Jó regg
Zsána,
bakkkker, ennyit várni....
Votivia,
nekünk is patentexet írt fel a dokibácsi, de még azt sem használjuk..

lehet, hogy a dokik saját praxisuk fenntartása végett írnak fel ilyentés fogamzásgátlókat?

Mert az enyém, nekem azt mondta, hogy EZ lesz nekem a testreszabott...
Istók ajcsija
Mása,
neked sok pihenést kívánok a gazdagodás mellé

meg sok időt, kedvet, lehetőséget "egyéb" szabadidős tevékenységekhez, kettesben Apával..
Ancsi,
gratulálok!!
Szex: ez érdekes, amiket írtok.. én pl. nem tudok annyira fáradt lenni, hogy elzavarjam emiatt Apát aludni..

meg ha fáradt, vagy fejfájós is vagyok, akkor a rosszféle fáradtságot átalakítja egy jóleső-szerelmetes-elalvós fáradtsággá, a fejfájást meg huss! elfújja, mintha nem is lett volna... és mindkét gyerkő születése után már egy nappal is azon agyaltam, mikor jár már le az a fránya 6 hét..

szóval olyan furi, hogy ennyire másfélék vagyunk...

és nálam szerencsére semmi gáz nem volt az "újrakezdés"-sel..
Szellőke,
úúúú..de gáz..

soksoksok +++++++++++++ nektek...
Rájli,
én kerek perec megmondom, hogy akinek adakozni akarok, annak utalok a bankszámlájára! Ha meg kekec kedvemben talál a kéregető, akkor el is kérem tőle a számlaszámot. Eddigelé egyetlen esetben sem fordult elő, hogy adni tudtak volna.... egyébként tudd, semmilyen alapítvány,, semmilyen filantróp szervezet NEM gyűgyt és kéreget utcán! A krisnások néha igen, de ők inkább könyvet árulnak és bankszlaszámot is adnak, ha kérsz.
Lindi,
nem elég a térdközti aszpirin? El is köll költözni otthonról?

( és te mint "dagi törpe", áááááááá..... majd rajzolok neked egyet, hogy tudd, az mi! hát nem Te!!!)
Bajninak meg naaaagy gratula
Gabi...
jaaaj... de ha BS megírja neked, akkor én elmegyek érte és feladom sürgősségivel postán,nem kell bebumliznod miatta!! Csak szólj!
Szrek,
krisnások átköltöztek a Cora parkolóba

már mondtam az egyiknek, hogy legközelebb csak olyan ruhában jövök vásárolni, amire elöl-hátul rá van nyomtatva a
"köcsög vagyok, nem adakozok!"
szlogen.
terápiához sok +++ kívánom, hogy mindegyikőtöknek a legjobb módon érjetek a végére..
Nuk,
szerintem a dokinéninek nem ezzel kéne viccelődnie... és Réka még abszolute meg is gyógyulhat!! Szóval én drukkolok nagyon és nem ám a paralimpiai dobogóért!!!! Remélem nem érted félre és nem bántalak meg!! : a lovaknál van egy betegség, mankósállás-nak hívják, az achilles ín megrövidül és visszafeszíti a paci lábát úgy, hogy nem a talpán, hanem a pata elején(kvázi lábfején) támaszkodik, jár. Ezt műtéttel gyógyítják, az achilles elvágásával, esetleg betoldásával és idősebb korú jószágoknál is 90-100% os eredménnyel gyógyul a dolog. Akkor Rékának, aki egy ici-pici baba, remek regenerációs képességekkel, szerintem csak jóóóóó esélyei lehetnek, ha műtétig fajulna a dolog...
sok ++++++++++++++++ nektek!!
még nem tudom, megyünk-e ma bölibe, mert mintha meleg lenne a feje... pedig már aaaaannnyira szereti

már puszit is kapok, mielőtt otthagyom, semmi sírás, semmi sértődés.. és meséli, hogy mi történt bent.... meg kell zabálni..

Kedvence odabent az autós terepasztal, ahol a "Kisz-fijjú"-val együtt játszanak..
és elmesélem, tegnap voltunk oltáson Apával, ezért kicsikart egy nap szabit, amit együtt-mászkálással töltöttünk, és először nem volt morzsányi bűntudatom sem, hogy jajj, sietni kell, mert rábíztam valakire a gyereket és nincs orcám 5 perccel tovább maradni.. olyan JÓ volt..
szép napot mindenkinek, ébred a kölkem
csók
macsek