A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kép
szösszenet

Ez a TAJ igénylő lap akkor is használható ha nekem kell új?Me nekem is változott a nevem de még nem írattam át semmit.
Vendég

Zsuzsa,

szerintem nagyon jó vételt csináltál. Ennyiért nagyon megérte.
Egyébként, neked is jó nagy már a pocakod :)

Kép
emi29

[quote="gitka01"]E írta:gitka01z a TAJ igénylő lap akkor is használható ha nekem kell új?Me nekem is változott a nevem de még nem írattam át semmit.

Igen, akkor is ezt kell kitölteni, csak a névváltozáshoz kell "x" ;)

Kép
szösszenet

Szöszke,

Ezt én is kinéztem :) Meg kell nézni, hogy milyen az anyaga. Ha pamut, akkor én is fogok venni.

Kép
emi29

Szombaton megnézem ;) aztán jelzem :)
Remélem Emi, hogy már jobb a kedved :)
Annyi pozitív energiát küldtem, amennyit csak tudtam :)

Kép
szösszenet

Szöszke,
Köszi.
igen, most jól vagyok, és ezt nektek köszönhetem. Hálás vagyok érte!!!

Kép
emi29

Megint eltűntem, de most gyorsan megjártam.

Pumpó
XX. kerbe XI.kerből a leggyorsabban: Fehérvári v. Budafokin végig Lágymányosi híd, onnét rá a Soroksári útra, és az már elvisz Erzsébetre. Mi a központban lakunk, nem lehet eltéveszteni.
Persze, ha valaki nem ismeri a környéket, akkor mind1.

A 16-a nekem is jó.

És akkor most ki az aki már most tudja, h tud jönni??
Bár addig még van elég sok idő, szóval csak hozzávetőlegesen...??

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

jelöltem iwiw én is :D :D :D

közben olvasom, h Szösz már leírta az útitervet :lol:

Kép

kisscica80

A Graco Quattro Tour nagyon jó választás volt, az egy álomkocsi... :) és fele annyiért....

Szöszi, szerintem nyugodtan vedd meg a plédet, mert valamilyen úgyis kell, ugyanis nyáron is vannak hűvösebb napok, amikor nem árt betakarni (huhh, két éve vagy három asszem, hogy olyan hideg volt nyáron, mint ősszel) meg az esték is hüvösek, sosem tudhatod, mikor merre jársz majd vele és ezzel ahogy elnézem, nemcsak az első időkben tudod betakarni, hanem később is mert szétcippzárazható...

Emi! Babakocsiba takarónak ruha fölé nem muszály 100% pamutot venni, mert úgysem érintkezik a bőrével nagyon... nekünk polárpléd volt a kocsiplédünk mindig... egy kisebb méretü, mert a babkocsiba nem tudod a nagyot betuszkolni... :lol:
Vendég

16 nekem is jó :D

Kép
babyteve2

Pumpi, Emi - Akkor azt hiszem én lecsapok erre a plédre .. szerintem jó ár -- nem? :)

Eddig jól vizsgázik a febr.16 ;) örülök :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Túlvagok a vizsgán, de visszaolvasni gondolom esélytelen leszek. :lol: De azért elkezdem...bocs ha kissé szaggatottan reagálok. :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én most végigkukkoltam mindenki képeit iwiw-en és egyre jobban várom a talit, mindenki annyira szimpi!!!!! :wink:
He-he, aztán majd kiderül, hogy nincs is ám ekkora pofám élő-egyenes adásban... :lol: csak ha irok, tudok nagyon nagyszájú lenni, no meg a családtagokkal.. :lol:
Vendég

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Mi a véleményetek erről a babaplédről?
Babakocsis sétához nem jó ötlet?
Április-Május azért még hűvös ..
Szerintetek?
(Szombaton megyünk a boltba, összeírom mi kell ..)[/color]

Szösszenet, szerintem nagyon jó ez a pléd! Az úgysem kiszámítható, hogy milyen idő lesz, lehet hogy már áprilisban dögmeleg...de volt már hó is. :D Szerintem megéri mert vastag, ha így bebugyolálva nem is tudod esetleg használni, kiteríteni fetrengőnek szuper. :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

sziasztok,

én is jelölök az iwiwen!!!
A pléd tényleg jó, nemsokára mi is elmegyünk az outletbe és bevásárolunk.

KépKép
kisfruzsi

Szöszi!
Lilinek is volt egy hasonló szétcipzározható plédje, szerintem nagyon hasznos, és ennyiért megéri! :wink:

KépKép

KépKép
gabcika

[quote="mango."]B írta:mango.ambi, nekem egyszer valaki azt mondta, hogy ÉLVEZTE A SZÜLÉST!

Utólag belegondolva én is. Akkor nem annyira láttam így a helyzetet. :lol: :lol:

Csajok, én is csatlakozhatok a talihoz? Még nem találtam meg ugyan hogy hol, csak azt látom, hogy február 16.

mamacka, kerekes, szép pocik :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szöszke,
közben megnéztem közelebbről a plédet. 80% pamut. Én is veszek Lilinek babakocsiba tök jó lesz :)

Kép
emi29

Én is bejelöltem mindenkit, aki fent van :D

Kép
babyteve2

Csöppke,

gratula a vizsgákhoz. Ugye ez azt jelenti, hogy sűrűbben hallunk rólad???

Kép
emi29

Nah Csajok, akkor megveszem a plédet, ha ilyen jók a vélemények :)

Csöppke
- Te, mint törzsgyökeres topic-fórumozó? Hogyne jöhetnél .. a cél, hogy mindenki jöjjön!! :)
Eddig az az ábra, hogy a XX.ker-ben lesz Brigiéknél .. febr 16án ;)

Kép
szösszenet

Áááá, lehetetlen, hogy visszaolvassak mindent :lol: De látom vannak új csatlakozók, üdv Nektek :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="emi29"]C írta:emi29söppke,

gratula a vizsgákhoz. Ugye ez azt jelenti, hogy sűrűbben hallunk rólad???

Emi, igyekszem, de még van vizsgám. :? :evil:

Olvastam, a történeted a pároddal... nem is tudok mit írni, kívánom, hogy mihamarabb megváltozzon a helyzet!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]
Csöppke - Te, mint törzsgyökeres topic-fórumozó? Hogyne jöhetnél .. a cél, hogy mindenki jöjjön!! :)
Eddig az az ábra, hogy a XX.ker-ben lesz Brigiéknél .. febr 16án ;)[/color]

Oké, köszi :lol: 100%-ra nem tudom mondani, de mindent megteszek, jó lenne Titeket megismerni személyesen :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, igen, Csöppke, gratula a vizsgához! :D

Kép
babyteve2

Szösszentet!
A kiságy olyan, mint amit Emi vett a babaholmiolcson.hu-n, mi is azt néztük ki, de nem szálították ki nekünk, mivel mi messze lakunk(Makó), nem vállalták a kockázatot, nehogy összetőrjön. Aztán találtunk ugyan olyat másik wepáruházban, ugyanolyan áron, és ott rendeltük a matracot is, kókuszmatrac. Majd ha lefényképezem, felteszem, de inkább megvárom az ágyneműt, és azzal együtt. Azt is megrendeltem, nem tudom mikor érkezik.

Egyébkén én is néztem ezt a plédet, nekem is tetszik, de a szállítás miatt ezt se tudom itt megvenni.

Ja, mit gondoltok erről a kókuszmatracról? Szerintetek ez szükséges, vagy a síma szivacs matrac is megteszik. Ez csak egy mostani divat? Ugyan is régebben, amikor mi voltunk babák, akkor sem volt kókuszmatrac, mégis jó volt az is.

Kép
blani28

Csöpke!
Úgy hallottam Szösszenettől, hogy te csinálod a májusi babavárók tábláját. Be lehet kerülni ebbe?

Kép
blani28

Szöszke!
Én is vettem annak idején bettinek ilyen plédet, és nagyon ki tudtam használni. 3 éve is ennyibe került.A kínai boltokban is lehet ilyet kapni 5 féle színben.
Nekem is jó egyenlőre az időpont és a hely is. És közel is van hozzám(csak Csepelen kell átmennem, és már ott is vagyok).

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Babyteve,
Megnéztem a képeidet az iwiwen, egy 5-öst simán letagadhatsz, sőt többet is.

Csöppke,
Hát igen, eléggé érzékeny vagyok mostanában :( :( Kicsit el is keseredtem, de most úgy érzem, hogy minden rendben.
Remélem, ez így marad Lili születéséig.

Kép
emi29

Tominak szivacs volt, akkor még nem volt kókusz. Semmi baja nem lett tőle. Viszont most az ikreknek veszünk kókuszt, nem a divat miatt, hanem jobb a légáteresztése (tehát, ha belenyomja is a fejét, jobban kap levegőt, mint a simában), plusz az atkák sem szaporodnak benne, és a vizet is elvezeti, hamarabb szárad. Ellene csak az szól, hogy drága. :D

Kép
babyteve2

Blani! Biztos jó a kókuszmatrac, az enyémek anélkülis egészségesek és megnőttek... :lol: egyiknek sem volt kókusz... most sem lesz Zsófinak, mert a mi kiságyunkba 70x120-as kell (nem irtam el) ami nem szabványméret, és igyis rendelnem kell majd a szivacsostól, mert nekik sincsen ilyen méretben... bele sem merek gondolni, hogy kókuszból mennyibe kerülne ha külön méretet akarnék csináltatni... :roll:
De ha te jobbnak látod azt venni.... ki mit szeretne... én nem gondolom, hogy rosszabb lenne sokkal a szivacs, de biztos van, aki meg tudja cáfolni... :wink:
Vendég

Köszi, Emi :oops:

Minden rendben lesz!

Kép
babyteve2

Hát.. nekem nem vezette el olyan jól a nedvességet a kókusz matrac. Nekem a bölcsőhöz van az. A kiságyunk pedig ua., mint Emié immár 9 éve. Csak most egyenlőre még a keresztfiam birtokolja, aki tavaly áprilisban született.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Mi kókuszmatracot vettünk most, ugyanolyan okból mint Babyteve. A 60X120-as 6500 Ft volt.

Kép
emi29

Babyteve
Zorroné
jelöltem vissza :D

Sos
Kiss-Tóth Fruizsi? KI vagy :oops: :oops:

Kép

kisscica80

kisfruzsi

KépKép
kisfruzsi

Én is kókuszmatracot fogok bele venni .. szintén 6500-ért :D
A plédről meggyőztetek ;)
Ágy+Pelenkázó nekünk is olyan lesz, mint Emiéknek .. ha az az ágyneműtartós fajta ;) mert az kell nekünk is :)

Kép
szösszenet

mostanában naponta csak 1-2x írok, de azért lehet, hogy tudod kiről van szó :lol:

KépKép
kisfruzsi

Jelöltem én is (Pitterné) a wiw-en.

Szöszi: a 3 ágy csak azért baj, mert szerintem ehhez baromi kicsi egy szoba. Eddig úgy volt, hogy belépsz, jobbra mosdó, előtte egy kis tér, hogy odamehess, aztán ágy, éjjelisz., ágy, éjjelisz., aztán már egyből az ablak. A babákat az ágyak mellett tartottuk, de most hogy lehet??:...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szöszke,
Na ezt az ágyat tuti nem fogjátok megbánni. Nagyon masszív, viszont készüljetek fel, hogy nem egyszerű összerakni. Párom nagyon megszenvedett vele, pedig majdnem minden bútorunkat ő rakta össze. :?

Kép
emi29

Jaj, csajok, nem akarok panaszkodni, de az egész családomat megtámadta valami haskór...semmi extra, csak tompán fáj a hasunk, de szüleimnél is ugyanez van....

Ja, és nem is meséltem, hogy válaszolt a Béres és utánanéznek, hogy mi lehet az oka a Gravidás hányásoknak-rosszulléteknek..

Kép
klarka

blani, persze, küld priviben az adatokat és frissítem a táblát! :) Sőt, minden májusi aki már tudja a baba nemét, nevét, vagy új csatlakozó, az dobjon légyszi adatokat privibe.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

klarka, jobbulást a családnak!!!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Ma megtudtam,hogy jó lett a cukoreredményem!! :D Reggeli után 1 órával, 5.9mmol/l,és hát ugye 7.1-ig jó.Így szerintem biztosan megúszom az inzulint,legalább is egyenlőre... :D Holnap viszont ettől függetlenül mennem kell még a cukorgondozóba,kíváncsi vagyok a dokinő mit fog mondani az eredményemre. :wink:

Pumpóka: írtam neked privit,hogy nem találom az iwiw-en az oldalunkat,de mégiscsak ráleltem... :wink: /Borosné-t tessék visszaigazolni,mert az én vagyok. :oops: :lol: /

Kép

Kép
mezsó

Wááóó ez tök izgi...:)Mármint az iwiw-en ez az oldal,és a kedves fórumtársak első meglátása :lol: És bejelölgetése :lol:

Kép

Kép
mezsó

csöppke: köszi

Kép
klarka

Igyekszem figyelni a babaoldalunkat, de előrebocsátom, hogy pl. holnap nem nagyon leszek netközelben, mert kicsi párom itthon lesz és olyankor ő ül a gép előtt, de azért majd figyelgetem. Tehát ha nem jelölök vissza hamar vagy nem nézem meg a privit és nem válaszolok, akkor vszinü Zoli itthon van és nekem nincs gép... :lol:

Ja, akartam irni kismamikák, hogy most 18-tól a Tecsóban van babaszett 3000ft helyett 900ft-ért, igaz csak kékben, az a sapka-zokni-előke-rugi-body.... 0-9 hónapos korig... én lehet, hogy veszek egyet, ha nem kettőt, más-más méretben, mindannak ellenére, hogy lány lesz... :wink: olyan kis ari kék és csak a body tiszta kék, a többi csak mintásan....
Szóval, csak szóltam, ha esetleg vkit érdekel...
Vendég

Kép

Na, ez az, kicsit rossz a kép (sz@r a telóm fotózója) de azért látható, miről beszélek.... :)
Vendég

pumpóka: az édi az a babaszett :wink: ma láttam tescós újságban a képét,és én is nézegettem már... :lol: Csak most hogy elbizonytalanítottak a picúr nemét illetően,nem is tudom...hogy miért pont kékben árulják??De nagyon jó kis plüss anyagból lehet látszik a képen.A babák is biztos szeretik... :wink:

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: