Mamacka! Köszi a képet. Remélem a kettővel meg sem közelítem majd ezt a méretet.
Szösszenet! A tali engem is érdekelne, és egyenlőre úgy tűnik, hogy a febr. 16. is jó. Írogatok egy másik oldalra is, ahol több az anyuka. Ott úgy oldják meg a topictalikat, hogy egy oviban bérelnek helyiséget hétvégén. Mivel elég sokan vannak nem nagy kiadás, a rágicsát, innivalót pedig mindenki viszi. Még nem voltam csak fotókat láttam és a gyerkőcök is nagyon élvezték. Ha babásan is ilyen lelkesek leszünk mi is gondolkodhatunk ilyesmiben. A helyet is ki tudom majd deríteni, te különösen örülni fogsz, mert XI. ker.
Zsuzsófi! Meg ne halljak ilyen butaságokat

Én sem vagyok pehelysúlyban, de aki csak ezalapján ítél meg, az vessen magára. Tehát nagyon is kiváncsiak vagyunk rád.
Gumimaci! Nem semmi, tökös kiscsaj?! Szerintem én is így reagáltam volna, hozzá kell szokni az új helyzethez, hiszen eddig nem erre készültetek. Ne aggódj az "elszólás" miatt!
Lei! Én az Elefáni babadiszkontban vettem övterelőt és úgy emlékszem, hogy ott olcsóbb volt, mint amiket most felraktatok. Én vitatkoznék azokkal, akik szerint nem fontos. Nem szeretnék senkit sem riogatni, de én ismerek olyat, akinek tragikus következménnyel járt egy autóbaleset az utolsó trimeszterben normál biztonsági övvel (és nem ő vezetett). Nem mondom, hogy olcsó, de szerintem ha jobban belegondolunk mindannyian veszünk olyan dolgokat, ami igazából nem is kellene, de olyan cuki lesz benne a picur, vagy olyan jó árban volt, hogy nem lehetett otthagyni. Akkor viszont nem szabad ilyesmin spórolni. De ez privát vélemény, mindenki maga dönt.
Xsara! Nem te vezetsz!

Én már 11X végénél tartok. (mentségemre legyen mondva ketten laknak a pocakomban) De az előzmények hasonlóak, és nálam is pont +5kg.
Téjé! Szerintem érdemes máshol próbálkozni a várandós csomaggal! Én ma vettem át és nem töltöttem ki se a mail címet, se a telefonszámot. Lehet, hogy kétfajta csomag van forgalomban? Úgy emlékszem azt írtátok, hogy valami krém is van benne. Az enyémben 1 cumisüveg, 1 db újszülött pelenka és 1 db cumi volt + sok felesleges prospektus.
Pumpóka! Köszi az iwiw közreműködést. Én is fogok jelölgetni, de ma csak visszaolvasásra és erre a hsz-re van kapacitásom.
Üdv az újaknak!
Mezsó, Szösszenet! Boldog szülinapot kívánok!
Kerekes97, Zsuzsófi! Ha jól emlékszem ti vagytok szakértők ilyesmiben. Én már régóta Budapesten élek, de egyéb okokból még a szüleim vidéki címe az állandó lakcímem. Lesz ebből valami nehézségem a szülés körüli teendőknél, gyerekek papírjainak intézésénél esetleg anyasági támogatás igénylésénél?