A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köldökzsinórban 3 ér van... 2 artéria és 1 véna...
Vendég

Azért viszem... más felnőtteket gyógyítani és más gyerekeket... nagyon jó gyerekorvosunk van :lol:
Vendég

Az jó akkor +egy aggódnivaló,hogy vajon megvan-e minden a zsinórban :? De jó volt anyáinknak,mit sem sejtettek,se ultrahang se internet :D :D
Vendég

Bárányka... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mumin!!!
Nekem 9 a menszi a kor 31. páros------akkor lányomnak kellene születnie.Dehát nekem fiam lesz,bár ÁLMOM volt,1lány.Kicsitt el is voltam keseredve h.fiam lesz,de már megbarátkoztam vele. :D
Régen azt mondtam ha nekem lányom születik az olyan lesz mint az 5-ös főnyeremény.

Holnap megyünk UH-ra.Már nagyon várom. :lol:
Melyik a jobb ha fent van a baba vagy alszik??

Valaki irta h.csokit kell enni elötte. Ez mért jo????
Nincs hányingerem,és se haskeményedés se semmi. Most a legjobb.Ez lesz a legjobb idő szak,azt hiszem. :D Én sokat hánytam,16hetes koromig.
:twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Érdekes jelenséget figyeltek meg a csillagászok... a Plútó átment a nap előtt...
Kép
Vendég

Oszman
A csokitól, mint tömény szénhidráttól felélénkül a bébi... :wink:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk mi is a genetikai uh-ról, minden a legnagyobb rendben! :lol:
Gigi!
Szeretnék kérni a táblázatban pontosítást, ma a doki, igaz ez másik volt, lánynak mondta! :lol: :lol: :lol:
Na most döntse el az ember mi is lesz? Úgyhogy most rózsaszínű cumit kérek! Köszi!

Kép

Edina
edied78

edied78! De durva,!?
És akkor mit vehet biztosra az ember.?
Hány hetesen mondtak fiut?Nekem 12hetesen,intenziven látszott h.fiu,ezt mondták. :lol:

És a baba rucikat is átvállogattuk a kis barátnőmmel,és több a fiu. UHHHH!!! Na mi lesz itt holnap? már várom. Mi holnap megyünk reggel. Majd irok. :D

bárány!!! Tanulással kapcsolatosan még annyit h.te járhatsz munkanélküli által tanfolyamra,de én nem.Mert nem vagyok munk,nélküli. Van munka viszonyom.És azért megy más gyedre nálatok mert neked nem volt munk,viszonyod? valoszinü. Nekem jo lesz a gyedem,v.gyes? kavarom. Mert jol vagyok bejelentve.
Más!!! De viszont számitogép tanfolyamra szeretnék menni,és aztán a bölcsödeis. Mi a pontos neve?
És megirnád nekem h.mik a feltételek???? Képzettség stb.
kÖSZIKE.

Kata&Milán

oszman777

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:56-kor.
pironya

Oszman!
16 hetesen mondta egy másik doki, hogy fiú!

Kép

Edina
edied78

Almaani! Hatalmas gratula nektek!
Örülök,hogy minden oké!

Edied! Ne má! Ez nagyon durva! Olyat már hallottam,hogy lánynak mondták és közben mégis kinőtt a kukija,nade hogy elvesszen!
Ezt nem is értem!
Mikor mondták,hogy fiú?
Nekem a genetikán azt mondta valószínú,hogy fiú,de azért ne éljem bele magam!
Másnap a 4d-n egyértelműen megmutatták a kukiját!
Voltatok már?

Pironya! Nem parázok és nem esünk bele!
Ha ne adj isten mégis,lázcsillapítót lehet szedni!
No para!!!!

Kép

Kép
ibm

Edied
:cry:
Előfordul az ilyen... biztosan születés után derül ki, hogy fiú vagy lány a bébike...
Az UH nem mindig egyértelmű...

Pironya
Én most mászok ki belőle... hétfőn-kedden voltam nagyon ramatyul...
Tömés... aranyból lett?

(én simán a fogászati klinikára járok... és ott ingyenes....)
Vendég

sziasztok!

almani:gratula!Meg is hatódtam a sok mérettől,mert elképzeltem a porontyot.

Nos itt az AFP eredményem.Azt nem mondtátok,hogy rajta lesz,hogy NEGATÍV!
Szóval megnyugodtam,de aki ért hozzá elemezheti.

AFP 35.52 IU/ml MOM 1.07
HCG 14.27 MOM 0.47
MOM 0.64

Kép
melike

Gigi ez a plútós nagyon jóó :D
rám fért egy nagy mosoly így a nap végére, ma megint kiborítottak. :(

nem: nekünk azt mondta a doki hogy 80% hogy lány, de talán a 4D-n (február 1. hetében) pontosan kiderül. meglátjuk. biztos-ami-biztos azért mindkét nemhez választottunk nevet. :)

influenza: annyira durva ez a mostani járvány (40 fokos láz, meg ilyenek), hogy bízom abban, hogy mindenki otthon marad és kifekszi - így nem tudnak megfertőzni minket. :D

mia_snow

sziasztok!
almaani!gratu az eredményért, jó sok mindent néztek, viszont fej és haskörfogatot nem látok (HC, AC)
Edied:látod ezt nem szeretném, hogy beleélem magam valamelyikbe, s mégis a másik lesz.Akkor ne mondják meg addig amíg nem bizti.Neked a 16.héten biztosra mondták?Lehet, h. csak a köldökzsinórt látták.

Én már voltam influenzás, lehet hogy nem ezt a nemtudomhonnanjövőt kaptam el ami most van, én már karácsony táján voltam beteg, s nemrég hevertem ki, bár néha még köhögök, meg ilyesmi, de nem szedtem semmit, csak ittam a mézes teát, akkor aggódtam is, h. túl sok benn a koffein.nemtudom, én szeretem a teát.

Kép
Kép
eyi

Osszman a tanfolyam amire jártam nem volt semmihez kötve csak az volt a feltétel,hogy munkanélküli legyél +érettségi..
Ezért kifizették a tanfolyamot és havonta kaptunk 61E ft-ot.
Én szeptembertől megyek dajka tanfolyamra,de mivel nem mehet aki gyesen van ezért anyám megy gyesre ő nem dolgozott amúgy se...tehát nekem csak az a lényeg hogy ne én legyek hivatalosan gyesen...

Gigi jó a kép :D

Eyi:lázad is volt mert nekem az a mumusom,magát a köhögést taknyot tudom hogy ki lehet bírni terhesen
Vendég

lázas nem voltam, talán egyszer életemben, aztán a villanyt, vagy a radiátort használtam, ha nem akartam suliba menni :lol: :lol: :lol: :lol:

küldök pocifotót, hát ez sem a kicsik közé tartozik!
Kép

Kép

Kép
Kép
eyi

Eddig olyan aktív volt a kis lurkó, lehet, hogy sok csokit ettem,s azért, demost 1,2 napja keveset rúg

Kép
Kép
eyi

Bárány
Én a hét elején voltam lázas... vettem be Algopyrint... és itt vagyok... :wink:
Vendég

Mindenki köszi a gratulákat. Tök jól esett!! :lol: :oops:

Eyi: nagyon szép a pocid, alakul rendesen! :D
Van a listán fejátmérő: BPD és FRONTO (két irányból)
A hastérfogat szerintem a thorax, nem tudom. :?

almaani
Kép
almaani

almaani.köszi.igen a bdp a magzat két halántéka közötti táv.a fronto-t nem tudtam.viszont a hc kimondottan a fej körfogata.a thoraxrol nem hallottam, amit tudok a thq-mellkas harántátmérője
Úgy izgultam én is, hogy minden rendben legyen, s remélem már nem lesz semmi gubanc.
ma olyanom van, hogy belenyilallgat a hátamba, s kiterjed picit előre a hasam felé is.

Kép
Kép
eyi

Gigi hál istennek hogy nem lett semmi bajod!!!!

Eyi:én sem voltam soha lázas tipus,de ez valami new influenza...messziről jött még nem ismerjük állitólag :evil: :evil:

Nagyon-nagyon jól nézel ki a képen tényleg

Most nem azért de ahova én járok dokihoz egy csomó duci kismama van...itt meg mindenki vékony
Vendég

Bárány: ezt ma mi is észrevettük az ultrahangra várakozva, hogy annyi nagyon duci anyuka-jelölt volt, és itt tényleg mindenki olyan formás. :D :lol:
Most vacsiztunk egy hatalmasat, tejszines karajt csináltam, de annyira jó lett, hogy most csak pihegek. :roll:
Érdekes, hogy ilyenkor a baba is felélénkül, érzem ahogy mozgolódik. Persze az ultrahangon csak szundizott :roll: Lehet, hogy legközelebb az UH közben is eszek, hogy fekébredjen. :lol:
Jövő hétvégén felnézünk Pestre. Tudtok javasolni nagyobb babaáruházakat, amit érdemes megnézni?
Mindenkinek jó éjt

almaani
Kép
almaani

A barátnőm aki szintén terhes 12 hetes,ma volt a kenguru gold-ban és azt mondta jó cuccokat látott olcsó is van.
Én már meg is venném az akciós fenyő ágyat 9990.- sima kiságy de nekem megteszi...nagyon olcsó ugye?

mára ennyi joccakát
Vendég

Jó regeeelt! Én keltem a legkorábban? :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jo reggelt neked is Szilvi,meg a többi kismaminak is!
Tegnap nem voltam mert elég zürös napunk volt,nem részletezem mer hosszú!!! :roll:
Mindenkinek gratula aki volt ultrahangon.
Elég sokat irtatok pedig csak egy napot nem voltam,alig tudlak visszaolvasni titeket.
Jol nyomjátok!
Képzeljétek a szülésröl álmodtam kicsit korainak tatom! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!!
Ébresztő!!!!
Vendég

Bárány!

Az a kiságy teljesen jó annyiért!

Én megrendeltem a bababútort...Kicsit később akartam,de azt mondták,hogy az,amit kinéztünk 2 db.van belőle Magyaro-on,és később már nem lehet belőle rendelni. Hát megrendeltük,nehogy valaki hamarabb lecsapjon rá. Lapraszerelten küldik,ellesz addig a garázsban,nem kér enni... :roll: Kiságy,pelenkázó komód,meg egy 3 osztású szekrény. Vaníliasárga+ fa. Nagyon szép!

Ma reggel volt a festő (piktor) is ,februárban tudnak kezdeni. Egy éve halogattuk a festést,most pedig már muszáj lesz... :roll:

Kép
orsitigris

Most nézem: változott a képen a babám arca. Növeszti a lábacskáit,és már van szemhéja és szempillája.... :D

Kép
orsitigris

Orsi majd dobsz képet ha meglesza bútor?
Tudom nem lesz összerakva de valahogy biszti meg tudod mutatni
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:57-kor.
pironya

Jó reggelt!

Bárány
Nagyon jó az az ágy :lol:
Nekünk is teljesen sima kiságyunk van... azt használta Peti, azt fogja Tamás is használni...

Gyerekszoba
Petinek van nagyfiús ágya... most volt itt az asztalos... csináltatunk polcokat...
Vendég

Sziasztok!
Gigi meg is veszem azt az ágyat nekem már tuti nem lesz több gyerekem nem is kell olyan drága ... :D

Pironya te is vékony vagy hiszen már láttunk téged is ugye??
4 kiló az semmi :wink: :wink:
Vendég

A kiságy később heverővé alakítható.
Kép

És a szekrény... A pekenkázóról külön nem találtam fotót...

Kép

Kép
orsitigris

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:57-kor.
pironya

Sziasztok!! Jó reggelt!!!

Orsi hol vettétek a bababútorokat? Én is nézegtem mindenfelé az interneten. Időmből kitelik :)

Pironya! Én is kilógok a vékony kismamák közül. :oops: :oops: Dokim mindig üldöz ezzel...múltkor közölte, hog milyen jó kis súlyemelőkarom van :D :D Bár mondjuk ő még a sovány pácienseket is ugratja állandóan.
Eddig hízam 1,5 - 2 kg-t. :oops: :oops: Még ingadozik. Hátha megmarad még a 1,5 kg-nál.

Tegnap nem is sikerül felraknom a pocis képet, biztos a rendszer is megijedt a terebélyemtől :lol: :lol: :lol:

Kép
mumin

Orsi nagyon szép a bútor :D

Pironya:dobd a képet biztos tök jól nézel én tudom :wink:
Eleinte én is szégyenlős voltam de itt senki sem az ....úgyhogy megváltoztam :lol:

Amúgy nekem kiságyra rakható(nem volt rászerelve nem is tudtam,hogy olyan is van) pelenkázóm volt a lányommal,nagyon szerettem semmi gondom nem volt vele..Ha útban volt levettem falhoztámasztottam és ennyi.De szivesen üldögélt alatta,néha felállt felnyomta a búrájával,tök ari volt.

A fiammal külön pelenkázós volt de az csak kölcsönben volt nálam
Vendég

Pironya
Nekünk van egy komód... abban lesznek a bébi ruhái... a tetején szokott lenni egy pelenkázó lap... az első 3-4 hónapban használtuk csak leginkább... utána ott tettem tisztába a gyerekemet, ahol éppen voltunk... ágy, padló...
Vendég

Hát,én egyik gyerekemet sem tettem tisztába a padlón! És valszeg ezt sem fogom!Pláne nem egy 3-4 hónapost!!! :shock: :shock:

Kép
orsitigris

Orsi
Mondom, hogy én hanyag anya vagyok... én letettem a gyerekemet a földre... :wink:
Vendég

Olyan érdekes, hogy most "vadul" elkezdett nőni a hasam. szval eddig is növögetett, de most ezen a héten láthatóan és érezhetően növekedett a pocak. pedig nem híztam.
Ez tényleg így van vagy csak én beszélem be magamnak???

Kép
mumin

Helló csajok!

Téma a kiságy.
bárány:nagyon jó árban van a kiságy.

Viszont az orsié is nagyon szép.

Nekem sajnos nincs annyi helyem,hogy ilyenek beférjenek.
Egy komód,mint giginek,meg egy egyszerű kiságy.

Ti hova teszitek a kiságyat?Már a ti ágyatokhoz képest?

Kép
melike

sziasztok csajok!nem ám összevesztek!

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:58-kor.
pironya

mumin:nekem is így volt pár hete,hogy hirtelen nőtt.Anyósom két hétig nem látott és csak pislogott.
Igaz,én kilókban is gyarapodtam.Bár majd a védőnőnél lesz hivatalos a plusz kiló.Utoljára 1,5kg volt,de ennek másfél hónapja.Most már kb. 4! :oops:

Kép
melike

pironya: én ezt nem tudom megnyitni.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:58-kor.
pironya

meli.én az ágy mellé fogom tenni, legalábbis az első hónapokban, aztán lehet, hogy fél év körül átköltöztetem egy másik szobába, ha lesz szivem, de az is lehet, hogy amig el nem költözünk velünk marad,olyan 1-1,5 éves koráig

Kép
Kép
eyi

Aha,ezt az oldalt már én is néztem.
Szerintem is vannak jók!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: