A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Soraya,Viki KépKépKép
malice

VikiKép írtam mailt Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Karmen
Javíts lécccci sok c 14 cn. 28 nap rendszeres (néha vannak kivételek...)
Lujza
lujza

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon bízom benne, hogy minél hamarabb összejön a babátok! Rajtam az utóbbi 2 hétben meggazdagodtak a gyógszetárak annyi tesztet csináltam, hogy lássam a vérzés miatt halványodik-e az amúgis halvány második csík. Tegnapra teljesen eltüntKép

Alice, Judit-ka, és mindenki! Remélem mire mi szeptemberben hazajövünk anyaralásból és elkezdünk próbálkozni, addigra Ti már mind babások lesztek!!!

Lino
Lino

... a táblázat alapján szinte mindenki fiatalabb nálam, tudam hogy öreg vagyok, de hogy ennyireKép

Sz.

KépKép
sziszus

LinoKép
Remélem mihamarabb 9 hónapig nem múlnak el a csíkjaidKép

... az a baj, hogy most megint nem tudom mit csináljak, ennyire nem eshetett szét a ciklusom ...

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Lino!
Mennyi idő mulva jött be a halvány második csíkod?
És rendesen megjött vagy csak picikét?

Hát a babásodással kapcsolatban remélem igazad lessz(még titokban reménykedem egy picitKép

Alice
malice

Sziasztok!

Alice! Nekem ilyenek a ciklushosszok, hogy 29nap,36,32,33,33,28,32, és most tartok a 25.napon. Jó rendszeres, nem?KépLehet rá épiteniKép
A fájdogáló pocak pedig jót jelenthet!

Juditka!Ha lát ott valamit a doki, akkor az nem véletlen!Mi az ha nem egy baba?

Karmen! Igen, gondolom, hogy csak a reggeli mérés számit, pedig tök jó magas napközben.

Alena! Peteérés után mindenképp 37 felett van a hö? Én ma tartok a 25.napon, és 36,8Kép Lefelé megy, tegnap 36,9 volt. Olyan izéKép Pedig kétszer is megmértem.

Linda
linda

Sziasztok lányok!KépKépKép

AliceKép Szerintem is belefér ez az ingadozés a ciklushosszaidnál. Egyik sem kirívóan hosszú vagy rövid. Még szorítokKépKép

Juditka! Jaj, ne haragudj nem akarlak ijesztgetni, de itt a lányok azt mondják mindig, hogy ha 37-től elindul viszafelé a hő, akkor az nem jó. De ugyanakkor a saját példámat kellett volna felhoznom, ugyan én nem mértem végig abban a hónapban, csak kívánsciságból, amikor megtudtam, hogy baba van a dologban és nekem is csak 36,8 volt úgy a 32 cn-on.

ShineKép Nem igazán értem a hormonvizsgálatodat. De nem állítom hogy tapasztalt vagyok.Kép De én úgy tudtam, hogy egyszer nézik ugyanannak a ciklusnak az elején úgy a 3-5 napon és egyszer a 19-21 napon. Így látják, hogy van-e peteérés és nézik a különböző hormonszinteket. De lehet hogy te már voltál, csak most mész másodjára? KépKép

Ilducinak KépKép Nagyon jó pihenést kívánokKépKép

Kele
Kele

Linda Kép
Nem mindenkinek megy 37 fölé, de az orvosok szerint ha minden jól működik, akkor fölé kell mennie. Épp tegnap voltam orvosnál, és pont ezt hiányolta a görbémből. Jól látszott, hogy volt peteérés, fel is ment a hő, csak éppen végig 36,9-en tanyázik. Ez azt jelenti, hogy alacsony a progeszteron szintem, amit a vérvétel egyébként igazolt is. De abban igaza van Kelének, hogy ha elindul visszafelé, az nem jó. Nekem folyamatosan 36,9 volt, és amikor leesett, akkor már sejtettem, hogy meg fog jönni.
A fölöttünk lévő topicban, a "megint megjött-hasznos"-ban találtok szerintem infot erről is.

Szilvi Kép
Dehogy vagy öreg! Nézd meg a felette lévő táblát, ott is látszik, sokan szültek 30 felett.

Alena
alena

Köszike a válaszokatKép

Tudjátok nekem az elmúlt hónapokban úgy volt hogy az egyik napon 37,2 volt a hőm másnap reggelre pedig leesett 36,9 re, és rá egy napra jött megKép
Most pedig elég lassan vánszorog lefelé indult 37,2 ről a 23 napn aztán 3 napig 37,1 és ma 37,05,olyan furi nemKép

Alice
malice

Alice!

A halvány csík 5-10 perc alatt jött be. Rendesen megjött, 2 napja írtam, hogy voltam dokinál is, ő látott valamit de azt mondta, hogy csak 3 mm a nyálkahártyám,és jövő szerdán megnézi újra, de valószínű, hogy elment a kispicur. Egyébként a második lányomnál is így volt, de ott vastag volt a nyálkahártya, és ott azt mondták, hog azért volt a vérzés mert ketten indultak, de csak ő maradt meg (azóta már 21 hónapos a nagy meg nem rég múlt 3 éves). Igazából nem is most készültünk a babára, de nagyon megviselt/megvisel. Az ember hajlamos azt hinni, hogy vele ilyen úgyse történhet meg. És most folyton azon jár az eszem, hogy mi lesz, ha legközelebb is így alakul, főleg hogy mind a két előző terhességem veszélyeztetett terhesség volt.

A szeptemberire már nagyon készülünk! Tényleg, ha van egy konkrét dátum (mindenféle "tudományos" alapon kiszámítva), amikor össze kéne hozni a babát és az abszolút nem a ciklus közepére esik, attól az még összejöhet? A hőmérőzés nálam nem jön be, mert néha azért vannak éjszakai riasztások, hogy szomjasak, stb, és akkor fel kell kelnem.

Az létezik, hogyha az első terhességemnél volt sárgatesthormon elégtelenségem, a másodiknál pedig nem? Ez megváltozhat?

Szilvi!

Nem tudom mit írhatnék, amit mások még nem mondtak el 100x. Nagyon nagyon szorítok neked, hogy minél hamarabb minden a legnagyobb rendben menjen!!!

Lino
Lino

KarmenKép
Endora eddig nem kaptam semmit, mert igazabol most derult csak ki, hogy van, vagyis csak voltKép Most labadozok eppen, gyotornek a gazokKép, telenyomtak es nem akar kijonniKép, amugy mar egesz jo.
Majd masfel het mulva kell visszamenni a dokibacsihoz, es megmondja hogyan tovabb.
Remelem Ti jol vagytok! Vigyazz magatokra, pihenj sokatKép

Vica
vica72

Nos lanyok en lassan megyek.
gondoljatok ram holnap delutan negy utan.
Akkor lesz az eljegyzes. Kép

Jo hetveget mindenkinek!
Kép
Vendég

Kele: én abszolut nem vagyok otthon benne! Fogalmam sincs, miért csak ezen a két napon kell mennem. Mondjuk nekem csak progit néznek, semmilyen más hormont. Gondolom, ezért ekll a ciklus 2. felében menni. A 21. napon meg azért, mert a 20. nap hétvégére esik. A 23.-on meg nem tudom. Talán, hogy hogy alakul? Nem vagyok doki, sajna.
Kíváncsi vagyok, mi fog kijönni belőle.
shine

Alena, Alice! Jaj, ne is mondjátok, mert nekem is lefelé igyekszik a hömKépKépKép
Linda
linda

Szilvi! Ne haragudj, elnézést kérek a tapintatlanságomért, csak nem értettem, és amikor itt bemutatkoztál biztos nem voltam, mert nem emlékszek rád korábbról.
Dehogy öreg! Én is 34 leszek mire elsö baba megszületik, nem igy terveztük, de igy alakult. Ettöl én még fiatalnak érzem magam és fiatalos anyuka leszek!!

Magika! A táblázatban az szerepel kinek hány ciklus telt el a próbálkozások óta? Ha ti még védekeztek, akkor nincs értelme hogy beletegyelek, mert nem reális a ciklusszám akkor.

GViki! Kellene még hány éves vagy, hol laksz és
Egcsi! Még jó hogy nem lett bajod!! A menszit meg sajnálom Kép

Vica! Sajnálom hogy neked is lett endod, remélem te hamar leküzdöd. Amugy meg látod megint én vagyok az ellenpélda, nekem mütét után jött 6 havi szuri, majd kontroll, ott volt endo. Nem is mult el, mégis babás lettem. Szóval semmit se jelent, söt szerencséd van hogy idöben észrevették, mert nagyon alattomos tud lenni.

Lino! A teszt 5 perc alatt v. kimutatja v. dobd ki. Késöbb ha megnézed, gyakran tünik ugy mintha halvány csik lenne, de az akkor már nem mérvadó!!

A táblázatot javitottam, van akinek hiányzik a kora, és a lakhely. Majd ha akarjáktok megirjátok azt is.

Irtam, hogy félek a fogam miatt? Tegnap gyanus lett, hogy megint ciszta lett a fogaimon (elsö 2, már 2x mütötték). Hétfön megyek szájsebészhez, drukkoljatok ne találjon semmit. Félek halogatni, mert megint belobbanhat még jobban, de a baba miatt is félek az erös érzéstelenitötöl (amugy az elözö 2 alkalommal nem hatott).

Lino! Ha terhes leszel akkor a dokid már tudja, hogy rögtön kapnod kell hormonpótlást. Akkor is adni fog, ha most nem kellene, megelözés miatt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilvi
2 hónap múlva a nevem mellé a 35 év kerül, még egy babám sincs, és még állapotos sem vagyok... Úgy hogy fel a fejjel, neked semmi okod aggodalomra Kép
Karmen
A fogfájás az csúnya dolog. Szorítok, hogy ne legyen vele gond, hátha gyógyszerrel visszaszorítható. Brrrrrrrr... Te szegény Kép
Lujza
lujza

Sziasztok, nem ismerek már senkit, csak nem hagyhatom szó nélkül... Lujza drága, mit szóljak én???? 36 vagyok és még semmi....

Szilvi, Te sem késtél le semmiről!

Alena, szia! Minden rendben veletek?

Drukk megy mindenkinek, pusza:
Krissi
krissi

Lujza! Ez alattomosabb, sose fájt, hanem úgy érzem hogy megint van egy kis pukli az inyemen, amit a ciszta csinált. Ahogy nézem valami van ott, de sajna ha fájna hamarabb kiderülne. Ami nagyon fáj mindig, az a mütét, mert csak a vágást-varrást nem szoktam érezni. Akiket ismerek mind elzsibbadnak, nem tudom én miért nem, de már rákészültem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen semmi baj, 2003 Augusztus 12 kedd - 14h 02 archivban elolvashatod a történetet ...

Ja, mostmár nem is érzem magam öregnek Kép csak az a ráncos banya nem tudom ki reggelente a tükörbenKép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!
Udv a Balatonrol!
Egcsi! Kép
Persze, hogy lesz tali!
Karmen! Kép
Orulok, hogy ujra itt vagy!
Krissi! Kép
En is itt vagyok! Ugye jossz a talira?

Vasarnap este tudok csak visszaolvasni, meg egyenlore nyaralok.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

KarmenKép
Bocs, hogy megint nyúzlak, de tegnap mégsem jött meg. A reggeli három pötty után semmi nem volt, úgyhogy még mindig 6c és 30.cn. A fogad miatt sajnállak, remélem nem ciszta, nekem is volt és a szájsebészet része nem mulatságos egyáltalán. Nekem az első két fogam egyikén volt és rossz emlékeim vannak.Kép

AlenaKépLeoneKép
Nagyszerű, akkor intézkedem babysitter és sofőr ügyben.Kép

SziszusKép
Annyi idős vagy amennyinek érzed magad! Amit a naptár mutat az nem számít!Kép

LindaKép
Nekem sem megy 36.8-36.9 fölé a hőm.

MagikaKép
KépKépKépKépKép GRATULA!KépKépKépKépKép

Egcsi
egcsi

LeoneKép jó nyaralást!! Kép

egcsi!Kép akkor én néha 150éves vagyok, mert annyinak érzem magam ...

na megyek, csinálok valami hasznosat.Kép

Ja, Magika!! sok boldogságot!!Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok,

MagikaKép
Nagyon sok Boldogságot kívánok! Gyönyörű napod felejthetetlen élmény lesz!Kép

SzilviKép

LeoneKép
Kellemes pihenést, ha lehet helyettem isKép)

EgcsiKép
Szorítok nagyon!!!

KarmenKép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémád van. Én nagyon irtozom minden fajta fogfájástól! Nagyon drukkolok ne legyen komoly baj!

Ha lehet én is szívesen felíratkozom a táblába, de nem igazán értem, milyen adatokat kell megadni, bocsi kicsit butuska vagyokKép

SzErika
szucse

Egcsi! Annyibol könnyebb most, hogy tudom mire számitsak már. Hát nekem se kellemes emlék.

Szilvi! Köszi, de nem merem elolvasni mi történt veled, nekem is voltak/lesznek még problémák, nem akarok véletlen se hasonló tüneteket keresni magamon. Gondolom megértesz miért nem merem tudni az igazat. Kivánom mielöbb érjen nagy-nagy öröm!!

SzErika! Megvallom, én is irtozok a fogorvosoktól, de szerencsémre ez a szájsebész nagyon jó fej, sokat segit hogy ne féljek.
A táblázathoz azokat add meg, amiket ott olvastál a fejlécben.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kérdés: Akinek volt már "barnázással" dolga. Ha csak a W.C. papíron látszik, nagyon halványan az már barnázásnak számít vagy csak a mensit vezeti be. Nekem még soha nem volt ilyen.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Csak éppen benéztem ide, de csak ezt az üzit küldöm, mert nyilvános helyről írok.
Ma reggel produkáltam egy iszonyúan halvány második csíkot. Már megvettük holnap reggelre a következőt, na hogy abból mi lesz! Remélem ugyanaz mint ma!
Csak ennyit akartam üzenni nektek.
Hétfőn reggel jelentkezem legközelebb, addig is jó pihizést mindenkinek.
h_juditka

Judit-kaKép
Remélem a csíkocskád erősödni fog!Kép
Egcsi
egcsi

Judit-ka Kép
nagyon nagyon drukkolok. Jó lenne, ha ez a babaeső folytatódna, mert akkor végre sokan távozhatnánka a topik fogságából.

Orsi
KépKépKép
icsilya

KarmenKép
Most tényleg megjött.Kép 7c 1cn. Köszi

Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép
Megerkeztem a Balatonrol, jo volt, csak persze hamar telt.

Alice es Judit-ka,
nagyon szoritok!!!Meglesz az...Kép

Visszaolvastam mindent, de elfelejtettem ki mondta , hogy Jordaniaba megy...Mi is voltunk ott 2 evvel ezelott es nagyon jo volt!!!Mindenesetre vigyen magaval egy kis hazai palinkat(mindenkinek hasmenese volt), ne igyon csak palackozott vizet es ki ne hagyja Petra-t!

Karmen!
Bekerulhetek en is a tablazatba?
19c, 14.-ik cn, 26 ev,28-30 napos ciklusok.
A 19 probalkozos ciklus elott volt egy vetelesem es 3 honap utana amikor vigyaztunk, de azt nem szamitom. 3 honappal ezelottig meg nem is menstrualtam csak Norcoluttal, de az utolso ketto 33 illetve 29 napra jott meg.

Lanyok! Mivel csaladostol(rokonok, anyuka, nover, unokaoccsok/hugok) voltunk a Balcsin, ezert akcio csak a 8.-ik meg a 11.-ik napon volt.Ma van a 14.-ik, ma ereztem, hogy szurt a jobb petefeszkem, mult honapban is 14-en volt pe.Szerintetek van igy eselyunk, vagy megbosszulja magat a kihagyott 12,13.-ik nap?Kép

Magika!
Mire ezt olvasod, mar menyasszony vagy.Gratulalok.Meseld el milyen volt!Kép

-szoszi-
szoszi

Lányok, már fáradt vagyok, de igérem holnapra lesz táblázat megint. Javitom aki irta.

Judit-ka! Reggel gyere gyorsan jó hirrel, én csak késön leszek, mert orvoshoz kell mennem, de sietek olvasni majd,

Egcsi! Sajnálom Kép

Szoszi! Gitta megy Jordaniaba, irigylem kicsit Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Sziszus!Kép SzErika!Kép
Köszönöm, de sajnos ma már véget is ért a nyaralás! Kép

Lányok!Kép
Sajnos nem tudtam szólni mielőtt elmentünk 1 hétre nyaralni a Balatonra, mert előtte csütörtökön és pénteken is éjjel 1/2 3-ig, illetve 2-ig dolgoztam, hogy el tudjak menni a munkahelyemről...

Most értünk haza, holnap meg már dolgozni kell... Kép Nagyon szomorú vagyok. Kép
Már nincs energiám visszaolvasni mi volt a héten, rettenetesen fáradt vagyok.

Szöszi!
Merre voltatok a Balatonnál? Mi az északi parton voltunk, csak kettesben. Kép
Szerintem nem maradtatok le semmiről. De most aztán hajrá! Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Jo reggelt!
Mar a melobol irok...a Balcsin jobb volt, mint az irodaban Kép
Leone!
Mi Szabadifurdon voltunk.Sokan.Tegnap este nagy parnacsata volt, mert ugy voltam vele, hogy mar ugyis keso, igy aztan egetrengeto volt.Kép Hat, en nem nagyon bizom benne, hogy ez a honap sikeres lesz, de majd meglatjuk.
Jo munkat mindenkinek:
-szoszi-
szoszi

Jó reggelt LányokKép

Judit-ka,hú nagyon izgulok érted,gyere már és mond hogy mi vanKép

Egcsi sajnálom hogy megjöttKép

Hát nekem sincsenek jó híreim a héten piross nadrágba járok dolgozniKépKépKép

Ma 2cn-vagyok javítsatok lécci, de nem vagyok szomorú eggyáltalán majd legközelebb.Tegnap viszont tiszta hiszti voltam Kép De mára már gatyarángató jó kedvem vanKép

Pusszantás
Alice
malice

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Milyen volt a hetvege?

Koszonom a gratulaciokat!
Kép

Mar van karikagyurum. Kép
Az eljegyzes nagyon szupira sikerult.
Komolyan nagy jo volt. Kép
Vendég

Karmen!

A profilban benne van, de Budapest, 26 év.
Köszi:

Gviki
Gviki

Most miért irja, hogy nem regisztrált ez meghülyült!!!!!!!!!!!!!
gviki

Szia MagikaKép

De jó neked karikagyűrüs menyaszony vagyKép
Csak suttogva kérdem( volt házipáleszKép )

Alice
malice

Alice!

A tortenet:

Na akkor leirom, hogy milyen volt:

16:00-ra voltak hivva az anyosek. Jottek is 10 perc kesessel. Nagyon kedvesek es aranyosak voltak.
Az elejen a nagyszobaban voltunk, ahol iszogattak meg minden, mindenki. 13-an voltunk. Utana apos megkerte aputol a kezem a Tominak. A gyurut elfelejtettuk, igy a koccintas utan huztuk fel. Utana jott a kaja. Anyu csinalt egy csomot. majonezes krumpli, rizs, petrezsejmes krumpli, rantott comb, mell, sutl csibe, sulthus gombaval es sajtal, tejfolos ubisali, paradicsomsali. Kép
Utana nemi pihi kint a kertben. Kapunk meg boszorkanykonyhas ajandekot is a sogonomektol, meg a sokoromektol. anyosektol meg egy kiserogyurut, feheraranybol, aminek egy ko van a kozepen. Kép
Nagyon szep. Hat jol meg is lepodtem. Tuti ez a legdragabb ajandek amit az eletemben toluk kaptam. elso es utolso. Kép
Utana jott a torta. Gyonyoru lett az is. Csak nem volt valami fincsi, de azert jo lett. Kép
Nagyjabol ennyi volt. 20:30 korul mentek haza. Mindenkitol kaptam viragot en is meg anyu is. A papatol egy olyan csokrot, amiben 17 szal hofeher rozsa volt. Kép
Mindenrol van kepem. A tortarol, a viragrol stb. . .
Ma meg azt is megnezhetitek remelem. :o)
Vendég

Szilvi!

Köszi a mailt, megpróbálom feltétlen. A mozgás nálam se megy egykönnyen ,de muszáj a nélkül nem ér semmit
gviki

MagikaKépKépKép

Gratulálok, nagyon sok boldogságot Nektek! Nagyon kíváncsi vagyok a képekre!
Remélem majd a lagzi is ilyen jól fog sikerülni.
Mégegyszer minden jótKépKépKép

Kele
Kele

Kele!

Koszonom.
Kepek mar a gepben vannak, mar csak fel kell tolteni oket a netre. Kép
Vendég

Judit-ka! Meg semmi hir? Ma sokat gondoltam rad, hogy vajon lett-e masodik csik...Remelem azert nem irsz, mert nem lehet teged a foldre rangatni a fellegekbol az oromtol!
Egcsi, Alice!Ez a franya "megint megjott"...minek ez a rengeteg "kecsap"?!?!! mit is mondjak? sajnalom!
Magika!Ne busulj, a szep tortak altalaban nem finomak!De jol mutatnak a kepen!!! Kép
-szoszi-
szoszi

Itt vannak a kepek. Kép

http://kep.tar.hu/magika
Vendég

MagikaKép
Gratulalok az eljegyzeshez! Nagyon sok boldog evet kivanok Nektek egyutt szeretetben es megertesben.
Az eskuvo is ilyen szep lesz biztosanKép
Es most megyek meglesem a kepeket isKép

EgcsiKép AliceKép
Nagyon sajnalom, hogy megjott mind a kettotoknek, de fel a fejjel, majd legkozelebbKép Tudjatok!

KarmenKép
Inkabb pihenj tobbet, a tabla megvar minketKép Te es a picurka most fontosabb. Engem egyenlore hagyhatsz ugy, ahogy van, mert a lapartol meg mindig verzek es fogalmam sincs, hogy legkozelebb mikor fog megjonni. Majd akkor javitunk.

Vica
vica72

SzosziKép

"Kecsap" KépKépKépKépKépKépKép ez nagggggyon jóóóóóóóóóóóKép
Ne is törődj vele én már tegnap túltettem magam a bánaton tartott kb 5 percig Kép na úgylátszik nem lessz elég a napi 2 dugimugiKép

Alice
malice

Hűűű de nagy a pangás ma.

Mi van mindenki másnapos KépKépKép

Judit-ka hol vagy már????????????????

Alice
malice

En itt vagyok! Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: