Sziasztok!
Megjöttünk, végül is nem olyan rossz hírekkel.

Valószínüleg annyira jó barát lett Miklós, hogy teljesen szolidállunk, és mi is a három napos lázban szenvedünk. Ádámot kétszer kellett szúrni

, mert nem akart jönni a vére. Most már nem bírta szegény, és mind a kettőt végigbőgte. Majdnem én is, ahogy láttam, hogy mit kezdenek a tűvel azért, hogy két kémcsővel le tudjanak venni tőle. Jutalmul szopiztunk egyet a végén.
Úgy néz ki, hogy gyulladás nincs, a vizelete rendben szerencsére.
A múlt héten levett vér eredménye a vashiányos vérszegénységet támasztja alá, azt mondták, hogy egyéb kóros nem látható. Úgy örülök már ennek is!
Holnap háziorvoshoz vissza (beszéltünk közben telefonon), ha lemegy a láza, akkor kezdheti szedni a vaskészítményt. Addig meg várjuk a pöttyöket, amiket Ancsa is említett.
Egy hónap múlva kb. folytatjuk a procedúrát, és ismét megyünk, megnézni, hogy felszívódik-e a vas. Ha igen, akkor további gyógyszerezés, ha nem, akkor további szurkálás és vizsgálatok.
Lányok,
nagyon köszönöm, hogy érdeklődtök és gondoltok ránk, annyira jól esik, így tényleg könnyebben kezelem a helyzetet. Annyira szét vagyok csúszva amúgy... Kijöttünk a klinika után a parkolóházból, majd 2 utcával arrébb integetett nekünk egy fazon; nem tudtam, mi baja lehet, talán szembe megyek a forgalommal (sok az egyirányú utca), vagy mi??? Hát kiderült, hogy a pénztárcámat az összes papírommal, bankártyákkal, a kocsi tetején hagytam... Fent maradt addig, nem esett le, s ezt adta oda. Annyira örültem!!!
Ja, és egy tipp, bár remélem, hogy nem lesz rá szükségetek! Ha esetleg a Tűzoltó u-i Klinikára kell mennetek, a Liliom utca elején, az Üllői útról fordulva a Tűzoltó utca fele, a bal oldalon van egy parkolóház, ami őrzött, és ott csak 60,- Ft / óra a parkolási díj azoknak, akik a Klinikára mennek! Nem kell kirohangálni a parkoló automatához 2 óránként, olcsóbb, őrzött stb.
Gyuzsó, remélem ezek alapján látod, hogy mennyire jó barátja lett Miklósnak Ádám! Szinte napra pontosan követte a lázban! Ez ám az együttérzés! Most már beletörődtünk, hogy éheztetett

Emma baba nem lehet a miénk, ezért inkább maradunk a pajtiságnál.
Linocs, jobb a kedved?
Kati, nem semmi a genetikai sztorid, mennyire meg tudják ijeszteni az embert, amikor semmi baj sincs. Gondolom abban a pár napban mennyit aggódhattál! Oszt itt van egy csodálatos Danika nektek! Azért rendesek voltak, hogy nem kellett ilyen sokat fizetni!!!
Olyan jók a gyerekes történeteid!
Andi, iszol eleget? Nekem akkor fáj a fejem általában, ha nem eszem vagy nem iszom rendesen. Balázs nagyon nagy fiú már! Az ucsó kép a legédesebb, olyan jó, ahogy a 2 fogával vigyorog.
Ancsa, olyan jó, hogy bejött Larának a saját szoba! Amikor Ádi az első nap nagyon lázas lett este, megállapodtunk a férjemmel, hogy áthozzuk és közöttünk alszik. Annyira nem értette, h mi van, h nem is aludt el, csak forgolódott, dünnyögött. A végén átvittük a saját szobájába, ott meg azonnal elaludt. Ennyire megszokta már, hogy az alvás az abban az ágyban, abban a szobában történik.
Ja, a gyümölcsrizsed nagyon tetszik, sztem holnap az lesz az Ádi ebéd.
Eni, nálatok milyen a fiatalúr kedve a saját szobába?
Hogy van Benő? Ő is 3 napos kúrát tart?

Ezek a fiúk nagyon összetartanak! Itt valami készül...
Nekünk a mellszívó és az orrszívó egyben van, szerencsére nem kell pórszívózni. Nem is tudom elképzelni milyen lehet.
Borsa, kitartás, az anyatej nem lehet rossz szerintem! Hogy mondhatnak ilyet?

Ahelyett, hogy örülnének, hogy szoptatsz, és nem tápot kap szopi helyett Emmus, inkább arra ösztökélnek!
Valentina, sztem nem lehet altatni, ha nem fáradt. Most annyira érdekes neki a világ, hisz már fel tud mindent fedezni! Sztem lassan le is fog szokni teljesen a napközbeni 2 alvásról.
Emese, de jó dolgod van Jankó mamával! Kisjankó annyira tündéri a képen! Szőkült sokat, nem?
Veronikusz, Csodák Palotájába mi is menni szeretnénk már régóta. Nem tudom, hogy Ákosnak való játékok is vannak? Nincsenek sokan? Mondjuk mi csak hétvégén vagy szünetben tudunk menni.
Kriszta, megértelek és örülök, hogy minden rendben van a babóval!

Ha lesz majd UH képed, azt tedd fel lécci!
Csajok, nekem nincs fodrász előjegyzésem, de a végén kedvet kapok Tőletek! Sajnos a szépségemet már nem lehet fokozni, genetikai hiba.
Tünde??? Kész a süti, kibújhat Villő!

Amúgy tényleg küldhettél volna belőle mindenkinek!
Bocs, hogy ilyen sok voltam, de hát 1 nap alatt 2 oldalt termeltetek!