A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

melike!!! majd gigaboszi kielemezi nekünk az AFP.Én sem értek hozzá.
Bárány! Még annnyit h.ez a kocsi fel sincs teleszkopozva,látom az első kerekén.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Ott van a babaholmiolcsón!
Tényleg magas a lábtartója,de én mindenképp szeretnék majd egy sport esernyőre csukható kocsit ha már nagyobb.
De addig még biztos lesz más is olcsón mire veszek..
Akkor is 3 kerekű kell,és azok máshol70-100E körül vannak :(
Annyi nincs rá :(
Vendég

Kép

DE.... ezek csak ÁTLAG értékek... ettől lehet +/- eltérés!!!!!!
Vendég

gigaboszi! Mi a véleményed dr Székely Péterröl (kenézis).
Nem sok jot hallottam rola,és ő lett a körztisem.
Nem is szimpi. Irhatsz privátott is.

Kata&Milán

oszman777

Oszman
Véleményem nincs róla, mert nem ismerem...
Vendég

sziasztok!

én is vagyok, de elég zsúfolt a mai napom. Most éppen gulyáslevest főzök, délután jönnek hozzánk, este színházba megyünk. Még azt sem tudom mibe menjek, hajat is mosni kell stb.. úgyhogy ma nem sűrűn fogok jönni.
Mindenkinek szép hétvégét.
Puszi

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci:5 hónapos terhes kismama létedre végig ülsz egy színházat?
Akkor lehet hogy én vagyok hisztis,de én szinte csak fekve érzem jól magam :oops: :oops:
Vendég

sziasztok, én is vagyok, csak félszemmel.
mi is pizzát sütöttünk ebédre, valaki írta még, hogy azt csinál. :)

délután meg fogjuk a cókmókunkat és elmegyünk a brendonba álmodozni. úgysincs most pénzünk, tehát véletlenül sem vennénk semmit, de legalább nézelődünk, hangolódunk, ötleteket gyűjtünk a gyerekszobához. már nagyon várom. :D

mia_snow

bárány: színházat én is simán végigülnék, tegnap 4 órán át csavarogtam a városban. nem szabad bezárkózni. ;)

mia_snow

Mia:én ist ezt tervezem mára(ha időben jön a férjem),körülnézni a kenguru gold-ban...
És az akciós ágyt gondoltam megveszem,tudom korai de mi van ha nem lesz ilyen olcsón....
Vendég

Mia! :cry:

Én is oda készültem,de Apa lefújta! :cry:
Pedig olyan jó lett volna,persze csak nézelődni és nem itthon ülni!

Kép

Kép
ibm

Bárány: elvileg csak fél 10-ig tart, lesz egy szünet. Nagyon szeretek színházba járni, nem akarom kihagyni, meg tényleg jó egy kicsit kimozdulni. Nekem is elég kényelmetlen amúgy néha ülni, de sokszor fekve sem jó, úgyhogy tök mindegy. Előtte rápihenek még :wink: :)

Kép

Kép

buci79

Buci:igazad van kisbaba melett úgy is le kell mondani egy csomó programról...addig kell menni :wink:
Én már a gyerekeimmel elég jól tudok mozogni,fúrcsa lesz újra egy pici :D
Vendég

Bárány
Vagy vinni kell a picurt :wink:
Vendég

Akkor jó éjt...ha már senki nem jön :(
Vendég

oszman: én is Székelyhez tartozom, elküldték a kórházból, körzetbe került de szüléseket vezethet le a Kenézyben. Véleményt inkább nem írok, nem igazán ismerem, háromszor találkoztam vele. De egyszer nagyon bunkón viselkedett velem.

buci: jó szórakozást estére! :D

Sajnos én is elmennék moziba vagy színházba, de nem bírom úgy végignézni az előadást, hogy ki ne rohangálnék negyed vagy félóránként a wc-re. Biztos pszichés alapon van mert ha itthon vagyok, tovább is kibírom, de ha menni kell valahova, akkor ... :D :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jó reggelt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Ma megyünk a szülőkhöz,úgyhogy esetleg estére még benézek.Addig jók legyetek,pihenjetek!

Azt hiszem mozog a Manócska!Pontosabban biztos,hogy mozog,de érzem is! :lol: :lol:

Kép
melike

sziasztok!
Ma mi is megyünk a szülőkhöz. De azért este jövök.

Kép

Kép

buci79

Halihó!

Én mostmár minden nap érzem a mocorgását, de főleg délelőtt és esténként aktív a drága. Olyan jó érzés.

Szép napot mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Bárány!

Mi az,hogy "KORAI" megvenni a kiságyat? Mikor korai? Mi számít korainak???? Ezt én nem értem! (nem is fogom) Nyilván,én sem veszek 6 hetesen kiságyat,meg babakocsit,de már betöltöttem a 20. hetet,és az orvosok azt mondják egészséges a babám. Nem értek azzal egyet,hogy valaki csupán "babonából" vár a babaholmik beszerzésével a 40.hétig,vagy inkább csak a szülés után vásárol. Az apuka.Esetleg. Mivel akkor már anyuka nem tud.
Szóval én már régóta gyűjtögetem a pénzt,és ha meglátok valami szép holmit (leginkább akciósat) akkor megveszem.Addig,amíg van erőm és kedvem nézelődni,és menni utána. Már vettem egy csomó mindent... :wink: :oops:
Persze mindenki maga érzi,meg persze a pénztárcája,hogy mikor miből mennyit,de csak babonából szerintem fölösleges várni.
Te egyébként babonás vagy????

Most egyébként nagyon sok helyen van akciós babaruha,még a Brendonban is.Tündéri Fixoni kiskabátkát vettem (vékony,nyári )feleannyiért ,mit egy egyszerű plüss kabátka.
Tényleg érdemes most szétnézni...

Kép
orsitigris

szilvaqueen!!! Ez kurva jo. Akkor neked sincs jo véleményed rola.
Még annyit mikor terhes voltam már kb.1hetes,de barátnőm még nem tudta. Mesélte h.az ő barátnője h.jár egy ilyen nevü dokival.
Már szülnie kellett volna,megvizsgálta haza engedte.Amit már nem lett volna szabad.Othon elfolyt a magzatviz.Mire beértek.........
Hát az UH-os nő kezébe megállt a gép.
Halott volt a baba.És meg kellett szülnie. :cry: :evil:
Én+kis naiv ugyse hozzá tartozok,dehogy fogok én hozzá járni. Tessék.Hát nem ő lett a körzetesem.
Orvost nem akartam,akarok. :twisted:

Kata&Milán

oszman777

szilvaqueen! Jol értelmeztem.neked ikreid lesznek.? az tök jo. Én is azt szerettem volna.Első babák? :D
De a gigaboszi gyártott táblázatba,te még nem vagy rajta.?! Ugye jol látom?

Kata&Milán

oszman777

Oszman neee,szörnyű ez a történet... :(

Orsi:nem vagyok babonás mert a legelső terhességemmel ami tragédiával végződött az voltam,semmit nem hoztam be a házba..és mégis :( :(

A 2 gyerekemmel már nem voltam egy kicsit sem babonás és most sem leszek,de gondoltam még csak négy hónapos vagyok bőven ráér...végül is fél évem van,de egy perselyben gyüjtögetjük a pénzt. :D
De azt nem merem állitani,hogy a szivem legmélyén nem szoktam arra gondolni,hogy akár ez a terhességem is végződhet tragédiával.. :( De természetesen hesegetem ezt a gondolatot :twisted:

Tegnap a barátnőm helyhiányra hivatkozva elhozatott velem kb 5 zsák baba és gyerekruhát,csupa habos babos rózsaszín(ezért drukkolok,hogy lány legyen :) ),és azokat is már kimostam és teszem a szekrénybe...
Vendég

bárány!
Én mindenesetre nem gondolok ilyenre te se,ti se.Orvos felelőtlensége volt.
Mindenesetre én már a 7.dik honapra már passzba kész akarok lenni mindennel.
Mondjuk nekem csak textil pelus ami kell+légzésfigyelő+aproságok.Eldobhato pelus.
Sok mindenünk meg van.
Barátnőm 7honapos és beindult nála a szülés.Ugy kellett megfogni.
2hét alatt már 2*.Komoly.
Márc.10re van kiirva.Azt mondta a doki h.még várjanak már vagy 3hetet.

Ugyhogy nálunk már csitti lesz a 7.honapra minden ithon. :D

Kata&Milán

oszman777

Oszman
Ilyeneket nem írunk itt... szegény Para mamit nem tesszük ki újabb aggodalomnak :wink:
Körzeti nőgyogyihoz akkor jártam, mikor Petit vártam... akkor is csak a táppénzes papírért...

Bárány
Olyan jó dolog babaruhákat rendezgetni :lol:
Valamelyik nap én is átnéztem az eltett rucikat :lol:
Vendég

Én nagyon szeretném kihúzni a 40 hetet.Remélem sikerül...
Hülye vagyok mert az orvosom már közölte,hogy legkésőbb 39 és császár..Na mindeggy akkor a 39-et :D
Állitólag minden esélyem megvan rá,mert egy darabig azt gondoltam,hogy 2 császár után már lehetetlen végighordani,de az orvos felvilágositott,hogy ez hülyeség :oops:
Vendég

Gigi.miért szereti mindenki a babaruhákat nézegetni :D :?:
Én is élvezem,már annyi jót találtam a zsákokban...
De még kb 250-szer át fogom nézni :oops:
Vendég

Bárány
Orvosi odafigyelés kell... UH-n lehet néznia hegvastagságot...
Barátnőm 1. gyereket császárral szülte, 2-3-at meg simán... mindkétszer 42. héten...és nem voltak kicsik a babák (3,5 kg felett voltak)
Vendég

Nem tudom, de olyan jó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok,
na tegnap megjártuk a brendont... mit ne mondjak már a parkoló autók sem a mi kategóriánkból valók voltak, de hát tudtuk ezt előre, és bementünk. nem azér' de nem voltam elájulva a cuccoktól. a babakocsik, hordozók, ülések, bútorok nagyon jók voltak, de hát ilyesmink már van szerencsére, de sem a kismamaruháktól, sem pedig a gyerekruháktól nem voltam annyira elájulva. a kenguru goldban sokkal édesebb cuccok vannak - szerintem, és mondjuk a kenguru sem az a kifejezetten olcsó kategória, még mindig a brendonos árak alatt van. mindegy, egy órát megért ott bóklászni, álmodozni - ez tény. :D

aztán meglátogattuk egy ismerősünket, 3 hónapos a kislányuk, annyira kis tündéri, fogtam a kezemben, meg a zuram is, teljesen el voltunk olvadva. igazi kis cukormukor kiscsaj.

ma délelőtt egy "kicsit" tovább lustálkodtunk a kelleténél (fél11-ig), és eközben a pocaklakónk olyan partyt csapott odabent, hogy mindketten csak lestünk. ennyire aktív még sosem volt - legalábbis nem éreztük. :D

mia_snow

babaruci-nézés: szerintetek mit fogunk csinálni a 38. hétben? kórházba szánt táska ellenőrzése óránként, gyerekcuccok hajtogatása szintén óránként... :D

mia_snow

Gigi nekem azzal a fiamnál sem volt gond,mármint a hegvastagsággal...és valóban nézték ultrahangon asszem 1,5 centi lett v égére..
Majd meglátjuk most 2 heg hogy viselkedik :shock:
Sajnos 2 császár után már nem lehet simán :( legalábbis ebben a korházban ennél az orvosnál nem
De mindeggy,a végeredmény számít.

Mia:a a kengurunál van drágább a földön???Én azt hittem az a plafon.De a brendonban még nem voltam soha
Vendég

Bárány!
Ki is fogod húzni addig,ameddig kell! Hidd el! Minden rendben lesz!
Akkor is sajnos történhet rossz,ha megveszünk mindent,de akkor is,ha semmit. Nem igaz? Nem lesz baj,és kész ! Punk-tum!

Nekem mindhárom gyereknél a 28-30. héten fel volt állítva a kiságy,és rá egy-két hétre be is pakoltam a kórházi motyót.Minden ott várt készen: a kisruhák kimosva,kivasalva a szekrényben. 3 -ból kettőt túlhordtam,egy pedig a kiírt napon született... :wink:

Kép
orsitigris

A fiammal 29 hetes voltam, mikor költöztünk... cuccok sehol összekészítve... aztán 2 hét kórház... és Peti a 35. héten született meg... addigra megvolt minden....
Vendég

Gigi:
Ha van miből,pár nap alatt is be lehet szerezni mindent :D
Csak azért jobb beosztani mert akkor nem egyszerre adja ki az ember azt a sok lóvét.
Én azért egy jópár dolgot kapni is fogok illetve már kaptam is.
A lányom éppen egy komódot pakol ki,hogy legyen mibe pakolni :D
A saját személyesnek mondott dolgai voltak benne ,de látom,hogy a 90%-a szemét...úgyhogy legalább most kidobálja.
Vendég

Amúgy nekem korházi cuccom eggyiknél sem volt összekészítve,mindíg úgy hozták utánnam.A fiammal amúgy is csak ctg-re mentem,de nem gondoltam,hogy rögtön meg is császároznak
Vendég

Osszman miért nem keresel egy választott orvost?Bocs ha már leírtad,csak nem emlékszem.Néha keverem itt a dolgokat.
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:53-kor.
pironya

Bárány
Sok babaruhát kaptam én is barátoktól...
Aztán vettem néhány szebb "kimenős" darabot... itthon naponta 3-4-szer átöltözni jó volt az olcsóbb, egyszerűbb is...

Kórházi cucc
A klinikán szinte mindent adnak... hálóing, betét, a WC-nél van papír. papírtörölköző... a gyereknek ruhát, pelenkát, stb....
Ami meg menet közben kellett, azt apa vagy anyós behozta... kb. 5 percre lakunk a klinikától...
Én nem költöztem be a klinikára, inkább igyekeztem haza... 4 naposan hazasétáltunk... :lol: :wink:
Vendég

Pironya
Jobbulást neki!
Vendég

Pironya remélem péntekig meggyógyul a fiad ,hogy mehessen a gimibe.Jobbulást neki.

Gigi:nekem nem adtak semmit a korházban,se betétet se pelenkát eggyiknél sem,vinni kelett.
Vendég

Mi a lányommal 9 napot dekkoltunk,de az 12 évnél is régebben volt akkoriban az járta...A fiammal 6,5 éve 3 nap és már jöttünk is :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:54-kor.
pironya

Pironya bocsi :oops:
Nagyon szép :D
Vendég

Pironya,ha már a képeknél tartunk.....tudod :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:54-kor.
pironya

......
pironya

Sziasztok!

pironya: Szép lányod van :D

oszman: nincs választott dokid? Hol akarsz szülni? Klinika v. Kenézy? Én is a terhesgondozáson találkozok vele és mikor a táppénzes papíromért megyek. Nem viszem túlzásba.

Tegnap én is elhoztam bátyáméktól a pici méretű ruhácskákat :D És tegnap voltunk a nyugat u-i bababoltban, elég tűrhető árak vannak és van választék is. Vettünk egy falra vagy kiságyra akasztható textil tartót vagy hogyis hívjákot :lol: Kis zsebei vannak.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ez az :D :

Kép

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: