Sziasztok!
A tesco-s szettet anya sem találta ma reggel, de már irták többen, hogy senki nem kapott, mióta feltettem... sajnálom lányok, ha tudtam volna, hogy nincs, nem csigázok fel vele senkit (köztetek magamat sem)! De ez egy rohadt szemét dolog volt beletenni a jan.18-tól érvényes újságba azt az akciót, ami dec.27-től volt érvényes a készlet erejéig és már akkor elfogyott.... megvan a véleményem róluk!!!
Nuska, rendben!
Szőlő tényleg megint nagyon eltünt!!!
A várandós csomit holnap szerintem besétálok a fiúkkal a mammutba ha nem lesz ilyen takony idő és kiváltom énis... de csakis az Avent pohár miatt meg a MAM cumi miatt! Olyan poharat úgyis akartam legalább egyet venni...
Amúgy Atis szülinapját megtartottuk, nem volt nagy hajcihő, kapott anyuéktól tortát, meg Bionicle legot, tőlünk meg egy szettet, amivel római katonának tud öltözni, van benne sisak, kard, pajzs, mellvért meg ilyesmi, persze a kicsinek is vettünk egyet, hogy meg tudja védeni magát, ha esetleg Atis nagyon belelendülne a kardozásba...

csináltam két képet, de nem nagy szám, ha kedvem lesz, felteszem majd...
Aludtam most du. kicsikét, de még mindig olyan fáradt vagyok, enni sincs kedvem, meg semmihez... vásárolnék Zsófinak... de szar az idő és messze a mammut (dehogy van messze, 15 perc séta, csak baromi lusta vagyok) és nagyon fáj a medencecsontom megint... meg Zoli nélkül nincsen kedvem, ő meg dolgozik. Majd hétfőn együtt, ha még lesz kedvem az első válóperes tárgyalás után vásárolgatni menni... lehet, elveszi a kedvemet az élettől is, nemhogy a vásárlástól!! Na, mindegy... megyek punnyadok tovább...