A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

A boldogság rám is későn talált... igy 30 évesen... találhatott volna előbb is... :lol:

Bambika! Miért nincs név csak az egyik vonalzódon? A másik kettőn miért nem????? No, de értelmesen irtam, ahogyan szoktam... :roll: :lol:
Vendég

Bambi

Ezért nem kell nevet váltanod szerintem. /Még kisiskolás koromban ragadt rám ez a név/.
Bővebben: Herenden élünk. Kisfiú lapul a pociban, Gergő. Második /egyben utolsó/ házasságban élek. Vendéglátásban dolgoztam a gyerekek előtt. Férjem növénytermesztő mérnök.kerteket épít, tervez.
Bence már ovis, Lilla itthon van velem.
Mire vagy még kíváncsi?

KépKépKép
bambika

Pumpóka

Nem is vettem észre :oops: .A szülinapon új vonalzót csináltam,lemaradt: kislányom neve Lilla Kitti.Most kisfiú lesz /mikor csináltam a vonalzót még kislánynak hittem/ Gergő lesz a neve. Alkalomadtán kijavítom.

KépKépKép
bambika

Enram a boldogsag tobbszor talalt, csak nem volt mindig kitarto.... :lol:

Aztan most 5-6 eve az. Majd meglatjuk.... :wink:

Ja, az iwiw-lapra felkerultem. A gond csak az, hogy nem tudom ki kicsoda.

Jo hetveget mindenkinek. Tessek hetfoig semmi erdemlegeset sem irni, mert talan nem olvasom :lol:
katavirag

Csajok, 3.500.-ért kókuszpólya az olcsó vagy drága?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

iwiw-en én sem mindenkiről tudom, hogy ki.... :oops:
Mi lenne, ha beírnánk az itteni nevünket is oda... :?:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:lol: engem tuti mindenki megismer :lol:
én egyébként el tudok igazodni nagyjából...
Vendég

én nem tudom, milyen a kókuszpólya... :roll:

Megyek a fiúkért, hegyet mászok.... :roll: aztán addig se halljak rosszat rólatok!!!! :D
Vendég

Pumpóka!!!

Én is elsőre megismertelek!!! :lol:
Én nagyon csak nagyjából ismerek fel vkit...
:oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Próbáltam nagyjából követni az elmúlt 1.5 nap termését, nem volt könnyű.....
Köszönjük Pumpóka az iwiwes oldalunkat,én is már jelölgettem
Üdv bambika! Emiörülök, hogy jobb a kedved, bár az időjárás nem tesz hozzá...Az a pléd tényleg jó, (nem tudom,hogy esetleg rózsaszínen kívül van e más színben).
Szösszenet, Mezsó és Pumpóka Atisának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Szösszenet várjuk majd az infókat, ja és engem is érdekel az összejövetel, csak nem tudom 100 %-ra ígérni, a munkától és egyéb vizsgálatoktól függ (pedig még közel is lenne, csepelről). Köszi a szervezést, és a vendéglátónak is a felajánlást!!
Azért tüntem kicsit el, mert mindig késő este értünk haza,de próbáltalak követni titeket.
Ja, és fontos! A pumpóka által feltett szettet anyum is kiszúrta, és szegény el is ment gyalog a Tescóba ebbe a szép kis időben, és közölték vele, hogy egyik tescóban sincs....Mondták, hogy a lap alján szerepel, hogy dec.27-től a készlet erejéig tart az akció - a készlet pedig elfogyott...Jó fejek! Akkor miért kell most január közepén meghirdetni??
ja, még egy 2 héttel korábbi, 26. heti kép:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tim27 2008.11.21 12:32-kor.

Kép
tim27

Na én már odaírtam az adatlapomra az iwiw-en a becenévhez a MeZsó-t is,mert nagyon szeretnék jelölgetni,de nem naon ismerek rá senkire.Akit megismertem azt már bejelöltem. :)

Kép

Kép
mezsó

Kata,

az a baj, hogy 9 év után már hiába is nevelném...

Mezsó,

Huh, szegénykém nagyon sajnállak. Remélem nem lesz semmi baj.
Szorítok nagyon!!!

Timi,

Tescoval kapcsoatban csak ennyit mondok: MARKETING!!!!
Nagyon csini vagy még mindig.

Este én is hozok egy képet magamról

Kép
emi29

Szép termés mára is! :D

Övterelő: szerintem nagyon fontos (és baromira kényelmes, mondtam a páromnak, szülés után is használni fogom...mondjuk, szoknyában még nem próbáltam, az azért érdekes lehet). Én másodkézből vettem, 4 vagy 5 ezerért. És nem harcolom le annyira, hogy ne tudnám eladni...

Narancsbőr: nekem is van, nemcsak a horomonok miatt, hanem az izmok is ellazulnak (ráadásul le is vagyok tiltva minden mozgásról). Krémet nem használok elleni, mivel ezek vérbőséget okoznak, oké, nem a hasamat kenem, de nem kockáztatok. Van taposógépem, ha majd nem fordulok le róla, akkor visszaszerzem régi alakomat :oops: (remélem)

Szössz, Szössz pár, Mezsó, Atis boldog szülinapot!

Mezsó, toxémiával kapcsolatban drukkolok, ne legyen! Otthon méred a vérnyomásod?

Ollen, Anyud engem is kikészítene hamar... :(

Bambika, üdv errefelé! Nekem is lesz egy Gergőm, akinek a 2. neve Bence lesz :D

Jaaa, és iwiwen én is felírtam a nickemet. Így nem kell még külön üzengetnem is, ki vagyok!

Szössz, még drukk az uhuhoz! Mindjárt kezditek!

Pocakok szépek! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Szerretnék csatlakozni igaz ami igaz a topik indulása elején már írtam ide de azótsa is csak olvaslak benneteket, mert nem nagyon van időm írni de olvasni mindig olvasok.
Magamról:
Van két gyönyörű fiam Viktor 5 éves lesz március 3-án Gergő fiam pedig most töltötte a 2-t jan.10-én mind a két gyereket császárral szültem a Viktor elakadt a szülő csat.-ban 3850gr született a Gergő 4080gr született pedig programozott csaszi volt.És ha minden igaz a harmadik babámat április 18-ra várjuk és minden álmom teljesül mert úgy néz ki hogy kislányunk fog születni de még mindig nehéz el hinni ezért várom a 25-i uh - akkor ha azt mondják hogy lány talán el is hiszem. És talán van valami az ingában eddig akinek meg csináltam mindenkinek be jött remélem nálam is.

Egyenlőre ennyi ha van kérdésetek nyugodtam írjatok nem bizti hogy minden nap tudok jönni de megpróbálok .
Az iwiw-en én Bukri Józsefné néven vagyok Ráckeve ha meg akartok jelölni , már én is próbáltam a április-májusi babavárókhoz csatlakozni de nem találtam.

Na majd még jövök,.
Ha jól emlékszem Szösszenet írja a táblázatot én a I.sote Nőin fogok szülni Dr. Fedák Lászlónál még én is nála születtem.
Remélem nem voltam egyszerre sok.

Kép
Kép
Kép
márti80

jajj ...olvasódeák lettem...
már golyozik a szemem :)

na akkor most mi a helyzi a tescos cuccal? mertha jan 18tól érévnyes az a katalogus akkor kéne lennie nem? :(
pedig ugy megörültem...holnap délelött azért bekocsizok Győrbe...hátha..azt tudom hogy a téli babacuccok amugyis levannak árazva mert a héten voltam a Komáromiba..

Ollem: jajjj..sajnállak..még jó h mi elköltöztünk anyosoméktol nem hiányzik az idegbaj..próbálj meg nem foglalkozni vele..remélhetóleg akkor ugyis mindjárt elköltöztök..
mi is anyuméknál lakunk de nekem nagyon édesek a szüleim..hálaégnek.
jajj és képzeld nem elég h nagyon közel laksz hozzám énis május 13ra vagyok kiirva..ha énis komáromba szülnék még lehet egy szobába is kerültünk volna :)

na a gyes téma jó hir lenne ha tényleg nem kéne melette fizetni a tbt...

a hízásról annyit h én heti fél kilót hizok és a dokim leszurt h az sok bizony..és fogjam vissza magam :oops:
a saját érdekemben persze...merth késöbb nehéz lesz majd leadni..58rol eddig 66 vagyok...

Csöppkének énis irtam privit mert szeretnék tábliba kerülni.

iwiwen énis beirom a Litukát is

jah és nekem február 16án van a névnapom..messze is lakom és a férjem nem engedne fel egyedül ő pedig most sokat dolgozik...
meghát aznap biztosan elvisz vacsorázni abba az étterembe ahol megkérte a kezem..ugyh igazoltan fogok hiányozni :)
de tényleg sajnálom .) webkamera :) majd csatlakozom virtuálisan :)
Vendég

Webkamera tök jó ötlet! Voltam egy talin, amikor az egyik tag Ámerikában volt, de így Ő sem maradt le...

Ja, és nem tudom, mennyire vagytok vevők rá, de az indexes topiktalikon mindig volt vmi kaja-téma..Volt palacsinta-party, liba-party (itt töpörtyűs-libazsíros volt a téma), aztán volt salátás-tali is... Nálunk talán az lenne a legjobb most, a diétázók sem lennének kihagyva semmi jóból. Összeírhatnánk, ki mit hoz... :D

Kép
babyteve2

Márti, üdv errefelé! Gratula a babókhoz! :D

Kép
babyteve2

Hát lányok.... :cry: én ma követtem Emit kiborulás-téren... és asszem az én párom is úgy gondolta, nem ártana egy jó nagy pofont lekeverni.. csak nem itt volt, hanem telefonba beszéltem vele....
Irtam délután, hogy elment a fizetésért... du.3-kor...fél óra alatt ott van... negyed 5-kor fel akartam hivni, hogy hozzon még somlóit is meg hogy megkérdezzem, merre jár... nem vette fel, fél6-kor értem utol, de addigra már kibőgtem magam, már mindent gondoltam, hogy fizu volt, biztos beült a haverokhoz sörözni és majd jól elhagyja a pénzt... minden ilyen hülyeséget... mikor felvette, kiabáltam sirva a telefonba vele, hogy mi az, hogy nem veszi fel... erre kiderült, hogy lemerült volna a telcsije és felrakta töltőre gyorsan amig bement a boltba vásárolni (biztonsági őr az intersparban)... olyan mérges volt rám, persze közölte, hogy már megint hisztizek... igen... csak sajna volt erre már példa, hogy nem jött haza és nem is vette fel a telefont és én azóta ezt látom magam előtt, ha nem veszi fel... ez van... úgyhogy
Emi, vagy normális a viselkedésed, vagy én sem vagyok ép :lol: és keresnem kell egy pszichológust, de úgy gondolom, ez normális a terhességnél... csak rosszul birják a pasik... az enyém nagyon türelmes, de most hallottam a hangján, hogy el tudna küldeni melegebb éghajlatra... :roll:

Na, mindegy... ennyi volt... nem téma.... hülye hormonok!!!!
(Pedig még konyhai mérleget is vett nekem! :oops: )

Mindjárt jelölök iwiw-en, visszanézem a nevet, mert mire leirom, amit akarok, már el is felejtem... :roll: bocsika...
Vendég

Pumpóka,

az nem létezik, hogy 30 emberből kettő nem ép :oops: :oops: Túl rossz arány lenne. Szerintem épek vagyunk csak kicsit érzékenyebbek :wink:
(Bezzeg nekem a párom nem vett konyhai mérleget!!! Viszont most pont vacsorát készít a lelkem :) )

Kép
emi29

na érzékenységben nem vagytok egyedül..mióta terhes vagyok meggyőződésem h már nem is szeret meg nem is teccem neki..közben meg igenis szeret csak már agyamra mennek a hormonok...ő férfi én meg nő..néha nem tudom elfogadni h minden az én nyakamba van..ő neki meg nem változott semmi..lehet kicsit irigy is vagyok :D

ja megjelöltem mindenkit iwiwen..olyan szépek vagytok :D
Vendég

Emi!
Igen, az tuti, hogy érzékenyebbek... na de én ilyet nem éltem át a fiúknál terhesség alatt, hogy mindenre ilyen könnyen kiakadok... szerencsére ritkán van, de akkor szó szerint úgy hisztizek, mint egy rossz kétéves... nagyon komoly... bár én azon gondolkodtam, meg anya is mondta, hogy ő azt tartja valószinünek, sőt biztosnak, hogy nem szerettem én igazán az exférjemet... és ahogy ő tudta előre, nem voltam szerelmes, most pedig igen... mert ha nem szeretném Zolit, nem borulnék ki ilyeneken... :oops: az igazság az, hogy elkap pl. a harci ideg, ha a heti két szabadnapjából az egyiken átmegy délután anyukájához és este jön haza tőle... ölni tudnék!! akkor meg azért bőgök itthon, mert igyis keveset van velem és még a szabadnapján is itthagy... pedig imádom anyósomat, nincs vele semmi bajom, és nem rá haragszom, nem tudom, kire haragszom olyankor! Zolira, hogy miért nem velem tölti a délutánt... pedig nem tilthatom el az anyjától sem, nem lehetek önző!!! De ez tuti a terhességgel jár, meg azzal, hogy még mindig szerelem van felé, nem pusztán szeretet!!! Ez jó, de mégis valahol kicsit rossz.... :roll:
Vendég

Lituka, hú, de ismerős érzés!!!!!!! Én csak emiatt várom, hogy vége legyen ennek a 9 hónapnak. Az érzékenységet leszámítva nagyon szeretek áldott állapotban lenni :)

Kép
emi29

lituka: köszi a jelölést az iwiw-en :D nyugi nem csak a többiek szépek,szerintem te is az vagy :) na félre ne érts!! 8) :oops:

babyteve: igen mérem itthon is,csak annyi különbséggel hogy itthon digitálissal.És itthon sosem magas.Ma ezt a 160-as vérnyomit higanyossal mérték... :?

Kép

Kép
mezsó

Ja,felhívtam a nődokimat is,elmeséltem neki a helyzetet,hogy mi újság velem mostanában,magas vérnyomi,vizesedés és ő is annyira komolyan vette a dolgot,hogy vasárnap délelőtt a kórházban meg szeretne nézni... :roll: Ügyeletes lesz,és mondta hogy akkor tudna fogadni.Kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Kép

Kép
mezsó

nem értem :D mindjárt megyek el itthonról ha kész vagyok csinálok képet és feltöltöm gyors mert nincs is rolam még kismamis kép :D
Vendég

Boldog szülinapot LÁNYOK!

Rengeteget írtok, próbállak követni benneteket! :lol: :roll:

A találkából én valószínű sajna kimaradok, Tatáról nem hiszem, hogy fel tudnék menni, ráadásul úgy néz ki febr. 16-17-én tapétázzuk Lili szobáját. Akkora ki kell ürítenünk. A tapétát már megrendeltük. :D :D :D Alul csíkos lesz, a bordűr felett pedig kiskacsák lesznek, nem túl sűrűn. Unisex színű lesz, ha mégis Lili kukit növesztene. :lol: :lol: :lol: :shock:

Kép
adri0422

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni,január óta az olvasótábor tagja vagyok. Emivel váltottunk pár privit, és ő invitált.

Így hát....

Április 11-re vagyok kiírva, mint ő. :) Szintén a délpestiben fogok szülni mint ő. :) Igaz másik orvosnál. Valamint nálunk fiú van a pocakban. A neve még nem eldöntött. Első baba. Szeretnék a táblázatba kerülni. Tegnap előtt volt a 34.szülinapom. Üdv a januáriaknak!
Tp-en vagyok január óta, eddig a Rózsadombon dolgoztam. Úgyhogy megerősítem, tényleg nincsen sík utca. :lol: Sok volt nekem a napi 3 óra utazás, innen délpestről. Így sokkal könnyebb a babavárás.

Tippek alapján:
-Ma voltam Tescoban (megapark) a 900ft-osért. Azt mondták összesen 10 dbot kaptak, és már nincs. Mindez reggel 8.45 körül történt. Valószínű saját dolgozói vásárlás történt.
-Voltam a várandós csomagért, az Elefániban. A lány, aki átvette a papírt, mondta, hogy nem töltöttem ki rendesen a nyomtatványt, és nem veheti így át, nem fogadja el. (ugyanis nem írtam rá lakáscímet, mobilszámot), csak e-mailt. Nem esett jól. A védőnőm figyelmeztett, hogy ne töltsem ki, mert állandóan "zaklatni" fognak ajánlatokkal. Szóval így viszont nincsen csomag. Még megpróbálom máshol, így hiányosan.

Egyébként megkérdeztem a védőnőmet, és azt mondta nincs hozzá hatáskörük, hogy bírálják a lakást. (valaki írta, hogy beszóltak neki), és nagyon felbosszantott.Ezért rákérdeztem.

Ja és csatlakozom az érzékenyek csapatához.
Judit
téjé

Üdv. téjé, márti, bambika!

Kép
blani28

Sok boldog szülinapot Mezsó, Szösszenet!

Kép
blani28

Judit,
nagyon örülök, hogy rászántad magad és csatlakozol. Üdv köztünk :)

Adri,
Csak nem fog már kukit növeszteni Lili, bár érthető az óvatosság :)
Biztos vagyok benne, hogy szép lesz a szoba. Majd kérünk képet.

Kép
emi29

Hol vannak Szösziék?????

Szia téjé!! :D
Vendég

Üdv az újaknak! :D
Hihetetlen mennyien vagyunk már!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
adri0422

[quote="pumpóka"]H írta:pumpókaol vannak Szösziék?????

Szia téjé!! :D

Biztos ünnepelnek. Megértem!!!

Kép
emi29

Hűha...
2 nap alatt sikerült is elolvasnom mindent...
Nem semmi, amit termeltetek csajok! :D
a talira nagyon szívesen elmennék én is, de nem hiszem, hogy pont akkor leszünk Magyarországon, ha meg mégis, akkor tuti épp a költözés közepén leszünk, meg Pest nekem kicsit messze van... :( Pedig olyan jó lenne! a webcam-os ötletet támogatom! :D

Üdv az újaknak!!!

És BOLDOG SZÜLINAPOT A SZÜLINAPOSOKNAK!!

Ollem, Te aztán igazán meg vagy áldva... Anyud, védőnőd... De legalább a férjed álompasi! :wink: na, nem kell félreérteni, de tényleg jó, hogy legalább Vele jól megvagytok!!

iwiw-en én is bejelölgettem pár embert, Csapóné néven.

És íme egy teljesen friss pocakkép (még szinte meleg... :D )

Kép

(a fejem nem a legjobb rajta... :oops: de nem is az a lényeg egy "pocak"fotón! :D )

Még annyi mindent akartam írni, de már nem emléxem semmire...
:oops:

ercsi_3

Kép Kép

na ma esti képek 23. hét 2 .nap
még frissek és most mennem is kell :)
Vendég

Ercsi,
nagyon csini vagy és tök jó a felsőd :)

Judit,
Én úgy örülök, hogy végre van valaki, akivel ugyanott, és ha minden igaz ugyanakkor szülünk :) :) :)

Kép
emi29

Lituka,
te is nagyon csini vagy :)

Kép
emi29

Emi! Köszi!!
eszembe jutott mit akartam! :D Én is hisztis vagyok mostanság... :oops: tegnap azon besértődtem, hogy játszani mert a telefonjával este az ágyban... úúúúúgy elkezdtem bőgni utána. De-hiába kérdezte, hogy most miért sírok- nem tudtam megmondani... :) igazából "csak úgy"... :)

ercsi_3

Sziasztok Lányok!

Mindjárt visszalovasok, csak gyorsan mutatok fotókat, és írok élménybeszámolót a 4D-ről ;)

A drága kisbabánk tökéletesen érzi magát odabent :)
Először alvás közben csíptük el, ami önmagában nem lett volna probléma .. de a mi KISLÁNYUNK (ez 100% :D) úgy alszik, hogy a lábai nyújtva!!! maga előtt vannak, és a kezét a tarkójára teszi .. tehát egyik oldalról a lábával, másikról a könyökével takarja a pofiját :D A nyújtott lábaknak köszönhetően viszon tökéletesen ráláttunk a nunira, megbizonyosodtunk, hogy Alízból nem lett út közben Marcell :lol: 10-15 percig nem történt változás, ezért egy anyukát magunk elé engedtünk, én ittam egy kávét és mi elmentünk sétálni .. Eredményes volt a project, mert Alíz pózt váltott .. és leengedte a lábait egy kis időre .. tehát visszatértünkkor kb. 5 percet láthattuk az arcocskáját :) :) utána felvette a már leírt alvópózt újra :lol:

1017 gramm, mindene megvan, és rendben van :)
Továbbra is kb. 1 héttel kisebb, mint a tényleges kora.
Fejvégű fekvésben van .. de a fura póz miatt érzem ennyire a húgyhólyagom .. ugyanis a fejét és a lábait is oda fúrja bele ... ki látott még ilyet? :D :D
Átlagos mennyiségű magzatvíz, placenta hátsó falon .. tehát minden OK :)

És akkor itt van a néhány fotó a pofijáról, amit sikerült elcsípni :)

Kép
Kép
Kép

Kép
szösszenet

Ercsi és többiek!
akkor én tényleg-tényleg-tényleg normális vagyok :) :)
Azt hittem, hogy valami nagyon komoly bajom van. Szegén Lili, mit össze izgulhatott itt a pocakomban :)
Remélem, most minden rendben Ercsi.

Szerintetek meddig kell még Szöszkére várni???

Kép
emi29

Szössz és Mezsó meg Atis BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ollem mond meg anyukádnak ha azzal jön h ő fölnevelt h nem te kérted h világra jöhess és ha valaki ezt vállalja h gyereket szül v csinál akkor vállalja azt is h felneveli!
Üdv az újaknak!
Vendég

Sziasztok

Benéztem, bár egész du. olvasgattam visszafelé, h nem legyen nagy a lemaradás :wink:

Torkom fáj egyre jobban, sajnos :(
Vettem rá homeos tabit, remélem az segíteni fog!!

Tescoban voltunk mi is, M5-nél, de ott sem találtunk sajnos szettet.
Meg sem kérdeztem, viszont voltak nagyon édi tavaszi rucik.
Ott olvadoztunk párommal. :D

ÜDVÜDVÜDV az újaknak.

A pocakos képeken nagyon csinosak vagytok!! :D :D
De tényleg.

Lituka
Nekem is kell ilyen gatyó. Honnét vetted????? :P
Nagyon tetszik.
Bár a hurka narancsligetes combomon, nem tom hogy fog állni. :(

AKik pedig szomorkodnak (Ollem, Pupoka, Emi)
NE tegyétek! Szegény babótok érzi, ha gáz van nálatok.
Tudom, könnyű mondani, és néha én is kiakadok, de nem éri meg.
Bár ha szülőről meg férjről van szó, akkor olyan nehéz ezen továbblépni.
Na be is fogom.

Viszont van egy tuti mondásom, és érdemes megtanulni:
Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert összekevernek velük.
Ez egy kicsit relatív, de családon kívül alkalmazandó!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szöszke,
Végre!
Nagy gratula :) A második fényképen nagyon jól lehet látni.
Az meg nem számít, hogy egy héttel kisebb a tényleges koránál. A lényeg, hogy mindene megvan, szépen fejlődik és a magzatvíz, ill. lepény is rendben :) :)

Kép
emi29

Szösz

Nagyon édi az ásítós kép!!!!
És gratula a jó hírekhez!! Meg a tuti nunihoz is :D :D :D

Kép

kisscica80

Kisscica,
Jelentem én jól vagyok :)

Kép
emi29

Szössz, nagyon édes babócátok van!!

Emi! Tuti-tuti normális vagy! :D már este se volt aztán semmi gond... megnyugodtam, elgondolkodtam rajta, hogy most akkor mi is a bajom? :D rájöttem, hogy semmi, és boldogan éltünk tovább... :D

ercsi_3

Visszaolvastam nagyjából .. köszi a sok köszöntést :)

Azért jöttünk ilyen későn, mert 5-től majdnem 7-ig ott voltunk, hogy lássunk valamit a Piciből :)
És én ezért is mondom mindenkinek: 4D Genesis .. ilyen máshol nincsen :!: Annyira kedvesek .. addig nem engednek haza, amíg meg nem kuksizza az ember a gyermekét :)
Kaptunk dvd-t, cd-re kiírva a képeket, és egy nyomtatott fotót, és mivel már másodszorra voltunk, mindez került 9ezer Forintba .. :)
És csokiztunk, kávéztunk, kóláztunk .. mindent megtettünk, hogy felébredjen Alíz .. és sikerült :)
Nagyon boldogok vagyunk :)
Apukája szerelmes belé már most .. teljes extázisban van .. főleg, hogy az orra egyértelműen az övé :lol: :lol:

Üdv. az újaknak :)

Ercsi, Timi, Lituka - Nagyon csinos kismamik vagytok ti is!!!
Szuper jók a képek, és a ruháitok .. jól öltözött, nőies, szép kismamik .. öröm ilyeneket nézni :)
Valamelyikötök felsője nagyon tetszik .. de azt már elfelejtettem, kié :lol:

Kép
szösszenet

:lol: :lol:
Bocsi, nem a családos körbe akartalak bevonni.
Na mind1, ebből már nem jövök ki jól.. :oops:
Csak már annyian vagyunk itt.
Most visszaolvastam még 1x.
:lol: :oops:

Kép

kisscica80

Szössz gratulálok,lehet nem tudtok úgy bulizni mint az eddigi szülinapokon de ennél szebb szülinapot el se lehet képzelni. :D
Vendég

[quote="gitka01"]S írta:gitka01zössz gratulálok,lehet nem tudtok úgy bulizni mint az eddigi szülinapokon de ennél szebb szülinapot el se lehet képzelni. :D

Köszi :)
És pontosan .. ez a legszebb szülinapi ajándék :) :)
Pár éve nem gondoltam volna, hogy a 25. szülinapomra ilyen csodában lesz részem :)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: