A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!!!!!

Gratulálok mindenkinek a szép nagy pocihoz. Tényleg nagyon szép mindenkinek! Nekem még közel nincs ekkora. Bár a 16. hetet léptem csak át pénteken.

Ti ismeritek a számolásos módszert a baba nemére vonatkozóan?
figyelembe kell venni az utolsó menzi havát és az akkori életkort. Ha a 2 szám páros-páros, páratlan-páratlan, akkor lány; ha páros-páratlan akkor fiú.
Eddig akárkire kiszámoltam bejött és most tök kíváncsi vagyok, hogy ebben tényleg van vmi igazság?

Én nekem jövő hétfőre lesz AFP eredményem remélem rendben lesz minden. És akkor lesz uh is, amin elméletileg látszik a baba neme is :D :D
mumin

Mumin!

Tegyél fel te is vonalzót!

Utolsó mensi: 8 Életkorom akkor: 32 PÁROS-PÁROS!

És nekem úgy tűnik lányom lesz! :D :D :D

Kép
orsitigris

Sziasztok!
Orsi kösz szépen!Nem tanultam semmit vagyis úgy hogy közben a babanet lent volt tálcán és azt olvasgattam :oops:

Azt nem tudom,hogy én mostanában feledékeny vagyok-e ,mert én alapból az vagyok..

Ha igaz ez a páros ráros dolog akkor nekem lány
Vendég

Én nem hiszek semmi ilyenben,de kiszámoltam. :lol:
Lány!Hát,erre kíváncsi leszek.

Kép
melike

sziasztok!
hát növögetünk rendesen, én is tennék fel fotót, ha meglenne a fényképezőm átjátszója...feledékenység...
szóval ez szerint a számolásos módszer szerint fiam lesz, hát kíváncsi leszek, hamarosan kiderül.De megtudhatjuk a többiektől, akik már tudják a nemét, hogy rájuk igaz-e?
hahó hol vagytok?ja látom Orsinak lányt is mondtak. és a többiek?

Kép
Kép
eyi

nekem is bejött, mivel utolsó mensi: 9, életkor:28, tehát páros-páratlan és fiú
Nem semmi!

Nekem ez is bevált nálam és az összes isemrősömnél:
http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm-

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

montana: jól emlékeztél, három embriónk volt. Sajnos a 11. héten embryo-redukciónk volt. :cry:

orsi: Kitünően érzem magam, semmi hányinger, gyomorégés csak nagy-nagy étvágy. Pénteken voltunk uh-on, ott alaposan megvizsgált a doki, pont elkaptunk egy hüvelygyulladást, arra most kúpot használok, egyébként zárt a méhszájam és a méhlepény is okés.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kép

Kép

buci79

szia Szilva!

Örülök, hogy újra itt vagy :wink: és főleg, hogy minden OK.

Kép

Kép

buci79

buci: a bodzatea biztos, hogy nem árt, főleg ha nem rendszeresen ittad (pl. több napig)

Nekem utolsó mensi 15, életkor 28. Akkor két tökös? :lol: :shock:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

:D Végre itthon is net, úgy hogy most már sűrűbben leszek :D

Szilvi

szilvaqueen

Nekem is bejött a számitás utolsó mensi 20 életkor 23
és fiam lesz. :lol:
Vendég

Szilvi!
Az nem lenne semmi ha két tökösöd lenne.
Te szeretnéd vagy inkább lány?
Vagy tök mindegy. :) :) :)
Vendég

Tök mindegy, két fiúnak is nagyon örülnénk, de a legideálisabb az egy fiú és egy lány baba lenne. De tudjátok, a lényeg, hogy egészségesek legyenek. :D

Szilvi

szilvaqueen

Most látom mit írtam :oops: páros ráros ,de így is értitek...
Én azt érzem,hogy nekem be fog jönni,tuti lány lesz...

Szilvi biztos már ezt is ístad,de nem emlékszem
Lombik babák vagy természetes úton fogant 3 :shock:

Egy csmóan eltüntek vajon miért?(Csöppke,stb)
Stella jó lenne te is gyakrabban jönnél... :D
Vendég

Hát igen a lényeg az egészség.
:)
Azért én szoritok hogy egy fiu egy lány legyen. :) :) :)
Vendég

Bárány!
Csöppke átment a Májusi topikba. :(
Vendég

jaaaa azt nem tudtam,te is májusi vagy de el ne menj :twisted:
Vendég

Nöm megyek sehova se nem :P :P :P
Vendég

Inszemmel sikerült a három.
Lehet, hogy én sem fogom júniusig húzni :? A doki közölte, hogy könyv szerint a 32. héten elvileg be kellene, hogy feküdjek a klinikára. ÁÁÁÁÁ....

Szilvi

szilvaqueen

Miért kell 32. héten?
Az inszemre állitólag annyi esély van mint a természetes teherbeesésnek,én még nem is halottam,hogy valakinek sikerült,pedig volt a környezetemben több is,de mindenkinek lombik lett a vége
Jó,hogy neked összejött :D
Vendég

Móni:na azééé
Vendég

csajok! mumin szerint az utolsó mensi havát, nem a napját kell megadni, tehát nem lehet 15,vagy 20

Kép
Kép
eyi

eyi.Akko kicsit eltévedttünk.én nem értek hozzá de valaki mintha ugyirta volna hogy nap nem honap.de ha hónap nekem akkor is bejött a fiu metrt 8 ho 23 év. :lol:
Vendég

Azt hiszem elköszönök.Nagyon fáradt vagyok.Ismét jól bevacsiztam.Mi lesz így a kilóimmal?!

szilva:nagyon izgi lehet ikreket várni,de anyagilag és fizikailag is biztos megterhelő.Azért gratulálok és kitartás.Szerintem is jó lenne az 1fiú+1lány,de nem ez a lényeg.

Ha nekem jók a számítások és lányom lesz,akkor már teljesen mindegy lesz milyen nemű lesz a második.De egy kislányt nagyon szeretnék. :oops:

Kép
melike

Jó éjszakát!Jó pihenést mindenkinek!

Apa vár...

Kép
melike

Ti ha nyújtózkodtok, nem fáj a hasatok?Éjjel kinyútottam a lábaimat, s begörcsölt a hasam, meg fájt is kicsit, utána ki se nyújtottam, s olyan rossz volt.
szilva!titokban én is eljátszottam az ikrekkel, sőt kiskoromban mindig ikreket szerettem volna.az bizti, hogy sok türelemre, meg fáradtságelűző varázslatokra lesz szükséged és mindenképpen nagy segítség, ha van melletted valaki, mert azért két gyerek az két gyerek.

Kép
Kép
eyi

Nekem nyújtózkodás nélkül is fájdogál néha a hasam :(

Ha a hónapot kell nézni akkor fiú

Én is elteszem magam mára, jó éjt
Vendég

jó éjt mindenkinek, én is kidőltem

Kép
Kép
eyi

Jo éjt csajok!Én is mentem aluszkálni!
Vendég

Sziasztok!

Eyi, én sem tudok normálisan nyújtózkodni. Nem fáj, de nem is kellemes érzés. :cry: Mi lesz később? :?

Én is raknék fel egy pocak képet, ha nem gond.
Kép

Asszem elteszem magam holnapra.

Mindenkinek jó éjt!!![/img]

Kép
sziszka82

sziasztok...
na nekem a linkes cucc szerint fiu, a honap-év szerint pedig lány. a doki meg nem látja mert összecsukta a lábait. :D

orsitigris: pont emiatt van büntiben. fél orán át nyaggattuk a genetikai uh-n, bökdöstük, forogtam jobbra-balra, de nemhogy szétnyitotta volna, még keresztbe is rakta. ennyit arrol hogy napokig babusgattam-becézgettem egy terpeszért. nem volt terpesz, most bünti van a 4D-ig. :D

na jo nem vagyunk szigoruak, éppen ma választottunk nekveket.
Fehér Heléna Szófia (lehet hogy csak az egyik keresztnév, de nem tudunk dönteni egyelőre),
Fehér Milán (ez volt az elsö fiunév ami megtetszett, ráadásul Milán-napon volt az esküvőnk is. :)

szívhang a védőnőnél: azt mondta nekem most a 19. héten, hogy azzal a készülékkel mai neki van, a 24. hét előtt nem nagyon hallanánk szivhangot, ha meg nem mutatja, én bepánikolok ugyis, ugyhogy probáljuk csak legközelebb majd. :D

mia_snow

na, én nem vetkőztem, de azért készült fotó :)
Kép

mia_snow

Rakom én is a képet, igaz már pizsiben... :oops: :lol:

Nálunk is bejön a fiú számítása: 9. hónap az utolsó, 28 év. Érdekes, hogy sokaknak bejön.

A nyújtózás nekem sem megy, de már lassan az alvás is gondot okoz. Nehezen találom meg a jó pozíciót.

A doki javasolt a haskeményedésre és vérszegénységre egy pohár vörösbort, úgyhogy most borozunk. :lol: :lol: :lol: Kép

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!
Almaani neked tényleg nagyon kicsi még a hasad,(NORMÁLIS),csak azért mondom,hogy Móni megnyugodjon,végre :D Neki nagyobb,de azért azt újra leírom,eggyáltalán nem számít a has mérete,ezt az orvosotok is biztos mondta már!!!!!!
Vendég

Mia:te nagyon gömbölyű lettél :D :D :D :D
Vendég

bárány: az öcsém szerint a sok hamburger miatt. :D
amúgy estére mindig nagyobb a hasam, valahogy kidudorodok gyomor-tájékon is. reggel azért nem ilyen "vészes" a helyzet. :)

mia_snow

,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:24-kor.
pironya

Jó reggelt!

Pironya: Én már döntöttem. Lesz választott dokim és választott szülésznőm is. Úgy vagyok vele, hogy ez életem egyik legfontosabb napja lesz, mindent meg akarok tenni azért, hogy a lehető legjobban sikerüljön. Ezt az összeget megéri sztem...

Szívhangot még nálunk sem néztek, azt mondta a védőnő, hogy a 20. héttől érdemes. Úgy hogy a következő találkán már jól meghallgatjuk a kis lurkót ;)

Hát nekem 9 és 29, mégis fiút mondtak, igaz inkább tippelt a doki. Én még mindig kislányt érzek legbelül, szóval akár még be is jöhet a számítás :)

Szép pocakok, látom mindenki kezd gömbölyödni, kismamis pocakot felvenni :)

Van köztetek szemüveges? Nekem azt mondta a védőnő, hogy el kell menjek a szemészetre egy igazolásért, hogy szülhetek természetes úton :shock: Nektek is mondták?
Ja és még valami: Nekem még a védőnő egyszer sem nézett vizeletet. Azt hittem, hogy ezt minden alkalommal kell...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltunk uh-n és KISFIÚNK lesz :D mondjuk ezt mi éreztük... szóval szeretnénk egy kék cumit kérni Gigi, és ami pontosítás lenne, hogy Uzsoki kórházba megyünk!

Közben olvastam a tegnap esti levezéseteket, és én akár a hónappal, akár a nappal és az életkorral számolok, így is úgy is fiú jön ki :) ez nagyon érdekes, hogy mindenkinek bejön!

A has húzódás nekem is van, és ez független a nyújtozkódástól!

Remélem egyébként jól vagytok!

Szép napot és jó munkát, annak aki még munkás sorstársam :)

Melus

Kép
melus79

Én is teszek fel pár linket, ahol a pici fejlődését lehet megnézni:

Ez az egyik (gondolom ismeritek) és ez a másik.

Kép

Kép
bettica

Ezt a NEM számítást megnéztem mind a három gyermekemnél,és MIND A HÁROMNÁL BEJÖTT!!!! Nem semmi!!!

Melus!
Gratu a fiúcskához!

Mia!
Nagyon szép neveket választottatok!! :D De kislánynál nekem jobban tetszik a Szófia,mert azt Szaffinak is lehet becézni!!!
Ezt pont úgy írtam,mintha a választás joga az enyém lenne...
Egyébként én imádom bújni az utónév lexikont... :D

Kép
orsitigris

Sziasztok!
Nekem 13 éve ugyan az a dokim (Ádám Zsolt) nem tudnék ügyeleteshez járni,van kórtörténetem bőven,jobb ha ismeri....

Tudom,hogy már volt ez a téma feldobva de nem emlékszem,kinek mi lesz a név??Persze van akinek látom is...
Vendég

Nekünk, ha minden igaz, Botond lesz :D

Melus

Kép
melus79

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 20:25-kor.
pironya

Szépek a pocakok :lol:

Védőnő
Én csak egyszer voltam nála... ő volt 2-szer itt...

Szemüveges vagyok... a fiamat simán szültem...
Ez függ attól, hogy milyen jellegű gond miatt kell a szemüveg!

Nekem van választott orvosom...

Szilva
Lombikos, ikres kismami ismerősöm csak szülni ment be... nem fektették be előre... állapottól, helyzettől és persze orvostól is függ...

Voltunk reggel a klinikán... doktor bácsi megkuksizta Tomit... fejlődik szépen :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ahoz képest,hogy utánam mindenki elköszönt este,alig bírtam visszaolvasni titeket.
Későn keltem?

Ami "megfogott":bettica:egyszer sem néztek vizeletet?!Nekem minden alkalommal nézik.

mia:tényleg nagyon szép nevek!

Érdekes,hogy mi még ebben sem egyeztünk meg.A párom szerint majd ha tudjuk a nemét,akkor konkretizálunk.Nem értem...Attól még kell fiú és lány név is.

A hasmérettel kapcsolatban,azt hittem,hogy lökött vagyok,de ugyanúgy érzem,mint ti.Este nagyobb,reggel az igazi.Mi meg mindig este fényképezkedünk. :wink:

Kép
melike

Kép Petivel 34 hetesen

Összehasonlításképpen... :lol:
Vendég

Ja,megjött az AFP eredményem!
Ahoz képest,hogy azt mondták 3 hét múlva lesz meg,még két teljes hét sem telt el.Du. megyünk érte.Szerintetek én el tudok igazodni rajta?Mert a doki csak szerdán fogja látni.Én meg izgulok.

Kép
melike

Bárány
Ügyes vagy... gratulálok a sikeres vizsgához!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: