Mikor aludt el a kiskrapek?
lehet, hogy megérné 1 hétig 7 kor felkelned, ha egy életre megjavulna az esti elalvás nem?
Én konkrétan belehalnék ennyi éccakázásba!!!!!!!Részvétem!
ÚÚÚ, nagyon sajnálom Palotást Petrát!!!Nagyon csipem a csajt, és borzasztó lehet nagy pocakkal átélni ezt!!!Mi a csuda történhetett? Rossz helyen tapadt a lepény?
Találkoztam a szülőszobán egy lánnyal, 35. héten ment UH-ra, és nem vert már a baba szive. Mnden előjel nélkül meghalt. Majd meghasadt érte a szivem, mindenki ott szült és örült, neki meg meg kelett szülnie a halott magzatot!!!!Úgy sirtam, ezt egyszerűen képtelenség feldolgozni. Eleinte nem is tudott köszönni az utc
n, ha elmentünk egymás mellett, mert ahogy meglátott azonnal sirva fakadt. Ketten feküdtünk egymás mellett 2 napig, a többiek csak átjáró, gyorsan szülő vendégek voltak. Mostanában már mosolyogva köszön, 5 éves a kisfia, 17 hónap kellett hogy mosolyogni tudjon!!Annyira sajnálom!!!!!!
Marcinak nagyon boldog másfélévességet kivánok!!!!!!!!!!!!!!4ÚÚÚÚ, de ügyes bilis!!!!!!!!!!!!!Tök jó hogy élvezi!!!!!!
Gab! Tarts ki!!!!!Igen, ilyenkor nekünk is feküdni kéne, köszi, de hogy oldod eg. Nem tudsz ugrazstani valakit? Te lefeküdnél hugod vagy akárki meg robotolna akét gyerkő mellett!!Csak pár napig!!!
Betegség: Beni végigköhögte az éjszakát! És elkezdett folyni az orra!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mindenkinek gyógyulást!!!!!!!!!!Kiratást, jókedvet!!!!!
Jaaaaa, bejött ma reggel a felöltöztetve nyitott ablakoknál etetőszlkbe beköt Beni mig anya felöltözik variáció!!!Még a cipőjét is könnyebb úgy feladni!!!Vicky! Látod neked ez természetes volt, de ha hamarabb leirod ide, én is hamarabb átvettem volna. Sokszor egy csomó mindent nem irunk le ide, mert nálunk természetes, mig másnak meg tök jó ötletnek bizonyul .
Te hogy találtad ki Vicky? Neked is mondták vagy igy alakult?
Viera!ÁÁÁÁÁ, a dokis cucc a Blanié, el volt dugva Beni elől az apró alkatrészek miatt, én vettem elő és mutattam meg neki mi az, meséltem nek a dokiról stb. mivel még sosem látott olyat magától nem játszik vele. A gyerek utánoz, a babaetetést tőlünk látja, mert az mindennapi rutin. Nálunk a kalapálást, csavarozást is meg kellett mutatni Beninek, apa nem egy ezermester-ezzel szemben úgy mos fel és porszivózik Beni magától mint egy diplomás takaritó!!!!!!!!!!!!!!