Sziasztok,
Tündinek Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok
Tinu

nagyon szépek a képek és sztori külön jó. Kicsit irígykedtem a közös fotó miatt a szülés után, de reménykedem, hogy legközelebb nekem is sikerül
Minden Betegnek Jobbulást Kívánok ++++++++++++++++++++++++++
Nuk

home-made, de nem úgy, ahogy Ti csináljátok. Mi is megbízható helyről vesszük, de szigorúan csak azt, amit a kolbászba, illetve a sonkákhoz, szalonnákhoz felhasználunk. Receptet párom igyekszik ellesni, már tudja, csak még bizonytalan, ugyanis egy kedves házaspárral szoktuk csinálni és ők hozzák a receptet. Majd megkérdezem páromat, mi a titka

?
Gratula az etetőszékes evéshez. Sok ilyet kívánok még nektek a fejlődés útját kikövezendő

Sínhez kitartást, Rylie ismerőseinél is bevált, legyen úgy Nálatok is

Csíkos csajok édesek
Ríd

azt a boltot ismerem, de annyira csilivili bolt, hogy nem gondoltam, az lenne az esztétikai sérült áruk boltja, de majd megnézem. Köszönöm szépen

helyzet Mikulás fronton?
Szrek

jertek és látogassatok meg, és megnézhetjük a vízicsirkéket is, ala szárcsa, merthogy kiderült, az a hivatalos nevük

és kaptok tóbászt

Jobbulást Nektek is
Kattix

Félix gyönyörű
Gabi

hát ha tényleg nem zavarunk, akkor majd meglátogatunk

Jobbulást Nektek

++++++++++++++
Lindi

gyerkők nagyon szépek

Máténak ugyanilyen talpas zoknija van, mint Bajninak

Nálatok minden hivatali szerv sokszor és jó erősen csenget? Úgy emlékszem, anno a postás is így tett… vagy rosszul emlékszem? Naaagy gratula a lépésekhez Bajninak
Gátmetszés kontra szex : nálam a helyzethez képest, sztem nem vágtak nagyot, még meg is lepődtem, mert a vákuum miatt nagyobbra számítottam. Egyébként mondta a szülésznő, hogyha nem lett volna gond, akkor nem kellett volna vágni, mert jól tágultam. Szóval, én utána ültem, futottam, mint a nyúl, még aznap délelőtt. DE a szex, különösen az első nagyon fájdalmas volt. Biztos én is görcsöltem miatta, azért is, de egyszerűen enm tudtam elengedni magam, amikor éreztem, hogy fááááj. De mostmár nincs gond, csak azt a kb. fél évet kellett kivárni, amígy minden okés lett. Hát, én ilyen típus vagyok.
És én is abban bízom, mint Szrek, hogy a kövi szülés teljesen természetes lesz, minden vágószerszámot mellőzve.
Neet

tanítványaid

Invitel szintén!!!!!!!!!!!!!!
Macs

Füles dumája édes
Johi

Fannikának további sok-sok drukk, hogy mielőbb gyógyulhasson

és mindentbele ketteske, vagy inkább ne drukkoljak annyira
Bukcsi

üdv itt

én sem tudok doki ügyben segíteni, nekem egy nagyon kedves, meleg hangú, középkorú, dokim van. Csak éppen férfi
Zuz

Neked nincs hajad???? Akkor mit szóljak én? Neked mindig olyan szép, őszintén irígykedem érte

Nagyon ügyes bébiszittyó lehetsz
Curse

mi Salus-t vettünk. Van egy szandija, meg egy bőr magasszárúja. Előbbit alig használtuk, mert egész nap mezítláb – öööö, zokni + csúszásgátlós zoknival – nyomja a lakásban. Utóbbit pedig csak tavasszal-ősszel lehet, de nagyon szereti mindkettőt. MMR kivezető neve: MMR-Vax C30.
Vica