A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

A baldahint énis inkább árnyékoló funkcióval, vagyis tv-takaró funkcióval tettem és teszem fel most is, mivel egy szobában leszünk és máshová nem igazán tudjuk tenni a kiságyat, igy pont a tv-vel szemben lenne vagyis a rácsokon kinézve pont szemből látná a tv-t. Ez sem újszülöttkorban nem jó, főleg ha esetleg éjjel is tv-zünk és pont oda világit neki meg villog, sem pedig később, mert akkor meg majd azért nem alszik, mert azt nézi nagy szemekkel....
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, sok a meló és még az influenzán sem vagyok túl 100%-ig. No meg a megismételt vérvétel eredménye sem a legfényesebb, de majd csak hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi leszek mit mond...
Vérsüllyedés: határértéke 3-15 közötti kéne, hogy legyen, nekem 34! :-(
Monocyta meg 0,8 alatt jó, nekem meg 2,19! :-(

Szössz: ma kihagyom a Szent Imrés előkészítőt én is, mert hulla vagyok, alig várom, már hogy hazamehessek, de jövő héten mindenképpen megyek, akkor remélem talizunk! Ha mész, azért számolj be róla, hogy milyen volt!

A gyerekszobák nagyon szépek, állati szívesen nézegetem a feltett képeket róluk anak ellenére, hogy nálunk csak babasarok lesz, szoba helyett... :-) De még az is tök üres, egy pókemberes faliszönyeget leszámítva... :-)

Üdv. az újaknak! Láttam van Szent Imrés is, csak név szerint nem emlékszem ki, csak azt, hogy írta, hogy a Kondor Katánál fog szülni! Mi is nála fogunk... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Hát Apa nekem is hiányzott, de volt egy nagyon kellemetlen élményem, ami miatt örülök, hogy nme jöhetett be senki. Egyszer valakit meglátogattunk szülés után egy olyan kórházban, ahol a szobába be lehet menni és ott volt az újdonsült kismama több rokona/ ismerőse. Szerencsétlen feküdt az ágyon emberekkel körbebarikádozva. Az egyik nő ráadásul úgy be volt parfümözve, hogy a könnyem kicsordult ( nem viccelek) és mindenki automatikusan a gyereket tapzta, a kezét fogdosta- mi mást, amikor úgyis azt veszi a szájába. És ez nem azért történt, mert nem voltak elég kultúráltak, hanem azért mert ugye ki tud ellenállni egy ilyen rég várt csöppségnek? Szóval ez az élmény nekem ijesztő volt. Amúgy úgy tudom, hogy a Kútvölgyiben találtak egy köztes megoldást: Apuka bemehet, a többiek nem.
mango.

Ezek a lámpák is nagyon jók:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mango
Hát az én gyerekemet nem tapizza boldog boldogtalan, majd akinek én megengedem kézmosás után!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka, neked legalább hízás ügyileg normális a védőnőd. Az enyém 20 hetesen a 3 kilót soknak tartotta.

Liza, nagyon szép a babaszobátok, és a pocid is.

Pumpóka, az én hasam is elég kicsi, szerintem ha nem mondom, sokan még mindig nem tudják, mit kell nézni :D Persze én boldogan mondom :lol: Nekem még semmi tapasztalatom erről, azért ki tudja, a végén mekkora lesz.
Vendég

sziasztok!
mire végig olvasom, elfelejtem :roll:
emi szép a szoba
mamackának meg mindig is tetszettek a saját készítésű cuccai.
ma cukibaba nagyon aktív :) ma vendég jön fondűt( nem tudom, hogy irják, csak megenni szeretem) csinálunk én meg virslis kiflit sütök.
ja, és ma meg felhívott a körzeti védőnőm (ugye tegnap voltam a központiaknál, 3 órát vártam :twisted: ), hogy rég látott és menjek be. jövőhéten bemegyek , bár mondtam, hogy minden ok. de ha már egyszer táppémzen leszek, akkor be is mehetek.
na, ennyi
toncsi

toncsi80

Hát nem tudom ezt a bébitapizás dolgot.... :roll: nálam senki nem tapizta a gyereket. Anyu mikor bejött, persze, hogy megfogta, dehát ő egyértelmü, hogy nem kell engedélyt kérjen rá, nem mellesleg eü-s igy rászólni sem kell, hogy mosson kezet előtte....
A többiek csak szemlélték, de nem fogdosták....
Ja, de még egy vki "megszorongatta" Barnust, a szülésznőm, mikor bejött hazamenetel előtt egy nappal hozzánk... de nekem egyértelmü volt, hogy felveszi a törpét, hisz ő segitette a világra, és természetesen a kézmosás nála is alap kezdő lépés volt... :)
Vendég

Pumpóka, visszakeresem a hsz-t és elküldöm priviben. :D

Védőnő jófej volt, mondta, hogy oké a súly 2 babával. Vizesedésre figyeljek, ha kezdődik, akkor polcoljak, és pihenek többet :D Meghallgattuk a szívhangot is, Gergő 2x 2 másodpercre bejelentkezett, aztán elbúlt a lepénye mögé, és meg sem lehetett találni...viszont Mira, szokásához híven szerepelt. Kértem kelengye-listát, az interneten is fent lévő gólya bababolt listáját kaptam...Hasam 95 centi, 5 hét alatt nőtt 10-et (63-mal kezdtem :oops: ) Szóval, minden oké...jövő szerdán ulrahang... :D

Kép
babyteve2

Nálam sem akarta senki sem fogdosni, csak lesték...de nálam amúgyis evidens a kézmosás, bárhová megyek, az az első...

Kép
babyteve2

Zorróné,
jobbulást neked. Egyébként könnyen elképzelhető, hogy pont az influenza miatt lett rossz a vérképed.

Babyteve,
És még mennyit fog nőni a pocak. :) :)

Mamacka,
annyira édes dolgokat teszel fel :) :)

Kép
emi29

Egy pár órára szaladtam el dolgozni meg a dokimhoz .. és lám .. máris tele 1,5 oldal :shock: :shock: :lol: :lol:

Zorroné
- Sajnos én sem tudtam elmenni, mert 18:00-kor jöttem ki a dokimtól a Fehérvári úti rendelőből . .így nem indultam át már a Szent Imrébe .. majd jövő héten!! Az intim tornás tanfolyam annyira engem sem izgat, hiszen a jógán csináljuk :)

Valaki keresett itt a XI.ker-ben éttermet
.. esküvős témában ..
Sajnos képtelen vagyok ennyi mindent megjegyezni ...
Na, de a mi esküvőnk a Fehérvári úti Il Trenoban volt, és csodás a konyhájuk, baráti az áruk, és kedvesek a pincérek!! Nem tudom mekkora lagzi készül, vagy milyen stílusú ebéd-vacsi ... de 80 főig vállalnak ilyesmit :) (nálunk 90-en voltak :D :lol:)
A Muskétást nem ismerem .. pedig ezerszer mentünk el előtte ..

Amúgy most jöttem a dokimtól .. méhszáj zárva, minden rendben :) UH pénteken :) Kérdeztem a Szent Imrés látogatásról .. és ő azt mondta, hogy ha az anyuka nem tud kimenni (márpedig lehet nem fogok tudni a császár után), akkor apukát beengedik .. :) megnyugtató .. másra nem is lesz szükségem :D
Jah, és még azt is mondta, hogy 2 nap után "kidobnak" ha nincsen gond :D ennek felettébb örülök :D

Valaki kérdezte a doki-szülésznő kérdést.
Választott dokim van, szülésznő nem kell .. mert császár lesz.

Közben olvasgatok vissza .. láttam szuper képeket hozott Mamacka játékokról, dekorációról :)

Kép
szösszenet

Zorroné - Remélem nem komolyak ezek a dolgok, amiket írsz ..
Kíváncsi leszek mit mond a dokid! Biztos orvosolhatóak ezek az értékek! A nyavajából meg mássz ki mihamarabb, jobbulást kívánok! :)

Kép
szösszenet

Sziasztok,

a visszaolvasással nem is próbálkozom, trengeteget írtatok. De sajnos csütörtökön újabb vizsgám lesz, így nem sok időm van fórumozni.

Amúgy teljesen jól vagyunk, pocak is nődögél, benne a kisbéka is, bár uh-ra majd februárban megyünk legközelebb.

Visszaolvasgatok egy picit..

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="eve@liza"]
írta:
eve@lizaLehet, hogy nagyon butát kérdezek, de szerintetek mostmár (a terhesség III. trimeszterében) be lehet festeni a hajam? Feketével szoktam festeni és a doki azt mondta, hogy a 12. hétig semmiképpen ne fessem, azóta meg nem is foglalkoztam vele. Viszont azért az esküvőre nem ártana valamit kezdenem a fejemmel.

Én a kezdetektől festem a hajam. Csak arra kell figyelni, hogy ne lélegezd be a festékszagot :) De erről is megoszlanak a vélemények...bár aki tiltja, az is inkább csak az első trimeszterben.

A szemeddel mindenképp ki kell kérned szakorvos véleményét, hogy mekkora a retinaleválás kockázata. Nekem több ismerőseömnek volt a szeme miatt császár, de inkább a sokdioptriás szemüveg miatt.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="kisfruzsi"]N írta:kisfruzsiem tudjátok véletlenül mikor és hol lesz legközelebb bababörze?

Fruzsi, a nagy bababörzés Pesten az expo területén április-májusban szoktak lenni. A kismamás is és a babymark-os is. De pontos időpontot még nem tudok.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

EveLiza - Most Csöppke írásából látom, hogy te vagy az esküvős :D Gratulálok hozzá! Mikor is lesz pontosan? :)
Én is festem a hajam az elejétől .. a dokim annyit mondott, hogy ne lélegezzem be .. de mivel mi otthon csináljuk, ezért szellőztetünk közben .. szerintem ez ne legyen kérdés egy esküvő előtt :)
A Gellért téren házasodtok ezek szerint? Nekünk ott volt a polgári .. imádtam :) Az ebéd utána a Rolling Rock különtermében ..
A templomi után meg az Il Trenoban (mert 2 hét volt a 2 esküvő között :D) .. :)
Jajj .. imádom az esküvőket .. lehet 5 évente összeházasodunk újból és újból :D A nagy családi-barátos lagzi megvolt, most jöhetne a kettesben a tengerparton a hullámok lába előtt .. :oops: :oops: :D :D

Kép
szösszenet

Szöszke,
ma nem volt UH? Nagyon kíváncsi vagyok a pénteki 4D-s UH-ra. Kb akkora lehet a babóm, mint a tied :) Én január végére jelentkezem be.

Kép
emi29

Jaj, szuper babacuccokat láttam, Szösszeneték lakása elképesztően tetszik, és hát a kis Lilibaba rózsaszín csodabirodalma is tetszik!! :) Nomeg EveLiza hatalmas pocakja sem semmi, tök jó hogy már a babaszobával is ilyen jól álltok!
Mondjuk ahogy nézem, jóval előrébb jártok, még még csak a 22. hetet tapossuk. :lol:
De a szoba már megvan, mert ugye együtt lesz a két manó. Februárban festünk majd, valami zöldes színt szeretnék, de még nem álmodtam meg hogy milyet.

Olvasom hogy milyen árak vannak egys dokiknál :shock: Jesszum. Én a fiammal anno 35-öt adtam a dokinak és 25-öt a szülésznőnek. A doki nem sok mindent csinált, egy nyissz, egy varrás, meg a varratszedés. A szülésznő viszont mellettem volt végig. Ő érdemelt volna többet, csakhát a szokás... :roll: Most tuti máshogy csináljuk - már ha minden jól alakul
.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi - Nem, nekem nem a dokim csinálja az UH-t, ő csak megvizsgál, beutalókat ad. Az UH-t nem a rendelőben, hanem a kórházban csinálják :) Úgyhogy az most nem volt ..
Pénteken 4D ;) Jajj nagyon várom :!: :D :D
(Igen, nagyjából egy idősek vagyunk ... főleg hogy az én picim minden UH alapján 4-5 nappal kisebb, mint a mensitől számított kora :D De én az elejétől fogva tudom, hogy ciklus végefelé fogant :))
Aztán 32. hétre kaptam beutalót kötelező UH-ra, és utána van jelenésem újra a dokimnál :)

Csöppke
- Köszi a lakás-bókot ;)

Kép
szösszenet

Szép estét!

Szeretnék tőletek elbúcsúzni.
Befogok nézni alkalmanként, de nem leszek mindennapos vendég.

Az élet útjai kifürkészhetetlenek..

Puszi Mindenkinek és minden jót!

Erika&Lajos

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag! Nincsenek szavaim...csak annyit: minden jót kívánok, amit csak elképzelni lehet nektek a jövőben!!!
Vendég

Drága Kis-Csillag!

Köszönjük, hogy jelentkeztél..

Kitartást, sok szeretet kívánunk Neked és Párodnak, hogy mielőbb sikerüljön feldolgoznotok, ami történt :(

És bármikor várunk szeretettel!!!

Kép
szösszenet

Kis-Csillag jobbulást és minden jót kívánok aztán gyere mikor akarsz.És tényleg az utak kifürkészhetetlenek de remélem nemsoká visszatérsz ha nem is ide de bárhová,bármelyik topicba,így vagy úgy.
A lényeg h neked is minden jót!!!
Vendég

Kiscsillag! Sok erőt, és kitartást kívánok tiszta szívemből. Zsombor babát senki nem fogja pótolni, de idővel enyhülni fog a nagy fájdalom, ha már a pocakban lesz Zsombi baba kistestvére....
:cry: :cry: :cry:

Kép
gabo001

Sziasztok Lányok!

Alig lehet végigolvasni titeket! Üdv kiscica!! Gyere gyakran!

Egyébként nekem is elég erős dioptriás a szemem. A dokim azt mondta, majd kell szemorvosi vélemény. Remélem azért nem kell csak emiatt császár! Ugyanis a szemfenék, retina mindig szép, ezt mondja a szemorvosom a vizsgálatokon.

Elkezdtem magamnak is vásárolni ma pár dolgot. Pl. papucs, hálóing (elöl gombos), köntös, zoknik... vannak ugyan itthon, de köntös, papucs is csak 1-1 db, és én készre össze akarom rakni a pakkot, nem akkor pakolni, ha beindul a szülés. Hát mit mondja, ezek sem olcsók... :roll:

Emi! Nagyon szép Lili szobája! Ügyes vagy!

játszószőnyeget mi is szeretnénk, de olyan drágák! Nálunk 10 ezer körül vannak (vidék.... :evil: ), de ha lesz akció akkor veszek.

Kép
gabo001

Sziasztok!

Dobok két képet a királylányunkról :) (a NAGYOBB királylányunkról :):):):):):):))

Kép

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kiscsillag!
Nagyon sok erőt kivánok nektek ebben a nehéz időszakban és szeretetet...
Még mindig :cry: ha rátok gondolok...
Vendég

Kis-csillag :cry:
Nagyon sok erőt kívánok Nektek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kis-csillag: kitartást, sok erőt és türelmet kívánok nektek! Remélem a lehetőségekhez képest hamar talpra álltok!

Köszi lányok a véleményeket!

Szösszenet: febr. 9-én lesz és nem tervezünk semmi nagy megmozdulást, csak egy polgári esküvő és utána a szűk családdal (kb 20 fő) elmegyünk ebédelni. Most ennyi fér bele a költségvetésbe :oops: :? :cry:

Evelin

Eve

KépKép
eve@liza

Evelin - Ha 20 fő, akkor a Kosztolányin a Rolling Rock különterme tök jó!! :) ;) A polgári után nekünk is csak a szűk család ment el oda egy ebédre .. jeleztük, hogy esküvő, és nagyon jó fejek voltak, kitettek magukért! Rendeltünk tortát a Horváth Cukrászdából, ők oda szállították ki, és a Rolling Rockosok szervírozták .. :)
Nem kell pironkodni a szűk költségvetés miatt .. nekünk most a babára készülve még ennyi sem férne bele :)
Biztos szép lesz így is! A szerelem a lényeg!!

Kép
szösszenet

Szösszenet: köszi az infót és a vígasztalást :lol:

Eve

Eve

KépKép
eve@liza

Eve!
Ha, kiemelem HA összejön a házasság a párommal a bébi születése előtt, akkor nekem még ennyien sem lesznek ott.
Csak polgári esküvő csak szülők és tesók jelenlétében.... mondjuk, mentségemre legyen mondva, nekem ez a második házasság lesz... valahogy az első elromlott után nem is kivánok lagzit, főleg pocisan, de a baba neve mindennél fontosabb, hogy ne az exére anyakönyvezzék, ezért akármit megtennék... aztán ha Zsófi kicsit nagyobb lesz, lehet, hogy megüljük utólag... de lehet, hogy nem... én most szeretnék csendben boldog lenni, a hangos boldogság nem jött össze... :oops: egyébként a hangos első esküvőmön sem voltak többen 25-nél... és szűk költségvetéssel készült... bár akkor meg az első fiamat vártam... 8) de nem az a lényeg, hogy mennyit költötök rá, hanem az, hogy ti nagyon boldogok legyetek azon a napon... semmi más nem számit!!!! :wink:
Vendég

Így estére egy tábla :)

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Mamacka,

ezt én is így gondolom, hogy a gyerekemet csak az fogdossa, akinek én megengedem és csak kézmosás után. Ez sajnos nem mindenkinek természetes. Pl. anyósom, aki óvónő egyszer kézmosás nélkül akarta megfogni a gyereket mondván, hogy ő kocsival jött és nem fogott meg semmi olyat. Erre megkérdezte a férjem, hogy az kormányt/ kocsiajtót/ bejárati aktó kilincsét stb. nem fogta-e meg. Szóval én úgy tapasztaltam, hogy ez sajnos nem mindenkinél egyértelmű.
mango.

Na de nem panaszkodni jöttem én ide :) Ma este kiderül, hogy tényleg öcsikét várunk-e vagy nem, úgy izgulok!
mango.

Kis-Csillag,
Nagyon nehéz szavakba önteni, amit most érzek.
Kívánok nektek sok-sok erőt, kitartást, ahhoz hogy az utóbbi napok történéseit feldolgozzátok!

Kép
emi29

Az áprilisiaknál 8-7 a nemek aránya a lányok javára, ill 9-7, mert Magika kislánya nincs beírva.

Mangó,
Akkor neked ma nagyon izgi napod lesz!!! UH után jelentkezz!!

Zsuzsó,
nagyon édes a lányod.

Kép
emi29

Sziasztok!

Kiscsillag! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

...
azt akartam megkérdezni, hogy a magzatvízfeltöltés végül elmaradt? vagy miért kellett császározni... tudja valaki?
Tegnap voltunk ultrahangon és meséltem a dokimnak az esetet... azt kérdezte, hogy ha császár volt valószínű nem indult be spontán a szülés, ő így látatlanba megpróbálta volna a magzatvízfeltöltést ... de persze így ismeretlenül nehéz bármit mondani meg most már lehet kár is... :(

Tegnap este voltunk ultrahangon
... kivételesen elég hamar végeztünk csak másfél órát vártunk. Dokink tök beteg volt maszkban rendelt, reggel még 38 volt a láza... :(

Kismanónk gyönyörű 706 gramm és a profilja tisztára olyan mint Áronnak. Fényképezőgépet most nemtudtunk vinni, mert nem volt benne elem, de felvette dvd-re amit meg nemtudunk megnézni mert nincs lezárva... :( kaptunk két képet is az egyik 3D de nem igazán sikerült... pézsmapocok és hörcsög keverékére hasonlít
:lol: :lol: :lol: :lol: mondta, hogy új a gép még gyakorolni kell... én meg mondtam, hogy rajtam bátran... lehet lesz is belőle valami, februárban egy szombaton ki akarják próbálni a kollegával én ajánlkoztam, hogy szívesen megyek.

Mikor eljöttünk kérdeztük az asszisztens nőt, hogy meddig szokott tartani a rendelés... azt mondta, hogy változó, de gyakran hajnali 1-ig, de volt, hogy egyre jött egy mama és negyed háromkor mentek haza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért ez durva szerintem... pedig már pótnapot is beiktattak mert nem győzik...

Ja és kétezerrel emelték a pénzt... :(
Két éve 5000 volt egy vizsgálat... két év alatt emeltek egy ezrest, most meg hirtelen kettőt... nyolcezer pénzt hagytunk ott... ez azért egy kicsit sokkk. :( :( :(

Képeket otthon fotózok, meg a pocak is lemaradt, mert mindig ugyanaz a háttér kellene, de már megint anyuéknál vagyunk napok óta.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja és nagyon fiú!!! Akkora bizonyítéka van, hogy csak na! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mango nem is úgy mondtam... de szerintem az nem normális, hogy lerohanják a gyereket... nemtudom, de nekem eszembe nem jutna összetapperolni egy újszülöttet, lehet én vagyok a kivétel?
Az én látogatóimnak úgy kellett a kezébe nyomni :lol: :lol: öcsém hirtelen nem is tudta mit kezdjen vele, hogy fogja.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

Zsuzsófi, gyönyörű a kislányod! :wink:

mamacka, azért kellett megcsászározni Kis-csillagot, mert a pénteki UH már nulla magzatvizet mutatott :(

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :) Tényleg jól megemelkedtek az árak :?

Babafogdosás: nálunk is az volt, mint mamacéknál, senki nem akarta megfogni Dominót, az első hetekben egyáltalán eszükbe sem jutott, és később is csak akkor ha én mondtam hogy ugyan fogják már meg. Kivétel persze a két nagymama. :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hoztam friss pocakfotót:

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt mindenkinek!

Mamacka, majd tegyél uh képeket, ha tudsz a "nagybizonyitékosról"!!!! :lol:

Végre Zoli újratelepitette az infrát... most neki sem akaródzott müködni, he-he-he...

Igy hoztam egy-két képet, nem mostaniak, csak megmutizom, mit varrtam a fiúknak, bár inkább csak az egyik látszik...
nemis azért rakom fel :D hanem a fiúk miatt :D olyan jó volt nézegetni a fényképeket, hogy nemrég még ilyen picurik voltak...

Barnusom a hordozóban (ennek a huzatát varrtam):
Kép

Attilám épphogy állóbaba (ott meg a csillagok, azokat úgy szerettem, csak sajna unokabátyáméknál landoltak és nem jutott vissza):
Kép

Ezen nincs semmi, csak Atis meg én, de annyira szeretem ezt a képet, itt valahogy kinézek (ha mást nem akkor úgy, mint aki benéz):
Kép
Vendég

Mamacka,

gratula a kissráchoz :)

Szerencsére nálunk még nem emelkedtek az árak. Remélem még egy darabig nem is fognak....

Kép
emi29

Ági,

nagyon édesek a fiaid :) :)

Csöppke,

jó nagy a pocakod, viszont a combod tök vékony még mindig.

Kép
emi29

Zsuzsófi nagyon édi a kislányod!! :)

Kép
blani28

Mamacka! 4d-n voltál? Mert nálunk a legalapabb csomag is 9000 ft-nál kezdődik... és abban nincs dvd. Amire érdemes elmenni, és legtöbben azt választják nálunk, az 12 000 Ft.
Egyébként akkor nekünk is 700 g körül lehet kicsi lányunk!! :D
Mi majd február elején megyünk csak 4D-re! Már úgy várom! Igaz már csak 2-3 hét.... csak irigykedem kicsit mert sokan mennek most. :D
Nálam a január az összebökdösésről szól sajna... :lol: (vérvétel már megvolt hétfőn, szép lett mindkét karom.... jan.31.-én vércukor, ismét 3 bökés...)DE utána megyünk 4D-re! Ez vígasztal!! :wink:

Kép
gabo001

Sziasztok Mamók!

Próbálok visszaolvasni, de nagyon pörög a topik :D.

Viszont 4d-re tudok adni ötletet.
Annó volt szerencsém az egyik rendelőben dolgozni (Kleopátra házas), és az akkori tapasztalataim alapján két helyet lehet ajánlani.
Az egyik, amit már írtam, viszont nekik nyílt egy új üzletük a Baross u.-ban a SOTE-val szemben. Ott egész jók az árak, és a szonográfus meg egy szülésznő..
A másik hely a praxis.
Én csak a Barossban voltam kb. 1 hónapja, és nagyon tuti volt.

Kérdés az Imrésektől:
Ti jártok tornára ill. tanfolyamra?
Szeretnék én is menni, csak kicsit bátortalan vagyok, mert nem nagyon ismerek onnét senkit.

Végül, mivel nincs fennt képem, dobok egy képet, csak h ne arctalanul írjak mindig:

Kép
[/img]

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Még egy utolsó mondat a babatapiról :) amikor megszületett a kislányom igazi anyatigris lettem. De a rosszabbik fajtából, még édesapámnak is, aki mellesleg szülész-nőgyógyász- is úgy kellett kiimádkozni a kezemből a gyereket. A férjem is ilyen volt, de egy hónap alatt azért enyhült a helyzet.

Voltam védőnőnél, ő is úgy tudja, hogy a kórháznak nem kell fizetni, de este majd megkérdezem az orvost is. A Schöpfiben, amióta magánkórház lett, 150ezer a szülés + tiszteletdíjak.
mango.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: