.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabbó,
csatlakozom, tényleg jó a hajad!! Hát még Sárié!!!
Nagyon menőn ül a zsír új járgányán!! :lol:
végre kép Zsombiról is!!
Gyors gyógyulást a kis betegeknek!!!!

Tünde,
remélem, remélem valami... :lol:

Eni,
Szegények! Mindenki szedje azt a stodal szirupot!! mennek a puszkák!!
eddig is gyanúsan követte Mica Benő fejlődését.. :lol:

Zsófi,
jó, hogy a szervezeted megoldotta!!! pihi-pihi ezerrel!!! drukkkkkkkkkkkkkk!!

Kriszta,
biztos ügyi volt nagyon!!! kis vagány jószág!!
javaslat szerint sajtba/kolbászba elrejtve érdemes a tablettát rejtegetni..
ideje ivartalanítani csipát is, mert kandúrbandizik 1 hete... elvileg jövő héten lesz soros..

Satuk,
köszi az oldalt, elmentettem a kedvencekhez gyorsan! :wink:

Túlvagyunk egy ordítós ki bírja tovább ebéden, a végén labdán-ölben az én villámról hajlandó volt főtt-szeletelt répát és brokkolit enni, ez van....
szerintem egálra futottunk! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Mindenki sziesztázik? :lol:
reggel óta én is erre készülök, de a lányok egymás után aludtak :shock: :? :cry: most igyekszem estig túlélni :lol:

Tünde túlzottan hallgat! :shock: vajon mi van vele :?: :?: :idea: :idea: :idea: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok, bocsi hogy beirok, de szeretnem megtudni hogy nem tudtok e vmit Durcarol? Nagyon regen olvastam Roluk!

Udv

Kép

Kép
cirkuszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: