Szerintem én is kifogtam egy jó gyereket - nagyon is!! Halál vidám, jó kedvű, csak épp délelőtt alszik még egy nagyot, a délutánt meg egyben nyomja. Így mire az apja hazaér a munkából már sokszor fáradt és azért hisztis. Illetve mostanában az az ordibálás oka, ha én elmegyek és nem lát v. ha próbál egyedül, kapaszkodás nélkül járni és a második lépésnél nagyot tottyan a seggére. Ezek, tényleg, ezen kívül elég ritkán van sírás. Arról már nem én tehetek, hogy apuci extra érzékeny és már az első nyaffnál közli, hogy segítség, csinálj valamit

Idáig amúgy azért sem nyafogott, ha seggre tottyant, de mióta megtanulta, hogy szépen lassan le is lehet guggolni és leülni, azóta nem szokott, így a járásból adódó seggreülések bosszantják rendesen. Ez látszik is a fején. Néha olyan kis dühös, hogy nem sikerül, pedig annyira de annyira próbálkozik
Képzeljétek változott az étrendünk: a reggeliét átváltoztatta a mi kajánkra. Neki ne adjak semmi kanalasat, pont az kell, amit mi eszünk. Legyen az szalámis kenyér v. cornflakes.

Csalni nem lehet, mindíg belenéz a mi tányérunkba és ellenőriz. A multkor látta, hogy nálam még más is van (paradicsom) egyből kiszúrta és elvette. Persze jól kiköpte, hogy az nem kell 

Ma de. voltunka dédiéknél, ott még a dédimamával újra reggelizett - persze azt, amit ő evett 
Kis pókhas. Most elégedetten durmol a babakocsiban. IGEN!! Haza tudtam csempészni és nem ébredt fel!!!!!
Rit