Bocsi az elmaradásért Csajok, most is Apának hála (ő gyurmázott Bálinttal, amíg Bencus horpasztott) tudok jönni kicsit

Nem semmi mennyit írtatok
Kamillának és Tündinek mégegyszer nagyon boldog szülinapot!!!!!!
Ancsinak és Barbinak drukk a mai vizsgához!!
Betegeknek bulást és +++++++++++
Szrek

De jó, hogy Ábel jobban van!!

és hogy nem sírt a dokinál!

A poz. gondolatokhoz meg hajrá és persze drukk is, biztos segíteni fog Nektek a terápia!!
Votiv

Hú, szuper hogy így bevált a fodrász!!

1,5 órás vágás nem semmi

és az óriási, hogy magától "beáll" és nincs gond vele (mondjuk amíg Bencus a hajtépő korszakában van, én is csak összefogom, de lesz ez még másképp! egyszer...

) Szóval én is nagyon kivi vagyok! Apának mindenesetre jó ötletei vannak, ha ilyen klassz ajándékot adott
Macs

Fülinek bulást, remélem ma is jól van! szuper, hogy így használt a vince!
Johi

Éljen a járás!

nagyon drukkolok Fannikának +++++ Ne aggódj, hamarosan futni fog!

Babakocsit meg használjátok csak nyugodtan, Bencus beszokott a kiskocsiba, Bálint meg a sétába

És hajrá ketteske!!
Ríd

Csípés

örülök, hogy már javul!! Gyerkőknek bulást!! Hogy vannak?
Lindi

"Szexszámla" kirááály

De jó, hogy Gréti jobban van!! és pörköltes nokedli

És sztem nagyon is szuper, hogy Petivel így egymásra vagytok hangolódva!
Tinu

Nagyon szuperek a képek!! és a sztori is!

Lábadnak ++++ Jó bulizást mára és majd várjuk a képeket!!
Curse

Remélem találsz Adélnak cipőt! Bálint is zokniban nyomja itthon (mint Ti is

), és első cipője szandi volt nyár lévén, de nem vagyok márkahívő, így nem tudok konkrét tippet adni. Azt mondanám mint Zuzi, hogy elsőre "alig használatra" egy egyszerűbb is megteszi és gyorsan kinövi, aztán tavasszal érdemesebb egy komolyabbat, amikor már többet sétál, de tuti jól döntesz majd
Barbi, Ancsi

Vizsga hogy sikerült??
Nuk

Réka és Lili nagyon cukik a csíkos szerkóban!

Jó kis programotok van a hétre!!
Neet

Invitel

sok +++++++ Neked és relax!
Vica

Vizitdíjak

És önálló cumis elalváshoz gratula!!!
Leni

Megtáltosodott Iginek nagy gratula!! szuperül haladtok!!

Remélem lesz még azért sok átaludt éjszakátok! Egyébként mi is u.ezt vettük észre apával, hogy bátyót sokkal többet altattuk mint most Bencust és mégis fáradtabbanak érezzük magunkat...

alvás: micsoda igények...

Ekcémádhoz ++++++
Gabi

Hepatitis eredmény

És teljesen elveszett? mármint úgy értem, hogy mind2 példány? mert az enyém is elkavarták (nem is kaptam meg azt a példányt, amit be kellett tűzni a kiskönyvbe), de a másik "központi" példány megvolt és csak utána kellett telefonálnia a védőnőnek, kapott hivatkozási számot és azt elég volt beírni. Dorkának bulást!!++++++
Ruz

Jó tanulást és a viszgákhoz egy kalappal!!
Rylie

Bálint a mai napig úgy alszik el, hogy odabújok mellé vagy apa ül oda. Meséléssel vagy mondókával, együtt de az ő ágyában. És este nálunk is van egy kislámpa, amit csak akkor kapcsolunk le, ha már elaludt. A terhességet ők is másképp élik meg, simán lehet ettől anyásabb. Mi is akkor vágtunk a saját-ágyban-elalvás-cici-nélkül projektbe, amikor kistesó már a pociban volt, és sikerült (de nem egyik napról a másikra), úgyhogy nyugi, Nektek is fog!! Meg érdemes vmi rituálét kialakítani és azt egy "csalogató" dologgal kezdeni (pl. ő kapcsolhatja fel a lámpát)
Zuzi

Ciszta

jó, hogy a dokiddal konzultáltál! bízzál benne, jó doki

de azért egy halom ++++++++++++! Cici-elalvás összefüggés: amikor Bálint már nem szopizott éjjel, az sokat számított, de esténként sokáig kapott még szopit és ez nem befolyásolta az éjszakát. De minden gyerkőc más és más, szóval próba cseresznye, a lényeg hogy Nálatok működjön!
De hogy egy anya mennyire befolyásolható és milyen hülye tud lenni: Bencus sokat ébred még éjjel

ezért anyám hozzott egy cikket, amiben Madarász u.-i gyerekkórház alvásközpontjának dokija azt javasolta egy 8hós sokat ébredő ded szüleinek, hogy adjanak többet enni a gyereknek, mert az éhség miatt ébred (igény szerinti szopit kapott és 2x hozzátápit főleg gyümiből a szülők elmondása szerint) és cici nélkül altassák el, és ami a legjobban "tetszett": 2 hét múlva kontroll (mert ez csak úgy pikk-pakk kivitelezhető ugye...) Anyám rábeszélésére mi is kipróbáltuk a több kaját (2 helyett 3x kapott hozzátápit gabonapehellyel dúsítva) és Bencus meg úgysem cicin alszik már el, hááát olyan tré éjszakánk még nem volt... Tegnap zombiként ébredtünk apával és a túlélésért küzdöttünk (ahogy Zsanci szokta írni)

de azért volt más eredmény is: a gyerkőc annyit kakilt, hogy csak na..

Mindenesetre visszatértünk a korábbi étrendhez és a ma éjjel egész jó volt, csak 3x ébredtünk

Persze ez nem mond semmit, mert azelőtt is voltak rossz éjszakák és 1 nap nem nevezhető mintának, de az biztos, hogy nem az éhség miatt ébred a ded. Na de amit írni akarok: elsősorban magadra hallgass! a Te megérzéseidre!! drukkolok Nektek is az éjszakákhoz +++++