A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Próbáltam rákeresni az iwiw-en az áprilisi-májusi kismamák és babák 2008.-ra. De nem volt találat. Nem a keresésen belül kell beírni a közösségekhez??? Vagy hogy kell? (csak én vagyok ilyen béna lehet... :roll: )

Szöszi! Ma van UH!!!!!!!!!!!!!!! Mikor mész? Aztán gyere ám a jó hírekkel! Megy a drukk++++
Szerintem az a pléd tök megéri! Áprilisban még simán kellhet, meg hűvös nyári estéken is.Na meg ősszel...

Egyébként én Kondics Gabriella vagyok! Várom a jelöléseket!

És én is remélem, hogy ha lesz tali, akkor tesztek fel fotókat nekünk, akik sajnos nem mehetünk!!

Kép
gabo001

Virág!
Haskörfogatot nekem a védőnő a köldök vonalában méri.

Kép
blani28

Gabo001!
Ha szombathelyi vagy, akkor bejelöltelek, az ismerőseim közt ott van az április-májusi kismamák, ott már be tudod jelölni

Kép
blani28

gaboo, mivel csak tegnap regisztrálódott az április-májusi kismamák, még nincs a rendszerben a keresésnél. Azért nem találod.

Szösszenet, én is kíváncsian várom az UH-s élményeket :) :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt Lányok!

Többen kérdeztétek az Uh-t, édesek vagytok, hogy megjegyeztétek - 17h-ra vagyunk beírva, tehát csak este tudok jönni helyzetjelentéssel :lol: De mindenképp jelentkezem!!!! Nagyon izgulok :)

Az én páromat sem érdekli a foci .. viszont minden további nélkül, bármelyik jó filmben hall egy szuper betétdalt, akkor hozza a gitárját, és a film közben nekiáll prüntyögni rajta, és onnantól egy szót nem hallok :lol: :lol: Lehet jobb lenne, ha lenne 2 tv, és a másikon focira gitározna :lol: :lol:

Nuska
- Bocsesz, valahogy úgy rémlett, te vetetted fel az ötletet, annyian írunk .. :lol: De már megoldódott a kérdés :) ;)

A plédet tuti megveszem holnap!
Megnézem az anyagát, bár már Emi mondta, hogy 80% pamutot olvasott .. ami kocsiplédhez tökéletes ... :)

Hízás: Én hétfőn tudom meg mennyit híztam :) Akkor megyek a védőnőhöz .. legutóbb (21-22 hetesen) tartottam 4,5-5kg-nál .. hát, szerintem már megdupláztam :D :D Majd meglátjuk .. de óriási a pocim :)

Ma megyek átvenni a "Várandós Mama Csomagot" .. megtaláltam a kupont, és itt van tőlünk 5 percre az átvevőhely .. úgyhogy ebéd után, 4D előtt kiugrunk érte ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Még régebben volt szó itt a topicban az autóba való övterelőről! De már nem tudom, melyik oldalon.
tudnátok segíteni, hogy hol lehet beszerezni ilyent?

köszi: Lei
lei

Sziasztok

Csak egy gyors helyzetjelentés, mert ma nem vagyok formában :(

Úgy keltem reggel, h fáj a torkom. Éjszaka meg kb. fél óránként felkeltem, mert sehogy sem volt jó feküdni. HA a bal oldalamon alszom, akkor a bordám fááj, ha a jobb, akkor a vállam, háton meg sokáig nem kényelmes.. :?
Pedig minden oldalról totál ki vagyok párnázva.
Na, hát ennek köszönhetően, most olyan vagyok mint a mosott ...

Várandós Mama Csomag
Köszi Szösz, h írtad, mert nekem is van kuponom.

Ja és még egy hír. MA reggel telefonált sógor, h potom 40.000 ft-ért szerzett nekünk fékbetétet meg tárcsát a kocsinkhoz, és akkot ma már ki is cserélné.
Ez most nem hiányzik anyagilag, de muszáj, mert csak a biztonságunkról van szó!

IWIW
Mindenmkit visszajelöltem, köszönöm Nektek :D

Majd még felnézek, addig is szép napot Nektek

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="lei"]S írta:leiziasztok!
Még régebben volt szó itt a topicban az autóba való övterelőről! De már nem tudom, melyik oldalon.
tudnátok segíteni, hogy hol lehet beszerezni ilyent?
köszi: Lei

Én találtam itt:
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=325

Meg itt:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... a-ovlehuzo

De én nem tartom fontosnak .. nem vettünk.
A végefelé már úgysem nagyon vezetek .. nem azért, mert félek, hanem, mert kényelmetlen :D :D
Párom inkább elvisz mindenhova .. néha-néha megyek egyedül.
De mi meg tudjuk lazítani a biztonsági övet, így kényelmes tud lenni .. arra is van vmi szerkezet .. de csak pár száz forint .. nem több ezer :) ;)

Kép
szösszenet

Brigi - Jobbulást ;)
Előfordul, hogy szar éjszakája van az embernek .. nekem is volt ilyen .. itt nyomott, ott nyomott .. 4-5 pisilés .. :D :D belefér ;)

Gondolom, hogy nem hiányzik az a 40ezres javítás .. de fontos, mert ha időben nincs orvosolva a probléma, akkor nagyobb is lehet belőle .. az meg még drágább! :)
Én dumálok .. most adtuk el a motorhibás kocsinkat .. pedig rendesen volt szervizelve .. mégis kicseszett velünk :evil:

Kép
szösszenet

Lei! Most ezt találtam az interneten, de biztos van máshol is.

http://www.minimano.hu/termekeink/17/22 ... erelo.html

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Millió hála nektek! Az augusztusi babák topikban kérdezték és emlékeztem, hogy régen már volt itt szó erről a témáról!
szóval mégegyszer köszi! :lol:
lei

Brigi!

Jobbulást! Az alvás nekem is egyre nehezebb. Hason, háton nem lehet, most derült ki, hogy jobb oldalon sem tanácsos. De nem bírok órákat csak baloldalon feküdni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Próbálok egy képet feltenni ide, hogy lássátok az ábrázatomat is egyszer. Tegnap készült (most ez van az iwiw-en is, egyébként Kovács-Beszedics Zita néven futok). Szerintem a pici pocakok versenyét megnyerném így 22-23 hetesen!

Virág! Én sem sokat híztam, kb 4 kg-t, de mivel éppen tegnap voltam orvosnál és a méh méretét rendben találta, nem izgulok miatta. Egyébként mit tanulsz?

A gyakori keményedésre azt mondta, hogy valószínűleg alkati, és a méhszáj is csak egy ujjhegynyire van nyitva, de továbbra is marad sok pihenés, fekvés

Kiscica! Bálint Mihályhoz járok, igaz nem az elejétől, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak attól félek, hogy a szülésért sokat fog majd kérni. Eddig mégnem kérdeztem rá.

Egyébként én is álomkórban szenvedek, persze csak nappal, mert éjszakánként rosszul alszom. Ma reggel ismét hánytam, hát nem örültem, alig értem el a wc-ig. Azt hittem végleg vége, 15 hétig bőven elég volt belőle.

Kép Ilyen vagyok most.

Csöppke! Ha magánban elküldöm a paramétereket, a legközelebbi frissítésnél be lehet kerülni a májusi táblázatba?

KépKép
KépKép
atizka

Az iwiw-en egymást is bejelöljük?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zita! Szép formás a pocakod és szerintem nem kicsi.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]Z írta:gumimaci_1ita! Szép formás a pocakod és szerintem nem kicsi.

Szerintem is korának megfelelő a pocak :)
Szépen kerekedsz :)
Ekkora lehetett nekem is félidőben ..

Kép
szösszenet

[quote="atizka"]C írta:atizkasöppke! Ha magánban elküldöm a paramétereket, a legközelebbi frissítésnél be lehet kerülni a májusi táblázatba?

Persze! :) Várom az adataidat!!
És csini a pocak ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi Gumimaci! Azért ha bővebb felsőt veszek fel, simán letagadhatnám. Pedig én nagyon büszkén viselem ám!

Kiscica! Jobbulást! Próbáld magad kúrálgatni!
atizka

Szösszenet, neked van mostani pocis képed? Lehet hogy mutattad de elkerülte a figyelmem :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

kiscica, Neked jobbulást!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Atizka - A hányinger és társai miatt nem irigyellek .. remélem most már végérvényesen elmúlik .. szar lehet :( Jobbulást!

Kép
szösszenet

[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green]Szösszenet, neked van mostani pocis képed? Lehet hogy mutattad de elkerülte a figyelmem :) [/color]

Igen van .. megmutatom, ha ráfér a képernyőre :lol: :lol:
(valamelyik nap feltöltöttem ide, de mivel én sem tudok mindig visszaolvasni, simán lehet, hogy te is átgörgetted ;) )
Ez most készült, amikor betöltöttem a 28. hetet ;)

Kép

Kép
szösszenet

Atiz
Nagyon csini vagy :D
Én Kocsis Évához járok, és nyugi, én sem merem megkérdezni a tarifáját.
Jó lenne, ha azt mondaná, h annyit adjunk, amennyit gondolunk :shock:

Szösz, Gumimaci
Köszi a bíztatást.
Remélem nem hétvégére leszek szarabbúl, mert akkor ciki.
Ilyenkor lehet még bármilyen gyógyszert is bevenni?
Mert hallottam, h sokszor jobb gyógyszert bevenni, mint hagyni azt, h a torokgyuszi magától elmúljn, a szövődmények miatt..
Vélemény??

Lehet, h este még lenézek, az én "profi" háziorvosomhoz! :lol:

Hízás
Kicsit meg vagyok lőve.
Tegnap barátnőmnél 60 kg voltam.
Egy nappal előtte 64 a védőnőnél.
De barátnőm azt mondja, h jól mér a mérleg.
Szerintem a védőnéni mond igazat, és akkor már jaj, kb. 6-7 kg híztam.
Meg is látszik a combomon. Narancsligetes mint atom :oops:

Szerintetek van ilyenkor értelme kenegetni narancsbőr elleni krémmel?????

Kép

kisscica80

Lányok, veletek nem lehet lépést tartani :)

Mire bepötyögöm, addigra van egy csomó új hozzászólás. Mindenkinek köszi az elismerést!
Szösszenet! Formás a pocid. Úgy látom te sem nagyon híztál feleslegesen.

KépKép
KépKép
atizka

Blani, jelöltelek
Ismerem a dokidat, az én nevem ismerős lehet :)
mango.

Kisscica! Én biztos, hogy orvost kérdeznék meg a helyedben, hogy milyen gyógyszert szedhetek. Szerintem az a biztos.

Én néha, ha eszembe jut kenegetem magam testápolóval. Tudom, hogy most gyakrabban kéne, de kicsit lusta vagyok. :oops: :) És a narancscsíkok sajnos már terhesség előttiek. :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet, ha jól láttam, Neked meg holnap lesz a szülinapod, úgyhogy előre is Boldog Szülinapot kívánok! Holnap nem biztos, hogy tudok jönni. Olyan jól néztek ki! Nekem sajnos egy pocakos képem sincs :(
mango.

Akkor nem tudom, hogy jelölhetlek-e titeket az iwiwen. Senki nem jelezte. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mango, akkor itt az ideje, h készítess magadról párat. :D

Gumimac
Kenegetem magam én is, de csak a pocimat, és azt is olajjal.
Eddig még ott nincs csík :D

Szösz
BOLDOG SZÜLINAPOT ELŐRE IS :D :D :D

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Hú, fél napig nem vagyok, aztán megint olvashatok vissza órákig! :-)

Zsuzsófi: köszi az infókat a pénzekről!
Azt tudja esetleg valaki, hogy a 96 600Ft bruttó gyed az mennyi pontosan nettóban??? :roll:

Tescos babaruha: mi pont ilyen szettet kaptunk karácsonyra, úgyhogy asszem most nem veszek mégegyet... :-)

A vizsgázóknak kitartás a vizsgaidőszakhoz!

Ja, én is mértem haskörfogatot: 97 cm

Influenza ügyben már egész jól állunk egy kis köhögést leszámítva...
Viszont a melót egyre nehezebben viselem: a 11 óra folyamatos ülés nem tesz valami jót! :-( Most azon töröm a fejem, hogy hogy intézzek rövidebb munkaidőt...táppénzre nem nem akarok menni, mert kell a lové! :-(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Mango - Köszönöm szépen előre is :)
Igen, holnap leszek "negyedévszázados" :D :D férjecském meg 38 éves :lol: :lol:

Szülinapunk alkalmából megvesszük holnap a kiságyat, a pelenkázót és még sok-sok apróságot :D hogy haladjunk picit a baba dolgaival.
Illetve nézünk autókat .. 4-et kinézett párom, azokat elmegyünk meglesni ;)
Az igazi ajándékunk az a mai 4D lesz :D :lol: :lol:
Sajnos holnap este pont játszik a párom .. sebaj .. így jár az, aki zenészhez megy feleségül :lol: :lol: :lol:
A családi ünneplést a sok-sok intéznivaló miatt áttettük jövő hétre .. meg akkor Hugim is itthon lesz (most síel).
Igazából babavárás alatt minden olyan más .. háttérbe szorult a Karácsony, minden ünnep .. ez a szülinap sem sóz be minket annyira, mint tavaly :) meg hát pocakosan nehéz kirúgni a hámból :lol: :lol:

Gumimaci
- Engem már sokan jelöltek személyesen is .. én mindekit visszajelölök természetesen.

Kép
szösszenet

Rólam csak decemberben készült pocakos fotó. De nem tudom feltenni. Én az ilyesmiben segítségre szorulok. Az iwiw-en is több képet akartam, de eddig nem jött össze. Egyszer majd párom, vagy tesóm segít benne.

Ahol a pocakomat látom, nincs még csík. :D :lol: A mellemen viszont már megjelent néhány. De igazából nem zavar.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszönjük a pocakdicsit!

Lei
Szerintem használtan is érdemes övterelőt nézni... nekünk van én szeretem.

Szöszi
Nem csak akkor kell ha te vezetsz, ha nem vezetsz is be vagy kötve! :)

Egy kis ütközés is nagyot ránthat az övön és lepényleváláshoz vezethet.

Pumpóka
Én is ilyen szettet vettem ill kaptam ingyen a tescóban. :oops: már akkor is akciós volt de nem ennyire.

Zita
Ritus is babát vár nálam egy hónappal nagyobbak és ők is Bálint Balázsnál szülnek.
Csini vagy! :) A fél emma nála szült szerintem tőlük kérdezz tarifa infókat. Azt tudom, hogy drágább a magánja is mint a mienknek igaz nálunk most volt emelés rendesen :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szössz, irígyellek a bevásárlás miatt, az olyan jóóóóóó!!!
mango.

Szöszi!

Mindkettőtöknek...

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mangó!
Smeller nődoki rokona vagy? vagy talán a lánya?
A dokimról valami vélemény? ha van és nem titkos?

Kép
blani28

Mamacka - Igaz :lol: :lol:
Nem tudom .. engem az az övlazító, amink van 100%-osan kielégít ..
Tényleg be vagyok kötve ha párom vezet .. persze :D CSak akkor terpeszkedek hátratolt és döntött üléssel ..
De biztos jó dolog ;) csak én nem adnék érte 8-10ezret :)

Kép
szösszenet

Gumimaci - Aranyos vagy :)

Mango - Bizony szuper dolog vásárolni :D

Most látom iwiwen, hogy van egy mai szülinaposunk is, méghozzá a mi kis védőnéninknek!!!

Mezsó - Boldog szülinapot!!!

(Mi igazából holnap leszünk aktuálisak .. mi 19-esek vagyunk :D)

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green]Szösszenet, neked van mostani pocis képed? Lehet hogy mutattad de elkerülte a figyelmem :) [/color]

Igen van .. megmutatom, ha ráfér a képernyőre :lol: :lol:
(valamelyik nap feltöltöttem ide, de mivel én sem tudok mindig visszaolvasni, simán lehet, hogy te is átgörgetted ;) )
Ez most készült, amikor betöltöttem a 28. hetet ;)

Nagyon csini vagy!!! :) Szép poci ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mezsónak boldog szülinapot:)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mamacka!
Írok neked magánban!

Szöszke! Én is ma kívánok Neked nagyon sok boldogságot :D :D , holnap nem biztos, hogy itt leszek.

Most, hogy írtatok erről az övlazítóról, én is elgondolkoztam. Biztos nem rossz, mi val.színűleg holnap éppen utazunk. Mitha az Elefániban akciósan láttam volna a múltkor. De egyáltalánnem biztos. Zárásig még "alszom" rá egyet.

KépKép
KépKép
atizka

Közben jelölgettem az iwiw-en. Szöszi a zenekart is bejelöltem véletlenül. Biztos nem fogják tudni, ki vagyok.

Akkor Mezsó, neked is...

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Atizka, Szösszenet, nagyon csinos pocakotok van. Ezek a ruhák kifejezetten kiemelik.

Atizka, köszi a megnyugtatást a keményedésekkel kapcsolatban is (most én 3X2 magnéziumot szedek, meglátjuk, mi lesz). Remélem azért nem fog ez a helyzet rosszabbodni, még szeretnék iskolába járni, ha nem is ekkora óraszámban, mint most. a zeneakadámiára járok egyébként zenetudományi szakra.

Az orvostól még én sem kérdeztem semmit, pláne, hogy kettőhöz járok - csak kicsit zűrös, remélem, azért a végére minden rendben lesz. Elvileg nem hallottam túl magas tarifákról, persze ezt le kell tisztázni.
Vendég

:cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

anyám

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, megint valami baj van?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

Épp veszekedtünk anyámmal, de nagyon az előbb...
próbálom visszaolvasni az elmúlt termést, de alig látok a könnyeimtől...
:cry: :cry: :cry:
Anyám mondta , hogy kell neki pénz, ha megkapjuk a lakáshitel fennmaradó részét, és én nemet mondtam mire ő teljesen kikelt magából és csúnyán összevesztünk... :cry: :cry: :cry:
Nem tudunk százezret adni, hogy gondolja???
És ezt nem tudja megérteni...én más miatt többször nem verem magam adósságokba... :cry: :cry: :cry:
Nem bírom tovább...... :cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Virág! Én is 3X2 magneb6-ot szedek. Sokszor ennek ellenére is napnta kb 30-szor keményedek. Mi lenne, ha nem szedném!
Akkor te bizosan játszol valamilyen hangszeren. A Babádnak szoktál? Biztos élvezi.

Ollem! Talán nem tudtad már visszaolvasni, de a tegnap írtam, hogy nővéremék is Kisbéren laknak. Az iwiw szerint ismered is őket (Cserné B. Anikó és Panni)
atizka

Ollem! Nem lehet az anyáddal ezeket nyugottan megbeszélni. Tekintettel lehetne a Babára is.
atizka

Atizka!

Már feljegyzeteltem magamnak, hogy válaszolok neked...
De ha már itt vagyok...még mindig folyamatosan csak olvasok....
Szóval igen ismerem a nővéredet, bár nem olyan közelről. A Munkaügyi Központból meg hát Cser Tamásné a rajztanárom volt ált suliban őket is ismerem. Pannit is. Szóval kicsi a világ.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: