Sziasztok!
Képzeljétek mekkora meglepetés ért ma:
Multhéten kaptunk a vízművektől egy papirt,hogy szerintük illegálisan rákötöttünk a csatornára és ezt mi nem jelentettük, ezért ,mivel nincs semmi dokumentáció, visszamenőleg 5 évre megbüntetnek kamatos kamatokkal
Időpont egyeztetés után

ma reggelre mehettünk bizonyítani igazunkat a végrehajtónak/mert hogy nem is hozzájuk kell menni,hanem egyből továbbadták egy behajtó irodának/,miszerint MI kértünk és kaptunk is engedélyt,CSAK ŐK ezt sz@rtak dokumentálni.És a végrehajtó nekünk adott igazat

.Azt hiszem ilyen is csak szökőévente /az idei év az

/ fordul elő.
Utánna robogtam a fogászatra,ahol az én kedves dokinénim közölte,hogy náthás vagyok /ezt hallani a hangomon/,picit piros a torkom,igy csak saját felelősségre tömi be a fogamat.Merthogy igy sokkal nagyobb a fertőzésveszély.Hát lányok,ilyen becsületes dokit még nem találtam,ugyhogy maradok nála,őt meg kell becsülni.Ugy látom őt még nem rontották el o az SZTK-ban,és nem a pénzre hajt.
Ugyhogy ma reggel már 2 jó dolog is ért:lol:

,és ez mellé még az idő is szép volt

. /letargiám 1 fokot javult

/.
Edith,sikerült egy kicsit megnyugodnod?A lányok annyi szépet és biztatót irtak,hogy fölöslegesnek érzem

ismételni őket /remélem nem haragszol érte

/.
Nálatok hogy telnek az éjszakák?Lánykád tudja már ,hogy mikor van éjjel és mikor nappal?Igazi pancsi volt már?
Zsuzsi,jobbulást Szandinak.
Barbi,sikerült megsaccolnod Ádám magasságát

?Akkor ezek szerint szemüveg kéne a védőnődnek ha a majd 13 kg-ot kevésnek találja.
Karácsonyfa akció
Zsu,tényleg nagyon jól sikerült elkapni az első képen a lánykádat.Azt tudom,hogy kis vöröske Kata,de a 2 kép közül melyik az "igazi" vagy legalábbis melyik hasonlit jobban rá?Tudom,hogy a fényképező rengeteget csal

.
Évi,én már kitaláltam az ajándékokat : egy 4 kerekű rollert veszünk meg egy nagyobb méretű kismotort.És még nagyon gondolkodom egy csúszdán is.
Márti,hogy sikerült tegnap az első igazi pancsi?Nisszát mennyivel hoztátok haza,hogy most 1 hetesen a majd 3 kg-mal meg van elégedve a doktornő?Ilyen sokat fogyott odabent?
Éjszaka sikerült aludni valamit?
Edit,én emlékeztem mikor egyszer irtad,hogy nem szeretnél 3.-ik gyereket ezért is volt számomra furcsa mikor most meg megemlítetted.Persze tudom,hogy egy férjnek egészen mást jelent egy 3.-ik gyerek mint nekünk.Szeretem,hogy ilyen őszinte vagy,hogy be mered ismerni,hogy nem birnád idegileg már őt.Én is hasonlóan érzek,/sőt mi már 2-ikat sem szerettünk volna a nagy korkülönbség miatt/,de most már nem merném 100%-ra kijelenteni,hogy nem lesz 3.-ik.Sok mindent megteszek azért hogy ne legyen,de nem merem 100 %-ra állítani,hogy ha jönne elvetetném.
Julcsi,nektek is jobbulást,remélem elkerül titeket is az influenza.Lányok nem énekelnek mostanában?Nagyon ritkán irsz magatokról

.
na lépek,mert a gyerköcök naagyon nem birnak magukkal és mennem kell kiosztani a piros lapokat